‘Wil Baudet straks ook de sharia invoeren?’ (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  96 Reacties

  • 7
  • 865x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tuig...

12
51 Bullet108

@48
Tja alles wat een politicus zegt/schrijft gaat onder een vergrootglas, zeker in verkiezingstijd.

Een politicus zou zich daarom beter ver houden van publiekelijk " gefilosofeer" als dat niet in te kaderen is in zijn/haar politieke stellingname, wat het dus wel is, Baudet doet niets " zomaar"

Of anders moet hij kiezen of hij nu filosoof of politicus wil zijn.

11
52 morandi

Ik heb het OOK gelezen bij de originele bron, in het Engels, en ik ben vertaler. Ik vind het opzettelijk verkeerd begrepen, er wordt beweerd dat Baudet dingen zegt die hij niet heeft gezegd. En ook niet gehint.

Hij bespreekt het werk van een bepaalde Franse schrijver en hij interpreteert de maatschappijkritische mening van die schrijver. En die zegt dat het voorop stellen van het individu (algemeen, de rol van man/vrouw wordt slechts op een paar plaatsen zijdelings aangeduid) boven de groep een heel ingrijpende verandering is die mensen eenzaam en ongelukkig maakt, berooft van identiteit en bestaansrecht.

Nou, dat is toch ook zo? Waarom denkt u dat de MSM/overheid mensen in kunstmatige groepen indeelt, als het maar niet familie/gezin/club is?

Houllebecq constateert dat sharia nog het dichtst bij onze oude, verloren structuren komt, en dat de islamitische gemeenschap nog hecht is, zoals wij vroeger ook, voordat de gemeentes, op aanstichten van EU, alle mogelijke spontane ontmoetingsplaatsen binnen buurten weghaalden en alle sociale verbanden zoveel mogelijk uit elkaar sleurde met allerlei smoesjes.

Baudet en Houllebecq concluderen dat onze geesten al zo verpest zijn door het individualiteitsdenken dat er misschien geen alternatief is dan sharia als je dat oude gevoel nog wilt, ergens bij te horen.

Ik ben het daar niet mee eens. Er wordt actief aan gewerkt dat families en buurtgenoten en alle etnische groepen behalve islam uit elkaar worden geplaatst bij het toewijzen van sociale woningen, bijvoorbeeld. Kijk naar oude literatuur dan lees je dat het echte verzet altijd uit de armste lagen van de bevolking kwam, degenen die het minst te verliezen hadden. DAAROM doet de EU dat, via de gemeenten.

Houllebecq en Baudet vergeten de opzettelijkheid die er achter zit, of hebben die nog niet door, dat wij steeds meer vereenzamen, zelfs als we "vol in het leven staan" en "volop van het leven genieten" zoals de gedwongen positivo-kreten luiden die wij geacht worden, om de vijf zinnen uit te slaan. Doordat de EU/overheid/gemeenten/MSM het zo regelen.

2
53 Wendel

@49 En daarom heeft Baudet sinds het begin van deze storm in een glas water al meerdere keren aangegeven helemaal niet voor het inperken van het recht op vrije keuze te zijn. Maar goed, sommigen schijnen het niet te willen horen.

Baudet: ik herken mij absoluut niet in absurde reacties in de media - RTL NIEUWS

0
54 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

55 Dirk2137

Het valt wel op dat de meningen in de media vooral gedomineerd worden door een kleine arrogante en vooringenomen minderheid (academici)

1
56 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

57 5588

@51 Nou moet ik zeggen dat ik het ook niet helemaal met deze studente politicologie eens ben, maar om haar nu te omschrijven als "tuig" gaat mij wel een beetje ver.

1
58 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

59 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

61 5588

@60 Dat is die suis in je rechter oor. Je ultrarechtse oor.

5
62 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

63 5588

* Verwijderd door de redactie *

64 5588

Baudet slaat nog geen deuk in een pakje boter, hoop geblaat weinig wol.
Evenals bij de pvv destijds, wij komen op voor de ouderen, na een dag was deze al ingewisseld, nu bij fvd, hoezo Nexit, volgende dag stond deze niet meer op hun website.
Boel proefballonnetjes oplaten en roepen vanaf de zijkant, meer krijgen beide partijen niet voor elkaar!

