door Barbapapa-7,5 in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 1
  • 608x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Is de liegende jodenhater weer actief? Kan die barbiepop niet eens verdwijnen?

8
1 Lesly

Wordt ondertussen wel knap vervelend dat draadjes òf niet werken of spoorloos verdwijnen. Bekend is dat uit frustratie gebruiker Pxf7+ er naar streeft om elk bericht van het blog abu_pessoptimist te laten verwijderen. Vreemd.

14
2 Hendrianus

@1 Lesly

Als een mening of een reageerder je niet aanstaat waarom moet die dan verdwijnen? Of discussieren of je kop houden met je smerige beschuldigingen.

13
3 Hendrianus

De man is journalist in Libanon. In dat land moet je niets zeggen ten faveure van Israël, want dan ben je je baan als journalist snel kwijt en ga je de bak in. Er geldt geen enkele persvrijheid in dat land (in de meeste moslimlanden niet!) dus deze mededeling is een beetje een open deur intrappen. Natuuuuuurlijk ligt het weer aan Israël, denk niet dat deze lui ooit terreurbeweging Hamas als schuldige zullen aanwijzen.
Beetje een onzin-artikeltje, dit.

3
4 weerman

@2 Zolang de internetpagine niet bekend staat als spam is er niets aan de hand.
Maar Barbapapa heeft vaak de neiging om titels aan te passen naar eigen inzicht, en dat is nu eenmaal tegen de regels dus worden haar berichten verwijderd.

2
5 Snuggles

* Verwijderd door de redactie *

6 samcash

@3 Hendrianus, Cheeck het berichtje dat barbapapa geplaatst heeft over archeologie in Israël, vergelijk het met de titel van het origineel.
En ga dan andere mensen pas beschuldigen van iets.

Barbapapa denkt dat de huisregels van Nieuwskoerier niet voor haar gelden, dan heeft ze het mis.

2
7 Snuggles

@7 Snuggels, wat zou ik hebben veranderd? Ben jij steeds de melder?

16
8 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

9 Pxf7+

@5 @7 Snuggles

Dus wat @1 schrijft, 'liegende Jodenhater', moet ik vertalen in, 'de kop stemt niet overeen met het origineel'? Aan de kop is wat toegevoegd waarschijnlijk omdat het artikel niet opent en komt met, 'niks gevonden'.

In het verleden heb ik via de redactie opheeldering gevraagd over dat, 'niks gevonden' maar een antwoord heb ik nooit gekregen.

10
10 Hendrianus

De Shalit-deal
Salah Hamouri, 26, is één van de 550 gevangenen die vrijkomen, in fase twee van de Shalit-overeenkomst, waarin Israel gevangenen vrijlaat in ruil voor de gegijzelde Israëlische soldaat Gilad Shalit. In totaal liet Israël 1027 gevangenen vrij.

Salah Hamouri (PFLP) zat vast vanwege het beramen van een moord op de sefardische rabbi Ovadia Yosefin 2005.

"Deze man is en blijft een symbool van racisme en fanatisme in Israël" zei Hamouri tegen persbureau Reuters. Hoewel Yosef de afgelopen jaren zeer anti-Palestijnse en opruiende uitspraken heeft gedaan, geeft hij toch toestemming voor de vrijlating. De Palestijnse gevangene Sala Hamouri toont geen enkel berouw.

In vloeiend Frans vertelt Hamouri, die een Frans paspoort heeft, dat hij na zijn vrijlating naar Frankrijk zal gaan. Dat doet hij echter niet. Hij laat zich als advocaat in Jeruzalem inschrijven en blijft in het land.

Al deze verhalen vertelt Abu-Pessoptimist niet, waardoor de misleidende indruk ontstaat, dat Israël zomaar mensen opsluit.

2
11 Roadie

Eén van de meest gevaarlijke Nederlandse propagandisten van de Arabische terreur, Maarten Jan Hijmans (links op de foto), vergiftigt dagelijks het maatschappelijke debat, door verhalen over Israël uit zijn context te trekken en aldus te publiceren.

Vaak volgt Abu-pessoptimist, het blog van Maarten Jan Hijmans, de campagnes van de PLO en Hamas, waarbij termen als 'blokkade, muur, deportatie, boycot en bezetting' een rol spelen. In de verhalen over Arabische terroristen die bij een terreurdaad door het Israëlische leger worden gedood, heeft Maarten Jan Hijmans het steevast over "moord", terwijl Israëlische kolonisten "gedood" worden. Dat is allemaal een kwestie van frame en woordgebruik.

Nu wordt het helemaal te bont, als een schijnbaar onschuldige Frans-Palestijnse advocaat in administratieve detentie wordt gehouden en Maarten Jan Hijmans willens en wetens verzwijgt, wat deze Salah Hamouri dan wel misdaan heeft. Maarten Jan Hijmans hitst met zijn artikelen naïeve activisten op, om tegen Israël in actie te komen, zonder de gehele waarheid te vertellen. Want waarom wordt Salah Hamouri opgepakt en in administratieve detentie gehouden?

2
12 Roadie

@11 @12 Chouffleur/Aardbezie en thans Roadie: Interessante info, echter het is jouw mening. Of kun je een bron/link doorgeven waar je die stukken tekst uit hebt geleend?

12
13 Barbapapa-7,5

@13 gekke vraag

2
14 Roadie

@10 Kijk bij barbapapa's geplaatste berichten, ga naar de abu pagina, vergelijk daar de titels en je ziet dat ze veel zijn aangepast.
Tegen de regels van Nieuwskoerier, dus wordt het bericht verwijderd.

barbapapa klaagt over hasbara en zionistische leugens maar ze moet eens goed in de spiegel kijken want ze creëert zelf nepnieuws met deze onzin.
Haar enige doel is meer haat en leugens te verspreiden.

Gelukkig zijn er voldoende mensen die dit niet pikken en het melden.

2
15 Snuggles

Moslims zijn de meest beperkte mensen in deze wereld. Ze zitten in een cocon en zullen daar nooit uitkomen. Treurig volk vervult van haat wat hun zogenaamd is aangedaan.

2
16 delarosa@europe.com

@7 en @15 Snuggels, wat zou ik hebben veranderd? Ben jij steeds de melder?

13
17 Barbapapa-7,5

@15 Snuggles

Het is jouw mening en niet meer dan dat. De berichten op het blog van abu pessoptimist bevatten veelal een link naar zijn bron. Hoe je dan tot, 'nepnieuws, leugens en onzin'', komt is mij dan ook een raadsel. Verder vind ik dat, 'juf, hij doet het weer' geklaag richting de redactie niet meer dan een poging om berichten die je niet bevallen te laten verwijderen.
Pxf7+ doet dat melden aan de redactie uit onvrede over het blokkeren van anti Islamitische websites door nieuwskoerier. Nou, dat is nog eens een vals argument om te melden zeg. Het is gewoon een ordinaire hetze tegen een gebruiker en @1 , jij en Pxf7+ doen daar dapper aan mee.
Maar vooral niet inhoudelijk discussieren hoor, zeker niet met Barbapapa-7,5, stel je voor.
Bah bah, zo'n schoolplein ruzie en gedoe onder volwassenen....met de juf als klaagpunt.

9
18 Hendrianus

@18
Ik denk dat je niet helemaal begrijpt wat ik bedoel.
Check de titel van dit abu bericht:
http://abu-pessoptimist.blogspot.com/

Check het bericht wat barbapapa 1 dag geleden heeft geplaatst (wat nu bij haar niet meer leesbaar is) https://www.nieuwskoerier.nl/user/Barbapapa-7,5

Als barbapapa de titel gaat wijzigen vergeleken met het oorspronkelijke bericht van abu, dat gaat Nieuwskoerier het verwijderen, want dit is tegen de regels.

Maar barbapapa wil zich liever hier niet aanhouden en dan zijn er consequenties.

2
19 Snuggles

@19 Snuggles

Origineel, [Israelisch hooggerechtshof: 'archeologie in bezet gebied mag uit angst voor boycots geheim blijven']

Barbapapa-7,5 [WESTBANK PALESTINA - Israelisch hooggerechtshof: 'archeologie in bezet gebied mag uit angst voor boycots geheim blijven' Zwijgen over Israël Censuur ??? ]

Waar zit nu de pijn?

