NPO na oudejaarsconference met ramadanconference

NPO 1 komt na de traditionele conference op oudejaarsavond nu ook met een ramadanconference op de avond van het Suikerfeest. Hiermee sluit de publieke omroep ‘de mooiste maand van het jaar’ af. Dat hebben omroep NTR en producent Het Huis Asporaat laten weten. Het Suikerfeest vindt begin juni plaats en dan is het ook feest bij de publieke omroep. De conference zal worden gedragen door de multiculturele cabaretiers Najib Amhali, Anuar en Rayen Panday.

Het is hoog tijd voor een ramadanconference, vindt Het Huis Asporaat, het productiebedrijf van SBS-floppresentator Jandino Asporaat. “Na traditionele conferences zoals de Oudejaars- en de Sinterklaasconference is het nu tijd voor een hilarische comedyshow over de mooiste maand van het jaar.”

De drie heren luiden de vastenmaand uit. “De mannen hebben nog anderhalf uur te gaan, voordat de zon ondergaat. Hilarische verhalen, improvisaties, sketches en herkenbare typetjes komen aan bod.”

Tijdens de Ramadan Conference betreden drie cabaretiers, ieder met een eigen perspectief op de ramadan, het podium. Er zal worden gerold van het lachen, maar wel met de boodschap: ‘Heb je naaste lief!’

De NPO geeft De Ramadanconference een plekje op het hoofdpodium van de publieke omroep: NPO 1. De uitzending is op woensdag 5 juni om 20.30 uur, direct na het Achtuurjournaal.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen