door Havermout in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 3
  • 561x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Welkom in de VS waar staat en religie gescheiden zijn.

/sarcasm off

1
1 jodelatedieho

Roe v. Wade, 410 U.S. 113 (1973)
https://en.wikipedia.org/wiki/Roe_v._Wade

@1 iI neem aan dat het een directe actie is tegen: De New Green Deal kant
"you may want to have the child now , but not later so kill it".

Ik hoor dat nadat ik eerder Clinton en anderen ?
"Kill the baby after the baby came out of the mother" ?

Fox News Hosts Repeat Lie That Democrats Want To Kill Newborn Babies


Lie ? Leugen ? ik heb het meerdere horen zeggen , heb nu de tijd niet om te zoeken naar de video waarin Clinton letterlijk JA als iemand haar die vraag direct geeft.

Maar luister goed naar haar exacte woorden:
Hillary Clinton on Abortion: 'This is a Choice. It is Not a Mandate.' | Meet The Press | NBC News


Andere video
Virginia governor Ralph Northam: killing live-born babies should be legal


Candice Owens:

Lees de commentaren onder die video

Channel 4: Alabama latest US state to vote on anti-abortion legislation


6 weeks "They want this to go up to the Supreme court"

De text in het bericht "Dit jaar zijn er al in meer dan tien Amerikaanse staten strengere abortuswetten geïntroduceerd. In vier gevallen heeft de gouverneur ook een handtekening gezet onder de wet. In die wetten staat dat er geen abortus mag worden uitgevoerd als er een hartslag bij de embryo kan worden gemeten. Dat is over het algemeen na zes weken zwangerschap. Tegenstanders van de wet zeggen dat in veel gevallen vrouwen dan nog niet eens weten dat ze zwanger zijn.

De wet die nu door de Senaat in Alabama is aangenomen gaat verder en verbiedt abortus in bijna alle gevallen. Een amendement om nog wel beëindiging van de zwangerschap toe te staan in gevallen van verkrachting en incest haalde het niet. Een arts in de staat kan een gevangenisstraf van 10 tot 99 jaar krijgen als hij of zij een abortus uitvoert. Een vrouw die een abortus ondergaat is niet strafbaar."


De liberale Media , Lees dat zoals het er staat en je DENKT dat Abortie altijd verboden is zelfs als er sprake is van verkrachting ...

I take that is Dilleberat, but thats not what the bill says Is it ?

16
2 nosuchname

@2 ,

je wauwelt.

0
3 jodelatedieho

Pro life zolang de foetus in de baarmoeder zit maar het leven van de slachtoffers van verkrachting of incest doen er niet meer toe.

0
4 Tralalala

Ik hoop dat ze ook een wet gaan verzinnen, voor de eventuele mededaders van deze ongewenste zwangerschappen, casteer ze maar chemisch voor een periode van 5 jaar. Duidelijk weer een wet verzonnen door boze blanke mannen.

1
5 Moien

@1 Dezelfde scheiding als hier in Nederland. Dus, dit zou hier ook zomaar kunnen gebeuren als we religies de ruimte blijven geven. question

3
6 Bluth

@5 Niet alleen blanke mannen hoor, genoeg negers en "Hispanics" doen hier ook vrolijk aan mee.

1
7 Bluth

En denken die conservatieve gerelicapten nou werkelijk dat je abortus kun tegengaan door dit soort dictatoriale, rigide wetten in te voeren?! Wat zijn dat toch een idioten-met-een-godje, daar!

Abortus verbieden is waanzin. Zelfs in Nederland zagen onze religieuzen dat eindelijk in, wat resulteerde in de abortuswet, die nog steeds geldt. De VS is een groep religieuze idioten bij elkaar die werkelijk denken dat ze abortus kunnen tegengaan. Het enige wat zal gaan gebeuren is massale vlucht naar staten waar nog een normale, menselijke wetgeving is. Deze lui zijn dusdanig gerelicapt en doorgeslagen in hun godsdienstwaanzin dat ze in een inrichting thuishoren, en niet in het politiek bestuur van een staat!

1
8 weerman

@8 "Zelfs in Nederland zagen onze religieuzen dat eindelijk in"

En toch hebben we hier tegenwoordig iets wat vroeger "Amerikaanse taferelen" waren. Religieuze extremisten/terroristen die bij abortusklinieken protesteren en mensen uitschelden, en soms zelfs geweld gebruiken.

1
9 Bluth

Het is toch wat dat de oprichters van de Verenigde Staten progressiever en meer seculair zijn , dan het volk wat er nou zit .... Het lijkt net dat de Verenigde Staten langzaam maar zeker tot een Christelijke Sharia Staat gaat , tenminste als het aan de Republikeinen ligt.

0
10 MarcusCole

Het Land van Gilead (zie het verhaal van a Handmaid's Tale) lijkt steeds dichterbij te komen. Een land waar een orthodox-religieuze (patriarchaal-fascistoïde) beweging de macht grijpt in de VS.

Ik teken alvast af met "Under His Eye, Praise Thee".

0
11 Crannbuidhe

@6 ,

"Dezelfde scheiding als hier in Nederland"

In de verste verte niet.
Politiek en rechtspraak in de VS zijn nauw verweven/gedreven door religieuze overwegingen.

0
12 jodelatedieho

@9

Klopt, en daar gaat de politiek, bij monde van de minister, nu wat tegen doen. Dergelijke agressieve gerelicapten moeten weg bij die klinieken. Ze krijgen deels een straatverbod. Die doorgeslagen extreem-religieuze denkbeelden belemmeren de democratie in grote mate. Nou hebben dergelijke fanatici al niets met democratie, dat is algemeen bekend. Het is religieus tuig.
Maar wat in Alabama gebeurt, is 100 jaar terug in de tijd, puur en alleen ingegeven door gerelicapte fundamentalisten. Het gaat een beetje de kant op van "The Handmaid's Tale", het vreselijke verhaal van een religieus-fundamentalistische groep die de totale macht in de VS weet te grijpen en een religieus schrikbewind instelt. Compleet met openbare ophangingen zoals nu in Iran en met enorme vervolgingen van andersdenkenden. Alabama, gelegen in "Jezusland" (de Amerikaanse Biblebelt) is een oord waar je als niet-fundamentalist niet moet willen wonen. Gruwelijk, daar!

0
13 weerman

@13 In de VS wordt de analogie met a Handmaid's Tale dan ook al reeds naar voren gebracht : https://www.nationalmemo.com/anti-abortion-zealots-move-america-toward-the-handmaids-tale/

0
14 Crannbuidhe

Afschuwelijk. Ik ben niet zo thuis in het Amerikaanse model, maar ik neem aan dat die wetgeving alleen op het eigen territorium betrekking heeft en vrouwen wel naar andere staten kunnen uitwijken voor een abortus zonder bij terugkeer strafbaar te zijn?

0
15 Civ

Andere staten binnen de VS bedoel ik dus.

0
16 Civ

@15

Ik heb geen idee. Maar mij zou het niets verbazen dat vrouwen die na een abortus in een andere staat, terugkeren naar huis, en de overheid komt er achter, dat ze vervolgd gaan worden. Ze zijn echt knettergek, daar. En dat is allemaal te danken aan hun enorm desastreuze keuze voor Trump, en dus voor de verkiezing van die aards-conservatieveling Pence als vice-president. Die vent is een gevaarlijke fundamentalist, met dit soort rigide wetgeving tot gevolg. De opleving van socialisme, van vrijheid en openheid is met de komst van Trump in één keer vermoord. De VS is weer op de weg terug, richting Middeleeuwen. Het is een volk van idioten, wapenbezitters, super-gelovige lieden en machtswellustelingen, met een zwaar verouderd kiessysteem.

1
17 weerman

@12 Dat komt omdat mensen in Amerika even wat religieuzer zijn. Als dat hier nog het geval zou zijn, zouden we met dezelfde problemen kampen. De scheiding van kerk en staat is Amerika niets anders dan die hier is, men is in Amerika alleen even wat religieuzer.

4
18 Bluth

@18 ,

"De scheiding van kerk en staat is Amerika niets anders dan die hier is"

Onzin.

"men is in Amerika alleen even wat religieuzer"

Kromme logica.

0
19 jodelatedieho

In Amerika zijn er puriteinse christenen, die gaan niet alleen naar de hel als ze zelf slecht zijn.
Maar ook als ze anderen er niet van weerhouden.

0
20 Reagurius

@19 Haha, je bent weer lekker inhoudelijk.

Kun je aantonen dat ze in Amerika een andere scheiding van kerk en staat hebben dan wij hier in Nederland?

Waarom is die logica krom? Het is een feit dat de gemiddelde Amerikaan religieuzer is dan de gemiddelde Nederlander. Het is dus vrij logisch dat in een democratisch systeem religie een vinger in de pap heeft in Amerika met relatief veel religieuze mensen. In Nederland hebben wij niet zoveel religieuze mensen, en daarom hebben partijen als de SGP en CU op zich niet zo heel veel te zeggen. Dit zou natuurlijk anders zijn als we hier meer religieuze mensen hadden gehad.

