Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © BSR Agency

Supporters Vitesse kritisch over eventueel Songfestival in GelreDome

ARNHEM - De supporters van Vitesse voelen er weinig voor dat hun club en daarmee ook de aanhang in de verdrukking komt als het Eurovisie Songfestival in 2020 in GelreDome zou worden gehouden. Arnhem wil het evenement graag binnenhalen, maar dat zou tot gevolg kunnen hebben dat Vitesse in mei wekenlang geen thuiswedstrijden kan spelen.

22 reacties

  • H. Roberts

    5 jaar geleden
    Heel zwak dit. Nijmegen wilt het niet organiseren. Ruim je eigen rommel maar op. 
  • Baron68

    5 jaar geleden
    Zwart-Geel alstublieft en Oranje Boven! Het is een enorm dilemma. Soit, zoals de Walen zeggen. Als de KNVB de competitie overhoop gooit omdat Ajax in de Champions league finale kan komen ... dan kan de competitie ook wel worden aangepast aan dat songfestival.
  • SRB

    5 jaar geleden
    Ik ben geen supporter en vind het een prima idee om het ESF naar onze stad/regio te halen. Arnhem draait om meer dan dat geelzwarte gedoe.....
  • Baron68

    5 jaar geleden
    In Tel-Aviv bestond vooraf ook enorme vrees dat Vitesse tijdens het Eurovisie Songfestival al in de Play-Offs moest spelen. Maar het kwam goed.
  • T72

    5 jaar geleden
    Maken we de supporters van Vitesse of Vitesse zelf niet een beetje te belangrijk?Een multifunctioneel zaal moet je ook multifunctioneel inzetten. Part of the deal.