Sylvana Simons: ‘RTL 4 heeft mij niets gezegd’

RTL 4 heeft Sylvana Simons niet ingelicht over de terugkeer van haar vroegere tv-show Dancing with the Stars. Ze is daar achtergekomen tijdens een interview met weekblad Privé. Dat vertelt de politica in het bewuste vraaggesprek. Samen met Ron Brandsteder heeft Sylvana Simons het dansprogramma met BN’ers groot gemaakt in Nederland. Dit jaar keert de show terug op de buis, maar dan met Chantal Janzen en Tijl Beckand aan het roer. Daar heeft RTL 4 haar niet over gebeld.

Simons hoort het nieuws nu via de Privé. “Dat Chantal Janzen mijn rol als presentatrice van Dancing with the Stars gaat overnemen, wist ik niet eens. Dat hoor ik nu pas.

Is ze jaloers op Janzen? “Ik gun het haar van harte, want ik hoef die showtrap niet meer af. Dat is verleden tijd. Ik dans wel in m’n uppie door mijn woonkamer.”

De omstreden politica hoeft niet meer op tv. “Ik hoef nu niet, koste wat kost, blijven vasthouden aan het jong zijn of voor de vijfhonderdste keer met een microfoon in m’n hand dezelfde vragen aan mensen stellen. Ik volg dat wereldje ook niet meer zo nadrukkelijk.

Ik ben ook wel een beetje klaar met het leven dat ik lang heb gehad.

Het Privé-interview met Sylvana Simons kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL, Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen