door Inter in Overig  ·  87 Reacties

  • 43
  • 1473x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat zou een Thomas More of een Erasmus of een Voltaire van het huidige Europa vinden als ze dat huidige Europa eens een tijdje zouden kunnen beschouwen en analyseren.


Wat zou dat interessant zijn, als die daar nog eens een essay over zouden kunnen schrijven.

0
51 De Vliegende Brabander

* Verwijderd door de redactie *

52 widezw

@48
Ja, die zijn echt leuk. question

Herinner je je deze nog?
Den Uyl is in de olie.

Kiele kiele KOeweit,

Liep toen helemaal fout af, want men was natuurlijk weer beledigd. Die tenen zijn zo lang dat ze een routeplanner nodig hebben om hier te kunnen klagen.... of zoals tegenwoordig, een rubbervlot op afspraak met een Ngo. question
Met commentaar:

1
53 Bleke Betty

Of deze question

0
54 Roadie

@38 Links heeft nu waarschijnlijk een minderheid van de allochtonen als stemmer die stemmen nu in meerderheid op DENK, PVV ,FVD , CU of andere niet traditioneel linkse partijen.

5
55 21st Century Guy

Hoezo geen islamisering? Dat tuchtcollege is al gezwicht voor de ideologie van ongelovigenhaat.

0
56 de gezonde roker

Het tuchtcollege is merendeels paki.

0
57 Roadie

@53

Ik wil u even bedanken voor een van uw kant onbedoelde gift aan mij.

Bij het kijken op de link naar YouTube die u gaf zag ik deze nog eens staan. Een nummer wat voor mij de nodige nostalgische herinneringen oproept. Jaren niet meer gehoord. Echt leuk.

0
58 De Vliegende Brabander

@30

Klopt totaal, al die import is volgens rechts nodig om de "vergrijzing" op te vullen, de vergrijzers krijgen hierdoor minder geld in de zak, want rechts kan dat veel beter besteden aan de winsten van globaliserende bedrijven.

Allemaal rechts beleid, zo goedkoop mogelijke arbeid en als het niet meer uitkomt, dumpen we ze in de maatschappij in NL.

Wij de winst, de burgerij de lasten en de kosten, zo kennen we ze weer!

En natuurlijk heeft een ander het altijd gedaan.

1
59 garriet

Altijd weer gezeik met die allah-aanhangers......

0
60 LoydMorris

@54
hahahaha, een berenklauw question Was ik bijna helemaal vergeten, Geweldig!
Zou nu gewoon niet meer kunnen, alle langen tenen zouden uit de sokken steken, woedende reacties, zwaar beledigd. question

1
61 Bleke Betty

Gewoon geen medische zorg bieden aan die boerka's.

0
62 Pffff

De mohammedaan, die overigens geen enkele toegevoegde waarde heeft in het verlichte en in alle opzichten superieure vrije westen, is er uitsluitend op uit om onze westerse democratie om zeep te helpen door misbruik te maken van onze eigen wetgeving. Brrrrrrrrrrrrrrr

0
63 nostradamus666

Zonder die stinklap kan je ze meestal ook niet verstaan.
Bssllllchchbssch.

0
64 Haus am See

Laat maar wachten, dit soort daleks zijn te agressief

0
65 Roadie

@44 .
Er is wel eens zo'n brievenbus dood gegaan in het ziekenhuis omdat manlief verbood dat de mannelijke arts haar zou helpen en er geen vrouwelijke arts aanwezig was.

1
66 eigenmening

Al die gesluierden en baardmannen zijn afkomstig uit de achtergelegen gebieden o a de riffies uit Marrokko met generaties lang geen enkele educatie zij zijn echt niet presentatief voor de Islam

2
67 Gazelle

Vreselijk deze toestand voor de arts. Het medisch tuchtcollege zou aan zijn kant moeten staan.

