door Havermout in Binnenland  ·  25 Reacties

  • 2
  • 349x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

We HADDEN bejaardentehuizen maar die moesten dicht en nu wonen er immigranten. Wat een zootje. Dit heeft ettelijke mensen een enorm hartzeer en een versnelde dood gekost. Stelletje losers.

Ze wilden weer eens iets doordrukken dat we anders nooit geslikt zouden hebben, vandaar dat ze ons eerst in het diepe gooien om te leren zwemmen, zodat we uit nood elke zwemband zullen grijpen die ze ons toewerpen.

1
1 Wendel

-
Het zal nog een hele kluif worden voor dit kabinet Rutte om zoveel mogelijk ouderen de zorg te ontzeggen middels regelingen, wetten en financiële drempels.
Mogelijk moet er een wet komen dat familie verplicht wordt om voor de ouderen te zorgen, uiteraard gratis; dat zou de meest neoliberale oplossing zijn.
Men kan ook middels beïnvloeding, indoctrinatie en propaganda, van het volk de meest vreselijke omstandigheden van ouderen acceptabel maken.
-
Kortom: uitdaging genoeg voor dit kabinet om de burgers weer te benadelen om maar geld naar de multinationals en rijken te kunnen loodsen.
/-
-

0
2 MrCally1

En dit gegeven wisten zij al in 1950 dat dit eraan zou komen en ALLE regeringen die daarna zijn gekomen hebben allemaal verzuimd om daar maatregelen tegen te nemen zoals van de aardgasbaten een deel opzij zetten voor nu en later en meer investeren in de zorg die er aankomt.
Maar al die regeringen hebben daarvoor hun kop in het zand gestopt en dacht, na mij de zondvloed en zij hebben alleen goeie sier gemaakt in het buitenland met onze aardgasbaten en nu mogen de gewone burgers het weer ophoesten.

0
3 eigenmening

@3 precies, en het heeft geen enkele gevolgen voor hun maar wel heel nare gevolgen voor ons.

0
4 Gratiebarmhart

@4 .
Klopt ook omdat die Tweede-Kamerleden hun eigen pensioenpot hebben die wel al die jaren met alle prijsverhogingen zijn geïndexeerd terwijl het klootjesvolk wel moest inleveren.

0
5 eigenmening

@1 Prachtig, kundig en volledig naar waarheid uitgedrukt deze reactie.

0
6 shym

@5 jep, ze zitten er hun eigen flink te bevoordelen en ons een potje te benadelen.
ofwel ten kosten van en over ruggen en lijken.
15% loonsverhoging terwijl wij al jaren op 0 nul nada niets erbij staan.
het zijn haagse hufters.

0
7 Gratiebarmhart

@1 bejaarden zijn een last immers niet rendabel.
De volgende stap die ingezet werd was de domme jeugd wijsmaken dat deze gouden generatie hun pensioen op vrat.

De wens ontstaat dat huidige politici later op 75 jarige leeftijd liggend in hun uitwerpselen hun eigen handelen vervloeken.

0
8 Eastwood

@8 .
De wens ontstaat dat huidige politici later op 75 jarige leeftijd liggend in hun uitwerpselen hun eigen handelen vervloeken.
Maar voor die groep is wel alles goed geregeld en niet voor het gewone volk die van hun kunnen barsten.

2
9 eigenmening

-
Laten we wel wezen mensen: Nederland is geen leuk land meer om oud te worden.
En deze situatie is met voorbedachte rade gecreëerd door politici.
-
Het zal mij benieuwen wat er gaat gebeuren als steeds meer mensen zich gaan realiseren dat zij naar het meest vreselijke deel van hun leven gaan door toedoen van "hun" overheid en dit "slechte deel" van hun leven daadwerkelijk gaan afkappen.
-
Het zou mij niet verbazen dat is dit waarop deze politici speculeren: maak de laatste fase van het leven van mensen zo vreselijk dat veel mensen zullen kiezen voor een voortijdige dood zodat zij die vreselijke laatste (dure) periode van hun leven niet hoeven mee te maken.
-
Deze politici zijn moreel uiterst verwerpelijk bezig. Hopelijk gaan deze onmensen zich dit realiseren en hopelijk gaan de burgers deze onverlaten nu eindelijk eens een keer afrekenen op hun onmenselijkheid.
/-
-

0
10 MrCally1

@10 .
Straks in de aanbieding, de pil van Drion.
Maar dan hoop ik dat die mensen dan op het binnenhof die pil zullen nemen om zo dat tuig wat daar binnen zit te laten zien met eigen ogen wat zij hebben aangericht.

1
11 eigenmening

@8 De gedachte dat ouderen onrendabel zouden zijn, heerst vooral bij liberalen die denken dat je alleen rendabel kan zijn als je werkt. Wat zij echter vergeten is, dat ouderen met hun aanvullend pensioen evenveel belasting betalen, een niet onaanzienlijke bijdrage leveren aan de huidige economie en zorgen voor werkgelegenheid.

1
12 Belazerd

Oh, over n paar jaar: Nederland is koploper in de vraag naar gespecialiseerd psychiatrische personeel.
Over paar jaar is Nederland koploper in de vraag naar onderwijzend personeel.
Over paar jaar is Nederland koploper in de vraag naar gevangenissen en personeel.
Over paar jaar is Nederland koploper in de vraag naar sociale woningbouw.
Over paar jaar is Nederland, .... vul zelf maar in.

1
13 Marrie

@8 dat ook steeds mensen tegen elkaar opzetten en uitspelen
doeners tegen niet doeners.
dik tegen dun
rokers tegen niet rokers
sporters tegen niet sporters
vlees eters tegen veganisten
oud tegen jong

en alles en iedereen maar tegen elkaar opjutten
het is een klote kabinet
niets verbindend en maar zelf verrijkend naar haagse spul

onschendbaarheid moet worden opgeheven
hun handelen heeft directe gevolgen laat hun deze maar eens dragen.

1
14 Gratiebarmhart

Het is een groot misverstand dat de babyboomgeneratie de grootste profiteurs zijn van de verzorgingsstaat. Uit een studie van het CPB blijkt namelijk dat mensen, die geboren zijn tussen 1960 en 1990 het meeste voordeel hebben gehad en zullen genieten van de overheid.

Er is gekeken naar de lusten en de lasten uit het verleden en niet alleen naar de kosten in de toekomst. Met andere woorden: welke generatie heeft hoeveel bijgedragen en zal nog bijdragen. Opvallend is dat juist de babyboomgeneratie uiteindelijk meer heeft bijgedragen dan ze zullen ontvangen. Terwijl de generatie erna meer zal kosten dan ze ooit zullen bijdragen. De oorzaak zit 'm in de onderwijskosten. Deze waren in de jaren 50 en 60 karig in vergelijking met de decennia erna. Daarnaast werd in de jaren 80 aanzienlijk meer aan uitkeringen voor jeugdwerkloosheid uitgegeven dan in de jaren 60. De lusten en lasten voor generaties die na 1990 zijn geboren zullen ongeveer gelijk aan elkaar zijn.

1
15 Belazerd

Citaat: "„Nederlandse ouderen tonen relatief vaak interesse in een aangepaste woonvorm en zijn bereid en in staat daar extra geld voor uit te trekken. Het inkomen en vermogen van Nederlandse ouderen is dan ook hoog ten opzichte van ouderen in andere grotere EU-landen".

Zoals gewoonlijk gaat men hierbij uit van gemiddelden, want dat laat de werkelijkheid (veel) mooier lijken dan hij is!
Ook bij de bejaarden is het zoals in 'de-wereld-der-werkenden'; slechts een klein deel van de bejaarden is rijk tot zéér rijk en/of waren ex-topverdieners, en dát zorgt ervoor dat de GEMIDDELDE bejaarde behoorlijk welgesteld... lijkt!

