door Havermout in Binnenland  ·  39 Reacties

  • 12
  • 589x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Duidelijk en helder.

0
1 caso

Zou het niet beter zijn, als hij aanschuift
in een bejaarden tehuis?
Kan de koning zijn wat ze daar
te ten krijgen.
Als ze daar te eten krijgen.

12
2 Weetal

Hoe dom kun je zijn ?

8
3 nieuwenl

@2 Ook daar komt de koning....

5
4 LoydMorris

Diep tragisch

8
5 delarosa@europe.com

@2 daar komt ie vaak genoeg zeikerd

13
6 BlackNinja

Goeie gast, onze koning. Ik mag m wel

20
7 vanBinsbergen

@5 Goede onderbouwing.

14
8 rolstoeltje

@5 Was er geen dawet met maizena ?......

11
9 21st Century Guy

@8 rolstoeltje

++ question

22
10 Uit Den Haag

Ik mag lijen dat hij vannacht het toilet veelvuldig zal moeten bezoeken.
Afin, de appel valt niet ver vd boom. Laf en verraderlijk. :X

4
11 Bleke Betty

Mooi gebaar.

Een even belangrijk bezoek bracht de koning aan Appingedam vanmiddag waar hij met de gedupeerden van de gaswinning sprak. Men vond hem heel geïnteresseerd.

Beetje jammer dat Shell aandeelhouder is van de NAM die het gas onder de Groningse bodem wegzuigt en raad eens wie veel aandelen in Shell heeft?

13
12 Violier

Kansloos. We zijn in Nederland.

3
13 Bram brabant

En, is zijn Shahada ook live via TV te volgen geweest?

2
14 greenmango

@12 Van de moslims heeft hij het zand nodig om in hun ogen te strooien.

2
15 Reagurius

De hatertjes zijn alweer vroeg aan het haten. De koning is de koning van alle nederlanders hè. Hij heeft groot gelijk dat hij een buurthuis bezoekt waar diverse projecten lopen om integratie te bevorderen. Praten is beter dan haten voor je spijsvertering.

15
16 Zucht

Mannen en vrouwen apart dus...bah!!!! dat 'onze' koning daaraan meewerkt! Hij kijkt wel steeds ongemakkelijk .....

2
17 netcat

@16 Integratie? Mannen en vrouwen apart noem jij integratie???

1
18 netcat
19 netcat

Heulen met de vijand. Het kan verkeren. Tijd voor de republiek der Nederlanden.

3
20 PFL

@17 Ik zie dat niet zo direct. Naast hem zit ook een vrouw.

Als het waar is, zou dat inderdaad geen goede zaak zijn. Ik snap dat de koning een verbindende functie heeft, maar dat zou dan ook moeten inhouden dat je juist aanschuift bij een liberale organisatie die niet aan seksesegregatie doet.

2
21 Civ

@21 Ja duh...die hoort er toch bij...die gaan ze heus niet apart zetten..dat durven ne nog (net) niet!

3
22 netcat

@17 Ik zie verschillende dames aan zijn tafel?

2
23 Zucht

Vernieuwd Leesplankje 2019;Aap Noot Mies Wim Zus Jet Teun Vuur Gijs Lam Kees Ramadan Boreale Bok Op Haverkist Hok Krijzende Meeuwen Schapen Op De Dam .

0
24 Defcte burger

@23 Zucht.....goed kijken....ach laat ook maar....en verder, zie @22

3
25 netcat

Willem Al-Exander dineert in exotische setting aan buffettafels waar mannen en vrouwen gescheiden aanzitten.!

2
26 netcat

@24 Hahahaha....

1
27 netcat

''Maarten Luther'' de man achter de protestantse kerk, vond Joden schurkachtige, leugenachtige, werkschuwe godslasteraars. In 1543, drie jaar voor zijn dood schreef hij het traktaat "Von den Juden und ihren Lügen". In dit traktaat schreef hij het volgende:

“Wat moeten wij christenen nu doen met dit verworpen, verdoemde volk der Joden? Ten eerste moet men hun synagogen scholen en huizen in brand steken en wat niet branden wil bedekken met aarde opdat geen mens nog een steen of afval ervan in der eeuwigheid kan zien. Men moet hen hun boeken afnemen, rabbijnen op straffe des doods het onderwijzen verbieden, Joden een straatverbod opleggen, het woekeren verbieden en ze dwingen echt werk te gaan doen. Men moet de jonge, sterke Joden en Jodinnen dorsvlegels, bijlen, houwelen, schoppen, spinrokkens en spinnewielen ter hand stellen en hen hun brood laten verdienen in het zweet huns aanschijns. Daarom nu en voor altijd: weg met hen zoals God de mens bevolen heeft. Dit moeten we doen ter ere van onze Heer en de christenheid, opdat God ziet dat we christenen zijn. Een christen heeft naast de duivel geen giftiger, bitterder vijand dan een Jood, terwijl wij toch niemand zo goed bejegenen en tegelijk van niemand zoveel te lijden hebben als juist van die slechte duivelskinderen en dat slangengebroed.

Met vulgair taalgebruik laat hij zien wat hij verder van de Joden vond: ,,Jullie moeten jullie hier schamen, jullie moeten jullie schamen, overal waar jullie zijn, jullie vervloekte joden, want jullie hebben het gewaagd het hoge, verheven en troostende Woord van God schaamteloos te interpreteren om te voldoen aan de begeerten van jullie aardse, grillige en gulzige maag: jullie hebben jullie er niet voor geschaamd om jullie gulzigheid zo vulgair te etaleren. Jullie zijn niet waard naar de buitenkant van de Bijbel te kijken, laat staan er in te lezen. Jullie zouden alleen maar die Bijbel moeten lezen, die onder de staart van een zwijn is te vinden en jullie zouden de letters die daar vallen moeten opslokken en naar binnen slurpen. Want dit is voor zulke profeten een Bijbel die bij hen past. Want zij verzwelgen het Woord van God- waarnaar wij met eerbied, vreugde en vreze des Heren moeten luisteren- als zeugen en verslinden het als zwijnen.”

Zeer macaber en sarcastisch klinkt het in Luthers tafelreden: ,,Als ik een Jood wil dopen, breng ik hem naar de brug over de Elbe, hang hem een steen om de hals, duw hem naar beneden en zeg dan: Ik doop je in de naam van Abraham.” Het leidt geen twijfel dat Luther met zijn meer dan schandalige uitspraken heeft bijgedragen tot de algemene hetze tegen het Joodse volk en de vervolging door de eeuwen heen. Bovendien geloofde óók Luther dat het vermoorden van joden geoorloofd was. Hij leverde met dit soort schandalige uitspraken een wezenlijke bijdrage aan de eeuwenlange ‘catechese der verguizing’ die mede het klimaat bepaalde waarin de Shoah (Holocaust).

Theoloog René Süss schijft in zijn proefschrift Luthers theologisch testament, dat Luther zijn hele leven een virulente antisemiet is geweest. Toen hij in 1513, colleges gaf over de psalmen, schilderde hij het Joodse volk al af als de vijanden van Christus en in 1526 schreef hij dat het lot van de Joden was om weg te smelten in de hel. Maar die feiten worden allemaal gebagatelliseerd in het excuuscircuit.

Terwijl Luther beweerde dat God zich van de joden had afgewend, stelde Hitler dat ze genetisch niet deugden. In het roemruchte boek Mein Kampf rechtvaardigt Hitler zijn strijd tegen de Joden met de woorden: “Luther was een groot man, een reus. Met een ruk doorbrak hij de schemering en zag hij de Jood zoals wij hem nu pas beginnen te zien (…) Ik doe slechts wat de Kerk al 1500 jaar doet, alleen ik doe het grondiger.”

Hitler organiseerde in 1938 dan ook als eerbewijs aan Luther, op diens geboortedatum, de beruchte Kristalnacht, waarin precies tot uitvoer werd gebracht hetgeen Luther in zijn boek “Von den Juden und ihren Lügen” adviseerde. De Kristalnacht (“Nacht van het Gebroken Glas”, zo genoemd naar al het verbrijzelde glas van de etalageruiten die op de straten vielen) vond plaats op 9-10 november 1938 waarbij 91 Joden werden vermoord en vele honderden gewond. Meer dan 7500 Joodse bedrijven werden verwoest en 267 synagogen in brand gestoken.

Ook nazi’s als Julius Streicher en Joseph Goebbels citeerden gepeperde uitspraken van Luther om uitdrukking te geven aan hun haat tegen het verachte volk der Joden. Het is schokkend te vernemen dat nazi’s zich op Luther hebben beroepen, toen ze zich voor hun wandaden moesten verantwoorden voor het tribunaal van Neurenberg.

3
28 DONKEY R

@16 +++++++++++++++++++++

Zolang zelfs de redactie zich al niet aan de Huisregels houdt, zal er hier NIETS veranderen.

10
29 rolstoeltje

@25 Well, stupid is as stupid does. Wat begrijpt u niet aan de zin 'de koning at aan vier tafels mee'. En wat begrijpt u niet aan de zin dat buurtbewoners ook uitgenodigt waren en meeaten? Ik zie verschillende blonde koppies. Hier bijvoorbeeld: https://www.ad.nl/binnenland/willem-alexander-schuift-voor-het-eerst-in-zijn-leven-aan-bij-een-iftar~a79da09a/
U bent zo verblind door uw haat dat u zelf degene bent die vrouwen op een foto niet kan herkennen. Bizar!

9
30 Zucht

@30 Nou ja, dan zou het natuurlijk nog kunnen dat de islamitische vrouwen wél onder druk apart worden gezet, maar goed, het lijkt me niet zo heel erg de moeite waard om dit verder te exploreren.

1
31 Civ

Die Willem toch, lekker bidden voor de maaltijd. Zitten bij de mannen.
Hij is koning van alle Nederlanders.
Waarom voelen die islamieten zich dan geen Nederlander?
Waarom hoeven de islamieten zich niet aan te passen aan de christelijke feestdagen?

5
32 rlw

** gebruiker verwijderd **

@32 Er zijn moslims die in december de kerstboom opzetten. Ik ken er één.

33 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

34 Amy

@30 Kijk naar de foto's en zie dat islamitische dames ook niet apart gezet zijn. Ze zitten naast mannen, jongens en niet-moslims. U hoeft het niet verder te exploreren, op de foto's is het duidelijk te zien! En niet mekkeren dat dat voor de gelegenheid was want de komst van de koning was geheim gehouden.

2
35 Zucht

@32 Hij zit ook naast vrouwen hè. Hij heeft aan 4 tafels meegegeten. En iedereen lijkt blij hem te zien. Hoe weet u trouwens dat die 'islamieten' zich geen nederlander voelen? Kent u ze allemaal persoonlijk?

1
36 Zucht

@12 , vergeet Exxon niet die vuistdiep zit naast de NAM.

0
37 caso

Die onnozele uitdrukking van Willem-Alexander question

0
38 Mac Benac

@35 Is dat een antwoord op @31 ? Niet dat ik nu zo aan het mekkeren was, maar uw reactie lijkt slecht aan te sluiten op @30 .

0
39 Civ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@30Ik denk er nog eens over na. Er is je gezegd dat je niet meer op mij moest reageren zeg je, maar niet door de leiding. Dan blijft er niet...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

En die baudet is zo voor vredelievende oplossingen. Blijkbaar is een wissel plotseling omgezet toen hij zich persoonlijk aangevallen voelde....

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Ik heb al gedaan wat ik zei wees niet bang ik doe wat ik zeg.Is van jou met je loze dreigementen om deze site aan te geven niet zeggen.DDat ...

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@34Je zegt zelf dat je weg zal gaan, want je moet werken. Niet dat ik je geloof, maar daar gaat het niet om. Doe eens eindelijk wat je zegt....

15 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Voor je mij weer begint te beschuldigen van allerlei waan ideeen hou gewoon je bek tegen mij....

16 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@33 Doe je best en laat mij oprotten....

17 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@30Rot op. Duidelijk?...

18 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

#27 is voor #28....

18 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Anal VioNina Hagen NipplesExtreme Bondage PornTheodora Jayde NudeKkvsh VideosSweet Sinner PornPussy Torture色情短视频Pornográfica BrasileiraZahra Elise NudeSouth Indian BfHospital XxxMiya Kalifa XxDakota James XxxGroped VideosFsi BlogReality Kinga.comPearbooty88NagoomationAlina Rose LeaksFull Movies BrazzersHindi X VedioesNekaneXxxx VeryRecording Dance XnxxXart GifMiniguy InsertionGrupos De Whatsapp PutariaHarem 69Sani Xxx VideoJoanna Angel PornhubMomandsonpornLicking My ClitLatina Oiled UpRachel Starr CumshotTiktok Porn StartsLive De PornografiaCammy PornMexico AnalMarathi Sex MovieXxx PojaX Jabardasti VideoTeen Xxx MoviesSunny Leone All XxxSunmer BriellePornos.culonasSunny Leone Sexy VedieoMom Daughter BjLupe And MichaYouthpornInfluencer GonewildXn Free PornTitshitsOncams.meAlexa BlunElla Hughes CreampieNude GirlspornAdult VidGay Massages Straight PornPorn On DemandTelugu XvidsHot Asian Porn VideosUllu Aunty VideosCasting Couch Porn IndianDoctor Porn ComPorn SugardaddyCum Dumpster HentaiMa Sexe TapeHdporm VideosSex Marathi MovieFull Indian SexDirty Talk Big TitFablazedMegha Sex VideoKhalifa Sex Video HdPorn Aunt CassPorn Men For WomenBig Boobs KissingDesi Pron HdHot Saxy MovieNepali Girl Fucking VideoWhat Every Frenchwoman Wants Watch OnlineTesla SexForced Sex Indian VideosNatural Boobs SuckingBreast Inflation AnimeBrother Sister ThreesomeQuadrinhos Eroticos IncestuososWednesday NudeHomemade PormnStepmom ThreesomeChessie RaeNubikefilmsMy VidsyerNude Middle Aged WomenPorn Erica LaurenDarcie DolecWife Shared CreampiesToshi DenaetsuBest Porn Videos ListLena Anderson PornstarSneaky Librarian Gets College CockReverse Cowgirl Bouncing TitsCouples Banging BabysitterSpicybigbutt.comHeavy FestishFursuit SexHindi XGents SexIndian Squirt PornPunjabi Porn Video HdXoey HollowayXxmomMelanie Exploited College GirlsPornobengalaBrother And Sister XnxxXnxxxcomBig Butt Porn BlackHyderabad College Girls Sex VideosAnime Hd XxxFemdom IdeasJapan School SexEnola BlazeIndian Desi Hd XxxBlack Porn AmatuerTaboo PornstoriesBigcuties ChloeXxx Mia Khalifa XxxBeautiful Girls NakedBf And XxxAubrey Sinclair PumpkinDirty RoulettImagem PornCanal De PornôPussy Eating LesbinsSelena Love PornMy Hero Academia HentaisGay Foced Porn3gp PronBlue Film Dikhao Blue Film DikhaoDentist PornArab Hardcore PornXx VjdeoMan N Woman PornHd Porn IndiaIs Xnxx SafeSexe BeuretteMelhor PornoPorntrexsPeta Jensen Gif