0
68 Dunkelheit

En straks krijgen ze hun eigen dokter en dat is weer een aanwinst voor de parallelle cultuur die de samenleving sloopt, omdat ze de consequenties van hun domme gedrag niet willen inzien.

0
69 sparta

Heel vreemd dat de regels niet voort beiden kanten gelden.
Hopelijk komt door deze zaak het tuchtcollege met een uitspraak dat het ook voor de patiënten geld en zij op verzoek van de dokter hun gezicht moeten ontbloten.

"Er bestaat al wel een gedragscode voor dokters die een gezichtssluier dragen. Die zijn kennelijk in Engeland zo talrijk dat regels nodig waren. Een gesluierde arts moet het gelaat ontbloten als de patiënt dat wil. Het tuchtcollege heeft dat ooit zo bepaald zonder erbij te vertellen wat er moet gebeuren in het omgekeerde geval, als de arts aan de patiënt vraagt de sluier af te doen."

0
70 TheoTheo

Het moet juist niet divers, maar een wereldwijde eenheidsworst worden, de mensheid, als je kijkt hoe er met ons wordt omgegaan. Alle Europese culturen moeten per se worden uitgestuft en alle rassen ook. Ras is een verboden woord. Ras is verboden. Het is pure genocide op wereldschaal, vooral maar niet alleen tegen blanken gericht. Pygmeeen worden door WWF doodleuk uit hun stuk oerwoud getrapt, waar ze sinds millennia wonen, en afgeschoten als stropers als ze hun normale leven willen voortzetten, inclusief dieren uit het woud eten, want WWF heeft dat deel opgekocht en het tot natuurgebied verklaard. Hun is niets gevraagd.

0
71 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

72 Roadie

@21 Bericht niet gelezen hè. Het ging over het kind van de vrouw. Maar ik ben voor het verbod op nikab in openbare gebouwen waar iedereen mag komen. Daar horen natuurlijk ook banken en winkels bij, maar zeker bij een bezoek aan een zorgverlener.

0
73 Verwonderd

Als je je als een vuilniszak presenteert wordt je ook zo behandelt, niet gaan janken dan.

1
74 Lias

Ik snap sowieso niet dat mensen zo mogen rondlopen in een beschaafd land als Engeland, Boerka's ed moet verboden worden in Europa anders hoeven ook geen ID kaart bij ons te hebben

0
75 wijs

Die gast is een topper.
Gelijkheid is voor iedereen.
Je masochistische sekte pak trek je man voor manlief in de slaapkamer aan.
Buiten heeft die mafklapper niets te vertellen.

0
76 Eastwood

@43
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/massa-immigratie-kwam-van-rechts~b0dd8418/

@46 De werkgevers wilden niet betalen voor het verdwijnende werk in de mijnen en aan de lopende band en ze wilden de sociale voorwaarden die golden om hun personeel te scholen voor ander werk niet naleven en ze lieten de VVD en rechts christelijk wervingsverdragen opstellen. Puur voor hun korte termijn winst haalden ze turken en marokkanen hierheen die ze na een paar jaar in de WAO dumpten. Als die turken en marokkanen terug waren gegaan met meenemen van hun uitkering, zouden onze grote steden er niet zo vol mee zitten, he? Pure lulkoek dus.

@47 Uit het inmiddels wel bekende artikel dat rechts blijft ontkennen:
"Omzeilen
De PvdA was zeer kritisch vanwege de verdringing van Nederlandse werknemers en de druk op de lonen. Daarom eiste de PvdA dat gastarbeiders maar twee jaar mochten blijven. Dat werd toegezegd, maar de VVD en de werkgevers bedachten allerlei trucs om dat te omzeilen. Sterker, de liberalen en christendemocraten gaven Turken en Marokkanen het recht hun gezin mee te nemen, waardoor de aandrang om terug te keren stukken kleiner werd."

