U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 12
De Forum voor Democratie-leider reageert op de ophef over een filmpje dat hij vorige week verspreidde. ...

4 maanden geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI
21

@96
Om zoiets te duiden, kan je ook in het Duits prima andere woorden gebruiken.

101 AJ74    
4 maanden geleden door AJ74
3
Meld

@98 Ongetwijfeld weet ie dat met de uitdrukking ich habe es nicht gewusst snel een associatie wordt gemaakt met de WO2. Doch hij associeert wir haben es gewusst expliciet met die grote instroom van voornamelijk moslims die nu voor de nodige problemen zorgen en hebben gezorgd. Daar kan niet duidelijk genoeg op worden gewezen, zeker met de EU verkiezingen in het zicht.

102 ThWil    
4 maanden geleden door ThWil
12
Meld

@101
Gaat links die WWII associaties dan voortaan ook achterwege laten?

103 Reconquista    
4 maanden geleden door Reconquista
9
Meld

@102 Daar gaat het niet om. Het gaat erom dat hij dat wijzen doet door de politici van nu te associëren met de politiek van toen, inclusief de Holocaust.

104 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
6
Meld

@104 Blijkbaar is dat voor jou het allerbelangrijkste van dat wat wordt bericht. Ik vind dat in voornoemd geval vrouwen de wrange vruchten plukken van die massale import van onaangepaste gasten het meest belangrijke van dat bericht. En dat hij politici die alleen maar positief zijn over die import een sneer geeft, heb ik geen moeite.

105 ThWil    
4 maanden geleden door ThWil
16
Meld

@105 Ik vind nog wel meer van dat filmpje, hoor. Maar in dit draadje gaat het over de relatie ‘ich had es gewusst’ met WOII, dus heb ik het daarover. Die relatie leggen is geen simpele sneer, je bent behoorlijk van het padje als je zoiets zegt.

106 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
3
Meld

@1 iets met de splinter in andermans oog en de balk in eigen oog

107 ModReset    
4 maanden geleden door ModReset
2
Meld

@106 Dan is het wel van jouw padje af zijn. Vind ik in het geheel niet erg. In tegendeel ben er blij om. Ik heb het namelijk meer te doen met die vrouwen die verkracht, mishandeld of vermoord zijn. Maar blijf lekker mauwen over die sneer.

108 ThWil    
4 maanden geleden door ThWil
9
Meld

hij trekt de keutel weer in omdat er veel gedoe is ontstaan in zijn eigen club. de ware aard komt nu tevoorschijn, men is gewaarschuwd ! Hoop van harte dat die coalitie daar nu strandt, gewoon schofterig dat hij aan het eind van die video de personen rutte/klaver en jetten liet zien.

109 oculus amet    
4 maanden geleden door oculus amet
1
Meld

Inderdaad een schofterige opmerking / associatie van Baudet.. Griezelig gewoon. De hemel beware ons voor heropleving van het nazisme / fascisme. Niet te bevatten dat er weer mensen in het domme gebral en loze `beloften` van zo`n griezelige egotripper trappen.

110 Saysame    
4 maanden geleden door Saysame
2
Meld

Dat CDA had zich zo druk moeten maken toen die Kardinaal
zei Ich habe es nicht gewusst……….kinderen misbruiken
Kijk dat was nou eens een schoft
Ook onder het tapijt schuiven dat deed die hele Rooms Katholieke kerk

Bij die Gereformeerden van Seegers heeft het ook plaats gevonden
die misbruik van kinderen

111 Bollieboos    
4 maanden geleden door Bollieboos
3
Meld

Feitelijk weet de politiek het ook. Ze weten het zo goed dat ze angstvallig de cijfers proberen te verdoezelen. Dankzij de Telegraaf is dit niet gebeurt anders waren ze er gewoon mee weggekomen.

112 Querulijn Xaverius,    
4 maanden geleden door Querulijn Xaverius,
4
Meld

In het filmpje laten de slachtoffers van verkrachtingen als gevolg van het regeringsbeleid aan hun regering weten dat ze het willens en wetens hebben toegelaten en dat ze hen verantwoordelijk achtten.

In het Duits: "Ihr habt es gewusst'

Er word gedoeld op het feit dat de Duitse politici ergens tegen het midden van vorige eeuw ook een politiek hebben gevoerd die veel schade aanrichtte onder de eigen en andere bevolking.

Baudet heeft dit filmpje geleend en er een aantal Nederlandse politici aan toegevoegd,

Ook deze politici voeren een beleid die leidt tot narigheid voor de autochtone bevolking, ook hier zijn vrouwen slachtoffer van de grijpgrage handen van teveel immigranten.

Als er was gekozen voor een Nederlandse vertaling 'zij hebben het geweten' was er A niks aan de hand maar B was de boodschap ook veel minder hard binnen gekomen.

het zijn de wegkijkers die nu moord en brand schreeuwen maar het is jiust een goede zaak dat deze film gedeeld is.

Het is tijd dat er niet meer weggemoffeld wordt kortom JA, de regering heeft het geweten want zel poetst zelfs de cijfers weg! (Ihr habt es gewusst!)

113 Seconda    
4 maanden geleden door Seconda
4
Meld

Ach Sjerrie schei toch uit. Iedereen heeft met "habe es nicht gewusst" associatie met WWII. Elke keer dezelfde tactiek, kijken tot hoe ver je kan gaan en als dan blijkt dat je over de grens heen bent gegaan je keutel intrekken

114 krek    
4 maanden geleden door krek
1
Meld

@105 Hmm, als vrouw denk ik vooral dat ik van politici als Baudet niets te verwachten heb. Hij wijst alleen maar naar moslims om zijn eigen middeleeuwse ideëen te cerdoezelen. En autochtone mannen verkrachten en moorden ook.

115 Zucht    
4 maanden geleden door Zucht
1
Meld

@109

Baudet is net een Civetkat, maar dan net even anders. Hij vreet eerst zijn eigen uitlatingen op, schijt ze uit, ruikt eraan om te bepalen of er een zweem van lavendel aan hangt, zo niet vreet hij het weer op spui de hele shit oraal de wereld in, schijt het weer uit bepaald de geur, vreet het weer op en geneert zich niet om het geheel gewoon weer opnieuw te oreren, zonder dat het ook maar enige inhoud heeft. Daarbij zichzelf heving op de borst timmerend als een trotse Orang-oetang. Waarbij de hitsige troep rondom hem heen hem hevig geëmotioneerd de hoogste boom in prijzen.

Die gek heeft absoluut niet in de gaten dat hij (gelukkig) zijn eigen graf aan het graven is.

Ik zou zeggen "Ga vooral door op deze waanzinnige weg Thierry". Hij loopt dood, je weet het, maar je bent een kafkaëske volhoudertje.

116 Zwartwit    
4 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

@113

Een ventje wat dus niet vies is van plagiaat. Zouden zijn boeken wel echt van hem zijn?

117 Zwartwit    
4 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

@102

Dus als het onder het bewind van Baudetje goed fout gaat met Nederland en/of Europa, ben jij dan de eerste die zal durven te scanderen: "Ich habe es gewüst"? De aanhangers van Baudet zijn er meer dan eens op gewezen dat Thierry een gevaarlijk menneke is.

118 Zwartwit    
4 maanden geleden door Zwartwit
2
Meld

@118 twee zetels, twee hele zetels..
Oeee wat gevaarlijk

119 Roadie    
4 maanden geleden door Roadie
6
Meld

@119

Dat dacht men bij de Eerste Kamer verkiezingen ook, toch? Wat kan er gebeuren. Hij maakt toch geen kans? Schijnbaar heeft die gek een hele kluwen volgers waarvan zelfs hij niet wist dat hij ze had.

120 Zwartwit    
4 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

@120 dat heet democratie

121 Roadie    
4 maanden geleden door Roadie
5
Meld

@119 Gevaar zit niet in het getal. Één meneer met kwade bedoelingen en de beschikking over een machinegeweer of vrachtauto beschouw ik bijvoorbeeld ook als gevaarlijk.

122 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
0
Meld

@122 aanhangers van die meneer in een wetgever zijn veel gevaarlijker

123 Roadie    
4 maanden geleden door Roadie
4
Meld

@121

Ik heb er niks tegen dat iemand ge-, ver- of herkozen wordt. Het is de manier waarop wat aanmatigend is, waar de Nederlandse gemeenschap had moeten weten dat men een heel gevaarlijk 'fenomeen' aanhangt, welke zal zorgen voor de ondergang van het bestel zo als we dat nu mogen ervaren.

