• 5
  • 555x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 Nou, nee.
Italië teert er blijkbaar prima op mits je geen rare sociaalmaatschappelijke fratsen gaat uithalen.

2
51 Wild Rover

@50 Ik ben hier ook lang niet meer geweest.

6
52 Gewoon een student

@41 als jij god zou dienen stelde jij je wat barmhartiger op tegenover de medemens en zou je het fascisme niet verdedigen.

GOD waarschuwt in de Bijbel over deze stroom moslim immigranten ''Het zaad van de slang'' Dat ze niks goeds in de zin heeft. En dat ze komen om het zaad van de vrouw joden/christendom en iedereen die de getuigenis van jezus heeft om daar oorlog tegen te voeren.

Dit zie je ook wel, de linkse kerk vergeet hun eigen bevoling en heeft zoveel sypathie voor deze migranten dat ze kruizen en beelden uit hun kerken halen. Nou dan ben gewoon zien in je kop om je eigen geloof te verloochenen. ''JUDAS''

9
53 DONKEY R

@44 Zijn de sociaaldemocraten ineens rechts dan? Want die hebben een enorme vinger in de pap. question

3
54 Wild Rover

@52 Welkom terug dan maar.

4
55 Truffelaar

@53 ,

"GOD waarschuwt in de Bijbel over deze stroom moslim immigranten"

Tip voor jou en je mede-religekkies:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/geestelijke-gezondheidszorg/vraag-en-antwoord/waar-vind-ik-hulp-bij-psychische-problemen

4
56 jodelatedieho
57 DONKEY R

@45
Gelukkig zijn die genen ons bespaard gebleven Bluth question

Ehhh Oostenrijk ligt krek tussen Duitsland en Italië in.
Uit wiki, over Oostenrijk:
Na de nederlaag van de nazi's werd Oostenrijk door de geallieerden bezet tot 1955. Het land werd toen een volledig zelfstandig land onder voorwaarde dat het altijd neutraal zou blijven.

Ik denk dat dit wel boekdelen zal spreken voor je.

4
58 Gekste Henkie

Leuk als je naar keizer Caligula wordt vernoemd. Heeft ie zn zus al bezwangerd en vermoord?

3
59 BlackNinja

Ik snap het ook ergens wel. In snel veranderende tijden steekt de wens om een sterke leider en een hernieuwd gevoel van nationale identiteit weer de kop op.
Niet iedereen heeft de flexibiliteit van geest om met veranderingen om te gaan.
Sommige mensen laten hun het gevoel van eigenwaarde en identiteit afhangen van exterme factoren zoals huidskleur, geloof en nationaliteit oftewel shit die geen eigen verdienste is.
Zodra die externe factoren onzeker worden schieten ze in de existentiële crisis en gaan ze weer graag terug naar een imaginair vroeger waar de grote leider het denken voor je overneemt en zelfs de grootste kneus zich nog het haantje voelt door het gecreëerde vijandbeeld.

2
60 Tralalala

@57 Zullen we met zijn allen de test invullen?

https://www.helpikhebeenpsychose.nl/zelftest

3
61 Anti-Prut

@57 ,

goh, originele reactie.
Kon je twee hersencelletjes hier horen kraken, knersen en klagen.

3
62 jodelatedieho

@59 Voluit "Caio Giulio Cesare Mussolini", dus een andere Gaius.

0
63 Civ

@53 Zeg uh, 't is zondag hoor. Foei!

@58 Oh ja, dat weet ik natuurlijk wel over Oostenrijk (ik heb een fascinatie met oorlogen) maar wat dit betreft gaat de geschiedenis van Italië even wat verder terug en van daaruit sta ik er niet van te kijken dat dit artikel er nu is.

1
64 Bluth

Wat een trieste krant om met dit soort termen te gooien...

3
65 Tjeesus...,

@49 Wist je trouwens dat Hitler ook een globalist was. Hij wilde een groot Duits rijk. Een facist geeft om zijn eigen land en cultuur.

De protestantse kerk ontstaan in Duitsland ''Maarten Luther'' heeft een hekel aan het jodendom, vandaar hun de sympathie voor de islam.

Wat moeten wij christenen nu doen met dit verworpen, verdoemde volk der Joden? Ten eerste moet men hun synagogen scholen en huizen in brand steken en wat niet branden wil bedekken met aarde opdat geen mens nog een steen of afval ervan in der eeuwigheid kan zien. Men moet hen hun boeken afnemen, rabbijnen op straffe des doods het onderwijzen verbieden, Joden een straatverbod opleggen, het woekeren verbieden en ze dwingen echt werk te gaan doen. Men moet de jonge, sterke Joden en Jodinnen dorsvlegels, bijlen, houwelen, schoppen, spinrokkens en spinnewielen ter hand stellen en hen hun brood laten verdienen in het zweet huns aanschijns. Daarom nu en voor altijd: weg met hen zoals God de mens bevolen heeft. Dit moeten we doen ter ere van onze Heer en de christenheid, opdat God ziet dat we christenen zijn. Een christen heeft naast de duivel geen giftiger, bitterder vijand dan een Jood, terwijl wij toch niemand zo goed bejegenen en tegelijk van niemand zoveel te lijden hebben als juist van die slechte duivelskinderen en dat slangengebroed.

Met vulgair taalgebruik laat hij zien wat hij verder van de Joden vond: ,,Jullie moeten jullie hier schamen, jullie moeten jullie schamen, overal waar jullie zijn, jullie vervloekte joden, want jullie hebben het gewaagd het hoge, verheven en troostende Woord van God schaamteloos te interpreteren om te voldoen aan de begeerten van jullie aardse, grillige en gulzige maag: jullie hebben jullie er niet voor geschaamd om jullie gulzigheid zo vulgair te etaleren. Jullie zijn niet waard naar de buitenkant van de Bijbel te kijken, laat staan er in te lezen. Jullie zouden alleen maar die Bijbel moeten lezen, die onder de staart van een zwijn is te vinden en jullie zouden de letters die daar vallen moeten opslokken en naar binnen slurpen. Want dit is voor zulke profeten een Bijbel die bij hen past. Want zij verzwelgen het Woord van God- waarnaar wij met eerbied, vreugde en vreze des Heren moeten luisteren- als zeugen en verslinden het als zwijnen.”

Zelfs Hitler had sympathie voor Maartel Luther.

Terwijl Luther beweerde dat God zich van de joden had afgewend, stelde Hitler dat ze genetisch niet deugden. In het roemruchte boek Mein Kampf rechtvaardigt Hitler zijn strijd tegen de Joden met de woorden: “Luther was een groot man, een reus. Met een ruk doorbrak hij de schemering en zag hij de Jood zoals wij hem nu pas beginnen te zien (…) Ik doe slechts wat de Kerk al 1500 jaar doet, alleen ik doe het grondiger.”

Hitler organiseerde in 1938 dan ook als eerbewijs aan Luther, op diens geboortedatum, de beruchte Kristalnacht, waarin precies tot uitvoer werd gebracht hetgeen Luther in zijn boek “Von den Juden und ihren Lügen” adviseerde. De Kristalnacht (“Nacht van het Gebroken Glas”, zo genoemd naar al het verbrijzelde glas van de etalageruiten die op de straten vielen) vond plaats op 9-10 november 1938 waarbij 91 Joden werden vermoord en vele honderden gewond. Meer dan 7500 Joodse bedrijven werden verwoest en 267 synagogen in brand gestoken.

Ook nazi’s als Julius Streicher en Joseph Goebbels citeerden gepeperde uitspraken van Luther om uitdrukking te geven aan hun haat tegen het verachte volk der Joden. Het is schokkend te vernemen dat nazi’s zich op Luther hebben beroepen, toen ze zich voor hun wandaden moesten verantwoorden voor het tribunaal van Neurenberg.

9
66 DONKEY R

@53 in beeldspraak ben je ook al niet goed. ''Het zaad van de slang'' staat voor de gevolgen van leugens... zoals JIJ die hier vertelt bijvoorbeeld.

4
67 TedjeR

@63 hm..ik ken toch echt alleen Gaius Caesar oftewel Caligula als romeinse keizer.

