Massa-immigratie? Welke massa-immigratie? (joop.bnnvara.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Hadito in Overig  ·  47 Reacties

  • 2
  • 542x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Aldus een website waar de helft van de geplaatste artikelen over gaat over geveinsd en imaginair extreemrechts. Dus Joop; Extreemrechts? Welk extreemrechts?

4
1 greenmango

Lieg niet JOOP.

4
2 Positivo

"De netto instroom van immigranten in Nederland was de afgelopen tien jaar gemiddeld iets van honderdduizend per jaar. Dat klinkt als veel, maar het is weinig, namelijk slechts een half procent bevolkingsaanwas per jaar."

NEE sukkels van Joop. 100.000 per jaar IS veel.
Want die 100.000 die integreren niet. En die krijgen ook weer kindertjes aan wie ze hun achterlijke cultuur meegeven.

Er komen door immigratie jaarlijks meer achterlijke mongolen (lees: Afrikaanse / midden-Oosten / moslims) bij dan autochtonen!!!!

7
3 beastyboy

** gebruiker verwijderd **

@2
Waar liegen ze dan?

4 verwijderd111

* Verwijderd door de redactie *

5 moeder

@4
"Dat klinkt als veel, maar het is weinig, namelijk slechts een half procent bevolkingsaanwas per jaar"
en
"en van alle vluchtelingen is maar een kwart moslim."
=
"Dus reken maar uit: maximaal 0,04% moslims per jaar erbij."

Eeeehhhhh. Misschien weer terug naar de lagere school Joop????
0,5*0,25=0,125 en niet 0,04

4
6 beastyboy

Hoe ver kun je je kop in het zand steken. Bij de naïeve wegkijkers van Joop kilometers diep.

4
7 Kaksaboemsa

@6
Bovendien komen er jaarlijks door geboorte nog veeeeeeel meer moslims bij.
Moslims die opgevoed worden met haat tegen de Nederlandse samenleving.
Moslims die niet integreren.

Zulke moslims door geboorte negeert Joop voor het gemak.

3
8 beastyboy

Joop begint seniel te worden.

2
9 DNEUS14

Netto immigranten, bijna allemaal parasieten terwijl goed opgeleide slimmere Nederlanders vertrekken, dus er komen 175000 parasieten bij en 75000 goed opgeleide en belastingbetalende Nederlanders gaan weg.
Een afschuwelijk scenario.

2
10 Positivo

Ja de waarheid komt hard voor bepaalde users...


questionquestionquestion

11
11 Bullet108

* Verwijderd door de redactie *

12 Hans Brinker 2.0

https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/18/ruim-24-duizend-mensen-erbij-in-eerste-kwartaal

"In de eerste drie maanden van 2019 schreven zich ruim 61 duizend mensen vanuit het buitenland in bij een Nederlandse gemeente. Daarnaast vertrokken zo’n 36 duizend personen. Per saldo kwamen er daardoor 25 duizend mensen bij door buitenlandse migratie."

"Per saldo kwamen er door buitenlandse migratie in het eerste kwartaal van 2019 bijna 6,5 duizend mensen meer bij dan in het eerste kwartaal van 2018. Het aantal immigranten was ruim 7,5 duizend hoger, de emigratie nam met ruim duizend minder sterk toe. "

0
13 DeDraakslang

@6 Van die 0,5 is het gros immigratie vanuit Europa. Een klein deel van die 0,5 is vluchteling of immigrant zonder werkpapieren en DAARVAN is 25% moslim. Dus die 0,04% klopt wel.

7
14 Indigné

** gebruiker verwijderd **

@12
Dan woord je dus een gelukszoeker.

15 verwijderd111

En nu nog even een overzicht van de (cumulatieve) kosten en opbrengsten van die jaarlijkse instromende groep.

0
16 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

17 Hans Brinker 2.0

@6 Ja joh je hebt een mooie som gemaakt...

En dat klaagt over de rekenkunde van Joop... Die in dit geval niet klopt inderdaad.

Doe jullie best Joop en beastyboy!

6
18 Anti-Prut

Heeft jopie de remsporen uit de witte onderbroeken van jole al weggegumd?

3
19 Jan met de korte achterlul

@3 Hoe achterlijk zijn autochtonen wel niet dat ze het toelaten dan ?!

2
20 21st Century Guy

Rare verhalen? Ik lees net een artikel op TPO waarin staat dat Duitsland (zware) criminaliteit en verkrachtingen door migranten massaal onder het tapijt veegt. In Spanje idem dito.
Ook plaatsen de Duitsers antisemitisch geweld door migranten in de statistieken onder extreem rechts. Zo wordt dit tuig de hand boven het hoofd gehouden. Schandalig!
De immigratie van middeleeuwers moet kennelijk doorgaan, kan mij anders niet voorstellen wat voor belang men erbij heeft criminaliteit en wangedrag van deze lui onder de pet te houden.

0
21 Kaksaboemsa

@14
17 miljoen mensen
25000 mensen is geen 0,04 van 17 miljoen.

5
22 Anti-Prut

@15 Nogal een verschil of je een land binnen komt via de geldige route en de daarvoor gestelde eisen of dat je binnen wandelt en niks maar dan ook niks gaat toevoegen aan een land en je hand blijft ophouden.

0
23 Saviro

Je moet het wel in het juiste perspectief plaatsen voor een land als Nederland is een jaarlijks migratieoverschot van 100.000 veel voor een land als Amerika bijvoorbeeld juist niet veel.

1
24 21st Century Guy

@6
Je leest niet goed:
immigranten 0,5% van de bevolking
vluchtelingen 1/3 van de immigranten
moslims 1/4 vd vluchtelingen

4
25 morandi

Migratie kwam vroeger ook voor en wordt dus niet veroorzaakt door links. Migratie kwam vroeger ook voor en we zijn er nog steeds, dus al die doem verhalen kunnen de prullenbak in.

6
26 ModReset

@25
En onder de niet-vluchtelingen zit 0,0% moslims??? Tuurlijk joh.
Zoals ik al in @6 aangaf aan @4 : Leugens van Joop!

2
27 beastyboy

Dus reken maar uit: maximaal 0,04% moslims per jaar erbij. Dat wordt niets zo met die islamisering.

Dus Joop gaat ons vertellen dat van de instroom van 100.000 mensen per jaar er dus 40 molsims zijn, de rest is dus anders. Joop, u liegt.

2
28 rlw

@26 Er waren tijden dat Nederland 1,5 miljoen of 5 miljoen of 10 miljoen inwoners had maar nu met ruim 17 miljoen mag de rem er wel een beetje op vind je niet ?!

0
29 21st Century Guy

@29 dat had wat mij betreft bij 10 miljoen al gemogen. Maar hier gaat het meer om het type mensen dat het land binnenkomt

0
30 ModReset

Jopie is HET voorbeeld in Nederland van hoe de slinksche media proberen, middels propaganda, hun politieke wereldbeeld aan de mensen op te leggen.

Als er niks aan de hand was zou men niet negatieve berichten (over geweld etc.) de kop indrukken.
Als er niks aan de hand was zou men ook eerlijk vermelden dat er jaren geleden al, ca. 500.000 illegalen in de EU waren (voorzichtige schatting)
Als er niks aan de hand was zou men alle immigranten tellen, niet alleen die in Nederland, maar van de hele EU, de rekening daarvan is immers voor alle EU burgers.
Als er niks aan de hand was zou men niet liegen over het Marakesh akkoord dat wel bindend blijkt te zijn.
Als er niks aan de hand was zou men niet het nieuws, jaren geleden, onderdrukken, dat van de 1 miljoen immigranten er slechts een stuk of 6 werk hadden gevonden bij de beursgenoteerde ondernemingen in Duitsland.
.....

2
31 Proemevla

@28 Het lijkt me realistischer om te stellen dat uitgaande van het migratieoverschot , geboorteoverschot en nog wat bekeringen her en der het aantal moslims jaarlijks toeneemt met zo'n 15.000 personen.

1
32 21st Century Guy

Duidelijk stukje. De islam is geen probleem. Wat ik wel een probleem vind is de aanwas in ons volle landje. 0,5 procent is te veel in een land dat vergeven is van de files en fijnstof. Zelfs als die aanwas op 100.000 per jaar blijft steken betekent dat een miljoen in tien jaar.
De islam is een probleem voor islamofoben, de bevolkingsgroei een probleem voor iedereen, maar met name voor bewoners van de Randstad. Het probleem is dat overheden smullen van toename van de bevolking.

4
33 Myth63

@27
De grootste groep arbeidsmigranten komt uit polen denk niet dat daar veel moslims bijzitten, idem voor ander immigranten van westerse herkomst.

2
34 morandi

@33

Volgens 95,34% van de Duitsers is de Islam een probleem, het hoort niet thuis in Duitsland: https://www.bitchute.com/video/VuYF6o481c31/

Volgens mij is het probleem dat die miljoenen mensen die in de loop der jaren hier naar toe gesleept zijn (door de politiek) geen menswaardig bestaan hier kunnen leiden (en daar hebben ze net als elk mens recht op)

Ze komen terecht in een totaal andere cultuur die lijnrecht tegenover die van hun staat, integratie is bij voorbaat al kansloos.
Werk vinden is ook een probleem voor de meesten / het gros.
Garantie voor gigantische problemen.

En zoals ik eerder schreef, ca. 90.000 Afrikanen staan al te trappelen om hier naar toe te komen (eveneens met valse beloftes).

3
35 Proemevla

Die 100.000 per jaar zijn er 200.000 teveel. We moeten terug naar 15 miljoen inwoners in dit land. Er is steeds minder ruimte om te leven. Los daarvan zijn de meeste immigranten van zulke complete andere culturen dat inburgering ( was ze vaak niet eens willen) NOOOIT gaat lukken. En dan is een complete stop op immigratie echt de verstandigste optie. Dus morgen stem FVD of PVV. Alle andere partijen willen nog steeds ons land gratis weggeven aan mensen die hier NIETS te zoeken hebben.

2
36 PFL

@35 Nee, dat klopt niet.
Het ging om een kijkersvraag bij de MDR. Niemand weet hoeveel keer 1 kijker heeft gestemd.
En daar het MDR gebied in het gedeelte ligt, waar de AfD het grootste is, kan ik me wel voorstellen, dat veel AfD-aanhangers meerdere keren hun stem hebben uitgebracht.

4
37 sockknitter

@34 Ook onder de groep niet westersen zitten veel niet moslims denk aan migranten uit China, India , andere delen van Azië, Latijns Amerika en Caraïbisch gebied , sub Sahara Afrika.

1
38 21st Century Guy

@38
ja dat geeft het artikel al aan, maar @27 wil het niet geloven question

3
39 morandi

``Nederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen. ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’
bron´https://www.ad.nl/binnenland/stop-massa-immigratie-om-verzorgingsstaat-betaalbaar-te-houden~aae4b1cb/

1
40 ongelovenloos

@37
Jawel, dat klopt wel, wat niet klopt is jouw poging om de resultaten te koppelen aan 'rechts'.

4
41 Proemevla

@41
80% van de Duitsers kijkt niet naar de MDR.
Dat is een regionale zender.

2
42 sockknitter

@28
waarom blijkt het zo moeilijk op juist te lezen
er staat1/3 vd immigranten zijn vluchtelingen en 1/4 vd vluchtelingen zijn moslims
als je dan uitgaat van 100.000 immigranten dan kom je uit op +- 8. 333 moslims is 0,049% vd bevolking

2
43 morandi

@42
Tuurlijk, als het voor heel Duitsland was dan was het natuurlijk omgekeerd, slaap verder.

4
44 Proemevla

@44 Nee, niet omgekeerd, maar wel een stuk gerelativeerder.

0
45 sockknitter

@45
Ja, slechts 75% is dan tegen.

3
46 Proemevla

@7 Hahahaha question

1
47 rEmco44

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@48Goed idee Bennie, ik had alles al klaar gezet om te gaan koken.Maar het lijkt wel alsof je echt bang bent dat Wilders hier straks de sce...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Sarcoff
Deelneemster First Dates gooit letterlijk en figuurlijk alles op tafel

Wat een koe....

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Marrie1
Maaltijdbezorger (29) zwaar mishandeld met hamer in Almere: Politie zoekt getuigen

Hebben ze geen betere foto’s waar de daders op staan ? ...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Ministerie staat Rotterdamse influencer in Marokko bij na rel om kort rokje in datingshow

Ze heeft een ordinaire uitstraling, maar wat heeft ze met die hond zijn oren gedaan ?Zijn die soms gecoupeerd ? ...

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Maaltijdbezorger (29) zwaar mishandeld met hamer in Almere: Politie zoekt getuigen

Daar valt niets te herkennen.https://www.politie.nl/nieuws/2024/april/18/03-29-jarige-bezorger-zwaar-mishandeld-met-hamer-in-almere.html...

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@47 Help jij jezelf maar en ga koken....

13 minuten geleden geplaatst door Bop

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@26 Fair enough, maar wat doet de andere kan dan precies?...

14 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bop
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@45 Dat zie ik hier dagelijks: heule domme mensen die zich laten opruien door een miezerig nepblond mannetje en denken dat die al hun problemen...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Rinze
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@24Ik claim helemaal niks Ik zeg alleen dat beide kampen dezelfde taktiek gebruiken om de anderen weg te zetten om vooral maar iedere discus...

15 minuten geleden geplaatst door Rinze

Marrie1
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@46En dan doen we nog zo ons best om haar te helpen....

18 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Gaysex In HdTamils Ex StoriesHugetits PornstarsCutepowerlegsبثسكسAnal Porn SitesSex021Rikka OnoChudai Chudai VideoForbidden Pants PornFirst Date CreampieMobile Porn HamesFree Porn MFela OurePorn BloneSxy PronAdult Cartoon MoviesBf Picture XxAnal VrBoobs AlertBest Milf OnlyfansQuimmah Russo OnlyfansSiter And Brother PornBad Dragon SleeveDragon Ball Bulma NudeRussianpornXxx GamesVrporn AnimationMobahot ComDulceyjohnTf2 PornCelebrities With Naked PicturesSai Pallavi Sex VideosXxx Videos ConHope XxxMeghalaya PornRiley Anne PornSara MascaraCosplay Porn PicsBadass Video DownloaderLady And Lady PornStretched AnalCoco_koma Onlyfans LeakedVideos Con PutasJav Hd Sub IndonesiaSheerpornEmma HeartAunty XxxxFastest XxxBrazillan AnalAngel PriyaCollege Friend SexUnderarms XxxRebecca Cosplay PornKaley CuoconudeUse And Abuse PornKingdickflashIndian Por SiteCam4 All FranceMadura PornosRoll The Dice Part 2 Kenna JamesNatalee LeakedBengali Blue Film BengaliGamer Girl PornHumping On BedKotomi AsakuraJosie Maran NudeSexy Video ChudachudiPorn ShinchanSexy Furry PornHen Tai PornCoqnu SimilaireRuined OrganismGirlfriend FingerTelugu Aunty Sex Videos ComValerica Steele JeshbyjeshFlying JizzVillage Aunty RomanceHot MalDafy PornBig Boobies LatinaXxx Of LesbianChini Sex VideoProstate Massagers VideosMisty SinnsPrank Video SexStepsister Blow JobLilianaheartsss Onlyfans LeakedSister Brother Real PornRiny PornUllu Video HdPorn AntiXxx Sexy FreeXnxz ComSimple SexBoyspornShiromine MiuTeen Sleep PornGaymenringTeens New PornXxxtanzaniaIndian Desi Aunty Xxx VideoSuhagrat BeegVandeven HeatherVideos Pornográficos XMia KhalifaanalPorn Sites For Teenagersافلام سيكسيةSex Fast Time VideoHotwife VacationWomen Nude At The Beach마나토기Xnxx CknHotwife VidiosTeacher Ki Chudai VideoDtfslutsIndian Oldman XxxDafsexAsian Marure PornSquirtorgCharlize Rheron NudeEmma Stone Sex SceneX Porn HdLust Stories ScenesNational Send Nudes DayForced Gay PormBlog VoissaLollipopginger NudeXnxx Indian Brother SisterBrazzers Indian MomJack An Jill PornJav DatabaseTubegaooreNude Hot TubFoxgirl HentaiMelisa MendiniJapan Lady SexScarlett Johansson On PornXvideos Strip ChatBrazzers XnxxViolet MyerChubby Women PornPornstar SerchRate My Nude WifeSexy Tiktok AccountsX Amster PornNewgroudGayporn SpankKorea SexCorina Kopf Nude