Vlak voor Duncan Laurence gisteren de arena van het Eurovisiesongfestival betrad voor zijn dress rehearsals is Madonna, de Queen of Pop, begonnen met haar repetitie voor de grote finale van zaterdag.
Volledig scherm
Vlak voor Duncan Laurence gisteren de arena van het Eurovisiesongfestival betrad voor zijn dress rehearsals is Madonna, de Queen of Pop, begonnen met haar repetitie voor de grote finale van zaterdag. © EPA

Van een boycot is geen sprake: Madonna is in Israël en treedt zaterdag op

Van de vermeende boycot is geen sprake. Madonna is aangekomen in Tel Aviv en mag zaterdag zingen voor 200 miljoen mensen. Al verliep niet alles volgens plan, want de repetitie werd gisteren even stilgelegd. ,,Het komt in orde. Zo gaat dat in de popwereld,” aldus Paul Ambach, wiens dochter ter plekke alles in goede banen leidt.

  1. Hoe de tv-serie Joodse Raad twee mensen samenbracht: ‘Uren gepraat en veel gelachen’
    PREMIUM
    Dubbelinterview

    Hoe de tv-serie Joodse Raad twee mensen samen­bracht: ‘Uren gepraat en veel gelachen’

    De tv-serie over de Joodse Raad (EO) bracht een verzoening teweeg tussen opperrabbijn Binyomin Jacobs en Rob Oudkerk, de kleinzoon van David Cohen, een van de voorzitters van de Raad. Jacobs verachtte Oudkerk jarenlang vanwege het gedrag van zijn grootvader. Een dubbelinterview over verdriet, boosheid, opluchting en schuld. ,,Dit was zo helend, die handdruk was ook voor mijn grootvader.”
    Amsterdam