U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 20
Zweterig exotisme gepaneerd in het geloof dat mensen van nature sociaal-democratische wereldburgers zijn. Dat ziet er dus zo uit en het is niet te doen. Nou Frans, hoort de islam bij Europa? *Raakt ontroerd van zijn eigen verschilligheid en vindt de bezwerende toon van een Duitse pastoor d ...

4 maanden geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
54
LEES MEER OVER

@100
Mijn vorige telefoon was zo naar de kloten dat helemaal niks het meer deed
Morgen komt mijn zoon even langs om te redden wat er te redden is.
Ik ben namelijk de ultieme digibeet question

101 Rinze    
4 maanden geleden door Rinze
6
Meld

Nou ja... Frans heeft hier dus wel gelijk. We zijn allemaal mensen. En wat mij betreft hoort iedereen er gewoon bij. Ongeacht kleurtje, ras, geslacht of geloof of wat dan maar ook. Iedereen, dus ook moslims.

102 bontenblauw    
4 maanden geleden door bontenblauw
32
Meld

* Verwijderd door de redactie *

103  malecon    
4 maanden geleden door malecon

@71 Het dwingende pleidooi van Timmermans voor meer 'diversiteit' leidt enkel en alleen tot polarisatie en bevordert de vrede binnen de EU niet. Integendeel. Het is de lont in het kruitvat.

104 Gurk    
4 maanden geleden door Gurk
1
Meld

@103 Misschien heb je gelijk. En heb ik onvoldoende kennis. Maar ik ga geen mensen afwijzen op hun kleurtje, geloof, ras of iets dergelijks. Dat is een basishouding. Tot ik persoonlijk anders mee maak, blijft dat zo. Ik heb wel met echte blanke criminelen te maken gehad in mijn leven. Maar desondanks heb ik nooit de kleur blank daarom veroordeeld.

105 bontenblauw    
4 maanden geleden door bontenblauw
10
Meld

Hij word steeds meelijwekkender!

106 Zie Hier    
4 maanden geleden door Zie Hier
1
Meld

Ik moet altijd om deze man lachen. Dan denk ik terug aan het hele MH-17 gebeuren, hoe hij daar de show stal met zijn talenkennis. Goed, nu heeft 'ie natuurlijk heel lang lopen oefenen op dat stukje Engelse tekst om het accentloos uit te spreken, als je hem normaal Engels hoort spreken heeft 'ie een behoorlijk Nederlands accent. question

107 Bluth    
4 maanden geleden door Bluth
1
Meld

nu zal er toch geen kip meer op deze idioot stemmen of zullen er toch nog malloten zijn die dat wel doen? ik ben bang het laatste

108 Roomboterbabbelaar    
4 maanden geleden door Roomboterbabbelaar
3
Meld

Volgens Timmermans hoort de Islam al 2000 jaar bij Europa. Als er nu één ding is dat de Europese geschiedenis kenmerkt, dan is het wel de eeuwenlange strijd tégen de Islam. Je zou dus beter kunnen stellen dat de strijd tégen de Islam bij Europa hoort. Anders ben je een vuile revisionist.

109 schrootflint    
4 maanden geleden door schrootflint
2
Meld

We voeren al 2000 jaar oorlog met de islam, smerige landverrader

110 Joepie    
4 maanden geleden door Joepie
2
Meld

""Wat voor gruweldaden hebben ze ons wel niet aangedaan! Wat valt er te zeggen over mensen die de verderfelijke en criminele mens Mohammed verkiezen boven Christus?’"" Aldus Erasmus in 1530. Soortgelijke gedachten zijn opgetekend door Spinoza, Voltaire etc. Ook Churchill was een uitgesproken tegenstander van de Islam. De lijst is eindeloos en van alle eeuwen sinds de Islam zijn lelijke kop opstak. Europa wilde de Islam nooit en never. Hoe kan de zogenaamd gestudeerde Timmermans de geschiedenis zo vervalsen! ""Verderfelijk en crimineel"" toen en nu!

