door Havermout in Politiek  ·  166 Reacties

  • 5
  • 720x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@146 Hoho, daarmee doe je Geert tekort. question

3
151 Wylde Gjert

@148
Betaal je nog cash dan?

1
152 Sjaak Trekhaak

@149 idd, deze vragen zijn gerricht om iemand uit zijn veld te laten slaan, dan kan idd een doel zijn en is vaker gebeurd, maar om nu een vraag te stellen wanneer je voor het laast gehuild hebt is belachelijk, doe dan iets anders, dit sloeg nergens op.
Campagne team Fvd heeft dit idd moeten weten, het zijn ook wel ratten bij de fvd, maar goed ik hoop wel dat ze groter worden als vvd,
Fvd is nog een beetje alle richtingen op, en totale lucht,maar ik ben volledig niet bang voor gebakken lucht van FvD voor op lange termijn.

1
153 Goldrush

@148
toevallig heb ik vanavond naar huizen gekeken in madrid ..zag een paar leuke

0
154 delarosa@europe.com

@114 welke leugen.....

Whahahahahahahahaha vent ga vliegen je maakt je nu echt belachelijk.

‘Geen cent meer naar Griekenland’.

Iedere werkende Nederlander die € 1.000 zou krijgen.

De hypotheekrente-aftrek stond als een huis bij de VVD en Rutte.
Nope

Windmolens draaien op subsidie’ wist Rutte jaren geleden al toen ie nog niet gecorrumpeerd was door de groene lobby. Tegenwoordig is ie de grootste pleitbezorger voor deze windhandel.

Volkert van de Graaf zou niet op proefverlof, daar zou Rutte persoonlijk een stokje voor steken!

Rutte zou de uitslag van het Oekraïne-referendum respecteren.

Dividendbelasting-gate mondde uit in een typisch Ruttiaans leugenfest.

Rutte: 'Amerika kan zich veroorloven om kwantitatieve verruiming [opkopen staatsobligaties door de centrale bank] toe te passen. Dat is veel gevaarlijker voor Europa met een euro die niet de wereldstandaard is.'

Onzin. De enige reden waarom de ECB geen staatsobligaties opkoopt, is omdat het niet mag. Niet van de eigen statuten, niet van Duitsland en Nederland.

Rutte: 'Ruimte om de schuld te laten oplopen hebben we niet. Kijk maar naar de schuld ten opzichte van het bruto binnenlands product. Die is hoog in Italië, maar met 90 procent in Duitsland ook.'

Maar de Nederlandse schuld is met 71,2 procent laag. Alleen Estland, Slowakije, Luxemburg en Slovenië hebben minder schuld. Historisch stelt het ook geen moer voor: alleen midden jaren zeventig en eind jaren negentig was hij lager. En we hebben er nog nooit zo weinig rente over betaald.

Rutte: 'Ik wijs er trouwens op dat we ook dit jaar voor 23 miljard euro in de economie pompen.'

Rutte jat 22 miljard euro van jou en mij, daardoor krimpt de economie, raken mensen hun baan kwijt, gaan bedrijven over de kop en ontvangt de staat minder belasting en moet zij meer uitkeren. Dat is 'geld in de economie pompen'.

Rutte: “Mensen zullen ook merken in de portemonnee dat het wat beter gaat.”

De energierekening stijgt toch met gemiddeld € 334, de ziektekostenpremie is gestegen, de boodschappen zijn duurder door de hogere btw, de huren stijgen, pensioenen gekort etc.

De VVD-top maakte zich schuldig aan maar liefst negen leugens om de waarheid rond de deal met een drugshandelaar geheim te houden.

Zooooooo veel te vinden


Voor mij morgen geen PvdA of VVD ook geen FVD trouwens.

2
155 Eastwood

@148 boeiend of jij in Madrid af wilt rekenen.

Het kost teveel.

0
156 Eastwood

Het zal je buurman zijn, lezen we straks weer iets in de trant van een balkonmoord! ^^

0
157 Sjaak Trekhaak

Hee Rutte wanneer hedde gij voor het laatst geneukt jonge?

1
158 Truffelaar

* Verwijderd door de redactie *

159 widezw

@158 Beter dan die huilvraag. Enne, was het met een man of een jongetje?

1
160 de gezonde roker

Het gebruikelijke patroon van een TV-debat in Nederland. Het blijft aan de oppervlakte en de tegenwoordigheid van geest ontbreekt op cruciale momenten.

Inkoppertjes die Baudet niet maakte:
1. De Nederlandse banken waren nooit zo in de problemen gekomen tijdens de Banken- Kredietcrisis van 2007-2009 , als de euro er niet was geweest. Door het wegvallen van valutarisico waren zij zelf rommelhypotheken gaan opkopen in de VS met de bedoeling daar nieuwe exotische derivaten van te bouwen en die door te verkopen aan beleggers. Toen de rommelhypotheken in prijs kelderden zaten zij op miljardenverliezen en andere banken vertrouwden hen niet meer vanwege de risico's dat ze uitgeleend geld niet terug zouden krijgen.

2. Rutte prijst de deal met Erdogan aan als oplossen van de Migratiecrisis. Ook dat is onzin.
Als je het afhankelijk maakt van Erdogan en Noord-Afrikaanse tirannen om migranten tegen te houden, sluiten z i j hun grenzen. De EU heeft nog altijd niets aan zijn grenzen gedaan. Stort het kaartenhuis van afspraken in, dan komen ongecontroleerde stromen op gang.

3. Rutte's tegengeluid over de Nexit loopt handig heen om wat hij niet gezegd wil horen: als Nederland uittreedt, is de EU zeer bevreesd dat meerdere landen dat zullen doen en onderling een beter model zullen uitonderhandelen. Dus: de EU valt deels of geheel uit elkaar. Een nettobetaler met reserves voor het in stand houden van de euro, via de Nederlandse pensioengelden, valt weg. De muntunie zal dus eveneens verbrokkelingstekenen gaan vertonen.

Bovenstaande punten bracht Baudet niet naar voren.


Rutte van zijn kant:
1. moest het vooral hebben van zijn grotere ervaring in TV-debatten.
Zijn ingeoefende boodschap , FvD bedreigt direct 2 miljoen banen en we hebben de EU nodig om al onze problemen op te lossen, was er een kenmerkend voorbeeld, dat je in een TV-debat 1 enkele boodschap in de hoofden van kiezers moet planten.
Dat Baudet soms eerst leek na te denken over een antwoord, komt al gauw over als aarzelen; het niet weten.
Rutte kwam over als ingestudeerd en visieloos. Hij had ook willekeurig welke andere boodschap kunnen instuderen.

2. Met alle internationale ervaring waar Rutte zo prat op gaat, heeft hij nagelaten oplossingen aan te dragen voor de muntunie die de kern van de EU verlamt. Zijn oplossing voor de Migratiecrisis is dat de EU onbetrouwbare regimes in Turkije en Noord-Afrika te betalen, omdat men zelf niets aan de buitengrenzen doet: men is het niet eens. Beweren dat Oost-Europa ook grote aantallen migranten moet opnemen door onvermogen van West-Europese politici is voor iemand die al 9 jaar premier is, een belachelijk vergezicht en zwaktebod. Het toont de machteloosheid binnen de EU, die Rutte zo hard ontkent.
Als Rutte in Poetin de grootste bedreiging voor de EU ontwaart, had hij al jaren geleden de defensie moeten versterken en de band met de VS en het VK. Als hij geen incidenten wil met Russische bommenwerpers en jager op Nederlands territorium, moet hij zorgen voor een geloofwaardige luchtdefensie. Of heeft hij de afgelopen jaren gigantisch gegokt met de Nederlandse veiligheid?
Rutte kan zelf niet geloven wat hij zegt?
Dat de hoogste generaal naar Rusland wijst, zegt op zich niet zoveel: zijn uitlatingen staan onder controle van het kabinet.

3. Rutte en minister van Financien Hoekstra hebben zich achter de Frans - Duitse plan voor een Krediet- en Kapitaalunie geplaatst.
Internationale geldschieters willen echter pas op Eurozone-niveau geld uitlenen of gebundelde leningen it meerdere landen kopen, indien vooraf leenvoorwaarden, sociale regelgeving, fiscale regelgeving , etc. in landen ingrijpend worden geharmoniseerd.Anders zijn de risico's van verschillende stelsels en wetgeving voor investeerders te groot.
Rutte en Hoekstra sturen dus aan op meer overdracht van soevereiniteit naar Brussel om deze harmonisatie vorm te geven. Geen woord van de premier over zijn plannen in de EU tijdens de campagne.

De verkiezingcampagne ging over het naar de mond praten van kiezers door de coalitie: over typisch binnenlandse strijdvragen. Over wat de politieke partijen in Europa werkelijk gaan doen in de fracties waarin zij plaats zullen nemen , is niemand iets wijzer geworden.
De democratie ondermijnt zichzelf.

2
161 duurendaal

@161
Prachtige uiteenzetting. Hulde

4
162 delarosa@europe.com

Ik zag een zelfverzekerde nieuwe premier tegenover een zwetende Nixon.

3
163 de gezonde roker

@161
Juist!

Op het oude nujij had je ene Oma.., die kon kon het ook zo lekker weergeven.

2
164 Sjaak Trekhaak

@132 toevoeging.
Belachelijke vraag van Tjerry aan Rutte, wanneer ie voor het laatst gehuild had, ik wil wel eens weten of campagne team van fvd achter die vraag zat, journalisten!!!!!

Rutte mag ook huilen op persoonlijk vlak.
Iedereen mag dat.
Ik huil elke dag......... (niet elke dag, maar gaat om het punt).

Hurt - Christina Aguilera + lyrics

3
165 Goldrush

Baudet heeft het bijzonder goed gedaan,Rutte zal spijt als haren op z'n hoofd hebben dat hij zo graag "de nieren van baudet wilde proeven".....

4
166 Hangingmen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 Nee hoor, volgens Strongoli hebben asielzoekers overal schuld aan, dus ook aan de mazelen en kinkhoest. 🤦‍♀️...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@1 Wat bedoel je? Dit is niet te begrijpen. 😮...

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Hier, kijk nou nog es. 🔎...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@16 Hij doet overduidelijk niet wat jij wil. Maar wát wil jij dan?...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"Ook staat Nederland op het punt een defensieverdrag met Israël te sluiten, als basis voor verdere verdieping van de militaire samenwerking. He...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ik zie geen tattoos bij die dochter....

12 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@5Over welke ziektes heb je het?Mazelen en kinkhoest komen niet van de vluchtelingen maar door de antivaxxers....

16 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Sjeesus. . . . wat een afschuwelijke tatoeages. . . ...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@5Wat voor oplossing had jij bedacht?@7De kraan is dicht en het lekt nog steeds. Dus moet je eerst het lek zien te vinden....

22 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@15 Daar is hij nou dus Staatssecretaris Asielzaken voor geworden, en geen booking manager voor een hotel. Ik mag toch aannemen dat ook hij...

23 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Vicineko PornFree Sexting SiteFilm Pornos CompletLayla London FullNora Fatehi NudeSanileven XxxJuicybuttHotnakedbabesRedtube TeenValentina Jewels PornJelly Bean Brains PornPublicbangAsian Anal FistedPornon TwitterFamous Animated PornGuy Jerking OffRelative Sex VideoMujeres Sexo Con CaballosAngel Youngs GangbangCelebrity Sex Videos스즈무라 아이리PronhubeHot Bhabi Sex Videos2x Hot VideoRomi RanKesbian SquirtingSmoking Hot Ella Reese Rides A Thick BbcIndian Adult Web Series FreeBrzzer MilfSex StiriesVideo X Francais AmateurPorno De TravestiDad And Daughter Xnxx VideosMyfreecamssMomoka NeshinaHorrorporn.comFoto PornoIncstflixTean PornAudio Sex StoriesJavxVivid.comGlasses XxxNew X Hd VideoXxx Dasi NewPoonam Pandey TitsBap Beti Sex Story In HindiDesiree DulceeMiaa-907ChyburdWca LroductionsFemdom AssAdult Firend FinderEnglish Blue Film OpenFree Dimonds .comXxx00Beeg Com TeluguHorgasmos AnalesHd Devar Bhabhi SexAnal Plug PornhubNuru Massage CreampieFresher1221Fuzzy Socks PornManga LésbicoFacesitting LesbianVisual Novel HentaiSakuya YuaLena Paul XnxxBou SexBoichiHandbraWww Sunny Leone Xvideo ComCheerleaders With No Panties OnPorn-o-ramaVer Pornos.Pawg For BbcMan MasterbatingNude China ModelGordibuenaxxxCaliforniababe TorrentBokep Mia KhalifaMia Khalifa Birthday DateSexwithstudentYoungandoldlesbianMixputariaSex With KinnerSneaky Porn VideosNaked Pole DancingAlura Jenson All VideosPhimsex VienamBrazil XxxDavina Davis PornPorn Com XnxxZelma Cherem NudeUwuxoMilf Tits PicsBryce Adams OnlyfansEmarr B OnlyfansXxx Hd LocalKochi Magi Chuda ChudiAnnamayya Cinema PataluEasy Porn ComIncest Taboo PornInterracial Latina PornMyfriendshotmom 23 09 08 Wendy RaineArie FayeSexy Video Indian SexPron TubesMs Puiyi XxxArora XxxBrother Sister Sex IndiaOakleyyraee NudeAstarbabyxoFree Porn Videos AdultsXvideos AnimaçãoBlonde Blow JonAmatuer CummingBokep Step MomX Video BoyZuleikha Robinson NudeBarbara Bouchet NudeUporn ComNude Aunty TwitterXxx Xxx Xxx Sexy VideoLynx Fortnite PornHot Girl FukedVideospornográficoSexiest Asians NudePorn Video HBangla Hot Xxx VideoXxx Bhabhi KiAmulya Sex PhotosXena Zoraki PornCass Monday XxxBoob FlashingThe Byron Sex ToyGalina Dub NudeSexy CosplayerSani LevaniNew Hindi Blue MoviePornliveJessica Kinley PornMikeala Pascal Only FansFree Live CamsBbw Porn TwitterTubegalore.conClassic Missionary PositionAnanya Pandey Hot ImagesBhabhi PissingHotwife Challenge