Wat is hier krom aan, kun jij dit duiden?

1
21 Bluth

@20 Dat is dus wat "naastenliefde" is.

0
22 Bluth

@4 Inderdaad, je zal verkracht worden door zo'n patjakker..Nu gaat het dus weer de illegaliteit in...triest!

1
23 netcat

@19

Grondwettelijk gezien is de scheiding tussen kerk en staat wel degelijk geregeld in de VS, en er zijn staten waar men inderdaad ultra-christelijk is en in een democratie zul je daarvan een weerslag zien in de reguliere wetgeving. Bluth heeft m.i. wel degelijk gelijk in @18

De vraag is eerder, hoe gaat het Hoger Gerechtshof hiermee om, zeker als je weet dat de Republikeinen al jaren bezig zijn om ultraconservatieven daar te benoemen

0
24 DaStef

@2

Waar heb je het in vredesnaam over?

0
25 Pegasus

@24 ,

officieel is Egypte ook een seculiere staat.
In de praktijk ligt dat iets anders.

In de VS ligt eea in de praktijk ook anders.
Je noemt zelf het Hooggerechtshof. Uitspraken daarvan zijn vaak religieus gekleurd.
Dat zou ik niet verwachten binnen een seculiere staat.
Praktijk is weerbarstig.....

0
26 jodelatedieho

@22 Ja wel afgedwongen naastenliefde, en daarom zul je het ook wel tussen aanhalingstekens gezet hebben.

0
27 Reagurius

De meeste staten maken een zekere progressie door, kijk naar Ierland waas ze zich onder het religieuze juk vandaan halen.
Alabama is wel heel bijzonder dat ze weer ver terug de tijd in gaan, nog even en ze hebben daar de gristelijke sharia ingevoerd. Ik heb het te doen met de vrouwen daar.

0
28 Pegasus

@17 De recente anti abortus wet van de staat Georgia is nog gekker, daar kunnen vrouwen die de ellende van een miskraam hebben moeten ervaren daarbovenop ook nog eens onderwerp van een strafrechtelijk onderzoek worden : https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/may/09/georgia-effective-abortion-ban-cruelty-anti-choice-movement

0
29 Crannbuidhe

@7 De voorstanders van deze wet in de senaat van de staat Alabama waren allemaal blanke mannnen.

1
30 Moien

Ben benieuwd of ze daar nu ook « childsupport » gaan betalen vanaf 6 weken na de verwekking.

0
31 Moien

Amerika het afvoerputje van Europa, waar ‘god bless America’, de grootste porno industrie, tienerzwangerschappen zijn hoogtijdagen beleeft...

Ik ken geen hypocrieter en nepper land dan Amerika.

Dat zo’n strenge abortuswet daar kan aangenomen wordt zegt genoeg.

#landofthefreeisafakepromise

2
32 Dunkelheit

* Verwijderd door de redactie *

33 Yisrael 2.0

@7 @30 https://mobile.twitter.com/SikhProf/status/1128494980098662407
Allemaal blanke mannen

0
34 Moien

@31 . Natuurlijk niet! De bezorgdheid draait puur om de foetus, is het kind eenmaal geboren dan kan het de pleuris krijgen.

0
35 Tralalala

@33

: D

0
36 Dunkelheit

@33 In 'nipplegate' land ????, het is een land van uitersten.

0
37 Myth63

Just so we’re clear, now in Alabama, a man who rapes a woman and gets her pregnant will serve less time (if even convicted) than the person who removes the embryo that was forcibly put inside his victim.

0
38 Moien

Trump wrijft in zijn handen denkend aan zijn dochter.

1
39 Anti-Prut

@30 Ja, en? Weet je hoeveel negroïde christenen er zijn die hier voorstander van zijn? Kom op, een beetje realistisch blijven en niet zo de focus op huidskleur leggen, dat komt best wel racistisch over natuurlijk. question

1
40 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@180 Klopt, ik was ik was canis lupus.Dankje ik deed mijn best net zoals mijn mede mods....

zojuist geplaatst door baba jaga

wildersfan
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@5 Je bedoelt het schemergebied tussen niet willen leven en niet willen sterven? Ik denk dat de meeste mensen gedreven worden door angst. Wat de...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bop
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@3 Zodra rechts aan de macht komt gaan we gewoon weer gezellig terug naar de jaren 50 toen geluk zogenaamd nog heel gewoon was. Mogen de vrouwe...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@60Mooi gezegd. En op deze manier is het wachten tot er een keer slachtoffers gaan vallen.Het lijkt ook wel of ze bij de politie niet te h...

6 minuten geleden geplaatst door greenpollo

duurendaal
GeenStijl: Bassiehof - Cohen stopte met klappen toen tot hem doordrong wat Timmermans over Wilders zei

@105 m post@106 BopToch interessant hoe de opvatting wat humor is, kan verschillen. Voor mij is het, cognitief gezien, prototypen in m...

11 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@5 Lekker belangrijk ja ,voor jou, mij en alle anderen die het niet aangaan, wat mensen in hun paspoort willen hebben staan. ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Querido not
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@3 Soms doe je dat om mensen te beschermen....

19 minuten geleden geplaatst door Querido not

VBOH
NASA ontvangt weer data van 47 jaar oude Voyager 1-sonde na software-update

Het is hoe dan ook een geweldige prestatie dat een sonde uit 1977, die al 47 jaar met dezelfde computerapparatuur in de ruimte is, weer data ove...

20 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
XxxadolecentesHomemadegaypornIsa SparxxxKylie Rocket GangbangErslistBlondie FeeserHottest XvideosLadkiyan SexHot French Kiss3gp King IndianSpang BankNew Desi Porn VideoSexteen TubesPornoorzelShane Diesel BjThe Bunny Ranch PornPorn IdTransex TubeBig Asss SexyAlison Lohman NudeSophue DeeSaxy Xxx HdDescargar Videos Pornos GratisSadie Sink FeetMothersontubeFree BrazzerseXxx Video IndeinGay Sex Video IndianSouth Heroine Ki BfBig Boobs Small WaistHindi Sex Hindi Sex Hindi Sex Hindi SexEsha Gupta PornMen Sucking NipplesJapanesefuckersChristmas Porn VideosDoctor Patient Xxx VideoUncensored Hentai English DubBig Soft TitsBhabhi Hot ComGroup Porn HardMscleo PornHijada XxxMadison Ivy ThreesomeFull Hd Hot Sex VideoBokep Indonesia ViralBimbimFree Asien PornCasting Czech VideoTetas XxxSnapchat Nudes IndianSex Videos HeroinesCaught JerkingRule34 AnimatedEbony Porn TwerkHand Job ViedoSierra SkyepornPornhub BikeVideo Vixens 1975Roja Sex Videos HdLily JamespornFirst Lesbian OrgasmProno Movies FreeDoujin MotherVidéos Gratuites PornographiquePandamovidsLésbicas PôrnoFortnite Gay PornSex Xxx Hd 18Woolen Gloves For WomenIndian Couple First Night VideoBrzzars VideosEbony Anal BbcTlou Ellie PornYounglesbiansFreeadult Porn VideosTeens GagDollscoultChat De Sexo Ao VivoJamie Lee Curtis ToplessBrittany Schmitt NudeAhegaopornAmong Us SexOnster CockGreen PornosOutlander Sex SceneHot Babe NakedMesu-115Videos Con PutasMilfs CumswapBrandi Love PicsTrihunna PornFree Womens PornNaked Male CelebirtyMoriah Mills TitsDesi Hidden Cam XxxKendra Lust PornvideosSapna Bhabi XxxPuku XxxTori Black Blacked RawVideos Pornos Brasileiro CaseiroMurielle Telio NudeIreland PornPorn Stars In RussiaBig TotsLatest Malayalam SexWife Forced PornCamwhore TvJapanese Porn Stars TopHttps //rarbg AlternativeSessiongirls ComBabes.ocmSwitzerland Porn VideoDouble CreampiesVends Ta CulotteQueens TitsLexy2legit PornHottest Women In PornSavita Bhabhi Cartoon XvideoSaex XxxxJapanese Maasage PornPassionate CreampiesCloseup CumshotsPor HikSexvideorFitness PornNew Style Porn VideoDog Knotted CompilationFansy PornFree Porn Daughter And DadHtml Porn GamesVideos Pornor Gay GratisMen's Nude BeachMassive Boobs VideosAssamessexXnxx Hd SunnyPinkydoll OnlyfandMom ThreesomeHorny HistelFree Porm ClipsMrskin.comSabrina Nichole SexBlack Wet ViginaBlue Picture Sexy Video HdPorn Fidelity Brandi LoveKashmirisexSabrina CalvoBig Booty Tech Nerd PornTelugu Sex Videos OutdoorXxx Yoga XxxMaria Anjel Porn