111 schrootflint    
4 maanden geleden door schrootflint
0
Meld

Het spijt me, maar afgezien van de man zijn ideeën, positief of negatief, iemand die zijn jaartallen zo slecht op een rij heeft hoort niet een van de hoogste ambten in de EU te bekleden.

112 Vandeprinsgeenkwaad    
4 maanden geleden door Vandeprinsgeenkwaad
1
Meld

Ik mag toch hopen dat een domme uitspraak als "Islam hoort al 2000 jaar bij Europa" niet van een serieus politicus is. question question ????
- De islam is nog geen 2000 jaar oud, zelfs nog geen 1500. Dus het wordt een beetje moeilijk. Dan zou je net zo goed kunnen verklaren dat Hans Brusselmans al 2000 jaar bij Europa hoort... question

- Ook het Christendom hoort nog geen 2000 jaar bij Europa. De eerste reis van Paulus naar Korinthe(Griekenland) was misschien in het jaar 50 van onze jaar telling. De terechtstelling** van de Jezus-figuur zou ongeveer in het jaar 30 kunnen zijn geweest, in het Midden-Oosten, dus ver buiten Europa. [ ** Voor wie denkt dat het een historische gebeurtenis was. ]

- Het socialisme van Timmerfrans is volgens Wikipedia nog geen 200 jaar, maar daarvan zegt ook niemand dat het al 2000 een Europees onderdeel is. Het is echter duidelijk wel een Europees 'dingetje'. question

113 Gandalf    
4 maanden geleden door Gandalf
2
Meld

Niet te geloven, maar waar.
Man is een bedreiging voor de democratie.

114 Mappie    
4 maanden geleden door Mappie
1
Meld

@6 U schrijft, ''Zou me niets verbazen dat hij straks een imam is. Abu Imam Timmermans''.

Als extra aanvulling op uw zin, ''abu imam Timmerfrans.''

115 OnLiNe    
4 maanden geleden door OnLiNe
1
Meld

Speciaal voor Franske Timmermans.... een klein stukje geschiedenis over de islam in Europa...Korte tijdlijn van algemene islamitische agressie (inclusief christelijk-westerse verdedigingsreacties)

632 AD (467 jaar voor het begin van de christelijke kruistochten):

Dood van Mohammed. Op dit moment was de islam verspreid door oorlogsvoering over een groot deel van het Arabische schiereiland. Deze agressie ging door na de dood van de profeet, en transformeerde het hele Middellandse Zeegebied tot een toneel van permanente oorlogvoering gedurende eeuwen.

635 AD (464 jaar voordat de kruistochten begonnen):

Een moslimleger verovert Damascus, de hoofdstad van Christian Syria, dat behoort tot het christelijk Byzantijns rijk.

637 AD (462 jaar voor het begin van K.):

een moslimleger verovert Jeruzalem, dat behoort tot het christelijke Byzantijnse Rijk.

642 AD (457 jaar voor B. der K.):

Een moslimleger verovert Alexandrië, de hoofdstad van christelijk Egypte, behorende tot het christelijke Byzantijnse Rijk.

645 AD (454 J. v. B. d.

een moslimleger verovert de christelijke Barka in Noord-Afrika (Libië).

674 AD (467 J. v. B. d. K.):

een islamitische aanval op Constantinopel (hoofdstad van het christelijk Byzantijns rijk en zetel van de christelijke keizer) wordt afgeslagen.

708 AD (391 J. v. B. d.

De moslimcampagne voor de verovering van christelijk Noord-Afrika bereikt de
Atlantische kust.

710 AD (389 J. v. B. d.

Met de verovering van de laatste christelijke stad van Noord-Afrika is het hele voormalige
christelijke Noord-Afrika geïslamiseerd. Bijna alle 400 christelijke bisdommen in Noord-Afrika verdrinken. Noord-Afrika was een eens bloeiende christelijke wereld die belangrijke theologen van de christelijke oudheid voortbracht: Tertullianus, Cyprianus, Athanasius, Augustinus.

