door Havermout in Buitenland  ·  235 Reacties

  • 47
  • 1057x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@197
Ik zie ook liever mensen zonder, en zonder tattoos of piercings. Vooral als ze dan ook met open ogen in de wereld kijken.

Maar smaken verschillen nu eenmaal... question

Als je hoofddoekjes toelaat, vind ik petjes, shawls en vergieten ook acceptabel question

1
201 Gandalf

@201 Dan heb je nog iets liberaals in je net als ik , maar er zijn lieden die elke uitdossing die aan de islam gelieerd kan worden willen verbieden.

1
202 21st Century Guy

@202
Ik vermoed dat anderen mij als extreem-rechts zien, maar ik wil best wat water bij de wijn doen. Het kan echter niet van slechts één kant komen. question

0
203 Gandalf

@200 Dat denk ik niet. Ik weet wel dat er verschillen zin tussen bepaalde culturen en zo ook godsdiensten en dat mensen zich daarnaar gedragen.
En geweld is bij Islam veel breder verspreid dan bij christendom.

Jij lult uit je nek omdat je zegt dat het er veel meer zijn dan dat we denken maar je hebt geen idee aangezien je zelf zegt dat je deze statistieken niet hebt. Dus je lult uit je nek.

1
204 solidsteel

@204 Jawel hoor die statistieken zijn op te zoeken en en bij elk land / regio horen ook religieuze distincties , maar goed als je weg wil kijken , ga je gang.

1
205 21st Century Guy

@205 Waarom zei je eerder dan :
"In berichten over verkrachtingen en de statistieken over verkrachtingen (zedendelicten) wordt geen religieuze affiliatie vermeld"
Ik kijk niet weg , ik reageer op jouw reacties.

1
206 solidsteel

@206 Nee ze worden niet expliciet gemeld maar bepaalde landen en herkomstgroepen hebben een " religieus profiel".

1
207 21st Century Guy

@207 Wat wil je nu eigenlijk zeggen want je spreek jezelf de hele tijd tegen.

1
208 solidsteel

@203 Ah, u bent één van die 300 extreem rechtsen waar de AIVD het over had, en waar E.M. zich continu over op windt ... question

0
209 dr.Bedwetter

@208 Als het te gecompliceerd voor je is dan houdt ik er mee op.

1
210 21st Century Guy

@210 Voor mij niet , voor jou wel want je zit de hele tijd rond de pot te draaien en jezelf tegen te spreken. Dus laten we er maar over op houden. Je weet toch niet wat je wilt zeggen.
Of beter je wil het wel , maar je kan het niet.

1
211 solidsteel

@194 "Nee, een religieuze en levensbeschouwelijk keuze is wat anders en meer essentieel dan politiek."

Kan je dat uitleggen? Ik, als ongelovige heb er namelijk moeite mee als iemand anders meer rechten heeft omdat hij in een opperwezen geloofd dan dat ik zou hebben. Als iemand anders zelf moet kunnen uitmaken dat zij iets op haar hoofd zet wat haar ideologie uitdraagt dan zou ik dat recht ook moeten hebben. In een rechtstaat zou je niet zomaar onderscheid moeten kunnen maken op basis van geloof.

0
212 RazorBlade

En terecht. Het hoofd dient onbedekt te zijn. Hoofddoekjes petjes, shawls en vergieten hoeden enz moet je maar thuis laten. En bovendien en dat vind ik het belangrijkste dienen meisjes na hun volwassen leeftijd dus na 18 jaar zelf te mogen bepalen of zij een hoofddoek dragen en aan dat belachelijke geloof mee willen doen. En niet onder dwang of omdat moeder dat ook doet. Kinderen mag je nooooit verplichten of beïnvloeden voor zoiets.

1
213 Zeeuw

@209
Ik dacht van niet? Nooit een manneke van de AIVD gezien, of iemand horen kuchen tijdens een telefoongesprek. question
Die 'andere' 299 personen ken ik ook al niet... denk ik. question

Ik ben wel een van die 30.000(?) reaguursels/reactanten op NK, en inderdaad windt die E.M. zich ook over mij op. Maar ik ben in goed gezelschap. question question

0
214 Gandalf

@212 Jij hebt evengoed het recht zelf te bepalen of je wel of geen hoofdbedekking wilt dragen. Ik begrijp niet waarom jezelf beperkt en achtergesteld voelt.

Het moet wel passend zijn binnen je functie. Zoals ik al aangaf is een nikab voor de klas niet handig, hoofddoekje, joodsepijpekrullen, hoed/keppeltje, hare krishna ketting geen probleem.

1
215 Keerzijde

@215 Ja ik snap dat je het goed vind als iemand voor de klas staat met religieuze tekens maar je vind het klaarblijkelijk geen goed idee als iemand met PVV petje voor de klas staat. Ik vraag je daarom of je dat kan uitleggen. Waarom zijn religieuze tekens wel toegestaan en een andere vorm van levensovertuiging zoals een politieke overtuiging niet en verwacht je dan dat een leraar neutraliteit uitstraalt.

Dat je een boerka geen goed idee vind heeft er waarschijnlijk voornamelijk mee te maken omdat je het dan over gezichtsbedenkende kleding hebt. Om die zelfde reden vind ik een panty over je hoofd of een bivakmuts ook geen goed idee.

Ik vind ook een PVV petje geen goed idee omdat dit een anti islam partij is en dus zouden moslims zich waarschijnlijk bij een dergelijke leraar niet op hun gemak voelen. Om diezelfde reden zouden homo's zich niet op hun gemak kunnen voelen bij een lerares die een hoofddoek draagt. https://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_en_homoseksualiteit

Op een school is er sprake van een machtsverhouding tussen leerlingen en de leraar. Je moet daarbij zelfs de schijn vermijden van partijdigheid en dus dien je je neutraal te kleden.

0
216 RazorBlade

@216 Ik heb je al duidelijk aangegeven een verschil te zien tussen religie en politiek. Je kan prima kleding dragen die aansluiten bij je religie, zonder te evangeliseren of dwang uit te oefenen.

Verder denk ik dat je nogal vastzit in dogma's en stereotypen. Zo ken ik zelf diverse islamieten die homoseksuelen respecteren en er mee samenwerken, die zelf alcohol drinken maar nu wel aan de ramadan doen.

0
217 Keerzijde

@217 Je hebt inderdaad al duidelijk aangegeven een verschil te zien maar je hebt nog niet uitgelegd waar dat verschil dan uit bestaat.

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat ik last heb van stereotypen en daarom heb ik een link geplaatst naar het doorgaans neutrale Wikipedia. Uiteraard kan je natuurlijk ook zelf in de Koran gaan lezen om te kijken wat daar verteld wordt over homo's.

Dat er moslims te vinden zijn die homo's tolereren wil dat niet zeggen dat dit de visie is van de Islam. Er zijn ongetwijfeld ook Nazi's geweest die respectvol met Joden omgingen maar toch vind ik hakenkruizen ook niet kunnen. Zoek even op de volgende termen in je favorite zoekmachine en je weet wat moslims doen uit naam van de islam:
https://www.google.nl/search?q=homo+hoge+gebouwen

0
218 RazorBlade

@216 Wat er slecht bij tot je doordringt is dat moslims de koran en nog meer de diverse toegevoegde schriften niet tot letter volgen maar daar zelf over nadenken, net zoals dat christenen het oude testament niet tot op de letter volgen en eten uitvoer brengen.

Je noem de Wikipedia neutraal? Over islam en homoseksualiteit > "In Nederland verloopt de acceptatie van homoseksualiteit onder moslims relatief goed. Nederlandse moslims staan vrij positief ten opzichte van homoseksualiteit. Uit onderzoek blijkt dat de tolerante opstelling van de autochtone bevolking een positief effect heeft op de islamitische bevolking.[9] Toch verloopt homoacceptatie van moslims met name binnen hun familie soms moeizaam. Vaak hebben islamitische homojongeren wel een familielid met wie ze kunnen praten, maar durven ze in eerste instantie niet hun ouders in te lichten. Zij zijn bang om buitengesloten te worden. Toch bestaat er een ondergrondse en bovengrondse beweging van homoseksuele moslims die proberen een plek te vinden. " https://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_en_homoseksualiteit

De koran heeft niks tegen homo's https://www.vice.com/nl/article/vd9n3m/de-koran-heeft-niks-tegen-homos

De Koran leert moslims juist dat ze homo's moeten beschermen https://www.trouw.nl/home/de-koran-leert-moslims-juist-dat-ze-homo-s-moeten-beschermen~aa16d336/

Je bent buitengewoon eenzijdig gericht en lijkt geen onderscheid te kunnen maken tussen religie, politiek en cultuur, en mixed alles door elkaar tot je ideale vijandsbeeld naar voren komt... de islam.

0
219 Keerzijde

@219 Ik begin steeds meer moeite te hebben om jouw redenatie te volgen. Je plaatst 3 links en een quote die met elkaar gemeen hebben dat er moslims zijn die zich verzetten tegen homohaat binnen hun geloofsgemeenschap. Daarmee toon je inderdaad aan dat er enkele moslims zijn die opkomen voor de rechten van homo's, maar je toont net zo hard aan dat er op dat gebied nog een lange weg te gaan is en dat in het algemeen homo's niet volwaardig geaccepteerd worden.

Uit je eigen link een interview met een homofiele Imam. Op de vraag "Was je niet bang dat je bedreigd zou worden?" Antwoord hij:

"Toen de inclusieve moskee voor LGBT-moslims in Parijs openging, waar ik hard aan had gewerkt, werd het best gevaarlijk. De moskee ligt in een wijk met veel moslims. Ze spraken me boos aan op straat en mijn Facebook-pagina werd overspoeld door dreigementen."

Is dit wat je bedoelt met homo acceptatie binnen de moslim geloofsgemeenschap? Dit lijkt meer op het bedreigende klimaat voor joden aan de vooravond van Nazi Duitsland.

1
220 RazorBlade

Weg met islam en zijn volgelingen; het is erger dan nazi Duitsland en erger dan sovjet unie onder trotsky en stalin.

2
221 Handalf

@220 "Dit lijkt meer op het bedreigende klimaat voor joden aan de vooravond van Nazi Duitsland. " Dat gaat meer op voor de extreemrechtse, zionistische en populistische islamfobie.

Wat die bedreigingen betreft, dat staat dus niet in de koran vermeldt zoals de imam's in die linken benoemen. Het is eerder een uiting van conservatief kuddegedrag. Daarin verschillen ze niet van de islamfoben.

Zo kende ik een homoseksueel die in de achterhoek woonde en deze ontvluchtte naar de randstad waar hij t.a.v. zijn geaardheid minder kritdiek en tegenwerking ondervond. Er zijn in NL wel meer regio's te benoemen waar homoseksuelen minder vrij zijn. In Oostenrijk zal dat met die extreemrechtse en conservatieve mentaliteit in verschillende kantons niet anders zijn.

1
222 Keerzijde

* Verwijderd door de redactie *

223  malecon

@233 Zit jij nog opgesloten in dat beperkte en nutteloze rechts/linksparadigma? Volg en beweeg jij je nog binnen de grenzen van die standaard kuddeprogammering opgelegd door politiek, media en educatie? Ik loop daar al heel lang lachend aan voorbij, maar succes met je 'strijd tegen links'.

1
224 Keerzijde

@224 > @223

1
225 Keerzijde

* Verwijderd door de redactie *

226  malecon

@226 Je slaat de plank volledig mis. Niet één van de aannames die je noteert is corect en van toepassing. De wereld is iets breder dan je beperkte R/L beeldvorming.

Maar je gaat werkelijk nog braaf naar de stembus en je verwacht nog verandering ook..? LOL

1
227 Keerzijde

* Verwijderd door de redactie *

228 widezw

@228 AFA heb ik niets mee op, net zomin zij werkelijk iets met het anarchisme van doen hebben. Is meer gecontroleerde oppositie, vaak door justitie geinfiltreerd.

1
229 Keerzijde

@228 Met het communisme heb ik ook niets op, evenmin met het totaliair nationalisme of EU-fascisme. Aanarchisme staat voor decentralisatie en regelrecht tegenover centralisatie, zoals de hiervoor benoemde vormen.

Anarchisme staat niet zoals de centralisten/fascisten altijd stellen voor chaos, maar voor zelforganisatie en spontane orde die voorbij gaat aan politieke, religieuze, sociale en andere tegenstellingen die door de centralisten en statisten (nationalisten) in stand worden gehouden en uitgespeeld. Het verleden en heden heeft aangetoond dat dit in verschillende regio's - o.a. zo'n 20 jaar in de regio Barcelona - heel goed kan werken.

Maar ga jij de 23e maar braaf stemmen... LOL

1
230 Keerzijde

@222 "Het is eerder een uiting van conservatief kuddegedrag. Daarin verschillen ze niet van de islamfoben."

Ik heb inderdaad iets tegen de Islam en ik kan dat prima verdedigen. Ik heb hoe dan ook niets met religie maar ik ben wel liberaal en dus wil ik niemand zijn geluk ontnemen als hij dat put uit een geloof in een opperwezen. Daar zitten uiteraard wel grenzen aan. Prima als je even met een God wil kletsen thuis of in de kerk of moskee maar ik vind het op zijn zachts gezegd wat minder prettig als je met een vrachtwagen over een drukke boulevard of kerstmarkt mensen gaat dood rijden. Nu snap ik heel goed dat niet iedere moslim dat soort verschrikkelijke dingen doet maar aan de andere kant is het ook weer niet een enkeling die het nodig vind om geïnspireerd door de Islam verschrikkelijke misdaden te begaan. We weten dat een compleet leger grote gebieden bezetten en daar er rustig op los moordde uit naam van Allah. Zoals ik al zij is niet iedere moslim daar schuldig aan en dat besef ik me heel goed. Wat ik echter niet begrijp is dat mensen met dat soort terreur geassocieerd willen worden. Ook als ik niemand iets heb aangedaan snap ik maar al te goed dat ik niet geassocieerd wil worden met Nazi's. Als ik toch hakenkruizen op mijn kleding ga dragen dan moet ik op de koop toe nemen dat anderen mij met de nek aankijken. Ik plaats mezelf daarmee namelijk in de zelfde groep als mensen die joden vergasten. Zelfs als ik verder niets fout doe en een goed mens ben is het een heel slecht signaal om hakenkruizen te gebruiken of een Hitlergroet uit te brengen.

Ik kan dus prima uitleggen waarom ik iets tegen de Islam heb. De associatie met geweld is voor mij veel te groot. Ik ben echter benieuwd of jij net zo helder kan uitleggen waarom er zo veel moslims iets hebben tegen homo's. Jij geeft immers aan dat het beide om conservatief kudde gedrag gaat. Wat hebben homo's dan als groep misdaan? Ik heb nog nooit gehoord van homo terreur of het moet om het Eurovisie Songfestival gaan. question Natuurlijk zijn er wel homo's die gewelddadig zijn maar ik heb nooit iets gehoord over een groep homo's die uit naam van hun seksuele geaardheid aanslagen hebben gepleegd of zich op een andere manier hebben misdragen.

1
231 RazorBlade

@231 Je zou ook rationeel kunnen concluderen dat religie structureel wordt misbruikt door de politiek, militair industrieel complex, NATO, zionisten, etc.

Je zou tevens objectief en rationeel kunnen vasstellen dat het huidig moslimgeweld en -extremisme is ontwikkeld door de westerse bondgenoot Saoedi Arabie in de vorm van wahabisme en zij direct Al-Qaida, IS, Boko Haram, etc. sponsoren. En zou je tevens objectief kunnen vaststellen dat je eigen NL overheid voor meer dan 70 mln. het z.g. moslimextremisme Al-Nusra en IS hebben gefinancierd in Syrie .