Voordat die mongool in Duitsland in 1933 opklom van kanselier naar Leider, had men ook niet de gaten waar men eigenlijk op stemde.
Zowel Baudet als Wilders kneden de bevolking helemaal naar de door hun gewenste vorm en de bevolking vindt het heerlijk, hemelt hen op en helpen hen op hun voetstuk.

Hun aanhang moet, als het fout gaat, niet de gore moed hebben om te roepen dat ze het nooit geweten hebben. Ze zijn er met de neus meerdere malen op gedrukt. Zelfs hun 'heren' hebben zich diverse malen versproken en de versprekingen lachend afgedaan als 'foutje'.

Zorg ervoor dat er geen foutjes gemaakt worden. Democratie of niet. Het is democratisch als men probeert om iemand op andere gedachten te brengen. Dat heet vrijheid van meningsuiting.

Ik ben van mening dat zowel de FvD als de PVV hele gevaarlijke fenomenen zijn en ik kan slechts hopen dat bij de stemmende bevolking de ogen tijdig opengaan.

124 Zwartwit    
4 maanden geleden door Zwartwit
4
Meld

@123 Irrelevant gedraai.

DENK heeft trouwens drie zetels, drie héle zetels, nou nou, poe poe, niets om je druk over te maken volgens uw eigen onzinnige gedachtengang.

125 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
0
Meld

@124 abjecte vergelijking

126 Roadie    
4 maanden geleden door Roadie
5
Meld

@126 Nee een treffende vergelijking.

127 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
3
Meld

@124 Dat hopen we ook bij jou , maar denk niet dat dit ooit zal gebeuren tenzij het te laat is.

128 solidsteel    
4 maanden geleden door solidsteel
2
Meld

@127 Alleen voor nazifetisjisten.

129 solidsteel    
4 maanden geleden door solidsteel
3
Meld

@128 “ Dar hopen we ook bij jou”. Bedoelt u met “we” de collega’s van de trollenfabriek?

130 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
3
Meld

@130 Op de man , OT , blabla melden... hé meeltje.

131 solidsteel    
4 maanden geleden door solidsteel
4
Meld

@120 Niemand kan mij wijsmaken dat Eppink meent was hij zegt namens FvD gezien zijn Brusselse geschiedenis . Dat maakt het ook uiterst potsierlijk Zo n man die een gepassioneerd eurofirl is en nu iets zieligs piept over de EU. Dat houdt nooit lang stand , zie Oostenrijk, LPF en vele andeee voorbeelden.

132 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
4
Meld

@131 Wie is ‘we’. nu?

133 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
5
Meld

@129

Duidelijk dat jij niet weet dat een fetisjist juist iemand is die iets graag doet of graag wilt.
Ik hang juist niet die ideologie voor ogen. Ik discrimineer geen bevolkingsgroepen op ras.
Iets wat je bij de aanhangers van de twee eerder genoemde partijen juist heel zwaar aantreft en wat inderdaad riekt naar verheerlijking van dictators in spe

134 Zwartwit    
4 maanden geleden door Zwartwit
2
Meld

Morgen rond dit tijdstip kleur ik het vakje rood bij de naam Eppink .

135 El Matador    
4 maanden geleden door El Matador
3
Meld

Ik heb bij Volkert v/d G ook niet de associatie met Fortuijn, maar heel alt-right en pvv -en fvd -stemmend Nederland begint dan gelijk hier te janken...………...

136 La Cabana    
4 maanden geleden door La Cabana
2
Meld

@136 Zwakzinnigen leggen wel meer voor de hand liggende verbindingen niet ...daarom zijn het in de eerste plaats ook zwakzinnigen uiteraard.

137 El Matador    
4 maanden geleden door El Matador
3
Meld

@137
En daar hebben we jankerd 1

138 La Cabana    
4 maanden geleden door La Cabana
1
Meld

@138 Ik constateer slechts ....janken is doorgaans voorbehouden aan types als jij.

139 El Matador    
4 maanden geleden door El Matador
4
Meld

@137
U vergelijkt dus Baudet en u zelf met een zwakzinnige, duidelijk en geheel goed ingezien, gezien uw opmerking!

140 La Cabana    
4 maanden geleden door La Cabana
2
Meld

@136
Prachtige vergelijking question
Maar de FvD aanhang mag zijn kop in het zand steken, die hebben ontheffing van de baas.

141 Gekste Henkie    
4 maanden geleden door Gekste Henkie
2
Meld

Nu heb ik niks met de PVV of het FvD. Maar, als iemand die in het midden staat en dan reacties als @124 leest, krijg ik juist de neiging om op het FvD te stemmen.

De PVV en het FvD vergelijken met de Nazi-partij van Hitler. Man man man. question

142 Bluth    
4 maanden geleden door Bluth
3
Meld

@134 Ik merk toch een enige obsessie in je reacties. Het steeds ongepaste gebruik ervan wijst toch een beetje op een fetisjisme. Je wilt ze overal zien.

143 solidsteel    
4 maanden geleden door solidsteel
3
Meld

@142 En het bindt PVV/FvD stemmers juist sterker aan deze partijen .Als ik iemand probeer te overtuigen van iets en ik begin ermee hem een nazi te noemen , dan is de kans heel groot dat ik hem niet zal overtuigen en dat hij vasthoudt aan zijn ideeën.

144 El Matador    
4 maanden geleden door El Matador
3
Meld

Rutte is een draaikont.

In de aanloop naar het debat vanavond doet Rutte nog een ich habe es nich gewuszt.
Na 3 kabinnetten 'holladiejee EU, biertje Frans?" en een kritisch geluid van FvD waardoor hij stemmen dreigt te verliezen.
Nu is Rutte in WNL ineens óók kritisch op de EU en vóór hervorming? Ik geloof er niets van.
Dat wordt vanavond een debat met gelijkgestemde zielen question

145 icnivad    
4 maanden geleden door icnivad
2
Meld

@142
"krijg ik juist de neiging om op het FvD te stemmen."

ZO beinvloedbaar ben je niet bluth question

146 Gekste Henkie    
4 maanden geleden door Gekste Henkie
1
Meld

@144 Dat zou kunnen.

Het komt op mij over als "deelt niet mijn mening, dus nazi/extreem-rechts" waarmee duidelijk is dat de personen die dit denken aan de extreem linkse kant zitten (zoals @124 ), en er dus wel iets goed moet zijn aan het FvD en/of de PVV. question

147 Bluth    
4 maanden geleden door Bluth
3
Meld

@146 Ik zeg alleen dat ik de neiging krijg bij het lezen van dat soort idioterie van de zogenaamde "regressief linkse" lieden.

148 Bluth    
4 maanden geleden door Bluth
4
Meld

En serieus: je kunt wat overeenkomsten aanwijzen met de opkomst van de Nazipartij. Maar door hoe dat afliep, is zo'n vergelijking op voorhand grotesk. Alsof je een olifant gooit om een watje te vermoorden. En van het punt dat je aldus zou kunnen maken, blijft niets over. En je stelt je bloot aan Godwin beschuldigingen.

Baudet springt gevoelloos en banaal om met de nagedachtenis aan de oorlog en de holocaust, door zijn uitspraken. Ik vind dat dom, manipulerend en onfris. Blijk geven van een boel disrespect naar onze vaderlandse geschiedenis en hij misbruikt de emoties voor politiek gewin.

Dat lijkt me kritiek genoeg. Baudet: dit soort dingen hoor je niet te flikken als de Nederlandse cultuur je echt iets waard is.
En daar twijfel ik dus aan. Is prima uit te leggen zonder een klein snorretje er bij te slepen.

149 Gekste Henkie    
4 maanden geleden door Gekste Henkie
2
Meld

Waar de aanhang van de FvD de mond vol heeft over antisemitisme uit zekere hoek,
stel ik de vraag hoe deze opmerking van Baudet op joden moet overkomen.

Heeft de aanhang daar al eens over nagedacht?

En ook Baudet hat es gewußt, of is er ook maar 1 persoon, die denkt dat Baudet echt niet weet waar die uitspraak vandaan komt?

150 Gekste Henkie    
4 maanden geleden door Gekste Henkie
1
Meld

De voltallige manipulerende NOS redacties zitten hier natuurlijk mee te trollen op deze zoveelste persoonlijke Baudet-bash door de omroep. Eerst een artikel op NK plaatsen en dan meetrollen.
Spijkers op laag water zoeken, straatschoffiejournalistiek. Manipuleren, framen en bashen, welkom bij de links-marxistische publieke nieuwsmedia met zakkenvullende socialistische miljonair-presentatoren. M/V/T

151 logikus    
4 maanden geleden door logikus
4
Meld

Ik weet nu wel degelijk waar dat zinnetje op slaat, zoals nu de meeste mensen
Het was destijds de zin waarmee de Nazi-Elite zich probeerde te verdedigen tegen beschuldigingen over de moordpartijen, die in hun naam en op hun bevel werden gedaan.
Moet die aanleiding, te weten de invoer van een groot aantal gevluchte ISIS moordenaars/ en sympathisanten door deze Elite, straks weer onder de pet worden gehouden, zodat weer een groot aantal van de veroorzakers vrijuit gaan.

152 Mollevanger    
4 maanden geleden door Mollevanger
2
Meld

@113
Die vrouwen in dat filmpje zijn geen slachtoffers, het zijn extreem-rechtse activistes die de namen van slachtoffers misbruiken voor hun manipulatieve politieke spel.

"zij" zitten aan "onze" vrouwen is het oudste riedeltje uit het haatzaai handboek

153 morandi    
4 maanden geleden door morandi
2
Meld

@136 Maar dan hebben we het ook over een held van je.

154 Xmod    
4 maanden geleden door Xmod
4
Meld

@118 Ik zie al die politici voor mij als tooling. Ik gebruik hen om politieke ontwikkelingen te versnellen, te verzwakken of te stoppen. Stel dat ik op FvD zou stemmen dan zou ik dat doen om die EU van richting te kunnen laten veranderen. Mocht FvD echter een andere koers een meer pro EU koers varen dan zal ik zeggen: ich habe das nicht gewusst. Wat vind je daar van?

Overigens ging het in dit geval om zijn constatering dat heel wat vrouwen veel narigheid hebben ondervonden van mannen uit voornamelijk moslim/islamitische landen. Uit een aantal reacties lees ik dat die sneer van Baudet richting die politici, die daar allemaal liever niet aan herinnerd willen worden, bij sommigen meer indruk achter laat dan hetgeen die vrouwen is aangedaan. Ik zie dat anders.

155 ThWil    
4 maanden geleden door ThWil
3
Meld

@154
Mwahh, geen held, maar hij was een goed student op de WU. Goede cijfers, had goed theses aldaar en deed wat hij beloofde. Begenadigd student, en onderzoeker daar. Is daar wat op tegen? Tegen begenadigd student en hoog opgeleid zijn?

Jaloers op zijn kennis en kunde. soms.........

156 La Cabana    
4 maanden geleden door La Cabana
1
Meld

@153 : oh, linkje naar bewijs?

157 Seconda    
4 maanden geleden door Seconda
3
Meld

Echt?

Wordt elk woord, zin wat deze man zegt nu op de weegschaal gelegd....

Ja, ik stem FvD en Baudet is ook niet echt ‘mijn man’, ik ben meer van Cliteur en Hiddema.

Foute vrouw ben ik....
Fijne voortzetting al te saam.

159 Dunkelheit    
4 maanden geleden door Dunkelheit
2
Meld

Nog 1 mededeling:

Zullen we de Duitsers dan ook maar weer moffen noemen?
Een van mijn beste vrienden is een Duitser, moet ik me nu schamen?
Verantwoording gaan afleggen bij de Joodse medemens......pfff -hoe hou je de verschrikkingen van een oorlog levend?-

Echt, ik sta verbaasd.....

Hebben we niet met zijn allen afgesproken dat dit nooit meer mag gebeuren?
Vergeet niet dat er hele foute Nederlanders waren, maar evengoed Duitse verzetsmensen.....

We zouden met zijn allen van deze stigma’s af moeten.
Iedereen vindt dat we onder de (verschrikkelijke) slavernij periode een streep moeten zetten, laten we dat hierbij dan nu ook eens doen.

Iedereen blijft maar hangen, daar schiet je niets mee op, kijk terug- leer ervan en ga verder!