711 AD (388 J. v. B. d.

Moslimlegers steken de Straat van Gibraltar over en vallen Europa binnen.
Begin van de verovering van het Iberisch schiereiland (vandaag Spanje en Portugal).

712 AD (387 J. v. B. d.

De verovering van Zuid-Spanje is voltooid.

713 AD (386 J. v. B. d.

De Arabieren veroveren Barcelona, ​​steken de Pyreneeën over en beginnen aan de verovering van
Zuid-Frankrijk. Ongeveer 90 jaar na de dood van Mohammed zijn moslimlegers (geen zendelingen!) In het christelijke koninkrijk van de Franken (vandaag: Frankrijk).

720 AD (379 J. v. B. d.

De Arabieren veroveren Narbonne in Zuid-Frankrijk en belegeren Toulouse.

732 AD (376 J. v. B. d.

grote, beslissende verdedigingsslag door Karl Martell, de "hamer", in Tours
en Poitiers (vandaag: Frankrijk) met overwinning van de Europese legers op de Mohammedaanse agressie .

1009 AD (90 jaar voor Christus met de naam K.):

Kalief Al-Hakim beveelt de systematische vernietiging van alle christelijke heiligdommen, met inbegrip van de kerk van het Heilig Graf in Jeruzalem.

1070 AD (29 J. v. B. d.

De Seltsjoekse Turken, een Turkisch nomadenvolk uit Inner-Azië, dat zich in de 10de eeuw na Christus tot de islam bekeerde, krijgt controle over Jeruzalem. De vreedzame pelgrimstocht van christenen naar de heilige plaatsen wordt in toenemende mate op een massale manier gehinderd.

1071 n. Chr. (28 J. v. B. d.

Battle of Mantzikert - een christelijk-byzantijns leger wordt verslagen door een Mohammedaans leger. De Seltsjoekse Turken veroveren het kerngebied van het christelijk-Byzantijnse rijk - Klein-Azië.

1095 AD (4 jaar v. Chr., K.):

De christelijk-Byzantijnse keizer Alexios I Komnenos stuurt een ambassade naar paus Urbanus II met een verzoek om militaire bijstand. Op de synode van Clermont wordt de eerste kruistocht in de geschiedenis beslist.

1099 AD tot 1293 AD:

Na bijna vierhonderdzeventig jaar islamitische expansie door het zwaard, volgen twee eeuwen van christelijke verdediging en (her) verovering in de vorm van verschillende kruistochten.

1389 AD:

Vecht op het Blackbird-veld. Een christelijk leger van Serviërs, Bosniërs en Bulgaren wordt verpletterd door een moslimleger. De christelijke Balkan worden islamitische vazallen.

1453 na Christus:

Verovering van Constantinopel (vandaag: Istanboel), het centrum van het Oost-Romeinse rijk en de orthodoxe kerk. De christelijke keizer valt in de strijd. Einde van het christelijk-Byzantijnse rijk.

1480 AD:

een moslimleger verovert Otranto in Italië. 1481 Herovering door een christelijk leger.1492 AD:

Christelijke herovering van Spanje na bijna 800 jaar islamitische bezetting!

1521 AD:

een moslimleger verovert Belgrado.

1526 AD:

Slag bij Mohács. Een christelijk leger wordt verslagen door een moslimleger. Moslimlegers veroveren het grootste deel van Hongarije en bedreigen Wenen.

1529 AD:

De eerste belegering van Wenen door een moslimleger mislukt.


1571 AD:
verdediging van de Turken in de legendarische zeeslag van Lepanto in

1683 AD:

De tweede belegering van Wenen door een moslimleger mislukt.

Europa blijft tot de dag van vandaag in wezen christelijk.


2001 AD - heden: ..
gelijktijdige aanvallen een zeer gespecialiseerd Jihadistengruppe op beschaving, economische, militaire en politieke centra van de Verenigde Staten en de hele westerse verdediging alliantie met (tot nu toe onbeslist) Afghanistan NAVO-optreden als gevolg. Wereldwijde terroristische aanvallen door radicale jihad-organisaties op westerse staten in het algemeen.


Enkel maar ellende, geweld en oorlog.... Daar zitten wij, Europeanen, niet meer op te wachten, Frans!!!!!!

116 LoydMorris    
4 maanden geleden door LoydMorris
1
Meld

@109 Volledig mee eens.

117 Gurk    
4 maanden geleden door Gurk
1
Meld

Dat had Fransje in de 8e eeuw na Christus eens moeten roepen, dan was hij waarschijnlijk gevierendeeld. Toen moesten de Moren (moslims) nog vechten om Spanje en Portugal te veroveren. Nu krijgen ze Europa van mensen met een naïeve ideologie (zoals van Fransje) zomaar cadeau.
Wikipedia:
In het jaar 711 vielen de Moren Spanje binnen onder de leiding van de generaal Tariq ibn Zijad. In de decennia hierna wisten zij geheel Portugal en Spanje (met uitzondering van de in het noorden gelegen gebieden Galicië, Asturië, Cantabrië en Baskenland) tot aan de Pyreneeën te veroveren. Vanaf ongeveer 800 begon de Reconquista, waarbij de Moren teruggedrongen werden door de kruisvaarders. De reconquista eindigde in 1492 met de val van het enige overgebleven islamitische Koninkrijk Granada.

Op veel plaatsen in Spanje worden jaarlijks optochten van kruisvaarders en Moorse tegenstanders gehouden om de overwinning van de christenen op de Moren te vieren.

118 wiseguy    
4 maanden geleden door wiseguy
1
Meld

@118
Het Christendom en de Islam zijn altijd (tot op heden) elkaars natuurlijke vijanden gebleven.

119 wiseguy    
4 maanden geleden door wiseguy
1
Meld

Altijd makkelijk praten vanuit je mooie woning in een witte wijk, met genoeg salaris om niet te hoeven winkelen of met ov te gaan tussen het volk. Wat je niet ziet, dat is er niet.

120 Frangipani    
4 maanden geleden door Frangipani
1
Meld

Laat al die teruggestuurde IS strijders maar bij hem wonen, hij vind toch dat het er bij hoort? Kan hij fijn met ze discussieren en misschien zich laten bekeren ook.

121 Frangipani    
4 maanden geleden door Frangipani
1
Meld

Fransje Fransje je maakt het stemmen op 23 mei voor de NEDERLANDER wel erg makkelijk. Nog even en dan was Karel de vijfde ook een mohammedaan. Vraag het eens aan geschiedenis leraar Rotte, die is hier vast erg van geschrokken.

122 Uitede aka Espede    
4 maanden geleden door Uitede aka Espede
2
Meld

Net als Jezus is Frans de zoon van een Timmerman(s).
Maar daar houden de overeenkomsten ook zo'n beetje op...

123 Graaier1000    
4 maanden geleden door Graaier1000
2
Meld

@116 . Een mooie opsomming van de feiten. Maar helaas zijn die niet besteed aan Hans Brusselfrans. Die begrijpt maar 1 waarheid en dat zijn z'n eigen leugens. En hij is rotsvast overtuigd dat zijn leugens de hele waarheid zijn. Daarom moet deze man ook nooit voorzitter van de EU worden.

124 PFL    
4 maanden geleden door PFL
1
Meld

Timmermans toont weer eens aan dat hij inderdaad de VIEZE-voorzitter is van de Europese commissie.

125 PFL    
4 maanden geleden door PFL
1
Meld

Aan deze smerige tekst te horen, zal hij het wel gaan worden ook. Bah.

126 student1255    
4 maanden geleden door student1255
2
Meld

Al 2000 jaar? Wauw, da's écht een hele knappe prestatie voor een ideologie die pas 1400 jaar bestaat.

Deze opmerking valt dus onder het kopje "Typische TimmerFrans opmerking"
(Totaal ongeloofwaardig dus).

127 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
2
Meld

Ik zie het er van komen dat we straks weer op kruistocht gaan tegen de islam, maar dan in eigen land.
Dankzij abu Timmermans.

128 Marrie    
4 maanden geleden door Marrie
1
Meld

Dat hij maar gauw oprot na 23 mei...., vuile klootzak

129 Dwarf    
4 maanden geleden door Dwarf
0
Meld

@9
Off topic, probeer je weer de discussie een ander wending te geven.
Wat doorzichtig

130 Benzardi    
4 maanden geleden door Benzardi
1
Meld

Zo vreet Frans zich vol:
https://youtu.be/MPbNF1q_6tg

Stem ze weg!

131 Is gewoon niet meer grappig dit!    
4 maanden geleden door Is gewoon niet meer grappig dit!
0
Meld

@121 of scrabble spelen in al zijn talen

132 semperpenis    
4 maanden geleden door semperpenis
0
Meld


"We had an empire that was weak , invaded by people with a mission"

- Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret -
https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y


Laat die geschiedenis zich niet herhalen ...

133 Vageali6888    
4 maanden geleden door Vageali6888
0
Meld

Compleet van het padje af, die Frans.

134 PeKa    
4 maanden geleden door PeKa
0
Meld

Timmermans is een ongelooflijke gevaarlijke mongool !!!

135 Gr@ndioos    
4 maanden geleden door [email protected]
0
Meld

Is het mogelijk om Franske af te voeren in een dwangbuis?
Iedereen die een gevaar oplevert voor de samenleving moeten we toch uit de samenleving halen?

136 TonAlias    
4 maanden geleden door TonAlias
0
Meld

@101 : Haha, Rinze. Zijn we toevallig uit hetzelfde bouwjaar, of daaromtrent?

137 TonAlias    
4 maanden geleden door TonAlias
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

138 moedervlek    
4 maanden geleden door moedervlek

* Verwijderd door de redactie *

139 Eastwood    
4 maanden geleden door Eastwood

@65 Omdat dom inteelt volk dat in sprookjes geloofd zich gemakkelijker laat mennen.

140 Dragonton    
4 maanden geleden door Dragonton
1
Meld

Moet uiteraard @85 zijn

141 Dragonton    
4 maanden geleden door Dragonton
0
Meld

Abrahamisme is niet Europees. Het is sinds 312 de elite die met geweld Europa zijn volksgeloof heeft ontnomen. Net als nationalisme, een 19de eeuwse uitvinding van de regerende klasse in de tijd dat alleen rijke mannen mochten stemmen (je moest man zijn en een minimum hoeveelheid belasting betalen om stemrecht te hebben, onbereikbaar voor de meeste mensen).
Typisch dat juist Baudet deze elitaire verworvenheden steunt. Hij is de voorman van een nieuwe poging van de elite om het volk te temmen.

142 Ketter    
4 maanden geleden door Ketter
2
Meld

@142 Toch heft men daar maar weinig van behouden.

Onze samenleving is veel meer een voortzetting van een mengeling van de:
Romeinse , Keltische en Germaanse samenlevingen.

143 MARCUSAURELIUS    
4 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
0
Meld

@143 Dat komt omdat het hard onderdrukt is. Het werd duivels verklaard (zie onder andere de Saksische doopgelofte) en het was meedoen of de dood. Zelfs de pre-christelijke Romeinen gingen subtieler te werk en hadden niet als doel tradities weg te vagen. Vergelijk dat met wat het Ierse St. Patricksday viert of hoe missionarissen als Bonifatius tekeer gingen. Daarvoor veranderde dingen ook maar geleidelijk. Abrahamisme was zo anders dan de Europese cultuur dat het hier niet zonder dwang wortel had kunnen schieten.