7
20 Hendrianus

@20 "De pijn" zit hem in het feit dat barbapapa hier zit te klagen dat haar berichten niet zichtbaar zijn en noemt het censuur en hasbara etc.
Terwijl het gewoon huisregels zijn dat de titel van het geplaatste bericht zo goed als gelijk moet zijn aan het origineel.

Barabapapa voelt zich beter en gaat toch de titels veranderen.

"de pijn" gaat mij niet over de inhoud of het nu waar of niet waar is, maar over het gezeur van censuur en hasbara etc.
Elke keer maar weer hetzelfde gezever.

2
21 Snuggles

@21 Ben jij een van de melders?

15
22 Barbapapa-7,5

@22

Wat voor meerwaarde heeft het, als jij weet wie jouw schrijfsels regelmatig meldt? Waarom wil je dat weten; stuur je er dan een knokploeg op af of zo? Ik denk dat veel mensen je zeer éénzijdige, haatdragende, racistische en terrorisme ondersteunende postings zat zijn en ze melden, en dan grijpt de redactie terecht in omdat zij zien dat de klagers een punt hebben. Alleen zie jij dat maar niet; je hebt een bord voor het hoofd.
Ga met de redactie praten _waarom_ je vele postings regelmatig verwijderd worden. Daar leer je meer van. Hoop ik...

3
23 weerman

@21

In eerste instantie voegt Barbapapa-7,5 niets anders toe aan de titel dan 'Palestina/Israël,'.
Waarom? Geen idee.

Als voor de zoveelste maal het bericht na plastsen niet opentven meldt 'niks gevonden' dan wordt toegevoegd waar jij over valt.

Mij is het ook meermaals overkomen en bij navraag bij de redactie krijg ik gèèn antwoord waarom dat gebe urd. Het vindt plaats direct na het plaatsen. Frustrerend is het want het kost je tijd en uiteindelijk zie je niet op nieuwskoerier wat je daar hebben wil.

9
24 Hendrianus

@23 weerman

Je weet niet van ophouden hè. Je bent en blijft een zeer onfatsoenlijke reageerder.

10
25 Hendrianus

@25
Off-topic, op-de-man. question

2
26 weerman

@22 u meldt veel denk ik.

2
27 Roadie

@24 4 uur geleden weer met deze titel: PALESTINA/ISRAËL - Vervalst Israël de geschiedenis met zijn opgravingen? Zwijgen_over_Israël ? Censuur ?

Totaal anders dan het origineel, dus wordt het bericht weer verwijderd door NieuwsKoerier.

2
28 Snuggles

@28 Snuggles

Nogmaals, de toevoeging, 'Zwijgen_over_Israël ? Censuur ? ' komt pas als blijkt dat het artikel op nieuwskoerier niet wil openen. De redactie moet eens uitleggen waar dat, 'niks gevonden' vandaan komt als een poging wordt gedaan om een bericht te openen. Uiteraard haalt nieuwskoerier deze berichten weg maar u verzwijgt of wil het niet weten waarom de toevoeging aan een kop geplaatst wordt. Emails aan de redactie met de vraag om dit 'niks gevonden' te verklaren worden niet beantwoord.

6
29 Hendrianus

@29 Onzin, het volgende bericht wat ze geplaatst heeft is ook verwijderd:
Peace Now: Sinds 2009 heeft Netanyahu 19.346 woningen gebouwd in Judea & Samaria (HASBARA door BRABOSH)

Waarom, omdat ze weer de titel aanpast.
Als je denkt dat de regels op NieuwsKoerier niet voor jou gelden dan zit je hier fout.

2
30 Snuggles

@30 Snuggles

Dat (HASBARA door BRABOSH) toevoegen kan natuurlijk niet. Neemt niet weg het scheldende en beschuldigende ageren tegen Barbapapa-7,5 zeker verwijderd moet worden. Dat gebeurt te weinig. Ik meld zelden wat want ik heb geen zin in dat 'juf' ik wordt geplaagd of 'juf, hij/zij doet het weer', gedoe. Bovendien is er geen meldknop op de tablet versie van nieuwskoerier. Hoogui, als het echt te gek wordt, schakel ik de PC in. Dat is uiterst zelden.

7
31 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

Leve de Lol....

1 minuut geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@8Ook in het HBO werkte dat zo.De bedenkers dachten dat de scholen zich dan maximaal zouden inzetten, maar in plaats daarvan liet men het ...

4 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

RobP
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Mooi. Lekker langer licht 's avonds....

8 minuten geleden geplaatst door RobP

Kim Jong-un
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

LOL...

22 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

ABRACADABRA
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

v.d. Burg, als er 10000 opvangplekken te weinig zijn, zijn er 10000 asieltjes teveel binnen gelaten...

31 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Overdag niks eten en 's avonds volproppen. Yep, dan denk je aan je hongerige medemens........

31 minuten geleden geplaatst door RobP

Zie Hier
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Gewoon woke gezwam!...

34 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Kappen met die onzin!Terug naar de oude tijd...

35 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

ABRACADABRA
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 en wie zijn die antivaxxers volgens jou en die asieltjes zijn volgens jou ook allemaal gevaccineerd in land van herkomst ?...

35 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

1 uur geleden geplaatst door RobP

NK. App
Suhagrat Xxx VideoChristina Ricci ToplesEmily BloomnudeStranger Things PornWww Xxx Rap ComPatty Michova SexPorm Movie'sAll P O R N ComicsLeo GiamaniIndoneshiya PornXnxx DowlendXxx Free Porn MovesBeef Curtains VaginasWhichavTop PornstarrsNude Boobs VideoMelanie Iglesias NudeFacialabusrThe Lion King PornHaryana Desi SexMartha Stewert NudeNew Hentai MangaGhettotube.cWedgiegirlsOphelia KaanVishnu Priya XnxxTelugu Sex TelanganaLaura3_3Kortney KnePunnish PornJavhd BdsmMilf Flashing In PublicEmma Stone In The NudeXxx Sexy Video Hd ComDoubelistGummies15Astarion PornDoggystylehentaiKenna JamespornLara Dern NudeManuel Ferrara PornFresh Sex VideosBlack Taboo TwitterPorn Futa ComicsNiki Minaj Leaked NudesScandal PlanetHot Milfs BustyVer Pornos CaserosPorn WenonaXnxc Free PornAnime SharingReallifeacamRough Porn VideosCathern Zeta Jones NudeFree Porn Videos At Sex Tube Niceporn XxxTerk .nlPokemon Porn GameHot Black ChicksIndian Cuckold CoupleCameltoe TiktokExtra Mile Reddit21 Naturals VideosGorgeous Lady PornPornoinsestoRinne ToukaScrolllrWeb ChocPorn Atrizes4 Girls FingurepaintHotbabes NudesXnxx Sister HotYellamaeeBisex MmfShemaletubevideosPorn.arXxx Video TransgenderSoapy Massage BangkokBdsmtestorgWhat Is StripchatDonatella DamianiHaileeandkendra NudesAnanya XnxxRedo Of Healer AnimeRomantic Porn HindiCartoon Sex HdPorn In The KitchenShooshtoimeJanhvi Kapoor HotSexy Blue Film Sexy Blue FilmBangla Adult Full MovieFather Daughter IncestScray PornChicospornoLily-rose Depp NakedDami Moore NudeSlow SexAi R34InkbunyAdultseekDesi49.fomBangla XnxxBoss Wife PornOnly Anal Creampies Cumshots CompilationCamwra PriveChudai SeenFriends With Benefits XxxIndian Bhabhi Ki ChudaiBrother Forced Sister Sex VideosIndian Real Sex Scandal18yo PornHaturbateRebecca Klopper VideoTelugu Aunties Porn VideosTelugu Girls Sex ComBig Tittie RedheadsMayli PornNipple Playing PornElizarosewatson NudeCosvickyeDivine-ddLily Starfire CreampieMatures Black PornFallout Rule 34Hotsex VedioPizza Kulhad Couple Viral VideoHot Bp XxxElly Clutch BlowjobBest JavWww Kamasutra Sex Videos ComNude Celebrity Photo LeaksTop Black Porn StarCaramelkittenSedxStormy Daniels BbcBlue Picture Video MovieWww Sex Full Movie ComShemale Self FacialReeses Pieces PornKellyinvegasHollywood Ki Bf FilmCalientepornoCumshot Swallow PornSunny Leon XnxxPorn Games ApjFemdom PornfdXvideos Big TisSissyblowjobFree Video Porn DownloaderYurihentai MangaLesbo Sex Video