door SergioLeone in Politiek  ·  189 Reacties

  • 19
  • 1427x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@139 Opmerkelijk wie de nachtdiensten hebben. Ik vind het uiterst vermakelijk nu ik dat heb bestudeerd.
Heb je daar een lijst van?
Zonde van je nacht rust joh om overdag de boel op te naaien met je commentaren en dan s`nachts te gaan zitten loeren om te zien wie dan online zijn.
Doet mij toch echt denken aan de een of andere beweging van 74 jaar geleden.

2
151 Truffelaar

Zoals het er nu voorstaat is de EU alleen voordelig voor de multinationals. De gewone burger ziet steeds meer geld richting Brussel gaan en krijgt er niets voor terug. Wat betreft veiligheid en stabiliteit staan de politici in Brussel op gelijke voet met de oorlogszuchtige NAVO-generaals die, toevallig of niet, ook in Brussel zitten. De EU en NAVO moeten hoe dan ook uitgebreid worden richting het oosten. Dit had als gevolg dat er criminaliteit vanuit Roemenië en Bulgarije geïmporteerd werd en de verhouding met de Russische Federatie verslechterde. Dit werd weer door de NAVO misbruik om het fabeltje van "Russische agressie" te introduceren. Ook de arbeidsmarkt werd verslechterde voor de gewone Nederlandse burgers door import van goedkope arbeidsmigranten uit Polen, Bulgarije en Roemenië. Mark Rukke mag mij eens uitleggen hoe deze ontwikkelingen voordelig voor de economie zijn behalve voor multinationals en de Amerikaanse militaire industrie.

2
152 Eric

@104 Lees i.v.m. het wezen en de oorsprong van de EU de voor-oorlogse boeken van (als je die nog kan vinden ) van Richard Coudenhove-Kalergi eens. Je ziet dan de verbanden van de oude adel, het grootkapitaal en de nazi's die de basis legden voor het groot-europees rijk waar Rutte en D66 ons in willen wringen. Iedereen die ons vrije, soevereine land wil uitverkopen aan Brussel is voor mij per definitie een landverrader. In de EU verliezen wij de vrijheid waar miljoenen mensen voor zijn gestorven. Het is in feite een vierde rijk! Liever een "zolderkamergeleerde", een intelligente gestudeerde hengst, dan ambitieuze, verrotte leugenaars!

2
153 logikus
154 verwijderd111

@151 Kijk eens wie er geregeld de uitdrukking "uiterst vermakelijk" gebruikt... Meerdere accounts deze semi-intelligente e.meelworm. (Gewoon een student?)

2
155 logikus

@155 Die meelworm spoort niet joh.
Volgens zijn eigen woorden heeft hij nog mee geholpen aan de wederopbouw van dit land na de oorlog.
Toen was hij/zij/het net geboren als ik moet geloven dat hij/zij/het ergens achter in de 70 is.
Het is een grote leugenaar die alles probeert om zijn/haar gelijk te halen,zal nooit toegeven dat hij/zij/het fout zit.
Het is een leugenachtige narcist,misschien wel die student inderdaad.

2
156 Truffelaar

Het gaat er helemaal niet om of Baudet een intellectueel is. Als was hij boer Biet.
Het gaat erom wat zijn ideeën zijn, en die zijn uitstekend. Vooral voor Jan met de Pet die de centjes moet verdienen.
Via Baudet wordt de Nederlander weer het belangrijkste persoon in dit land.
Via Rutte krijgen we hier een soort Kalifaat, net zoals de Balkan 4 eeuwen onder de moslims was.
Zie daar de resultaten.

2
157 Mollevanger

@156
Nu de evidente ergo troll toch begonnen is met 'identification politics', zelfs een studie er aan gewijd heeft (die overigens getuigt van 'ik weet er niks van af maar misschien trappen ze er in'), wil ik ook wel een duit in het zakje doen (figuurlijk).
Ik krijg het beeld (ja 'visueel' is mijn voorkeur perceptie systeem) van een iets oudere, afgewezen en verbitterde vrijster die blanke (en alle niet moslim) mannen haat en die waarschijnlijk een van de 'fanta' vakken gevolgd heeft, of daar nog steeds mee bezig is.
Just my two euros.

2
158 Proemevla

@157
Precies. +

1
159 Proemevla

@158 Die kans is er ook nog inderdaad.
++

1
160 Truffelaar

** gebruiker verwijderd **

@157
Denk eerder dat het slechter wordt met de fvd
Zijn plannen zijn nu niet echt goed voor Nederland.
Nog rechtser als de vvd, verschil van de inkomsten zal echt alleen nog groter worden.
Snap echt niet wat men er in zit.

161 verwijderd111

@161 Wat men er in ziet?

Iemand die namens het volk praat (zegt hij) en alles anders wil (zegt hij).

4
162 Criticaster

** gebruiker verwijderd **

@162
Je kan niet namens het volk spreken.
Hij spreekt niet namens mij

163 verwijderd111

@163 Jawel. Hij zegt het zelf question

2
164 Criticaster

@161
De plannen om niet zomaar alles in het klimaatgebeuren te steken voor 0,000...resultaat. Nederland niet nog voller maken. Niet nog meer verschillende culturen bij elkaar te halen. Die mensen zijn niet meer of minder, maar verschillende groepen bij elkaar gaan eerder botsen. Kritisch zijn op de EU ook helemaal prima. Rutte laten voelen, dat hij niet alles er zomaar door heen krijgt. Super. Ik zie veel pluspunten.

Inderdaad is het afwachten wat ze voor de rest doen.

0
165 hopefully

** gebruiker verwijderd **

@164
Thja zo dom is hij wel dus.

166 verwijderd111

"Volgens VVD-leider Rutte neemt Thierry Baudet van Forum voor Democratie met zijn nexit-standpunt een "onverantwoord risico met onze veiligheid, onze stabiliteit en onze welvaart"."

Gelijk bingo.

Moet hij nodig zeggen. De EU tast onze veiligheid aan met hun immigratie-dwang, EN onze stabiliteit EN onze welvaart. En niet alleen maar met immigratie.

Dat geroof van onze pensioenen en dat klakkeloos en zonder duidelijke verantwoording ettelijke miljarden overschrijven aan de EU' het steeds verhogen van de vaste lasten kost ons welvaart.

Het onze boeren de nek omdraaien brengt onze zelfstandige voedselvoorziening in gevaar, geeft dus de EU meer macht, het ageren tegen vlees eten onze gezondheid, het afknijpen van ggz en geneeskundige zorg algemeen ons welzijn, dus onze veiligheid, onze gezondheid en dus onze welvaart.

Wij en onze voorouders hebben allerlei voorzieningen en bedrijven opgebouwd, de helft van Nederland letterlijk zelf geschapen door inpoldering, een heel stelsel van dijken en waterwerken voor onze veiligheid en welvaart. Hij en zijn kornuiten hebben die verpatst aan allerlei multinationals uit vooral US die hier economisch en als bezettingsmacht onder het mom van bevrijders de macht hebben gegrepen sinds WOII. Waar ze overigens zelf een cruciale rol in speelden, WOI en WOII.

Wij zijn wegwerpburgers geworden onder hun regime, hij zegt zelf dat de NL staat ons niets verschuldigd is en de plicht, op onze veiligheid en ons welzijn toe te zien "als een goed huisvader" zoals in oude wetten stond, verre van zich werpt.

2
167 Wendel

Wat ik overigens bizar vind is hoe iedere keer het woord "veiligheid" wordt genoemd door de EU lovers.
Volgens mij zorgt de NAVO voor onze veiligheid, niet die zakkenvullers in Brussel.

4
168 Spraypaint

Rutte is een liegebeest en een manipulator.
Hij doet alsof de veiligheid van Europa iets te maken heeft met de EU, maar in werkelijkheid hebben we daar de NAVO en de VN voor.
De EU heeft alleen maar voor onrust gezorgd in Europa.

Ook economisch heeft de EU geen meerwaarde, in de EEG ging het prima en waren we baas in eigen land.

Wat de PVV en FvD willen is weer terug naar de EEG.

Wat de werkelijke reden van Rutte zijn uitspraak is, dat hij wil dat de EU blijft bestaan zodat hij daar een leuk baantje krijgt.

3
169 WHuls

Rutte op z'n best, toch wel van genoten.
Liegen, verdraaien en veroordelen op een niet bestaand scenario om daadkrachtig over te komen.
Zal het wel goed doen bij klapvee.

Zou het debat overslaan. Heb je niks aan met zo'n demagoog.

2
170 Partijdig

@168 Precies, onze veiligheid in Europa is te danken aan de NAVO, niet aan de EU, die overigens veel later tot stand kwam. Maar ook u weet dat linkse dwazen het niet zo op hebben met feiten en vele leugentjes verkopen voor eigen gewin. Of ze zijn gewoon dom, dat kan natuurlijk ook.

4
171 Lesly

@101 Hij zou met zijn 'Latijn' het pakje boter niet eens hebben kunnen kopen in een Romeinsche winkel rond het begin der jaartelling. Het gymnasiumgebrabbel was naar alle waarschijnlijkheid onverstaanbaar voor ze.

5
172 Vilseledd

@172 Hoe weet jij dat? Jij verstaat geen hol van het Latijn. Je roeptoetert andere dwazen na. En...Baudet spreekt goed Nederlands hoor (en Frans en Engels). Maar je valt iemand nu aan om een paar minuten Latijn??? Whahahahahha zielepoot, Gefrustreerd dat Baudet vele malen meer in zijn mars heeft dan jij? Jij had toch LBO als hoogste vorm van onderwijs? Je mag Baudets schoenen nog niet poetsen.

7
173 Lesly

@170 Precies. Het populisme van Rutte straalde er vanaf. Geen jasje, geen stropdas, wit overhemd, mouwen opgestroopt....... Het prototype van een nitwit die "volks' wil overkomen. Klaver, net zo'n geniepige populist, maar dan nog dommer.

7
174 Lesly

Had Rutte destijds zelf maar wat meer op een zolderkamertje zitten studeren, dat had hij zijn studie Geschiedenis sneller kunnen afronden dan in de acht jaar die hij daarvoor nodig had!

6
175 Lesly

@173 Omdat in geen enkele taal letter voor letter alles exact hetzelfde wordt uitgesproken en al helemaal niet als in de klassieke literatuur. Dat zou hetzelfde zijn als denken, dat men in Nederland ABN spreekt zoals Harmen Siezen met de volzinnen uit een roman van Louis Couperus. Uit het metrum van Latijnse poëzie blijkt, dat de naamvallen al behoorlijk afgesleten waren.

Verder zou ik eens afstappen van het idee, dat reageerders mensen zijn zonder verstand van zaken, waar je zonder enige rem tegen te keer kunt gaan om woorden als 'gefrustreerd' maar helemaal verre van me te gooien.

2
176 Vilseledd

@144 : ah! E. Meel weer.
Leg eens uit, waarom zou ik dat tegenover jou moeten bewijzen??
Was je van plan er een serieuze discussie over te gaan voeren??

Ik denk het niet.

Grappig, wie waren de grootste handelspartners in de EEG??? zie je lijstje.....

Leg eens uit waarom daar geen handel meer mee gedreven gaat worden??

1
177 Seconda

* Verwijderd door de redactie *

178 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

179 Sunlover

* Verwijderd door de redactie *

180 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

181 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

182 Amy

* Verwijderd door de redactie *

183 Pxf7+

@157 Over de Balkan gesproken: De moslims in Struga (Macedonië) maken de dienst uit en beheersen de drugshandel vanuit Albanië. Christenen (Grieks Orthodox, Katholiek) en Moslims zijn daar water en vuur. De EU wil ze graag binnenhalen voor de Chinezen (zijderoute) Macedonië opkopen. Baudet heeft terecht grote bezwaren tegen zo'n EU die criminele moslims graag binnenhaalt en van miljarden verdwijnende subsidies voorziet!

0
184 logikus

@180 : Ah, ouwe ras trol..... was je eerst nog van plan om de inmiddels > 15 andere vragen die ik je in de loop der tijd heb gevraagd te gaan beantwoorden???

Lezen vind je ook al moeilijk al lijkt het erop dat je de boel in je hoofd een beetje verdraait zodat je weer een trollenvraag kunt stellen....

Ik ben de beroerdste niet, zal het even voor je uitleggen.

ik schreef: 'Wie WAREN de grootste handelpartners in de EEG?' Het gebruik van voltooide tijd houdt over het algemeen in dat een situatie hedentendage niet meer aan de orde is.

Een economische natuurwet is dat landen met een goed draaiende economie erlkaar zullen opzoeken als handelspartners. Zijn die landen ook nog buurlanden dan is het feestje helemaal compleet.

Nu ben ik wel heel erg benieuwd waarom u denkt dat Nederland in een hoekje gaat zitten huilen en alle vriendjes weg zullen lopen.

Leg eens uit?

0
185 Seconda

@172 Nou, ik zie Baudet wel een kopje koffie en een broodje tomaat bestellen in een Romeinse taveerne. ; - )

0
186 Civ

@101 "...met wat middelbare school Latijn..."

Jij bent jaloers dat Baudet wel de klassiekers leest en kent en jij niet verder komt dan het NOS-journaal...!

0
187 CoolMemories

@184 "... De moslims in Struga (Macedonië) maken de dienst uit en beheersen de drugshandel vanuit Albanië. ..."

E in de jaren negentig werden de moslimmilitanten gesteund door CIA, NATO en Brussel en mocht de moslimmaffia zelfs onze luchtmacht lenen om Kosovo, ten koste van christelijk sociaaldemocratisch Servië, een onafhankelijke islamitische staat te maken!

Vanaf die tijd is de pro-Islamitische koers van Brussel en de Linkse Kerk overduidelijk.

0
188 CoolMemories

@174 Precies! Zielige poging van Rutte om met behulp van de linkse anti-Baudet omroep VARA/BNN zijn zinkende schip te redden! Alle medewerking van Nieuwsuur voor een uitgebreid "interview".

0
189 logikus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@9 Ja het personeel is zichtbaar aan het werk, bij de klanten heb ik sterk m'n twijfels.Die lopen in van die soepjurken hebben een mobiele...

3 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

Weer het bekende linkse insinueren!...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Ron MVV Maastricht .
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 Ze werken tenminste wel. ...

6 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Zie Hier
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Lijkt veel op die aanslag van 7/11 die door Hamas werd uitgevoerd!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

sockknitter
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

Wat een l*l-verhaal.Als Oekrainen een "venster" zouden hebben vrijgemaakt, waarom zijn die terroristen dan eerst richting Belatus gevlucht, ip...

9 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6 Als ik naar de supermarkt ga, vooral in de late avond, krijg ik toch sterk de indruk dat ik in Marokko en Somalië woon. Alleen een klein...

9 minuten geleden geplaatst door Rooibos

MARCUSAURELIUS
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@3Goed hè!Maar kan beter, via een enkele reis. :D...

12 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

@3Ik ben tegen dat systeem, maar dat is wel een andere discussie....

15 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Strongoli
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@3Dat gaat ècht niet gebeuren, want als de wind verkeerd staat, krijgt Rusland te maken met een fall-out. En waarom zou Rusland z'n eigen b...

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Afschaffen....

18 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Purn TubeSunny Leone HornyHypnotube.cIndian Po RnHalle Berry FeetNaked Yoga School ComFunwithfeet.comJohny SinsWife Cheat Sex Videos배달 노출Xxx Porn Video MovieHollywood Movies Sexiest Scenes50plusmilfsSfm CmpilePhun.org CelebFilmes Pornos CompletosPorn FartIndian Mms XhamsterPooja Bhatt BfMomoovSex In Cinema HallReal Sister SexPorn SalvajeBellebrooksxoJill Wanger NudeIndianmaidxxxTop Porn DtarsSexy Vidio ComSexy Bf 3Tamil Girls Sex Videos ComExperiment PornHxvideosFreeuse Yoga Isabella Nice And Aviana VioletNle Choppa SextapePunjabi ChutAxelbraunKerala Girls SexProb HubFirst Time Sex MmsEmma PaigeMother Daughter PornBlack Porn ChicksHemtaihavenAss Worship FemdomPics Of CreampiesStep Sister Xxx ComPorn SuckerMiddle East PornAnal Bondage PornFilmes Pono BrasileiroPorngay MassageBlong PornBella Thrne NakedRachelfit NudeShawna LeeneeWedgir PornDesi Nangi AuntyBlack On Black OrgyGay SexxUpskirts At MallXhamster2Gays Cumming InsideVery Hard PornGoa Beach PornClose Up Pussy Eating LesbianPorn Sub IndoBbc In MaturePorn Lesbians SexyHusband Wife SexMale And Male PornAnhela White PornTiffany LannetteRandom SexchatItalinan PornNjav DownloaderPorn Movie SitesShania Twain Poses NudeSunny Leone Porn Video With HusbandPoernhubSaucy Santana PornFree Uk Sex ChatDakota James PornstarHannah Palmer NudesXxxxxxxxxxxxxxxxxx VideoXxx Xnxxx ComMedical XxxStirling Cooper PornMoney Talks PlayboyImagens De PornográficaStrip CghatBusty Mature NudeSpankmyassreddMeninas De Animes PeladasMartina SmetaldiBollywood Actress Mms VideoNet Cafe RomanceFemale Monster PornHentai LegendadoTwinks BbcJanhvi Kapoor SexHard Force XxxBbw Wife BbcDadcrush Full PornTeen FemdomSkokkeSniffingassJapan Sexy Video ComHindi Romantic Porn VideoIndian Family Porn VideosRose HarttAlexis Taxes Porn StarCzche PornDojin XxHannah Ferguson NudeXxxgayAspen MartinAva Addams EscortArab Sex HdJapanwifesexHeated Affairs.comPórno BrasileiroLayla MonroeDeep ThoartLabyrinth Of EstraReshma Hot Sex VideoEboni CreampiMyvidstserVídeos Pornografia BrasileiraMallu Porn HdAssess PornKim Kardashian Pornhub VideoMoblie Porn GamesCrickexPorn PenetrationTara Strong BoobsMisscarramello OnlyfansPorn With A StoryCeleste Star Pornسكس مرتونQuadrinhos Erótico SeirenKoneko HentaiReal OrgasmoXxxcumWww Pussy OrgKim Basinger Sex SceneAreil Winter PornFamily PornsBol Bate PapoXxxcmoFutanari Gwen