144 Ketter    
4 maanden geleden door Ketter
1
Meld

@139 Ik heb uw reactie gemeld. U onderbouwt niets en scheldt enkel.

145 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
14
Meld

Video's bewerken, daarin is met goed bij ultrarechts. Er zijn honderden voorbeelden.

146 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
15
Meld

@144
Het christendom heeft weinig meer gemeen met het Jodendom waar het uit lijkt te stammen.

Dat heeft Paulus gedaan, die heeft een geloof geconstrueerd wat redelijke aanvaardbaar was in het Romeinse Rijk. De Joodse christenen, die de oorspronkelijke waren verdwenen om diverse redenen.
Hiermee was de ontkoppeling een feit.

147 MARCUSAURELIUS    
4 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
0
Meld

Belachelijke opmerking. Ook het Christendom hoort geen 2000 jaar bij Europa laat staan een Godsdienst, die geen 2000 jaar oud is. Hans Brusselmans... De Islam is rond 620 NA CHRISTUS ontstaan...

Europees paganisme hoort meer dan 2000 jaar bij Europa. Denk aan het Germaans/Noordse varianten, Keltische/Gallische varianten en de Grieks/Romeinse varianten.

148 Nos Calan Gaeaf (s7p)    
4 maanden geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)
0
Meld

Zou islam al 2000 jaar onderdeel zijn van het westen, dan waren er allang al zo goed als geen levende niet-moslims meer geweest. De enige keren dat ze grondgebied in het westen wisten te veroveren kwam dat door een genocide op de autochtonen en hen (de jongere, sterke en mooie mensen) in slavernij te dwingen.
Timmerfrans zijn voorouders hadden dan misschien Fransje niet eens kunnen verwekken.
In de harem en als slaaf/slavin of gewoon onthoofd, dat is waarschijnlijker.

149 Bleke Betty    
4 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

Frans is een bangschijtert, eentje zonder ruggegraat.
Hij wil niet op dit lijstje terecht komen......
https://pixel.nymag.com/imgs/daily/intelligencer/2015/01/12/wanted/12-wanted-crimes-against-islam.w710.h473.2x.jpg

150 PeKa    
4 maanden geleden door PeKa
0
Meld

Frans wordt met de dag verwarder.

151 Waarheid, gewoon zoals het is    
4 maanden geleden door Waarheid, gewoon zoals het is
0
Meld

@101 Rinze ik houd het bij mijn nokia C1-01 .

152 Bollieboos    
4 maanden geleden door Bollieboos
0
Meld

Fransje is weer eens aan het liegen en misleiden... triest dat de EU bobo's dat nodig hebben.

153 Lias    
4 maanden geleden door Lias
1
Meld

Kan helemaal niet. De Islam bestaat ongeveer 1700 jaar. En de islam is pas in Europa gemeen goed geworden op de balken na overheersing door het Ottomaanse rijk. Ongeveer rond 1400. Dus maak van de 2000 jaar maar 600 jaar van. Maar dan zijn ze ingeburgerd in de Balkan, niet in Europa in het algemeen.

154 Suikerbeessie    
4 maanden geleden door Suikerbeessie
1
Meld

Mestvarkens in gemetselde stalletjes aan huis horen 't meest bij Europa.

155 Chat Baker    
4 maanden geleden door Chat Baker
0
Meld

Varken vetgemest met kliekjes dood laten bloeden , bloed opvangen in zinken emmer en er bloedworst van maken.
Dat was Europa vroeger , overleven met 't trouwe varken zit ons in 't bloed..

Cultuurmarxisme is als door George Soros gespnso

156 Chat Baker    
4 maanden geleden door Chat Baker
0
Meld

Cultuurmarxisme is als door George Soros gesponsorde dierenactivist bij varkensstallen gaan staan demonstreren i.p.v. bij geiten- kippen - en of kalkoenenstallen.

