50Plus: ’Waarom scoren we niet beter?’ (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Roy-050 in Politiek  ·  29 Reacties

  • 0
  • 446x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Omdat 50plus gewoon een rechtse partij zijn een aftreksel van de VVD daarom worden ze niet groter.

8
1 qubix

@1 of vele ouderen hebben het niet zo slecht als de dramaqueen Krol ons wil doen laten geloven.

8
2 Roy-050

@2 Henkie Krol die de pensioenelzaken voor z'n toenmalige personeel bij de Gaykrant niet geregeld had. question

6
3 Wild Rover

Henkie Krol, de oplichter die zijn personeel achter liet met een pensioenprobleem. Daarom moet ik altijd zo "gniffelen" als Henkie de oplichter begint over het pensioen van de doelgroep van 50+.
Wellicht gaat dit verleden hem nu alsnog opbreken. Weg met die charlatan uit het politiek landschap

5
4 krek

Mijn zoon zou volgens de stemwijzer op hun moeten stemmen maar hij ging niet stemmen.

4
5 eigenmening

@5 Van binnen een ouwe lul? question

1
6 Wild Rover

@2

Ouderen hebben het zelfs nog nooit zo goed gehad.
Maar ouderen die jaloers zijn omdat ze niet twee keer p.j. op vakantie kunnen zoals de buren hou je altijd. Die stemmen op de sprookjesvertellers van 50 plus.

8
7 WijzeDwaas

@6 .
Ik denk het. (-:

1
8 eigenmening

@7 Het is in verhouding ook de rijkste groep. Die kan het zich veroorloven om te vitten op de jeugd die op de stoep spuugt. question

4
9 Wild Rover

@4 En Henkie Krol die eerst weg ging vanwege die oplichting, maar later weer terug kwam.

5
10 WijzeDwaas

@10

Ja ongelooflijk, die man heeft een blok beton voor z'n kop, schaamt zich nergens voor. Uiteindelijk zal het Henkie worst zijn dat die medewerkers vier jaar pensioenopbouw missen (ongeveer 10% van je eindpensioen). Hij zit er zelf warmpjes bij

3
11 krek

@9

Yep. Ik ben zelf een oudere, maar ik schaam me wel eens voor de graai-ouderen.
Ze laten Nederland leeg geroofd achter (Groninger gas) en denken alleen maar aan zichzelf.
Ze willen de pensioenpotten leeg halen met de gedachte: Na ons de zondvloed.
De jeugd zoekt het maar uit, dan liggen zij toch lekker op het kerkhof….

9
12 WijzeDwaas

@11

En nog afgezien daarvan zat Henkie Krol allerlei onzin te zwatelen in de verkiezingscampagne van 2017. Die man heeft nergens verstand van.

5
13 WijzeDwaas

@12 Ik vind ouderen wel geinig. Altijd vitten op zaken die er niet toe doen omdat ze geen donder te doen hebben. question

2
14 Wild Rover

@7 Waarom zouden ouderen niet, net zoals de buren, twee keer p.j. op vakantie kunnen?

1
15 Belazerd

@14

Daar kan je wel eens een punt aan hebben. Die 50 plus en andere ouderenpartijen uit het verleden doen weinig meer dan onderling ruzie maken.

Jonge mensen kijken wel uit, die moeten werken, voor hun oude moeder of vader zorgen en meer van dat gedoe.

Iedere avond bingo gaat ook vervelen, dan maar de politiek in!

4
16 WijzeDwaas

@15

Omdat de buren niet het criterium zijn. Als je oud bent dan zijn er weinig mogelijkheden om nog wat te doen aan je financiele situatie. Als je oud bent, ben je het resultaat van je eigen handelen uit het verleden.

Met alleen AOW kan je ook je eerste vakantie wel vergeten. Dat is een bestaansminimum.

5
17 WijzeDwaas

@15 Dat mag niet, volgens de verwende jongeren. Die ouderen horen achter de geraniums te zitten en niet meer genieten. Het geld dat zij daarmee uitsparen hoort dan bij de jongeren te komen zodat zij een wereldreis kunnen maken. ????

1
18 gaulette

@16 Het leuke van oudjes is dat ze nog respect hebben voor paarden, dat mis ik bij de jongeren dan weer.
Zo komen ze hier regelmatig even rondkijken en brengen ze een kruidkoek mee voor bij de koffie dus zijn ze welkom. question

0
19 Wild Rover

@11 Krol werd door de Stichting Vrienden van de Gay Krant (SVGK, nu in liquidatie), beschuldigd van fraude en oplichting. Krol werd de afgelopen jaren in totaal zes maal vrijgesproken van die beschuldigingen door twee rechtbanken en twee gerechtshoven. Zowel de Rijksrecherche als de Fiod kwamen na oriënterende feitenonderzoeken tot de conclusie dat er geen reden tot verdenking was.

De laatste uitspraak stamt van 27 maart 2019.

0
20 Belazerd

@17 Je schrijft: "Als je oud bent dan zijn er weinig mogelijkheden om nog wat te doen aan je financiele situatie. Als je oud bent, ben je het resultaat van je eigen handelen uit het verleden."

De financiële situatie (aanvullend pensioen) van ouderen wordt keer op keer door rekentrucs misbruikt voor zaken waar het niet voor bedoeld is. Begonnen met het premie-aandeel van werkgevers te verlagen zonder dat werknemers daar wijzer van werden. Vervolgens de uitname-wetten betreft het ABP, onrealistische rekenrente om pensioenfondsen arm te rekenen en de plannen om de doorsneepremie af te schaffen zodat werkgevers voor jongeren minder premie hoeven te betalen en waardoor 50ers van nu straks een lager aanvullend pensioen hebben. Zodat over 10 à 20 jaar weer een greep uit de reserves wordt genomen om dat te compenseren. Geld waaraan ook de ouderen van nu hun steentje aan bijgedragen hebben en dus helemaal niets te maken heeft met hun handelen uit het verleden.

1
21 Belazerd

@21 Nou heeft het handelen in het verleden wel degelijk te maken met je huidige situatie. Door mijn ouders is op mijn 15e levensjaar een overlijdens/spaarverzekering afgesloten met een gegarandeerde uitkering op mijn 55e. Tevens was er jaarlijks een winst-uitkeringsregeling. Op latere leeftijd heb ik na hun overlijden deze verzekering overgenomen en de spaargedeelte steeds verhoogt aangepast naar mijn mogelijkheden.
Op mijn 55e een afspraak gemaakt dat het opgebouwde spaarbedrag in 25 jaar-termijnen zal worden uitbetaald. En dat gebeurd netjes en zonder kortingen en sinds ik 65 ben, is de belastingafdracht op dit extra inkomen behoorlijk verlaagt.
Dus heeft het wel degelijk te maken met handelen uit het verleden.

0
22 Roy-050

@22 Pensioenopbouw via een pensioenfonds is niet te vergelijken met spaarverzekeringen of een beschikbare premieregeling. Via een fonds delen de deelnemers de risico's. Bij een beschikbare premieregeling of spaarverzekering zijn de risico's groter en de beheerkosten hoger.

0
23 Belazerd

@23 klopt helemaal, maar het is wel iets wat gegarandeerd wordt uitbetaalt. Ook na mijn overlijden voor uitbetaling van het 25 jaren-termijn, wordt het restantbedrag gewoon in 1x uitbetaald aan de erfgenamen. Het enige grote risico wat ik nu nog loop is dat de overheid een veel hoger belastingtarief gaat hanteren over deze extra uitkering. Maar ja daarintegen kunnen ook de pensioen/AOW bedragen worden verlaagt, totale zekerheid bestaat er niet. Maar het is wel een leuk jaarlijks inkomen, dus door te handelen/sparen in het verleden is de huidige financiële situatie, goed te noemen.

0
24 Roy-050

@20

Die uitspraken zeggen me helemaal niets. Als directeur van een stichting hoor je op de hoogte te zijn van de financiën van de stichting. Dat hij niet wist van het niet betalen van de pensioenpremie
a) geloof ik niet
b) doet niet ter zake wat mij betreft; als directeur is hij verantwoordelijk voor het gat van vier jaar

0
25 krek

@24 Honderd procent zekerheid bestaat bij geen enkele pensioenregeling. Het grote verschil zit 'm in het feit dat je bij een fonds "verzekerd" bent tot aan je dood. Mocht je dus 10 jaar langer leven dan de actuariele levensverwachting, dan hoef je niet op een houtje te bijten. Dat kan omdat dit wordt gefinancierd door degenen die eerder overlijden dan de gemiddelde levensverwachting.

Een pensioenfonds is gebaseerd op solidariteit en een spaarregeling niet. Voordeel bij een spaarregeling is inderdaad dat de nabestaanden het restantbedrag erven, maar nadeel is als het niet om de echtgenoot alleen gaat, er weer aanzienlijke erfbelasting over betaald kan worden als het een beetje interessant bedrag is.

Per saldo is een pensioen via een fonds op de lange termijn meestal het voordeligst

0
26 Belazerd

@25 Dat die uitspraken jou niets zeggen komt omdat je ze waarschijnlijk niet gelezen hebt. De door jou genoemde argumenten komen hierin ter sprake.