8
65 Koortje

"Het voelt alsof wij vrouwen er niet toe doen"

Dat geldt tegenwoordig vooral voor niet-werkende moeders die kiezen voor een traditionele rol. Als je als moeder niet werkt dan word je tegenwoordig met de nek aangekeken.

6
66 de gezonde roker

@64 Naast geïslamiseerde types heb je dus ook gejudaïseerde types zoals jij.

3
67 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

68 E.Meel

Wie wel echt de sharia in wil voeren, en daar geen geheim van maakt is Amerikaans activiste en lieveling van links Linda Sarsour. Gek genoeg lopen zelfverklaarde feministen zoals deze studente politicologie nu juist in drommen achter deze feministe in wolfskleren aan. Maar goed, wellicht dat een van onze progressieve vrienden alhier dat eens uit kan leggen.

Linda Sarsour is a Complete Idiot


This is What a Real Feminist Looks Like


Anti-Trump Vegan Feminists shouts "Allahu Akbar" In Germany!

3
69 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

70 E.Meel

Even een vergelijkend warenonderzoek. Toen een aantal jaren geleden onderzoeker Machteld Zee een kritisch boek schreef over shariarechtbanken in Engeland was daar de linkse media die haar onmiddellijk in haar nek sprong. Want kritiek op shariarecht was immers "racistisch", en "islamofoob". En nu is het dezelfde linkse media die Baudet beschuldigd van "het willen invoeren van sharia", dezelfde sharia die het eerder met vuur en passie verdedigde. Echt hilarisch dit!

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoe-machteld-zee-haar-eigen-debat-doodslaat~bb7e8e32/

https://joop.bnnvara.nl/opinies/machteld-zee-en-haar-taboe-op-islamkritiek

1
71 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

72 widezw

* Verwijderd door de redactie *

73 widezw

@7
Als het niet zo ontzettend sneu was, zou ik het kostelijk vinden hoe elke kritische kanttekening ten aanzien van Baudet c.q. FvD door de achterban wordt getypeerd als "links" en "demoniseren".

Schijnbaar is de achterban zó verblind door Baudet's wens tegen de gevestigde orde aan te schoppen dat zij zich niet meer bekommeren om de daadwerkelijke denkbeelden van Baudet, maar het voldoende vinden dat hij "tegen" is en daarom voor FvD kiezen.

Lijkt me geen sterke onderbouwing van waar je voor kiest in het stemhokje.

6
74 _Kapnah_

@74

Ik weet het niet of dat zo is. Ik zie gedemoniseer in het politieke debat steeds meer toenemen. En dan bedoel ik met gedemoniseer niet terzake doende argumenten die vaak ook nog eens op de persoon spelen meenemen in het debat om de ander in een kwaad daglicht te stellen en je niet meer te richten met argumenten op de politieke keuzes van de tegenstander. Je ziet tegen personen als Baudet en Wilders heel vaak. Maar je ziet het heden ten dage ook gericht tegen iemand als Timmermans.


U neemt ook al meteen aan dat ik tot de achterban van Baudet behoor. Enkel omdat ik hem verdedig in uw ogen. Ik heb hierover deze ochtend elders al meer gezegd. U kunt dat ook nalezen indien het u interesseert. Ik ga hier verder niet meer op in. Het is vechten tegen windmolens. Dat gevecht win je nooit.

0
75 De Vliegende Brabander

@69 : Bedoelt u niet een wolf in feministenkleren? U vindt misschien wolven minder erg dan feministen (van dit type) maar het publiek, die voor het lapje gehouden moet, heeft liever feministen.

1
76 Wendel

@75 :
Als je je aanname baseert op de zin "Lijkt me geen sterke onderbouwing van waar je voor kiest in het stemhokje." dan graag "je" vervangen door "men".

Overigens maak je je aan hetzelfde schuldig door te stellen "er niet meer op in te gaan" omdat het "vechten tegen windmolens is". Daarmee deel je mij m.i. ook bij een categorie in (waar je niet meer mee wenst te discussiëren).

Laten we vaststellen dat het (al lang) niet meer over de inhoud gaat, maar alleen nog wie het beste scoort op de bühne.
En dat vind ik geen vrolijke ontwikkeling.

3
77 _Kapnah_

@77 : Dat demoniseren en op de man spelen is geintroduceerd door de Democrats/Deep State/Soros met hun thinktanks, die allerlei "argumenten" en stijlen van discussieren bedenken, niet om tot een vergelijk te komen maar om de ander te intimideren/machteloos/monddood maken. Het cordon sanitaire is daar een typisch voorbeeld van. En flink schaamteloos, hetgeen ik vind van al dat soort "discussietechnieken".

0
78 Wendel

@78 Vreemd dat ik die techniek nou juist terug zie bij iemand die dagelijks de Democrats aanvalt.

3
79 Criticaster

@38
Uw weerzin tegen álles wat rond Baudet en Wilders speelt, is ons bekend.
Dát blijkt uit uw vele reacties op draadjes rond deze personen.
Als uw aversie zó groot is, dan begrijp ik niet waarom u altijd op elk draadje over hen te vinden bent.
Typisch trolgedrag ook om iemand, om z'n reactie, meteen te linken aan een partij.
Kwestie van gebrek aan argumenten.

2
80 Strongoli

@1 Mensen die zeggen niets met Baudet te hebben stemmen op hem omdat ze het demoniseren van Baudet niet goedkeuren.Uw reactie getuigt van een goedgelovigheid die zijn weerga niet kent.De overbekende zin Ik heb niks met Baudet vroeger PVV maar...spreekt u nog steeds aan.Heel ouderwets.

6
81 jantje van leiden

Essay is afgeleid van het Franse woord 'essai', wat zoiets betekent als probeersel of proeve.

0
82 Zie Hier

@39 Nee, dat is niet allemaal prima.

Ach ja, lekker simplistisch een hele partij over één kam scheren. Laten we dat eens gaan doen met Groen Links, daar zitten ook een aantal extremistische mafkezen tussen. question

2
83 Bluth

Baudet is eigenlijk een geradicaliseerde moslim zonder Allah.

8
84 WijzeDwaas

Een boreale sharia dan wel.

2
85 Tsaar

@83 Doen mensen in die hoek toch al nagenoeg allemaal? Dat is 1 van de kenmerken dat over 1 kam scheren bij extreem rechts. En dan janken dat ze over 1 kam worden geschoren. Ze verzinnen zelf een labeltje als Alt-Right voor een samenraapsel van gedverdemme.

Zeg het maar voor de 100ste keer.... net salafisten en anarchisten. Ook altijd janken en het slachtoffertje uithangen terwijl ze zelf een tik van de molen hebben gehad.

3
86 Anti-Prut

@84 Het is wel net een booslim inderdaad. Onze lavendelpaus..

3
87 Anti-Prut

Wat een belachelijke domme muts. De sharia invoeren. Hoe komt ze erbij. en buiten dat heeft hij niet dat essay geschreven. hij citeert er alleen uit en er staan prima punten in. Domme carriere muts.

3
88 Zeeuw

Ze verzinnen van alles zo vlak voor de verkiezingen.
Sharia komt enkel als Europa helemaal is omgevolkt.
En dat wil Baudet voorkomen.

1
89 Jongens van de Witt

@88 Dit had Thierry over dat essay te zeggen op Twitter :

"Voor het Amerikaanse tijdschrift
@americanaffrs
schreef ik een lang essay over het oeuvre van Houellebecq, toegespitst op zijn laatste boek, Sérotonine. "

Wel door hem geschreven dus. :-/

0
90 foshizzle

@90 : Alleen staat er niet in wat men zei.

0
91 Wendel

@77

U vergist zich. Ik ga met iedereen in discussie. Ook met u. Ik sluit niemand uit. Ik heb een hekel aan hokjesdenken en nog meer aan vijanddenken. Daar ben ik allergisch voor.


Mij maakt het namelijk helemaal niet uit wie wat stemt. Dat is persoonlijke vrijheid. Wat ik bedoelde met de opmerking dat ik niet meer tegen windmolens ga vechten is dat ik niet steeds ga ontkrachten elke dag 10 keer hier tot het electoraat van PVV of FvD te behoren. Elke keer als men hier merkt dat je iemand als Wilders of Baudet niet op voorhand tot de grond toe afbrandt wordt je automatisch gezien als kiezer van een van die partijen. Ik laat dat maar zo. Iedereen denkt het zijne er maar van.

0
92 De Vliegende Brabander

@90 ja oke maar hij schreef wat er in dat boek stond Serotonine. Niet zijn eigen ideeën. Hoewel dat best een goed boek is met goede standpunten en ideeën.

0
93 Zeeuw

De heilige Thieran die je niet kan lezen zonder de Thierdith daarnaast de Thieriah die onze grondwet gaat vervangen en een gouden troon voor de Thierrytollah.

0
94 Anti-Prut

" Today, even new life (in the womb) may be extinguished to avoid disturbing the individual’s freedom. In the Netherlands (where I live), suicide is facilitated to ensure that here, too, no constraints—such as the duty to care for your parents—are placed on the indi­vidual."

Dit is een quote van Baudet uit dat essay, waaruit blijkt dat hij dus tegen abortus is en er vreemde ideeën op na houdt wat euthanasie betreft. :-/
Verder valt er te lezen hoe hij denkt over feminisme, en hoe hij vindt dat het ervoor zorgt dat westerse vrouwen steeds minder kinderen krijgen etc... Tja, ik vind het maar bedenkelijk allemaal. :-/

0
95 foshizzle

@82 : Als dat zo is, is de betekenis in het NL inmiddels sterk gewijzigd in zoiets als opinie-stuk.

0
96 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 minuut geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

7 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

17 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

23 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

25 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

42 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Grope On TrainTukif.clubVishnupuri ColonyOldest Lesbian PornPornographiques En FrançaisAnalsex Video FreeAzra NudeBest Escort SitesBlondie PornMomswithboysPorne ComWolfradish VideoBriana Anderson NudeSisloevsmeStep Mom Xx XShelley Long NudeLatina Nude SexyFarrah Fawcett YoungSex Video Torrent MagnetNude Male PicsCeleb JihKpop DeepfaeGame Of NakedNibule PornAshley Lane PornShakeela Sex ScenesMalayalam XhamsterBlowjobschoolBest Tits On OnlyfansManga OriginAkokkaXnxx CheneseRiley Black NudeSylvia SageMms Indian PornFc2ppv-3498155Xxx Suhagrat HdTamil Aunty Xxx ComNabalik Ladki Ka SexEvil Angle PornApetupeTiffany TatumTamanna BfRisa MukramiShemale Porn PicturesJames Charles PornMizz TwerksumCumming On Ariana GrandeFreeones.comBravoteensBreast KissPorn GingersDesi Sex New SiteJavlibaryEscort 40Redtube PornografiaMelissa Benoist NudesBarazzersDoggy Facing CameraEbony Humping PillowPornographie HamsterFirst BjFutabuRussia PornEmily Ratajkowski AssBangle Sex VideoLocalmilfsBaap Aur Beti Ka Sex VideoPorn Clips IndianFree Safe Porn SitesJapanese Adult MoviesCrtoon Porn VideosTortured PornEbonymature PornImagens PornograficasFreexxxmoviChut Land PhotoBbw Ebony DeepthroatJessica SunokWorld Sex Videos ComBrother And Sister FokingMary Beth HaglinMom.sleeping XxxEmizi SuzuharaClassicos PornChloe LamoureBig Booty JudyPorn Nude IndianUnwanted CumGrandma Give HeadNangi Sex VideoTelugu Recording Dance Sex VideosPornochicosNanatsu No Taizai HentaiTeen Fucking ImagesJack And Jil PornPriya Rai PornPeta Jensen BlackedCaleberties NakedHot Mom Xnxx VideosHindi Pon VideoReal Life Hentai -NataliapolyakovaSeexiPushpa SexSari XxxIndian Online PornOnly Boobs PornSimone RichardsPeliculs PornosTube XxxxTiktok NudedPornhub Video DownloaderCojiendo Por DineroWonder Woman NudesXx Sexy BfJapanese Teacher XvideosModelos PornKerala Aunty Sex ComBasketball Sex VideoPia Zadora NudeHd Sex Videos MovieCunt EmpireFuntinari PornCoger Con HombresGlav MaturesBos PornGhoda Sex VideoPornstar Hd PicDominant Lesbian PornPornxtubeAbhi Blue FilmHard Core Taboo PornCream Pie PornBest Browser For PornFortnite Vr PornBbw XhamsterAmanda LaneSquirting CompRani Chatterjeexxxسکس خواهر برادر ایرانWww Indian Xxxx VideoExgirlfriend PornHuge Naked BoobsFree Tupe PornMassage Hidden VideoPhim Setviet NamManhwa MrnBackroomcouchPorn Chat Sites