2
68 BlackNinja

@66 leuk dat jij het hier publiekelijk voor de grootste misdadigers van de afgelopen 100 jaar opneemt... Er zit dus totaal niets christelijks in je... je bent alleen maar een ranzige fascist die zich als christen voordoet.

4
69 TedjeR

@68 Caligula is ook vernoemd naar Caesar. Dat is toch echt wel de bekendste Gaius hoor.

0
70 Civ

@67 in beeldspraak ben je ook al niet goed. ''Het zaad van de slang'' staat voor de gevolgen van leugens... zoals JIJ die hier vertelt bijvoorbeeld.

Het zaad van de slang is een mensen massa die tot doel heeft om de gelovigen die het getuigenis van Jezus christus te vervolgen.

Je bent echt een stuisvogel. Jij behoort ook tot de linkse kerk met je onwetendheid. Barmhartig zijn voor anderen terwijl je je eigen mensen laat stikken.

7
71 DONKEY R

@71 dat is jouw verdraaiing ervan om er jouw haat mee te verantwoorden... historisch betekent het dus wat anders.

En op de rest van jouw stompzinnige geblaat ga ik nieteens meer in, nep-christen!

4
72 TedjeR

@70 nee, Caligula is vernoemd naar Caligae, het schoeisel van de Romeinse soldaten.

3
73 TedjeR

@73 Caligula was een bijnaam. Ik heb het over zijn praenomen, Gaius.

0
74 Civ

Tot ze genoeg kregen van 'Ill Duce' , en het volk hem maar al te graag uitleverde aan de verzetstrijders ...

0
75 MarcusCole

@72 dat is jouw verdraaiing ervan om er jouw haat mee te verantwoorden... historisch betekent het dus wat anders.

En op de rest van jouw stompzinnige geblaat ga ik nieteens meer in, nep-christen!

Het is geen haat, het is een feit voor mensen die het zien. Jij bent helaas nog verblind door je barmartigheid voor die islamitische migranten, Vandaar dat die linkse kerk ook buigt voor de islam en hun kruizen en beelden uit hun kerk verwijderen. JUDAS kerk. Er zijn ook landen waar de Islam geen grip krijgt en dat is in oost Europa. Hier kan deze stroom niet heen omdat GOD daar de weg heeft dichtgetimmerd. West Europa zie je ook steeds verder afglijden op moreel en etnische gebied. Zo barmhartig zijn ze daar, dat het hun eigen ondergang wordt.

5
76 DONKEY R

@72 dat is jouw verdraaiing ervan om er jouw haat mee te verantwoorden... historisch betekent het dus wat anders.

Hoe weet je trouwens dat het een verdraaiing is, je kent de bijbel niet eens...

3
77 DONKEY R

@77
Met je domme gelul over bijbel en alles; Het is zondagochtend, een goed christen hoort nu in de kerk te zitten in plaats van hier leugens en verzinsels te vertellen!!

1
78 La Cabana

@78 Met je domme gelul over bijbel en alles; Het is zondagochtend, een goed christen hoort nu in de kerk te zitten in plaats van hier leugens en verzinsels te vertellen!!

Hoe weet jij nou als meneer de veroordeler wat een goed christen is? Jij bent zeker ook lid van de linkse groene klimaat kerk, die denkt de wereld in onderhoud te hebben in opdracht van GOD maar niet eens weet wie GOD is.

4
79 DONKEY R

@35 het verzet groeit tegen de invasie

3
80 Roadie

@70 @73 Bij 59 verwijs ik naar de opmerking in het artikel "en ja, zijn voornamen zijn een verwijzing naar de roemruchte Romeinse keizer". Gaius Caesar, oftewel, Caligula, was een Romeinse keizer, Julius Caesar niet. Wie al dan niet de bekendste Caesar was heb ik het nooit over gehad en het artikel kan niet naar Julius Caesar verwijzen aangezien deze nooit keizer was. De eerste Romeinse Keizer was Augustus en dat was na de dood van Julius caesar. Dus.....

1
81 BlackNinja

@81 Maar ik neem aan dat je er niet aan twijfelt dat die man vernoemd is naar Gaius Julius Caesar, ongeacht de woordkeuze in het artikel.

