Mohamed Ridouani (sp.a) vindt het taalgebruik van de deurwaarder in opdracht van de stad Leuven onaanvaardbaar.
Volledig scherm
Mohamed Ridouani (sp.a) vindt het taalgebruik van de deurwaarder in opdracht van de stad Leuven onaanvaardbaar. © Vertommen

Burgemeester Ridouani ontzet over brief van deurwaarder in opdracht stad Leuven: “Dit is ontoelaatbaar”

Op Facebook is een relletje ontstaan over een brief die een gerechtsdeurwaarder stuurde naar een man in opdracht van de stad Leuven. Het kantoor van de deurwaarder hanteert in die brief minstens opmerkelijke taal. Zo staat er onder meer “ik vrees dat u mij toch verplicht om met de vrachtwagen langs te komen!” Burgemeester Mohamed Ridouani greep meteen in. “Dit is ontoelaatbaar”, klinkt het.

118 reacties

  • Stefaan Vanwijnsberghe

    5 jaar geleden
    Misschien je schulden betalen? Dan hoef je dit niet te publiceren op facebook. Altijd hetzelfde met marginalen, die beschermd worden door SP.A.
  • Louis Dedraver

    5 jaar geleden
    Schulden moeten betaald worden.... Voor een echte socialist is dat natuurlijk ongewoon.... hij zal nog meer verschieten!
  • Marc Mortier

    5 jaar geleden
    Schors die deurwaarder voor onmenselijk gedrag.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Betaal op tijd uw rekeningen en je hebt geen last van de deurwaarder.
  • Lucian Voinea

    5 jaar geleden
    schulden zijn schulden, jah voor het bedrag dat men moet ja, maar niet zomaar beslissen om er nog eens 375 euro administratie kosten op te voeren, nog erger, soms word er ping pong mee gespeeld met zo'n deurwaarders dossiers, en dan komt de kost heel hoog op, dus deurwaarders profiteren van allang van den gewone doorsnee mens, die moeten ook eens op hen plaats gezet worden...