Het gaat de kiezer niet meer om de economie, Lodewijk Asscher (joop.nl)


De pogingen om dit land te islamiseren zijn een realiteit en geen hersenschim of ultrarechts verzinsel. Neem ze bloedserieus. Door ze te ontkennen of niet te willen zien maak je de ontevredenheid en angst groter.. ...

door Inter in Binnenland  ·  48 Reacties

  • 17
  • 938x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Krijg nou wat,zelfs Joop begint het licht te zien

5
1 Pro-EU-Most-Wanted-Enemy

@1 Nou zeg, en dat bij Joop, ik moest hier eerst aan een Speld-bericht denken.

1
2 Snuggles

Er klopt iets niet.., zou dit er mee te maken kunnen hebben?

https://www.nieuwskoerier.nl/news/46315-open-brief-aan-mark-rutte#

0
3 Grijs Gebied

In een fictieve situatie waarbij de moslims huiswaarts keren (het MO, NIET Nederland) zou ik daar zo een significant deel van mijn inkomen voor willen inleveren.
Hoe veel tja?
Om te beginnen: minstens €300 per maand voor over! Al kan ik niet rondkomen zie ik het wel.

5
4 Arthur2000

** gebruiker verwijderd **

De angst bij de politici zit er goed in het kan zomaar gebeuren dat Wilders zonder anderen kan gaan regeren

5 verwijderd682241

@5 Dat is wel erg overdreven en zelfs dan zou 'ie een probleen krijgen in de Eerste Kamer.

12
6 Wild Rover

@6 "probleem krijgen in de Eerste Kamer"

Hoezo? Besluiten worden genomen in de Tweede Kamer. De Eerste Kamer kijkt naar de formaliteiten.

5
7 Dune

@6 en zelfs als dat zo zou zijn dan zien we dat wel weer
Als dat zo idd dan maakt de politiek zich nog meer belachelijk

1
8 Ikke44

"Door ze te ontkennen of niet te willen zien maak je de ontevredenheid en angst groter."

Als je ergens op tegen bent, betekent het dan dat je "angst" hebt?

Je zou het bijna geloven als je de linkse commentaren leest. De suggestie die gewekt wordt is dat autochtone Nederlanders bange wezens zijn die irrationeel reageren op culturen die we niet kennen.

Maar het is net andersom. Nederlanders zijn juist heel nieuwsgierig naar andere culturen. Het zit in ons bloed. Hetzelfde geldt voor Islam. We weten er steeds meer vanaf. We leren een hoop nieuwe woorden als jihad, niqab, dhimmy, onderwerping.

Er is wel een opmerkelijk punt: hoe meer we van Islam weten, hoe meer we beseffen dat de fundamentele verschillen tussen onze cultuur en Islam onoverbrugbaar lijken.

Verder moet ik erg lachen om de 'geweldige' economische prestaties die de PvdA geleverd heeft. De Nederlandse burger heeft weer 4 jaar lang welvaart ingeleverd. PvdA richt enorme economische schade aan.

4
9 Sterke

@7 Theoretisch gezien wel maar in de praktijk wordt er ook in de Eerste Kamer partijpolitiek bedreven.

5
10 Wild Rover

Die lofzang op de economie en de PvdA, terwijl hij zelf toegeeft dat sommige mensen regelrecht honger lijden, is hypocriet. Hoe kun je vinden dat PvdA het zo goed heeft gedaan als er echt mensen zwaar in nood zitten door hun toedoen?

"De pogingen om dit land te islamiseren zijn een realiteit en geen hersenschim of ultrarechts verzinsel. Neem ze bloedserieus. Door ze te ontkennen of niet te willen zien maak je de ontevredenheid en angst groter. Begin eens met goed te luisteren. De islamisering beperkt zich niet tot bepaalde moskeeën, want ook binnen officiële organisaties en de overheid kom je gevaarlijke gasten tegen. "

Bij de school-inspectie, bijvoorbeeld:

https://www.nieuwskoerier.nl/news/46056-school-inspectie-wil-nederlandse-scholieren-verplicht-naar-moskee-sturen?page=1

2
11 Wendel

Is die flut site gehackt of zo ?

