Alarm uitschakelen kan ook zo.
Volledig scherm
Alarm uitschakelen kan ook zo. © Bild

Dieven knippen gat in auto om alarm uit te schakelen

Dieven hebben in Berlijn een gat geknipt in de achterkant van een BMW. Door de opening in het plaatwerk, links van de tank, sneden ze de accukabel door zodat het alarm niet af kon gaan.

  1. Verbreden van snelwegen zorgt nauwelijks voor minder files en is niet per se milieuvriendelijker
    PREMIUM

    Verbreden van snelwegen zorgt nauwelijks voor minder files en is niet per se milieu­vrien­de­lij­ker

    Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen en elk jaar komen er meer en meer kilometers aan snelweg bij. Maar zorgt dat ook echt voor minder files? En hoe zit het met de uitstoot? Volgens Bert van Wee, hoogleraar transportbeleid van de TU Delft, werkt het zeker niet overal. ,,Je hoort mij niet zeggen dat een wegverbreding nooit zin heeft, maar het moet op slimme plekken gebeuren.”
    Den Haag
  2. Nu 2 keer per week de nieuwsbrief van onze autoredactie: gratis in je mailbox
    gratis nieuwsbrief auto

    Nu 2 keer per week de nieuws­brief van onze autoredac­tie: gratis in je mailbox

    De nieuwsbrief van onze autoredactie verschijnt voortaan niet één maar twee keer per week: op zaterdag én op woensdag. Gratis alles over auto’s, verkeer en mobiliteit in je mailbox: het laatste nieuws, tests, interviews, vragen van lezers en achtergrondverhalen. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Auto. Klik op de grote blauwe actieknop hieronder om je meteen aan te melden. De nieuwsbrief Auto vind je vervolgens onder de knop Thema's.