1
16 Scorpio

In Frankrijk is het niet anders en daarom heeft mijn familie daar een grote boerderij gekocht met veel ruimte en kamers en daar wonen ook een paar kinderen van hun zodat die later als het nodig is voor hun kunnen zorgen en het voordeel is dat zij dan weer kunnen oppassen op de kleinkinderen.
en weer terug bij af zoals het heel vroeger ook het geval was in Nederland en waar wij ook weer naar toe zouden moeten.(-:

2
17 eigenmening

@17
-
Er zijn maar weinig mensen die in staat zijn een grote boerderij in Frankrijk te kopen en ook nog om enkele kinderen bij hun te laten inwonen.
U vergeet helemaal dat u zich in een zeer bevoorrechte positie bevindt.
-
Voor de meeste mensen geldt dat zij met een klein pensioentje of AOW uitkering moeten leven en van het loontje dat zij in het verleden hebben ontvangen niets hebben kunnen sparen door de hoge vaste lasten. Die kunnen zich geen kostbare boerderij in Frankrijk veroorloven.
-
Nederland wordt een echt tranendal voor ouderen. Dit is waar wij op af stevenen. Het is juist door mensen zoals u die de eigen situatie op de anderen projecteren dat er gestemd wordt op neoliberale partijen zoals VVD, CDA, PvdA, D66, etc. en dat telkens een meer extreem neoliberaal beleid in Nederland wordt toegepast.
Andere mensen hebben een hele andere situatie dan u eigen situatie. U kunt uw eigen bevoorrechte positie niet projecteren op anderen.
-
Dan kunt u zeggen: "dan hadden die mensen maar beter voor zichzelf moeten
zorgen, zodat zij ook zo'n boerderij in Frankrijk konden kopen". Maar dat is om tal van redenen grote onzin.
/-
-

4
18 MrCally1

Smerige overheids propaganda. NK style! Fuck off!

3
19 PabloEscobar

Ouderen hebben hun leven lang belasting betaald aan de overheid, laat de overheid iets terugdoen.

2
20 Aragon

@18 .
Nee, die kinderen hebben hun eigen huisje op de erf waar zij ook voor moeten betalen ( en als je samen koopt is het voordeliger ) en huizen zijn in Frankrijk niet zo duur. als je op het platte land kijkt kan je voor pakweg 150,000 Euro een zeer leuke boerderij met een lap grond kopen.
Maar het ging er mij hoofdzakelijk om dat de kinderen straks aan de beurt zijn om de ouders te verzorgen en mijn familie heeft daar al voorzorgmaatregelen genomen.

1
21 eigenmening

* Verwijderd door de redactie *

22 E.Meel

HET je leest niet goed zoals gewoonlijk.

0
23 eigenmening

@22 "U gaat wonen in een land met nog veel meer moslims? Curieus."

Off topic. Volstrekt niet relevant.

0
24 dr.Bedwetter

@24 .
En HET lult hier ook alweer veel onzin en uit de nek omdat het niet om mij gaat die wel in Nederland blijft maar familie die al 35 jaar in Frankrijk woont en werkt en aangepast is aan de plaatselijke bevolking ( men vind dat mijn zwager burgemeester moest worden maar kan dat niet omdat hij zijn Nederlandse burgerschap niet kwijt wil anders krijgt hij geen AOW uitkering waar hij wel 40 jaar voor betaald toen hij nog in Nederland gewerkt heeft in Nederland ) geen één uitgezonderd en dat voor allochtonen in het buitenland! dan doe je toch iets goed.

0
25 eigenmening

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@42 Ga je zo dadelijk ook de buurvrouw citeren?...

zojuist geplaatst door Feldwebell

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@25 Gewoon echte correspondentie van een ruimte deskundige. Mooi om te zien. 😍 Wel erg dat Fox TV zo de boel loopt te flessen....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5 Heeft geen zin om een brandend persoon te helpen denk ik. Die is door brandwonden zo beschadigd dat je beter af bent als je dood bent. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Benzardi
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Tot nu toe heb ik de grootste nonsens over dat verdrag gehoord. Zoals de bewering dat dit verdrag Oekraïne op de drempel van EU-lidmaatschap br...

4 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@46 Enne ... overigens dank je wel natuurlijk. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@41 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage. ...

5 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@7 https://video.twimg.com/ext_tw_video/1781377959363772417/pu/vid/avc1/640x360/qHU5vvMA-hbon00s.mp4?tag=12 ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Drie vrouwen gewond, man neergeschoten door politie in Zweedse stad Vasteras, zegt de politie

Zweden heeft een probleem: bendes met geweren en bommen ontketenen terreur op straat. In 2023 werden drieënvijftig mensen doodgeschoten als o...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@39 @41oorlogsjournalist Hans Jaap Melissen zegt in datzelfde programma : "moet Oekraïne zich niet gewoon heel diep ingraven, maar dan ga...

11 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

sockknitter
Drie vrouwen gewond, man neergeschoten door politie in Zweedse stad Vasteras, zegt de politie

De dader is een bekende van de politie wegens drugsdelicten.https://www-theguardian-com.translate.goog/world/2024/apr/19/swedish-police-shoot-...

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Bangla Xxx FilmDiamond Jackson Hd VideoAlexis Texas RidingMegan Guthrie PornPorn UtCunnilgusEnglish Xxx HdXxx Videos BathroomPorn Guy Jerking OffHot Indian Girl MmsFamily Strokes Full VideosMya GEbony Anal CompilationJav.Brazzer NovinhaDana HammSexy AnimationJen Selter NakedEuphoria Hot SceneDancingbearvideosHoly Knight RiccaXnxxx عربيMon PornKerala Saree SexHotpussysHuge Load FacialBangla Dash SaxDaplipsXxxxxxxxxxxxNude BarberSexvideoshdXxx Sexy VideoxLily Blossom PornTyrst EscortNon Nude ModelaBengali Xxx Video HdWww Bangla Sex VideoPorndownloadedXxx Video Your PriyaNorth East Porn VideoSonia GlazeHottest Pornstars MilfNude BarbiBrazzers AddIndian Selfie NudeFucking VideoStepsister Seduce BrotherSnapchat Blow JobsEuropean Nude BeachMacey JadeTamil Actress Meena Sex VideoHd Hindi ChudaiBokep SemiTinycuntsPron Vedios Free DownloadTean Porn PicsDivya SexAdult Random Video ChatLouisa Khovanski LeakedXxxnoBangla Open SexMature Gat PornBig Tit CamsFke Taxi PornXxx Poran ComSon Mom Cream PieGrannycreampiesBeach VouyeurFfmvideosPunjab PussiesMature Porn PictursVivasteetDonna D'errico NakedWwe Diva NudesNigrosexTamil Hero Sex VideoPenetration CompilationLana Rhodes HotDoggy PornDesi SekxiKorean Hot Sex SceneNative Ameican PornEroties BeautiesMature Women In The NudeLersdoeitPorn Star ActressLena The Plug New VideosTamil Blue Film PhotoAnna PornstarRunetkiFescortBokep PnsHot Wild SexDesi Sex 1866 SeksChloe Backroom Casting CouchSocialmediagirlShooshtinBerazzar MomPendora Kaki NudeTitsxxxKajal Agarwal BikiniA Woman SquirtLovelylilithRiley Reid Onlyfans PornHentaishowsFilmes Brasileiros De SexoJohn Cena Sex VideoVanilla Deville PornAthena MayDeepfake AnalIndian Colege SexCumdumpster PornBangvanPorn Black On BlackGinebrq BellucciSwapping Sex StoriesGay Porn GingerVedeoxHard Sex CompilationMew Porn MoviesKelly Divine Double PenetrationPhatrabbitkilleOily Big TitsCosplayporntubeFaith Lianne NudesKik SextinfPandora Khaaki NudePorn Made By WomenIndian Painful Sex VideosCouple Hard Sex VideoHomemade Blow Job VideosKjice92Jamie MichellePorn Desi SisterXvideosbig TitsLily Starfire ThreesomeGay Black Muscle PornFrançais PornoTeens Gang BangedJackie HoffHindi Ladki Ki ChudaiBest Sexey VideoJija Sali Ki Mast ChudaiNiece PornTransgender JoiBride4k. Bride Needs Cock Before WeddingSexual GratisPornopour FemmeJavx