0
82 Civ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Bob en Bries op oorlogspad, en dat op witte donderdag voor Pasen. Wat staat ons morgen nog te wachten op goeie vrijdag en zwarte zaterdag. �...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@6 Heb je een advies voor hem, behalve met pensioen gaan?...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat te kort blijft bestaan zolang er niets aan de oorzaak word gedaan....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Marrie1
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Mooi laten luiden die noodklok, de batterijen lopen vanzelf wel leeg....

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Mooi laten roepen die Van der Burg, hij wordt vanzelf wel stil. ...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@2 Ligt er aan, wie zijn post over gaat nemen. . . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@5 Zo'n 10 jaar geleden hadden ze je voor gek uitgemaakt als je zou zeggen dat asielzoekers en gelukszoekers in cruiseschepen, vakantieparken e...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

@22Vraag even aan Bennie Bob of ze de klep van de Kubus even dicht wil doen, het stinkt hier behoorlijk naar ruzie zoekers. ...

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video%3Fbekijk=c%26orderBy=newest...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Phub BrazzersNadine Kerastas NudeBratwitaglockGina Valentina XxxMia Khalifa Full XxxMmom Son PornEros.ccomWhat Is Stripchatسكس كترجمFemalepornCardi B Naked LeakedVideo BokepjapanEdony AnalNf Busty ComCouples ChaturbateWet PussypicsGaycamDemi DiorBumassburner PornPornô FemininoCogiendo A Mi MamáSummertime JamesMomcumshotsMisty KlitzPorn Air HostageSex Chut PhotoBrandy Renee PornFamily 3d PornKesha OrtegasSans Gay PornCelebrity Nip SlipsTik Tok Nip SlipsBig Booty NekedPegging CumVirt-a-mateHot Hd Sex ComNikita Denise SexVenessas ButtAfrican Porn'sBig Boobs TubeEnchanting RapperSlave BdsmHidden Camera RecorderNudes PetitesWww Xxx Video DownloadMan Woman PornSneesnaw FapelloTwitter AnalMua Kalifa VideosXxx 1999Www Got Porn ComIndian SexxiBlack Porm MoviesMarvel Porn ComicsMuramata SanFemdompissBlack Porn TubesMistystoneHagemaruHot Girls Boobs VideosFamily Xxx Videos HdLesbeen Porn VideosXxx Sex XxnxHeroine Xxx ComPhim Sex VietnamHot Sexy Savita BhabhiHot Sex CinemaPorn LesbiFutanari PorniDesenhos Mulher NuaKnock Knock Hot SceneBlackcouple PornFirst Night XxRosa Caracciolo MoviesNaked Gay BoysCathy Heaven JordiVictor Ray PornCelebrity DeepfakepornBlack Fat Man PornJennifer Coolidge TitsXxxvidenBig Tv PornMorah Mills PornSex Cam LiveXxbrits.comPono GayAsian SpitroastTiny NipplesSouth Indian Aunty XxxSexy Yoga SexMilf LesbianEyes Wide Shut Nude ScenesParod XxxPornsex JapanBalngla XxxVintage Sex ComTube TrooperAnimes Biggest BoobsReyasunshineLustshotsNaked Pictures Of Women FreeKyros ChristianCojiendo MitiaVirtual SuccubusPornhyvBangla Bf Video FilmDine XxxAdult VodXxx AnlmeBrazzers LesboBriella BardotLudellah HahnXxxii Sexy VideoDesi PelaiAunty Sex With Boy VideosHarley Jade PornPornub LesbiansFrench PornostarsBrith PornSite BrasileirinhasBest Prone VideoTelugu Sex Audio VideoMadison Ivy BrazzersSix VedioSkye Blue Porn StarRedwap PornCouple Swap VideosAdult Toys OnlineJogos PôrnoJaponesa Novinha PeladaJerking Off For MenPorn Apk DownloadPoran MoviesTattedmamiFc2ppv-3087371Danny Daniel XxForest Whore PornPokemon AnalRae Lil Black And Jia LissaKenzie Reves PornIndian Naked PicsChoot LundPhotoshoot XxxKanye Linn KarterGoon DiscordSexefélin ComWww.porn Hub.frDvd PornografiaAsian Creamie PieBig Bang Bros