0
27 Belazerd

@27

Nogmaals: mijn mening is dat hij een oplichter en charlatan is.
En die mening is nog eens versterkt doordat hij later beweerde dat die hele pensioenkwestie was opgelost. Die was helemaal niet opgelost, de deelnemers hebben alleen hun eigen bijdrage terug gekregen..
Maar goed, nu hebben zulke charlatans geen kans meer na een periode van (zo uit mijn hoofd) negen maanden na non-betaling krijgen de deelnemers een brief thuis dat de werkgever in gebreke blijft

0
28 krek

Ik behoor tot de doelgroep en vindt 50 plus zeker geen onsympathieke partij. En ze hebben prima punten inzake pensioen ed. Maar ik hoor geen goede oplossingen en alles gaat alleen over ouderen. Ik ben niet zo geinteresseerd in mijn toekomst . Ik red me wel en het zal mijn tijd wel duren, maar … ik maak me veel meer zorgen over de toekomst van dit land waar mijn kinderen en kleinkinderen en nageslacht moeten leven. En ik zal tot mijn laatste adem mijn best blijven doen om dit land leefbaar te houden, de omvolking tegen te gaan, de instroom van mensen die hier niet thuishoren tegen te gaan en als hoogste prioriteit de opmars van de islam te stoppen of te vertragen. Meer kan ik niet doen. Ik ben niet iemand die de wapens oppakt ondanks het feit dat de islam oorlog tegen ons voert. . Maar mijn kinderen en kleinkinderen zullen nooit kunnnen zeggen dat ik niet mijn uiterste best heb gedaan ze tegen islam en sharia te beschermen. En daarom stem ik PVV en geen 50 plus.

0
29 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

@2 Nou ja... Het is vervelend dat hem dit is overkomen. Maar veel meer dan hem die lijst halen, is niet nodig. En natuurlijk doorgeven aan ander...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1, @2,Inderdaad....

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Uitgaande van hetgeen in het artikel staat heeft dit veel weg van 'Kafka' en van '1984 van Orwell'.Rehabilitatie is volgens mij aan de orde....

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Het gaat om belastinggeld waar niet zorgvuldig mee is omgesprongen. En dit is niet het enige bonnetje dat zoek is geraakt. ...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Te lezen zonder paywall op de website van NRC zelf:https://www.nrc.nl/krant/2024/04/19/#101...

18 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Sex For Money XxxLesbanGay Teen PormHookup HotshotsSkipthegames Augusta GaKylie Jenner Hot VideosBf Movie Full Hd MeinPorm Video ComTriple Penetration PornTravestis Brasil PornHailey Berry NakedGhetto PornPornolar VideolarıMilfassholeXnx Sax VideoHindi Suhagraat VideoWww Video XxLesbains MilfOld Men Getting BlowjobsFilm X PornosHxnxxThulasi Hot VideoDannydxxxHolly MichealTaboofanatzyReddit Best VpnAssistindo PornografiaReal Desi Indian PornSexmasajXxnxx PornEmily Willis StuckRéférencesexeGayx XxxBande Dessinée PornTorret PornLexi Goldberg NudeCartoon Shemale PornBdsm CaptionsPayal Rajput NudeHot Sexy Aunty RomanceSas Ki Chudai VideoMia Malkova Hot SexHentail HeavenCelebjihad.comjVidéo Pornographie FrançaisLindsay CapuanoLisbin XxxLesbian Porn Older And YoungerStep Sis BlowjobsVideos Pornos De TransexualesPornô Em AnimesPornografia Para MujerBrattyfootgirlsLadyboy FuckedLauren NudeHot Sunny Leone SexHard Fingering PornIndia Xxx NewHot Sexy Ullu VideosBro Gay PornFudi XxxTiktoks PornsVídeo Pornografia BrasileiraJabardast SexPorn Hub MidgetsEmma Stone XxxNude Gym SexMilley Cyrus SextapeWifebuckettYukari OrihariCuckholdchatReferences SexeEllen Barkin NudeWifes Blow JobsSmall Tight Spaces PornCelebrity SexscandalPornmovyJaponese PornstarsBabysityer PornXnxxmilfMarathi Mom XxxDesi Perfect GirlPokimane LeaksTrap XxxMaa Aur Bete Ka Sex VideoVery Big Dick4k SexxxIndan SxeIndianpornvideos.inHd Porn MomAaliya XxxKeralasexvedioWwe NudeSheila Ortega PornMia Khalifa SonHannah Marbles OnlyfansRailey PornSexgames HtmlLittlebuffbabe PornPr Movies.comDadcruchFutanari BondageEritic StoriesAshemalwMommsygirlHegre.vomBiggest Dick PornFamosas NuasHairypussy AnalOlivian Munn NudeDance Nude WomenH D P O R N 92Thai CreanpieNaked RapperMilky Tits LesbianPorn Fotos GayFilme De Pornô DasBig Cocks BlowjobsBronwin NudeXhard AnalMelissa JacobsCute Sex XxxRei ZeroHdsex FullSite Manga HentaiIndiaporn FreeX Videos ConPorn Videos NastyIndian Actress Fucking VideosHot Sex Video ClipDesi Hidden Bath VideoIndina Desi PornSlaves Licking PussyAria Carson PornHeather Vahn CreampieVidéo X GratuitePor HunXnxx Bokep IndoCouple Sex MmsRachel Cook Only FansProstitutas PornCogiendo.duroBaddiehubcPerfect Titties RedditHot ExcortPornos De AsiaticasHolly Hendrix Likes It HardcoreXxx Viodes ComLoving BbcAvenando