157 Chat Baker    
4 maanden geleden door Chat Baker
0
Meld

@152
Je hebt gelijk bollie
Die nieuwe krengen gaan alleen maar kapot
Vooral als je zo'n onbehouwen boer als mij bent question

158 Rinze    
4 maanden geleden door Rinze
1
Meld

Sinds 711 is er altijd wel een islamitische aanwezigheid geweest aan de randen van Europa, maar meestal in de hoedanigheid van vreemde veroveraar en schrikbeeld voor de gevestigde Europese staten, en daarom is het op zijn minst een nogal misleidende uitspraak.

159 Civ    
4 maanden geleden door Civ
0
Meld

Ik heb niks tegen migranten , zo lang 't integere mensen zijn die hun broek zelf op kunnen houden .
Ik denk dan aan de onvermoeibare lichtgele restaurantchinees die 's avonds nog Nederlands bijleert..
Bij massa migratie krijgt men echte zeer snel getto vorming en is er van integratie geen sprake meer omdat dit voor de groep niet meer noodzakelijk is.
Hele massa's mensen die langs elkaar heen leven...dat werkt niet...

160 Chat Baker    
4 maanden geleden door Chat Baker
0
Meld

Fransje Europa vecht al 2000 jaar tegen de islamisering, valse rat islambroeder

161 Joepie    
4 maanden geleden door Joepie
1
Meld

Ik blijf het triest vinden dat ze als waanzinnigen een grauwe monocultuur willen opleggen en alle diversiteit vernietigen : diversiteit" noemen. Ongecorrigeerd. Niemand die ze in de media tegenspreekt als ze dingen duiden met het omgekeerde.

Diversiteit. Het is het grootste slachtoffer van deze monopolisten van hun waarheid.

162 purelogica    
4 maanden geleden door purelogica
0
Meld

@158 Ik kam me bij je aansluiten question

163 Bollieboos    
4 maanden geleden door Bollieboos
0
Meld

@148 Als praktiserend heiden, maar ook iedereen met rudimentaire kennis van de geschiedenis, kan ik dit beamen.

164 Ketter    
4 maanden geleden door Ketter
0
Meld

@161 Europa vecht al 1707 jaar tegen de abrahamisering. Verrader Constantijn de Eerste heeft wat uit te leggen maar hij is al een tijdje dood.

165 Ketter    
4 maanden geleden door Ketter
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trein vertraagd door nikabdraagster
Een trein op Rotterdam Centraal heeft vertrag...

1 dag geleden door Telegraaf

Alleen roetveegpieten bij landelijke intocht...
Bij de landelijke intocht van Sinterklaas in...

8 uur geleden door AD

Migrantendeal met Italië: 'Dit moet...
Na toezeggingen van Duitsland en Frankrijk ga...

1 dag geleden door iedereen heeft recht op mijn mening

Wapenspecialist: ‘Wapen Robert Oey was...
Robert Oey, echtgenoot van burgemeester Halse...

23 uur geleden door Strafpleiter

Vijf misvattingen over wetenschap op het gebi...
De 5 grootste olie/gas bedrijven spenderen el...

16 uur geleden door eh


ADVERTENTIE


Laatste reacties
21st Century Guy
Alleen roetveegpieten bij landelijke intocht ...
@328 Komen er geen Sinterklaas en Pieten ( in...

minder dan een minuut geleden door 21st Century Guy

RonMVV
Ajax adverteert in (Zuid)-Amerika: ’Join th...
@3 Cruijff ;-) ...

minder dan een minuut geleden door RonMVV

Positivo
Man (71) overleden na mishandeling, politie z...
De kleur staat er weer niet bij, dus met een ...

1 minuut geleden door Positivo

DagmarA
Extra geld middeninkomens hard nodig: 'Ik mer...
Ook komen er maatregelen tegen scheefwoners. ...

1 minuut geleden door DagmarA

Pxf7+
Hagenaar (71) dood na mogelijke mishandeling ...
@72 En het houdt de discussie schoon van alle...

1 minuut geleden door Pxf7+

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig