door Havermout in Binnenland  ·  33 Reacties

  • 1
  • 460x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kinderen hebben het recht om vaccinatievrij op te groeien, met een eigen ontwikkeld immuunsysteem, niet opgevoerd en geboost door pepmiddelen van de maffia.

10
1 Positivo

"Eerdaags keert de wal het schip wel." question
Of te wel: als er bij een Neerlandse epidemie een paar kinderjes het hoekje omgaan, komen Anti-vaxers wel tot bezinning... Wel ten koste van een paar mensenlevens, maar ach dat risico hebben ze als ouders bewust gelopen. question

5
2 Gandalf

Het doormaken van mazelen zorgt niet alleen voor een levenslange specifieke afweer tegen mazelen, maar ook in een levenslange niet specifieke afweer tegen degeneratieve ziekten van botten, kraakbeen, talgklier huidziekten, immuunziekten en een aantal tumoren zoals getoond bij Ronne (1985) [Ronne T. 1985. Measles virus inf ection without rash in childhood is related to diseases in adult lif e. Lancet;] “

10
3 Positivo

@1 Alleen degenen die blijven leven bedoel je?

4
4 Scholar002

@1 : jij leert dus kinderen liever een bal vangen van een ballon gevuld met een agressief zuur dan met een ballon van water? Is de zelfde redenatie. De ballon is het zelfde (mazelenvirus/vacinatiestof)

3
5 Lobbus

@3 : Een artikel van 30 jaar oud en geen vervolg onderzoeken die het bevestigen. Stevige basis.

4
6 Lobbus

@6 De wetten van Newton zijn dus ook niet meer van toepassing omdat ze al iets ouder zijn?

10
7 Positivo

** gebruiker verwijderd **

@3 Geldt dat ook voor polio?

8 verwijderd84130

@6 feiten in de wetenschap veranderen niet door tijd.

5
9 meneer van het nieuws

** gebruiker verwijderd **

En voor hersenvliesontsteking?

10 verwijderd84130

@8 Ik zou wel inenten tegen polio.

6
11 Positivo

@1 Kinderen hebben het recht om onnodig te sterven aan voorkombare ziektes?

2
12 Neobullseye

@9 Maar men kan na dertig jaar nieuwe studies wel degelijk tot nieuwe inzichten komen, waarmee ouderen kunnen komen te vervallen. Of je moet natuurlijk nog steeds de 'medische' leer uit de middeleeuwen als even geldig willen zien als de moderne medische wetenschap.

1
13 Neobullseye
14 verwijderd84130

@13 Daarom zul je ook zien dat er over een aantal jaren nieuwe inzichten ontstaan zijn over vaccinaties, waarbij vaccineren juist tot het minimum beperkt zal worden of zelfs helemaal afgeschaft.

6
15 Positivo

Deze argumenten zijn natuurlijk ijzersterk, en daarom is het ook niet nodig om vaccinatie te verplichten. Individuen, ondersteunt door de structuren die we hiervoor in Nederland hebben, maken deze keuze immers zelf al. Verplichten lokt alleen maar irrationele tegenreacties uit, en gaat contraproductief werken.

3
16 TouchScreen

@6 Lobbyus, De argumenten van big farma zijn niet geheel zonder eigenbelang en erg eenzijdig, en ook in het belang van de big farma, vooral een zwakker immuun systeem is erg lucratief.

6
17 Positivo

@15 In welke bol heb je dat gelezen? Vaccineren gebeurt al iets langer als 30 jaar en wordt ook al iets langer gevolgd en gecontroleerd.

3
18 RobP

@16 Indien er niet zo veel leugens werden verspreid over vaccinaties door anti-vaxxers, dan was er niets aan de hand.

3
19 RobP

@15 Dan zul je héél bijzondere inzichten moeten hebben, om aan te tonen dat een kind alle ziektes die al jarenlang vrijwel uitgeband zijn laten meemaken, inclusief alle mogelijke complicaties tot de dood aan toe (zelfs met de meest moderne medische mogelijkheden is het sterftecijfer aan mazelen nog steeds niet nul), beter is dan een kind een paar prikjes geven. En nee, nu niet met dat grafiekje aan komen zetten dat mazelen al op zijn retour was. Als je goed kijkt zie je namelijk dat dat gaat om hoeveel gevallen eraan /overleden/, niet hoeveel gevallen de ziekte /krijgen/. Dat de vaccinatie mazelen voorkomt is heel duidelijk te zien als je de kaart van de dekkingsgraad van mazelen gaat vergelijken met de kaart van waar mazelen het meest voorkomt. Of je moet natuurlijk willen geloven dat alle mensen die in die streek wonen smeerkezen zijn...

3
20 Neobullseye

@19

Persoonlijk vind ik het nogal heftig dat wij ouders zouden verplichten om een naald in het lichaam van hun kind te laten zetten waar het kind een beetje ziek van wordt (enkele dagen lichte verhoging en een beetje pijn) en volgens sommige ouders het risico loopt op een ernstige ziekte. Dat laatste geloof ik niet, maar de overheid (RIVM) heeft bepaald geen betrouwbaar imago als neutrale adviseur opgebouwd met die rechtszaak tegen die huisarts.

Om die ouders die geloven dat de risico's onacceptabel hoog zijn te dwingen hun kind te laten vaccineren, dat vind ik gruwelijk.

Laat de overheid maar op een zachte manier proberen mensen te stimuleren deel te nemen aan het vacinatieprogramma.

3
21 TouchScreen

** gebruiker verwijderd **

@21 Die zachte manier werkt dus niet.
Moet de overheid dan toezien dat het straks fout gaat?

22 verwijderd84130

* Verwijderd door de redactie *

23 widezw

** gebruiker verwijderd **

@23 Natuurlijk iedereen die afwijkt van wat je wil horen, wordt betaald door farma.
Dat bedoel ik dus met de zachte manier werkt niet.
Dank u voor het voorbeeld.

24 verwijderd84130

* Verwijderd door de redactie *

25 widezw

** gebruiker verwijderd **

@25 U volgt de discussie dus niet blijkt uit dit antwoord.

26 verwijderd84130

* Verwijderd door de redactie *

27 widezw

** gebruiker verwijderd **

@27 Zet je bril op dan kan je zien dat ik steeds reageer?

28 verwijderd84130

* Verwijderd door de redactie *

29 widezw

** gebruiker verwijderd **

En lees @21 , daar had ik het over.
U geeft er weer de gewenste wending aan en ja dan ben ik uitgeluld, als u in wil gaan op de werkelijke vraag uit @21 dan hoor ik het wel.

30 verwijderd84130

@3
Dit is de actuele stand van zaken met onder meer:
Persbericht uit 2013:
https://www.erasmusmc.nl/perskamer/archief/2013/mazelen.geen.onschuldig.kinderziekte/

Het gevaar van mazelen mag niet worden onderschat. In Europa is mazelen aan een opmars bezig en in ontwikkelingslanden veroorzaakt het virus jaarlijks nog steeds meer dan 100.000 doden. Het virus wist een deel van het geheugen van het afweersysteem, waardoor mensen die besmet zijn, vatbaar worden voor infecties met andere ziekteverwekkers. Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC waarop Rory de Vries morgen promoveert. De onderzoeker heeft gekeken hoe mazelen wordt overgedragen en hoe het virus mensen ziek maakt.

Bericht uit 2015:
https://nos.nl/artikel/2034630-mazelen-verzwakken-afweersysteem-ruim-twee-jaar.html

Kinderen die mazelen hebben zijn daarna meer dan twee jaar extra vatbaar voor andere infectieziekten. Mazelen verzwakken het natuurlijke afweersysteem. Tot nu toe werd aangenomen dat dit effect hooguit een paar maanden duurde. Maar uit nieuw onderzoek is gebleken dat kinderen tot 28 maanden nadat ze de ziekte hebben verhoogde kans lopen om te sterven aan andere infectieziekten. Onderzoekers van het Erasmus MC en de Amerikaanse Princeton University publiceren daarover *vandaag een studie in Science.

Omgekeerd betekenen de onderzoeksresultaten dat de vaccinatie tegen mazelen een dubbel doel dient: het voorkomen van mazelen én het voorkomen van andere infectieziekten. Daarmee wordt de kindersterfte door mazelen maar ook door andere infectieziekten verminderd.

* http://science.sciencemag.org/content/348/6235/694

Gevolgd door nog meer bevindingen eind november 2018:
https://www6.erasmusmc.nl/viroscience/research/news/6952705/

Het mazelenvirus infecteert en doodt de geheugencellen van ons afweersysteem. Dat is de conclusie van een studie van onderzoekers van het Erasmus MC in Rotterdam, die deze week wordt gepubliceerd in het tijdschrift Nature Communications. Mazelen verzwakt het afweersysteem, waardoor kinderen na herstel van mazelen vatbaarder zijn voor andere infectieziekten. In een recent in BMJ Open gepubliceerde epidemiologische studie liet dezelfde onderzoeksgroep zien dat kinderen tot enkele jaren na mazelen gemiddeld meer infecties doormaken dan kinderen die geen mazelen hadden gehad.

Kinderen met opzet niet vaccineren tegen mazelen is dus al hélemaal het spelen van Russische roulette met hun leven.

3
31 Wilmama

@7 : die zijn dan ook niet gebaseerd op een enkel onderzoekje, maar hebben een stevige fundering.

1
32 Lobbus

@9 : feiten niet, inzichten wel.

0
33 Lobbus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Desi Doctor PornBathroom MastrubationNude Colony VideosNnude PornTushy Raw.comAnal CompilatonShira MonaeScarlett Johansson Hot VideosXxx Best HindiHow To Open Pornhub In IndiaKayla Butternut LeakedSexstoriSitopornoJuelz VenturaA N Y A PornXxxnvideoDesi Bhabhi Xnxx VideosXnxx Aunty Sex VideosInternational PornJapanese Hard SexWww Priya Sex ComGay Omegle PornReddit LesbiansXxxyou TubeSecret Porn VideosJapanese Nude PornAlex Coal OnlyfansAal PornPorn JaponsPoro Com LegendaChantel Jeffries NudeCheelai PornRenni Rucci NudePakistani Xx VideoSalman Khan NudeXx English Bf Videoسکس محارم ایرانJessie Minx PregnantCoomer.party BellyDesi Bhabhi BathroomWest Bengal Xx VideoPornstory HindiPeacheslarueHentaie AnalPorn BrasíliaVideos Por GaySexy Lab DanceAsa Akira Sex VideoChinas CogiendoLemonade Party PornDetroitescortsAna De Armas Porn VideoStrapon GifMissa X FullNude Video DownloadPoonam Kaur SexSunny Leone Ki Nangi PhotoSex Video Hot BoobsTarzan X SexSunny Leone Xxxx Video HdPorn Videos AuntysFatmom TubeMyanmar SexyvideoBlonde Sister PornPorni 92Hot Boonde PornFrancia James NakedFakigTelugu Matalu Sex VideosVideo Message PornFotos De Mulheres Pelada NuaLilly Krug NudeBrazzers. ComBoy Boy Xxx VideosAnalpawgAlia Bhatt SexLesbian PartypornPenis Massage PornR34pahealXxx Pron VidioSmooch PornLusty CoupleJessica Bloom PornIranian NudeReneewinterYouporn BlackedBabilona Blue FilmAmateur Teenies PornFacesitiing PornNia Sharma PornXxx Tiktok VideoBhabhi Sex VideoPorn EşMeldadel PornCating Couch XLenna The PlugNightmare X DeathscytheCaty Perry NakedDevar Bhabhi Ki KahaniDesi Lady XxxCall PornBondi Beach NudeSnapchat Porn CaptionsMeilleurpornoSara Underwood LeakSurprised Blow JobSmall Titted MaturesHourglass Body PornNew Teen XnxxIndian PirnFirst Suhagrat VideoFarahasterixxxKathleen Robertson NudeKenna James NudeVouyer CloudsMia Melano LatestHorror Movie Hollywood SexConsenual Non Consent PornElevator BlowjobRobe PornTahnee Welch NudePorn Hd MomIndian Porn Star PornFantasy Rape PornNhentai TomboyMobile Sex VideoPorn Hub Desi VideosPorn Bang GangClose Up Black PussiesLove Island PornTied Up BabysittersWork Gone Wild RedditRedtube.comnFemale XnxxSxs Video IndianAsain NudesPorn Videos To Free Downloadسكس بزازةFilmes Para AdultoPourno HdHeitai GayBig Boobes PicsBlack Fat ManVidya Balan SexWw Sex Video HdNtp PornJessica Andrade NudeCamgirlvideosUsasexguide Orlando야동티비