BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Almaci sneert naar Francken: “1.000 keer liever gedreven politicus zonder rijbewijs dan gewezen staatssecretaris zonder fatsoen”

"We hebben een unieke kans dat voor het eerst in twintig jaar er opnieuw een progressief en groen motorblok in de regering komt." Dat zei Groen-voorzitter Meyrem Almaci op de "slot-meetup" van de groene partij in Leuven. "We hebben nog zeven dagen. Het is nu of nu".

101 reacties

  • alois philipsen

    5 jaar geleden
    Geef mij maar NVA dat is mooier dan groen, geef mij maar Bart dat is beter dan een Calvo, geef mij maar Vlaanderen dat staat mooier dan Belgie
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Roony Ooijen, een paar weken geleden zag ik anders cijfers op Twitter passeren: de 30% rijkste inkomens betalen 80% van de Belgische belastingen (ik kan er een paar procentjes naast zijn). Feit is dat elk vermogen dat iemand heeft bijeen gekregen, al op één of andere manier belast werd. Misschien kan u op Google eens de term "roerende voorheffing" opzoeken?
  • Ronny Ooijen

    5 jaar geleden
    Rik Connaerdt, zoek gerust eens op hoeveel CO2 er vrij komt bij de ontginning, de productie en het transport van uranium. Dan kunnen we nog eens praten over die CO2 "neutrale" kerncentrales.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Of Groen een belastingtsunami op ons zal afsturen is zeer twijfelachtig maar dat NVA al onze rekeningen duurder heeft gemaakt is een bewezen feit. Aangezien ze zelfs in tijden van economische bloei een gat van 12 miljard in de begroting hebben geslagen moeten we absoluut vermijden dat ze in de regering zitten als het economisch minder gaat. Moest de NVA nog in de regering zitten hadden we zelfs nooit geweten dat er zulk gigantisch tekort was.
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    wat een praat van groen , moeten ze daar kiezer mee overtuigen ???