door Havermout in Politiek  ·  380 Reacties

  • 19
  • 1633x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@348 Als je van jongs af aan geleerd hebt dat je mag zijn wie je bent is de kans dat je in de war raakt mijns inziens kleiner dan als je altijd aan een beeld hebt moeten voldoen waarvan je nog moet uitzoeken of het wel bij je past.

1
351 Smiling

@348 Het tegenovergestelde is waar. Ze begrijpen het andere geslacht beter dan leeftijdsgenootjes dat is het tegenovergestelde van in de war raken.

3
352 Anti-Prut

@352 Over welke leeftijd hebben we het dan?

1
353 solidsteel

@352 Staat in de link: preschool. Voordat ze naar school gaan, of te wel de kleuterleeftijd.

1
354 Zucht

@14 Eh, niemand is verplicht om te gaan studeren in Nederland. niemand is verplicht om full time te werken in Nederland. En niemand is verplicht om kinderen te krijgen. Ik vraag me af waar in Baudet's gedachtengang de vader is van al die kinderen. Als Baudet echt vrouwvriendelijk zou zijn geweest dan maakte hij het makkelijker voor mannen een deel van de zorgtaken over te nemen. Maar nee, onbetaald voor de kinderen zorgen en daarmee financieel afhankelijk worden van een man vindt Baudet beter. Wat een middeleeuwse retoriek.

6
355 Zucht

@354 Idd. Daarom is het wel grote onzin om dan te zeggen dat ze " het andere geslacht" beter begrijpen.

2
356 solidsteel

@354 Kleuterschool ja. Je moet ze kneden als het nog kan,

het is niet alleen in Noorwegen

Sweden’s gender-neutral preschools produce kids who are more likely to succeed
https://qz.com/1006928/swedens-gender-neutral-preschools-produce-kids-who-are-more-likely-to-succeed/

‘Together the results suggest that although gender-neutral pedagogy on its own may not reduce children’s tendency to use gender to categorize people, it reduces their tendency to gender-stereotype and gender-segregate, which could widen the opportunities available to them,”

4
357 Anti-Prut

@330
"Import is de hoeksteen van onze samenleving geworden waarvan de toekomst niet rooskleurig zal zijn."

++++



Ja, vervanging van de autochtone bevolkingen is panacee geworden voor al de Unie haar bestuurlijke uitdagingen en kwalen.
En dat gaat zover dat vervanging het middelpunt geworden is, waar tegenwoordig het hele unie gebeuren om draait.
Want vervanging, dat is het is stokpaardje geworden voor de 'moderne' nationale- en unie elite (een elite die tegenwoordig bestaat uit allerlei niet verkozen Europese politici.
Hoewel, het is nog erger, naast genoemde Europese politici, zijn er ook de Eurocraten: ultra machtige, maar wel gezichtloze ambtenaren die samen de motor gaande houden, van die kwelgeestunie die ons leven zo beïnvloed.
En er zijn Europarlementariërs, multinationals en eurobraaksel producerende deskundologen (werkzaam bij denktanks, actief als lobbyisten etc. etc.).

Stem om daar een eind aan te maken, op 23 mei bij de 2019 Europarlement verkiezingen op Forum voor Democratie.

Of nog beter, laat dit zijn voor wat het is en verkies een NEXIT!

Verhinder dat we weer geconfronteerd gaan worden, met opnieuw een jarenlang elitair handjeklap ten onze nadele.
Door een al jarenlang op het Europarlementair pluche geworteld zijnde bende van Europarlementariërs (een in overgrote meerderheid op zelfverrijking en landverraad uit zijnde mastodonten)!

Daarom, doorbreek al die (parasitaire) elitaire EU monopolies.
Stem Forum voor Democratie.

2
358 tegenzinnig

@294 Tuurlijk, als Baudet reichskanselier is, is de woningnood verdwenen, de zorg weer betaalbaar, kinderopvang gratis, zijn er weer genoeg leraren voor de klas en lopen er geen gekken meer rond.

Dream on Dirk ! Simpele mensen reageren hun de onvrede van hun eigen miezerige leventje af op 'gelukzoekers' en denken dat dan hun leventje weer beter wordt. . . . . . . .

7
359 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

360 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

361 Captain Hero

Ik heb de boekrecensie gelezen. Nergens kom ik de woorden 'euthanasie', 'terug naar het aanrecht' en 'abortus' tegen. De linkse kerk reageert primair en grijpt dit schrijven aan om Baudet te 'bashen'. Als ze de recensie daadwerkelijk gelezen hadden dan zouden ze begrepen hebben dat Houellebecq de ondergang van het Westen relateert aan het z.i. doorgeslagen individualisme, een gevolg van het opgeven van oude normen, waarden en tradities. Baudet doet niets anders dan de conclusies van Houellebecq, voor de lezer, op een rijtje te zetten. Als 'links' niet in staat is om een scheiding aan te brengen tussen een boekrecensie enerzijds en de politieke standpunten van Baudet anderzijds dan vrees ik het ergste voor de intellectuele vermogens van 'links'.

5
362 Gurk

Ik ben vrouw en toch kan ik me deels vinden in de kritiek van Houellebecq. Sterker nog; ik vind die totaal niet vrouwonvriendelijk.

Vertel eens: Waarom is het vrouwonvriendelijk om te constateren dat vrouwen zich over de kop werken in een combinatie van betaald werk/zorg voor kinderen/huishouden/mantelzorg?

5
363 Mariska3

@362 +++++
precies , gelukkig wel iemand die gewoon het essay heeft gelezen en niet de koppen van de media volgt.

4
364 Jongens van de Witt

@362 :
Niet letterlijk, echter:
"In the Netherlands (where I live), suicide is facilitated to ensure that here, too, no constraints—such as the duty to care for your parents—are placed on the indi­vidual."

"facilitated suicide" is euthanasie (zo lees ik het)
Echter beetje lastig om aan één zin conclusies te koppelen. Ik denk dat zijn volledige visie over dit onderwerp ietsjes uitgebreider is.
"the duty to care for .." geeft een hint in welke (positieve) richting hij denkt.

3
365 Jackd

@362 een baudet fan die niets verkeerds kan vinden aan baudets brain-fart, opmerkelijk.

8
366 Cracker-Crusher

@365 facilitated suicide? zelfs baudet zou moeten weten dat het in het Engels gewoon 'Euthanasia' wordt genoemd ...

9
367 Cracker-Crusher

@366 Misschien zou u de recensie eerst eens moeten lezen zodat u begrijpt binnen welke context de door de linkse kerk gewraakte bespiegelingen van Baudet moeten worden geplaatst... En nee, ik ben geen kritiekloze Baudet-fan. Integendeel.

1
368 Gurk

@303 "... Erg hypocriet dat ze dan wel het meest vrouwonvriendelijke boek wel tolereren!..."

Daar heeft de Linkse kerk nooit een antwoord op....wat wijst op hun verborgen agenda voor de wereld....

Hetzelfde met de strenge sancties tegen Rusland omdat Rusland niet democratisch en LHTB-vriendelijk genoeg zou zijn.....maar over Saoedi-Arabië hoor je de Linkse Kerk dan weer niet....

1
369 CoolMemories

@362 "...Nergens kom ik de woorden 'euthanasie', 'terug naar het aanrecht' en 'abortus' tegen. De linkse kerk reageert primair en grijpt dit schrijven aan om Baudet te 'bashen'. ..."

De Linkse Kerk blijkt een hysterisch allergisch pathologisch geval.....typisch westerse 'weg-met-ons' ziekte........ondergangsfiguren......niet geschikt voor bestuurlijke en vooruitziende functies!

2
370 CoolMemories

@363

Eens!

Nederland zou meer voor de Nederlandse vrouwen en moeders kunnen betekenen. Helaas is geld, het hoogste goed geworden.

Laat ons onze kinderen krijgen en opvoeden.

-financieel onafhankelijk, werk graag, zeker nu mijn kinderen richting (of) volwassen gaan/zijn. toen ze klein waren was ik liever fulltime bij ze gebleven. de lonen van een arbeider zijn niet meer zo, dat de moeder thuis kan blijven, luxe overbodig, vaste lasten moeten betaald worden.-

1
371 Dunkelheit

* Verwijderd door de redactie *

372 Hans Brinker 2.0

Op de man spelen ... Hypocriete figuren die na de confrontatie met het filmpje van Baudet als kleine kinderen van zich aftrappen. Typisch linkse retoriek ..

2
373 sparta

Ik ben geen fan van Baudet maar wat hij in dit essay schrijft vind ik niet onredelijk; het is zelfs een behoorlijk interessant onderwerp. Ja, het is makkelijk om de emancipatie van vrouwen alleen maar toe te juichen, maar de werkelijkheid is dat we duizenden jaren traditie overhoop hebben gehaald door de verhoudingen tussen de seksen zo radicaal te veranderen in zeer korte tijd. Je kunt allerlei argumenten aanvoeren voor waarom dit terecht is – ik ben zelf ook in principe voorstander van gelijkheid – maar om net te doen alsof er in dit hele proces geen onverwachte neveneffecten zijn is je kop in het zand steken. Ik vind de reactie dan ook behoorlijk overdreven, en de onbereidheid van links om dergelijke lastige onderwerpen aan te snijden is nu juist de reden dat ze falen... en dat zeg ik als iemand die altijd links heeft gestemd.

3
374 flabbergast

@194
Zo is de politiek tegenwoordig, mooier kunnen we het momenteel niet maken.

0
375 Benzardi

Het probleem is dat theatrale simpele waarheden acteurs zo'n stukje lezen in de hoop dat Thierry Baudet zijn duivelse aard laat doorschijnen en dat willen ze er graag uithalen. Maar theatrale conformistische zielen kunnen alleen maar denken binnen de kaders van de ongrijpbare elkaar tegensprekende axioma's van hun alles overheersende verplichte waarheid.

Ergo, ze begrijpen er niets van. Ze kunnen het helemaal niet plaatsen. Het is als een groep blinden die op een balkon staat dat een wijde vlakte overziet en commentaar leveren op de onwelriekende geuren van de steeg beneden het balkon in plaats van op het weide uitzicht. Omdat ze het simpelweg niet kunnen zien. Maar die erkenning van hun eigen tekortkomingen. De mogelijkheid dat er zich dingen afspelen buiten de beproefde axioma's van genderneutraliteit en climate change door het boze CO2. Ja dat is nu typisch wat ze maakt wat ze zijn.

Mooi stukje wel van Baudet. Dat hij daar nog tijd voor vindt.

2
376 purelogica

@367 :
"facilitated suicide"
Wat hij er precies mee bedoelt zou je hem kunnen vragen.
Google translate geeft 4 opties voor "facilitated" en dan zou het breder dan zijn alleen euthanasie.

Des te meer een reden om als journalist of politicus niet zomaar wat te gaan zeggen.

0
377 Jackd

@301 Met je eens Investigator. Maar je bent ook wat wijzer dan ik 👍

Maar ik vind Baudet oprecht een gevaar voor onze samenleving. Er wordt een spook geschetst dat er helemaal niet is en mensen trappen er in. Daarom.

3
378 Mac Benac

@378 Over welk spook heb je het dan?

0
379 solidsteel

@378 Over dat spook dat FvD/Baudet suggereert.

3
380 Mac Benac

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Slowakei macht den NATO-Türsteher: Kein Zutritt für die Ukraine

Zie ook:https://ejbron.wordpress.com/2024/04/17/slowakije-is-de-navo-portier-geen-toegang-voor-de-oekraine/...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

Zie ook:https://www.ninefornews.nl/data-analist-wouter-aukema-heeft-een-heel-verontrustend-signaal-ontwaard-en-vertelt-er-alles-over-bij-jim-f...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Bewoners balen, zonnepanelen moeten weer van daken af: 'Onbegrijpelijk'

Je kunt om zonnepanelen te plaatsen natuurlijk veel beter bossen kappen of goede landbouwgrond opofferen en ze daar te plaatsen.Wie legt die d...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mark Rutte vindt Poetin eigenlijk maar een lulletje - Joop - BNNVARA

@7 Rutte en de waarheid 🤣...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

4 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

5 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
E FuktGranny Ai PornAtriz Porno JaponesaPirnhub.Cam CoupleXxxvodGf RevengePorn PinishmentSucking Nipple HardFfm ThreesomCoupledreamxسِكِسِ HdXnasterTravestis SexosBlondes With Hairy PussysStephoshiriSexy TwerkingTifa Lockhart NudePorn Kiss GifTeenage Hairy PornPorn For SubmissivesAir Hostess FuckBengali FukingIndian Model Xxx VideoBrazzers HXxx Nepal Sex VideoSon Dad PornInter Sexual PornAfricapornCheerleader PronSpermmaiaXnnx Step Momক্সক্সক্সক্সক্সKinnar Ke Sath SexSexmex CompletóNude Party PornCelebritypornBrasileririnhas ComAudio Sex StoriesActresses PornosHogtied WomenBengali Aunty SexAnime Xxx GifHyd Sex VideosIndianbhabipornPorn Con La VecinaHandjob FinishTight Pink PussieVideo Sexos CaseiroDvd PornografiaLetspostitBbw PrnoP O R N ImagesSouth Indian PronMalavika Sex VideoJapanese Horny PornKate Einslet NudeYoutubefreepornInstgram Live NudesPururibChatyrbqteHome Videos Of PornBigist Tits In The WorldShae LarenJia Lissa BlackedrawLesboporn.IndainxvideosBazocanSkycheatsUn Masaje XxxReiinapopMickie James PornB Grade Movie Sex VideoMassage Xxx JapanWww.imagefap.xomGloryhole PornoLeaked Celebrity SextapesWifetitSchool Sex HindiAunty Kannada SexIndian Bride PornChest LickingPorn Stars ButtsPorn With Good StoryAnal Fisting.pornBoob Flash CompilationMiss Nagatoro PornHd Porn DinoHotblockchain PlayboyHantai UncensoredLexi Rivera PornNsfw ScrollTheeroticreviewcomHyspatia LeeDesi Bhabhi Nangi PhotoIce Spice NudeVirgin NudesKimmy Granger TwitterUrdu Sex KahaniMarvel SexAndhra Nude Recording DanceTriplle AnalNude Step DaughterMelhores Atriz PornSexsex Videos ComEmma Watson NakeeChudai Ki ImageIndiyan SxsTrain Journey Sex VideosStepsister Real PornSex ChatroomCamwhores.tbvSpank BankRobin NudeUnicornriahMaria Schneider NudeTwitter Tamil VideosSex With Teen GirlHard Deep AnalSunny Leone Pron MovieXxx Adult Hd VideoJapanese DeepthroatHaryanvi Bf Sexy VideoVismara Martina PornXvideos PornôJerking Off To CelebsGrandes VergasSplatton Rule 34Xxx Hd Hot SexyImpregnated InterracialXvideo FingeringMallu Bhabhi SexHymen Breaking VideoHot Public SexMum And Son Sexy BfSmall Tight PussyPattayasexChatpornStrinchatReddit TompXvideosxvideosJiggle TittsGirlfriend FingerSexy Yoga GirlsPorn Websites In IndiaXx First TimeWorkout Sex VideoAva AdomTiffany Fallon NudeHd Sexy Video Chinese