160 Dunkelheit    
4 maanden geleden door Dunkelheit
2
Meld

[ Ik heb reeds éénmalig FvD gestemd. ]

Ik kan me niet voorstellen dat iemand de woorden 'habe es nich gewusst' niet associeert met WO2 of althans het naoorlogse Duitsland, waar geen inwoner blijk leek te geven van concentratie kampen en de verschikkingen die zich daar afspeelden. question

Daarentegen gebruikt/misbruikt een ieder die woorden wel eens om een sneer uit te delen. Niet echt een probleem naar mijn mening, vooral ook bv omdat degenen die claimden 'het niet te weten' niet allen hooggeplaatste officieren waren, maar ook de 'gewone burger'.
( Iets heel anders dus dan bv 'Arbeit mach frei', wat een burger niet zou kennen tenzij ze de poort hadden gezien... )

Dit opgeklopte 'incident' is voor mij dan ook geen reden om morgen mijn voorgenomen stemgedrag aan te passen. question

[ Merkwaardig vind ik de ontkenning van Baudet wel. ]

161 Gandalf    
4 maanden geleden door Gandalf
4
Meld

@158 : tja, het zijn dus niet de verkrachte vrouwen zelf die het woord voeren.
Oke.

Ergens begrijp ik dat ook nog wel; ik denk niet dat je met je hoofd in een landelijke spot wilt als je verkracht bent geweest. Immers, je bent al genoeg verwoest.

Behalve deze vrouwen zijn er maar weinigen die opstaan tegen de golf van verkrachtingen.
Niet alleen in Duitsland, overigens. In bijna alle landen waar veel vluchtelingen worden opgenomen is er sprake van een enorme stijging van aanrandingen en verkrachtingen.

En, nee, ik zeg niet dat er geen Duitsers, of Zweden of whatever zijn die niet verkrachten.

Goed dat er iemand durft op te komen voor deze vrouwen.
Laat dat dan maar identitair verzet zijn want van de linkerzijde hoef je niets te verwachten.

162 Seconda    
4 maanden geleden door Seconda
2
Meld

@132
"In bijna alle landen waar veel vluchtelingen worden opgenomen is er sprake van een enorme stijging van aanrandingen en verkrachtingen."

dat is de boodschap die ver-rechts verkondigd, maar is dat ook waar?

Daar zijn namelijk geen cijfers over te vinden. Wel dat "allochtonen" oververtegenwoordigd zijn in zedendelicten , maar dat gaat dan in nederland over antillianen surinamers en marokkanen en dat heeft dus niets met recent gearriveerde vluchtelingen te maken.

En wat betreft verkrachting in het algemeen blijkt nog altijd de overgrote meerderheid van de daders tot de kennissenkring van het slachtoffer te horen.

Daarom dat ik stelde dat het ver-rechtse activistes zijn, zij voeren geen actie tegen "alle" geweld tegen vrouwen maar spitsen louter toe op geweld door immigranten. Alsof verkracht worden door je buurman of je oom of je zatte collega een minder probleem is.

163 morandi    
4 maanden geleden door morandi
1
Meld

ALLE mannen die een vrouw verkrachten zijn hartstikke fout!

164 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
4
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Dochtertjes elf jaar in de verhuur: “Ik...
Bij de rechtbank in Middelburg was deze week...

11 uur geleden door RonMVV

Wie de islam verlaat, begaat een zonde (video...
Volgens Leefbaar Rotterdam wordt het tijd om...

24 uur geleden door Inter

Sylvana Simons wil wiskunde ‘dekolonise...
Sylvana Simons heeft de hoon van social media...

12 uur geleden door Moskowfiets

Moorden geeft jeugd status
Met de moord op strafrechtadvocaat Derk Wiers...

14 uur geleden door iSlam FM!

Trump in het nauw door klokkenluider.
Het is nog niet eerder voorgekomen in de VS d...

3 uur geleden door Gremdaat


ADVERTENTIE


Laatste reacties
E.Meel
Integratie-expert: Nederland is in de greep v...
Deze deskundige man geeft een fraaie analyse,...

minder dan een minuut geleden door E.Meel

Tante Annie
Integratie-expert: Nederland is in de greep v...
@21 ++++++++++...

1 minuut geleden door Tante Annie

delarosa@europe.com
Sylvana Simons wil wiskunde ‘dekoloniseren...
@10De stelling v Pythagoras komt idd uit In...

1 minuut geleden door [email protected]

Strafpleiter
Integratie-expert: Nederland is in de greep v...
@31 kan je nagaan hoe die lui omgaan met hun ...

1 minuut geleden door Strafpleiter

E.Meel
Integratie-expert: Nederland is in de greep v...
@22 De meeste terreurslachtoffers zijn moslim...

2 minuten geleden door E.Meel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig