RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Tech

Getest: deze speaker geeft glashelder geluid bij kaarslicht

De Sony LSPX-S2 Glass Sound Speaker is een digitale kaars en een draagbare luidspreker in één. Ideaal voor een romantische avond? Bright heeft de speakerlamp getest.

De Sony LSPX-S2 is wat kleiner en verfijnder dan zijn voorganger, de S1. Dat betekent overigens niet dat de 600 euro kostende speaker niet degelijk is. Met 1,1 kilo is hij niet bepaald licht. Daar is veel voor te zeggen: een hond zal het apparaat daardoor niet snel van tafel vegen met zijn staart.

De bediening is simpel en de geluidskwaliteit is opmerkelijk goed, gelet op het kleine formaat van de speaker. Via bluetooth of wifi stream je de muziek naar de speaker. Ook ondersteunt de Sony LSPX-S2 Spotify Connect. Dankzij de ingebouwde accu kun je acht uur muziek spelen bij romantisch licht.

Voor de verlichting kun je kiezen uit twee opties: kaarsverlichting met een flikkerend vlammetje of een continue stand. Aan de onderkant van de digitale kaars of via de app kun je de helderheid van de verlichting instellen, al is die eigenlijk onvoldoende om een boek bij te lezen. Heb je wel alle tijd om je geliefde diep in de ogen te kijken natuurlijk.

Bekijk de videoreview 

Volg Bright op YouTube voor alle gadgetreviews