@52 @59
Inderdaad, Rechts geeft altijd links en de slachtoffers, de misleide gastarbeiders, de schuld van hun eigen rechtse kortzichtige winstbejag beleid. Vraag aan de PVV en FVD eens of ze tegen gastarbeiders zijn die hier moeten onderkruipen. Er zijn maar twee partijen daartegen, SP en PvdD. Met dit rechtse clubje krijgen we alleen maar meer gastarbeiders die ons verdringen uit woning en werk. Want betaalbaar bouwen dat willen PVV en FVD ook al niet.

3
77 Hollander1967

@77

Vrijwel hetzelfde verhaal, echter nu van Elsevier, 3 jaar eerder dan die van de Volkskrant:

https://groups.google.com/forum/#!topic/nl.politiek/smn92UrbHO4

Niet meer te vinden op Elsevier, maar ja, Internet zal Internet niet zijn.

1
78 garriet

@77
" Als die turken en marokkanen terug waren gegaan met meenemen van hun uitkering, zouden onze grote steden er niet zo vol mee zitten, he? Pure lulkoek dus.


Nooit van voortplanting gehoord? En uiteraard trouwen met een partner uit het droomland van herkomst, (gearrangeerd huwelijk en vaak genoeg -neef/nicht) dus dubbel op.
De meesten die hier binnen zijn gekomen, kwamen daarna binnen (tot op de dag van vandaag)
en niet als arbeidsmigranten.
Je zal je eigen lulkoek bedoelen.

1
79 Bleke Betty

@79 Als ze terug zouden zijn gegaan, zouden hun kinderen hier ook niet zitten. Je praat je eigen gelul niet meer goed. Wat een domme onzin!

3
80 Hollander1967

@8
Oh ja, want kinderen gaan altijd weer graag met hun ouders mee naar een kansloos land?

GEZINSHERENIGING... houdt in kinderen van alle leeftijden. ^^ Mensen in de jaren '60 die hier naartoe kwamen met kinderen in verschillende leeftijden... uiteindelijk weer terug gingen met behoud van uitkering, en kinderen die hier wilden blijven.... Dom gelul?
Tuurlijk joh, hoe noem je dat ook alweer? uuh lulkoek een geliefd woord in jouw groep.
Dom gelul iig, dat klopt. De mazzel. Genoeg tijd aan jou verspild question

1
81 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

82 Undertaker

@77 : Wilders is nota bene veroordeeld omdat hij te fel was op immigratie.

0
83 Wendel
84 Wendel

@82
Ja, af en toe blijven die toetsen hangen question
Moest naar @80 zijn.
Excuse moi!

0
85 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

86 Undertaker

@81 Uitkering? Enkelen hebben hun opgebouwde AOW uitkering meegenomen die is aangepast aan de maatstaf van marokko of turkije. Daarbovenop hebben ze hun gespaarde pensioen net als iedere pensioenspaarder. Die mensen zijn na hun pensioen teruggekeerd.

U verdraait de werkelijkheid met uw gelul. Als ze in nederland zouden zijn gebleven zou de AOW niet zijn verlaagd en zou de staat veel meer geld kwijt zijn aan die gepensioneerde remigranten. Hun kinderen zijn geboren in nederland en volgens de nederlandse wet, nederlanders. Die hebben niets met het land van hun ouders en functioneren gewoon in ons land. Canadese of australische kinderen van nederlandse emigranten uit de jaren 50 blijven ook daar.

Wat een domme mensenhaat.

1
87 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Ja, bij die gelovigen zaten ook veel zogenaamde deugers, ze zaten meestal voorin de kerk, slijmen bij de dominee, en konden mensen met een a...

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
LIVE | Rutte over Poetin: 'Ik heb de man veel gesproken, dat is geen sterke vent'

Rutte is aan het opscheppen....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@69 Nietzsche heeft veel geschreven over deugers. Misschien vind je het leuk om eens wat van hem te lezen. Een en al woede en verontwaardiging o...

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Socrates was een zeer intelligent mens, dat kan ik van de deugende wokesukkeltjes niet zeggen.Het probleem is eerder dat slimme intelligente m...

31 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@67 Volgens mij was Socrates ook een deuger. Met deugers loopt het vaak niet goed af. De meute wil ze graag lynchen. Ik benijd ze in ieder geval...

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ronin
Muziekdraadje

@2912Veel sterkte de komende periode, Nighthawk....

1 uur geleden geplaatst door Ronin

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@66 Ook de deugers buiten de overheid, je kent ze wel, dat soort wat de wegen blokkeert en kunstwerken met soep bekogelen, Pim Fortuyn demonisee...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Father And Mother XxxMistygoeswildPilladasNaked Man TwitterComix PornoUk PunterNicki Minaj XxxBlack Naked Older WomenNude Rachel WelchRomantic Gay SexIndian Girl Porn ImageIndian Mumbai SexBrezzre VideoSkyrim Gay PornPictoa.comBeeg.cTiger PornFit MamiFreeporn VideosTeens OnlyfansNude Big Booty WomenMalayalam Aunty Hot SexJoi Porn VideosAshley Adams NudeTouch Of LuxureAsh Kash PornhubSleeping Girl FuckedCumshots CreampiesLexi BanderaCock Suck CompTaboo Porn StoriesPantie Porn PicsRekha Mona SarkarTelugu Aunty Sex Videos DownloadBlowfessionalsMirandalambert NudeXoreaJamicia PornReshma Porn VideosPron Hd HindiBrazzers Full Videos For FreeJail Prison PornDixie Lynn IafdHot Indian Girlfriend PornXxx KhalifaSex Video PriyaCelibrites PornPorn PenicPorn Japanese MassgeCrystal Lust NudesSakuya YuaQueen TahshaarBest Porn For CouplesMia Khalifa Xx HdSexwith DaddyFilipino PornIraq Sex VideoWww Zz ShowCzech SwingerVirgin DefolarationBiggest Boobs StripBlack Babes BoobsEbony CreaminMulher Pelada TiktokSexocaseiro.comFat Girl Sex VideoPornô De FamosasBabysitters Club PornPorn Xxxx FreeAriana Grande Sexy PicsSarita Choudhury KamasutraGames Of Thrones NakedGay Dl PornNude SingerMackezie MacePorn HotsexXnwxQuadrinhos SexEva Mendes TitsMiss Lexa XxxPhfame PornHardcoreporn PicsDesi Mummy Ki ChudaiBeautiful Naked Women PicsAlison TylerJamie Lee Curtis BoobsMovie Theater PornNude African TribesUllu Web Series AdultSaltyicecreamEmarbbMyhenraiFilms Pornographiques En StreamingPorn Tubes JapaneseVideos Pornos.amateurBeach VouerBrandi Passante NakedLesbian Petite PornAvery Jane XxxAmber JaynexxSalwar Suit PornCharit Crawford PornAndi Peacock PornUncensored Hentai CreampieTubeshemaleHot X Video HdNuru Massage VideoMuslim Sex AuntyMassage Parlor SexIndian Seducing PornVeronica GarciaaPornô SádicoMia Melano X VideoMysistershotfriendExcogi SkylaMalayalam Sex FilimIndian Actress PronMtf PornstarCojiendo Asu HijaKorea Movie PornVietnamnese PornSpank BankLedbian Massage PornAll Porn MoviesNew Real Sex VideoErikaxstacySonic And Amy PornIndian Mallu Aunty XxxM Om And Son PornBorrachas SexoOs Padrinhos Mágicos PornôWorldstarhiphop UncutBig Booty On TumblrXnxx Romantic VideoAishwarya Sushmita HotIndian Porna VideosRachel Starr VideosTaylor Gunner PornHindi Sexy Video Hindi Sex VideoRewapLesbian ShemalepornIndian BfBrother And Sister Sleeping Sexy VideoStream Sex MoviesSpongebob Sandy PornBest Asian Blow JobBetter.than.netflix Nude九妖漫画Nichole Sakura NudeHeroine Sex Video Hd