Er is maar één heldere conclusie mogelijk, de politiek misbruikt religies als de islam, joden en christenen voor politiek en economisch gewin.

Je focus klopt op dit moment eenvoudigweg niet. Je dient de politiek die religies misbruikt.

1
232 Keerzijde

* Verwijderd door de redactie *

233 widezw

@233 Ga jij nu maar de 23e stemmen in die EU verkiezingen, de organisatie die je zo veracht... meer zit er schijnbaar niet voor je in. LOL

1
234 Keerzijde

* Verwijderd door de redactie *

235 widezw

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

25 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

42 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Sani Leon Ka BfGatagoldRoberta LipaBlacked Raw Porn VideosXxx Desi Mom And SonVelamma VideosSky Bri Full VideosTrannyoneFux PornPorn Comics InteracialFuskerYoujizz.comnBlackboyzaddictionDeepest Sword PornZxxzWww Missax ComJungle Xxx VideoMallu Boobs Sucking VideosPorn Video PoliceHollywood Movie Actress SexBar Girl SexHard Core AnalPorn Hub SucksCheerleaders CameltoeThruthordarepicsSexo PornaShoplyfterfullHappy Birthday Xxx VideoPrimal FeitshKissa SjnsValeria KeelerNataliexking LeaksKorean Porn Sex VideoAva Adams Full VideoDemi Moore NakedPussygapingAnime FootnobChickasKylie Page OnlyfansGfull Hd PornLive Porn.TheeroticHentaivostFembiy XxxKelley Rippa NudeRebecca Moore And JordiNamitha Xnxx VideosToziescannoliSearch For Porn HubStories XnxRomantic Love XxxRajasthani Hindi Blue FilmHot Movies TubeYou Have To Cum Fast Molly LittlePorm HindiSunny Leone Ki Sexy Video PictureShaiden RouguWwe Davis NakedStep Sis SquirtFilipin CreampiePo RniNuespournous ComSelfies Big TitsGoddess ValoraAsain Bbw PornDesiree Garcia LeakedDani Daniel BdsmBengali Young SexLesbianaspornoRachel_may_rose NudeSzxxxxKolkata Xvideo ComBangla Bf XxxDesi Fingering PornAcasadasbrasileirinhasFilme De Sexo De PornôXnxx Sara JaySexy FilipinaClaire DeslunesTeacher Student Xxx VideosBunnywalkerHot Porn StepClassic XnxMistreated Bride Episode 1Pablo Pineda PornAlex Adams Perfect GirlfriendPornografia AnimesSex DessinAmanee HentaiMissionary FuckingWhitney Wisconsin VideosIndian Sex Videos ComeSpeed Bump SexualMalayalam Porn VideosBunny ColbypornP O R NFapmelloBarebackrt.comWife Wanting BbcLacey Evans LeakedUllu Bhabhi SexPorh VideoJapan Porn VideoOmegle BateSex DollaVideo Porno 4kFree Porn Videos Of LesbiansBrittanya Razavi VideosFutasexNip Slips At The BeachBrazarz HdPacks MorritasXxlayna Marie Cold FeetLesbian Blonde Big TitSex.com GifsReddit Nsfw411ToptravestiTeamskeetmRobyn Hilton NudeAnal Prolapse PornSri Lanka XnxxStanding Sex PornMallu Old Actress HotMothers PornXnx Father And DaughterBaise FranceFuta Fucks GuyKylie WorthyPinky Doll Onlyfans LeakIndian Girl StrippingHot Romance Video HindiBbc Black PornPorn DessiPorn Ebony FeetBheem XxxHumping PronBig Booty BitchesBhavixxxMovie Hd SexyXvideos HotSnake In PornWet Pussey PicsXxx Hindi Hd VideosSky Bri FuckedFather Doughter PornSister Slep PornSpider Gwen Cosplay PornTnaflix.Pics To Jerk Off ToLeaked Nude