0
12 B55

joop, voel je je wel lekker?

0
13 Jan met de korte achterlul

@5
Zie je het al gebeuren? Haal dan het bier en chips maar in huis, dat gaat een komisch circus worden.
Meer dan 76 extreemrechtse opportunistische nietsnutten voor de PVV in de 2de kamer, dat gaat geen maand duren voordat de eersten elkaar verbaal de hersens in gaan slaan en een ieder die slimmer is dan de grote baas zelf (Dat zijn ze al snel bij de PVV.) die begint een eigen winkeltje.
Zitten er midden volgend jaar alleen al 60/70 ex PVV eenmansfracties in de kamer. Daar gaat geen cabaret tegen op kunnen.

13
14 Borealis

Dit bedoelen ze nu met nepnieuws, dat is enkel toegestaan door links, zag juist in de volkskrant ook al iets dergelijks. Links is de messen aan het slijpen, dus wees gewaarschuwd.

3
15 Doordenker

Het heeft 30 jaar en veel zetels geduurd, maar de PvdA lijkt het te gaan begrijpen. Echter een partij die zo treurig laat door heeft wat er in de samenleving speelt verdient geen enkele zetel meer.

0
16 Soare

SCP (Sociaal Cultureel Planbureau) geeft vanmorgen op teletekst aan dat de Nederlander bv. miet met energietransitie bezig is (slechts 2%). Er is maar 1 ding waar ie mee bezig is: vluchtelingen, migratie enz.
Tussen de regels doorlezende, druipt de veroordeling hier van af.

Maar ja, zou die Nederlander (die Maxima niet kon vinden, maar ik wel !), soms exact weten wàt nu eigenlijk wél werkelijke en echte problemen zijn, die ons bedreigen, en o.a. het SCP niet ?!

2
17 Flipper

Immigratieproblemen zijn een voorbijgaand fenomeen veel problematischer is de geringe belangstelling van Nederlanders voor de klimaatverandering de fossiele brandstoffen waar Nederland door VVD beleid voorlopig niet van af wil want hier gaat het om de toekomst van onze kinderen en van de aarde.

9
18 jantje van leiden

@18 Waarom is het immigratieprobleem een voorbijgaand fenomeen?
Zij komen naar Europa om zich hier permanent te vestigen.

5
19 Cody

@18 de immigratie, die vergeleken met de totale Europese bevolking een gering probleem is verdringt de werkelijke. Het klimaatprobleem is echt, maar de economische problemen zijn veel dringender, zonde een goed draaiende economie zal het klimaatprobleem nooit voldoende aandacht krijgen. We zitten in een periode net na een crisis, dezelfde ingrediënten die de crisis hebben veroorzaakt worden nu weer aangeprezen en gebruikt om de economie aan te zwengelen: stijgende private schulden, stijgende beurskoersen, stijgende huizenprijzen, zijn neppers.

0
20 Myth63

Hoe kan het toch dat mensen een toekomst met Wilders in de regering zo mooi lijkt ? Wilders stemde bijna tegen elke lastenverlichting, heeft maar 1 issue en daarin is hij zo rechtlijnig dat er niets overblijft van onze tolerantie tegen andere bevolkingsgroepen. PVDA en VVD hebben Nederland prima geregeeerd en de economie uit het slob getrokken en hervormingen doorgevoerd. Rutte en de zijnen hebben daarbij niet louter populaire maatregelen kunnen nemen. Helaas bestaat er geen "free lunch" in de wereld. We zijn allemaal slaven van het kapitalisme dat door de meeste van ons omarmd wordt. We hebben de beste gezondheiszorg van Europa en de beste opleidingen. We hebben een sportcultuur die er niet om liegt en lage criminaliteits cijfers. Kan ik ergens tekenen voor het voortzetten van het huidige beleid ?

11
21 Wieze Boer

In het Engels hebben ze hiervoor een mooi gezegde....
"If you can' t beat them, join them."

2
22 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@19 Omdat in de geschiedenis wereldwijd allerlei volksverhuizingen hebben plaatsgevonden die geen probleem bleken te zijn

12
23 jantje van leiden

@23

De huidige migratie werd gepland, is opzet. Incompatibele culturen worden opgedrongen om andere culturen kapot te maken. Im de souvereiniteit van Noordelijke landen wegtevagen. In naam van een EU superstaat. Is totaal anders.

5
24 ObadiahZ

@23 Hetgeen natuurlijk niet wil zeggen dat ze nu ook geen probleem zijn. Vroeger woonden we ook in grotten. Resultaten behaald in het verleden geven geen enkele garantie voor de toekomst, zeker niet in de complexe wereld waar we nu in leven. De tijden zijn totaal niet met elkaar te vergelijken. Ik begrijp die onvreden best, ook al heb ik er zelf geen last van. Er is geen geld voor ouderenzorg, maar geld voor Griekenland (lees: de Europese banken) kan met miljarden tegelijk worden weggegeven. Geld voor verkorting van de wachttijden voor sociale huurwoningen is er niet, maar immigranten worden met spoed ondergebracht in deze woningen. Het is een kwestie van wachten tot de bevolking dat soort dingen kotsbeu is.

2
25 ParadiseLost

@14
En dan nog als het een zooitje bij de PVV gaat worden bij een absolute meerderheid straks, alles beter als wat er nu zit, want dan gaan we zeker naar de Kl.ten

5
26 cultuurbarbaar

@1 Ik DENK niet dat JOOP het licht begint te zien want dank waren ze niet met SS samen een politiekepartij begonnen, alleen proberen ze allerlei manieren de mensen te bespelen met halve waarheden!

2
27 Zie Hier

@1 Ik DENK niet dat JOOP het licht begint te zien want dank waren ze niet met SS samen een politiekepartij begonnen, alleen proberen ze allerlei manieren de mensen te bespelen met halve waarheden!

2
28 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

29 Skankhunt420

De PvdA bestaat zowiezo uit te verwende elitairen en rijke vrijemarktaanhangers om arbeiders te vertegenwoordigen. Migranten zijn hierheen gehaald ten eerste om onze verworvenheden te ondermijnen die de kapitalistische ondernemers graag de nek om zouden draaien, maar ook om de bevolking te verdelen en dus te kunnen overheersen, om conflicten te veroorzaken zodat we geen front meer kunnen maken tegen de macht, en zelfs om religie in Europa terug te brengen, want religie is vanouds het middel om de massa onder controle te krijgen om erop te kunnen parasiteren en oorlogen te kunnen voeren.

De PvdA stond altijd aan de kant van de macht, en nooit aan de kant van de arbeider, op een klein beetje goeddoen na, maar goeddoen komt uit de kerk, en dient om armoede en afhankelijkheid in stand te houden.

Ik vind het wel fijn dat er iemand van de PvdA durft te zeggen dat islamisering een feitelijke doelstelling is, maar bij de PvdA zitten geen mensen die willen dat het volk emancipeert, onafhankelijk wordt en de complete bestuurslaag en de parasiterende kaste aan de kant zet. Uiteindelijk is religie heel gevaarlijk, en de islam in het bijzonder, maar ook gevaarlijk zijn de kapitalistische machthebbers die de islamitische en jihadistische immigrantenstroom met alle middelen deze kant opstuurt om de emancipatiestrijd ongedaan te maken. En dat zullen de meeste loopjongens in het parlementaire systeem niet willen zien, tenzij ze hieraan meewerken.

1
30 zewa

* Verwijderd door de redactie *

31 Ron

Veel politici hebben (of willen het niet) totaal geen idee wat er in de samenleving speelt heb ik wel eens het idee.

0
32 Hefan430

Als je de pvv kiest vanwege het immigratiebeleid krijg je ook de rest er gratis bij. Het stemgedrag van de PVV is nou niet direct pro Henk en Ingrid geweest.
Kan iemand mij overigens vertellen waar de PVV voor is? tot nu toe wordt mij vooral duidelijk waar ze allemaal tegen zijn, en dat is het gemakkelijke deel.

6
33 Tussenderegels

@33 Als je geen PVV kiest of Fvd of VNL dan kies je een partij die net doet alsof de werkelijkheid niet bestaat. Een partij die het belangrijker vind om toneel te spelen dan de brand te blussen. Een partij die liedjes zingend ten onder gaat. omdat hun dat persoonlijk beter uitkomt.

0
34 Phiteceen

laat lodewijk maar praten. we serveren hem helemaal af a.s. maart

0
35 semperpenis

10-11-12-13 of-14 Maart.... een dodelijke aanslag in Nederland en Geert krijgt 80 zetels bij de verkiezingen...

Ik zeg niet dat dat wenselijk is of positief maar het scenario is goed mogelijk...

0
36 Big Tony

Hahaha als de PvdA plotseling eerlijk over "vluchtelingen" begint te lullen moet je ze niet vertrouwen.

0
37 wijs

In de eerste plaats. Ik heb nog geen stuiver meer gekregen in mijn portemonnee, van die geweldige economische groei die de fantastische PVDA heeft helpen creëren!!!
Niks, Nada, Niente.
En twee, wat is dit voor een kul brief. De PVDA die zich plotseling gaat inleven in de gevoelens van het Nederlandse volk?
Uiterst ongeloofwaardig, ook een beetje VEEL te laat.

0
38 Cornelis

@23 jantje van leiden
"Omdat in de geschiedenis wereldwijd allerlei volksverhuizingen hebben plaatsgevonden die geen probleem bleken te zijn"

Onzin, het heeft altijd al veel ellende veroorzaakt en veel mensenlevens gekost. Het gaat meestal gepaard met uitroeiing van de oorspronkelijke bewoners.

0
39 Big Tony

Zoals Poetin al zei, neem de moslims op in de landen waar de islam regeert. Niet in Europa.

0
40 Rapunzel

De islam is een vergif voor elk mens.

0
41 Rapunzel

Profeet mohammed is de laatste uit de geloofswaanzin..de jongste...en de meest haatdragende. Dat hebben we met Hitler al gehad in Europa.

0
42 Rapunzel

@34 probeer het hoofdstuk eens te vinden waarin de PVV aangeeft hoe ze "het" of om het even welk ander vraagstuk gaan oplossen. Een paar krachtdadige uitspraken over Marokkanen maakt geen regeerder maar een reaguurder.
Welke werkelijkheid doel je op? Die van de moslims die zojuist een aanstaand gebedshuis in rook hebben zien opgaan of die van sympathisanten die het jammer vonden dat er ten tijde van de brand geen moslims inzaten?

1
43 Tussenderegels

hoewel ze de afgelopen vier jaar op economisch gebied een fantastische prestatie heeft geleverd en juist een beloning zou verdienen.
Verdienen jullie nog niet genoeg dan.
Als er al een beloning zou komen; zou het jullie sieren die te doneren in een Nederlands goed doel,laten we zeggen dakloze kinderen en daklozen in totaal.
Jullie weten wel die mensen die door jullie maatregelen op straat zijn komen te staan .
En ja ook die daklozen die er voor kiezen,geef die maar een cel met open deur in de koepel met het eten waar gelukzoekers en rapefugees hun neus voor ophalen en geef die parasieten maar een slaapzakjas.
Alvast een goed nieuwjaar.

0
44 Truffelaar

@43 "werkelijkheid"

Dus een paar gekkies die anoniem wat bagger spuien op Facebook is de werkelijkheid? Hou jij je dan maar lekker bezig met jouw werkelijkheid. Dan maakt de rest van Nederland zich wel druk om echte problemen waarbij echte doden vallen.

0
45 Dune

@43 Die van de moslims die zojuist een aanstaand gebedshuis in rook hebben zien opgaan of die van sympathisanten die het jammer vonden dat er ten tijde van de brand geen moslims inzaten?
Mag ik vragen hoe uw gedachten zijn over het in de brand steken van kerken in het MO met mensen daarin?

0
46 Truffelaar

@46 net als dit; vreselijk.

0
47 Tussenderegels

@45 het was, voor de goede verstaander, ook de vraag die ik stelde.

0
48 Tussenderegels

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Iemand met een Palestijnse vlag mogen ze meteen oppakken en afvoeren. ...

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Als van der Burg eens zou opknappen, zou dat een stuk schelen in de instroom. ...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Hendrianus
VS spreekt veto uit tegen Palestijns lidmaatschap VN

"Daarnaast wil de VS dat een onafhankelijke Palestijnse staat ontstaat na onderhandelingen met Israël, en niet door druk van de VN."Dat is ...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

27 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

30 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

33 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

35 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

37 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Chacha Aur BhatijaMia Mercy PornEbonydildoSexmodelleFull Pron VedioXvideosviolentoJerk Off On PublicPorn ColigSexy PorngifsMary PopienceAsiansex.sexyYouporhnSheaintmelTeen Hard Fuck VideoFree Comic PornAdult ChannelAnanya Pandey Hot SceneDesi Sex Bhabhi VideoPobmoviesFolladas A EscondidasOnlyfand LeaksStrapless DildoeFenboy XxxBf Film OpenRose MonroepornoGirl PormRandom NsfwXxx Hot GrliVoyerhomeXnxx Com Video HdRandi Ka BfJapan Big XxxAnnyaurora PornHan SexAlyssafabulousRyder Sky PornBellesama PornXxx Creampieسكس.عربياتSabrina Banks OnlyfansMallu Aunty Desi VideosThug Gay Black PornEmma Mae NudeMummy Papa SexSavita Bhabhi Xxx HindiPorn Video ForeignFotos PornaCerina Vincent NudeTsunade FutaSon Rapes Mom PornAshley Tervort LeakAbigail Mac Porn VideosTeacher And Student Sex IndianFlashing NeighborBest Porn Video RedditSliw Blow JobMegapornMinecraft SexKerala Teacher Sex VideoFree BlacklesbianpornHentai LaWww Porn C0mPornografia Gratis VideoSluty Red HeadCoje Mi EsposaNataliemonroeGirlsgone HypnotizedOnly Teens BjDakotagrim NudeJapan Sex PadamDasi Saxi VideoXnxx LiveFilmes PornouNaked Twerk GifVelamma Sex VideosXxyyxSuhagrat Wala SexyChloe Temple And Venus VixenMom With Son NudeMasyn Thorne Gay PornVideos Pornography GratisCockpictures4 Girls Fingerpai.tGirl Vs Girl XxxAmateur Redhead PornXxx Hindi CondomHdcumOiled LatinaPorn In San AntonioMichelle Anderson PornstarDidlo SuckHughcockTamil SexvidesHd Fuck DownloadCaitlin Clark LesbianJimmy Yang GfChiggywiggy PornBig Aunty Sex VideosHd Porn RomanticAnita DarkLana RodhsBarbie PornostarOnlyfans AmouranthEnglish Sex PhotoThamil Six Videoسكس دكتورXxx Porn DeshiBig Black PebisPorn Little WomenHavingsex On The BeachLeaking CreampiesEbony PulzeAdult Porn SitePussy RubStarr KellySexy Rashmika MandannaDesi Girl Group SexGilf FukSon Cumming Inside MomThicc Ebony PornLupe And Micha PornPormdudeSex JaponaisKarlee Grey NudeAssamese Fucking VideoBeautiful Blondes In PornVintage Porn PicturesYour_dollsSloppyseconds PornMrsexsFree Porn Site BestPo Rn MemesNew Malayalam Sex VideosXxxx FreeSkipthegames ConnecticutTeens Porn HdIndica Flower AnalCharmsukh Degree Wala TeacherBokep Lesbi IndoAishwarya Rai Sexy BfFull Naked SexyAmateur Porn FreeHing Of The Hill PornXxnx Miya KhalifaFc2 Ppv 3665333Sienna West Hot FuckingXxxyoungPixiv R18Xvideo Gay Amador BrasilLove Sex Photo