door progressiefliberaal in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 9
  • 583x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Iemand die gewend is om miljarden te verliezen wordt hier niet warm of koud van. question

3
1 kritischelezer

Dat wentelt ie gewoon af op de belastingbetaler zo doet ie dat al zijn hele leven.

4
2 Anti-Prut

Heeft mr Pusy-grabber al per Twitter gereageerd: "Een hetze tegen mij!" question question

12
3 Barbapapa-7,5

Ben benieuwd hoe Trump zich hier nou weer uit gaat twitteren/armpjedrukken.

3
4 Crannbuidhe

Is Twitter nog niet geëxplodeerd?

3
5 TedjeR

Ja, en binnenkort kan het Congress ook zondermeer belastingpapieren in New York opvragen.

4
6 TedjeR

Dus hij moet extra betalen voor de zuurstof die hij uitstoot voor bomen en planten

9
7 mijnnaamwasalbezet

Trump geeft niks om geld.

9
8 DNEUS14

@8 ah, daarom verloor hij dus 1,2 mrd binnen tien jaar.

2
9 TedjeR

Ik wist niet dat Trump eigenaar is van alle wolkenkrabbers in NY, oh wacht dit is gewoon een trump bash draadje net als vele opgezet door de anti trumpies die daarmee denken de waanzin van de steeds meer verliezende democraten te bedekken.

Dit is de 'new green deal' van de burgemeester van NY, U raadt het al, een democraat, die hot dogs en wolkenkrabbers wil verbieden / onmogelijk maken, de burgemeester die tegen het verkeer inreed in zijn dikke suv, een ongeluk veroorzaakte dat werd bedekt met de mantel der democratische liefde (ons cluppie hoeft zich niet aan de wet te houden.
Hoezee voor de waanzin, Trump wordt wederom gekozen.

13
10 Proemevla

@10 En hoe gaan je sessies bij de psychiater? Boek je al enige vooruitgang?

2
11 kritischelezer

@11 het is zo te zien nog erg zorgelijk....

3
12 TedjeR

@10 ,

"Ik wist niet dat Trump eigenaar is van alle wolkenkrabbers in NY."

Dat zegt ook niemand. In het bericht staat ook dat het niet alleen om gebouwen van Trump gaat.

Maar hoeveel mensen bezitten complete wolkenkrabbers (met een oppervlakte groter dan 3000 bananen) en zijn nog een beetje bekend ook zodat de gemiddelde lezer zich niet af hoeft te vragen wie het in vredesnaam moet zijn?

3
13 progressiefliberaal

En bovendien; hoeveel van die andere eigenaren zijn een onwelwillende president als het gaat om het aanpakken van klimaatverandering?

2
14 progressiefliberaal

Zoals ik al schreef, dikke suv (zijn die ook groen?), tegen de richting in rijden, ongeval veroorzaken, met de mantel der democratische liefde bedekken en nu net doen alsof het neusje bloedt (ook een typische eigenschap van de anti trumpies): https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/new-york-city-mayor-de-blasios-suv-was-driving-the-wrong-way-when-it-got-into-crash-city-covered-it-up/

9
15 Proemevla

@15 ,

Wat heeft dat allemaal te maken met gebouwen die voor meer dan een derde verantwoordelijk blijken te zijn voor de uitstoot?

2
16 progressiefliberaal

@10 dat hij eigenaar is van alle wolkenkrabbers in NY wordt ook nergens in het artikel beweerd. Domme opmerking.

1
17 BlackNinja

@17
Papagaai opmerking, waarom gaat het alleen over Trump dan?
Waarom gaat de gayor dan naar een Trump gebouw?

8
18 Proemevla

@16
Waarom gaat ie niet met de fiets.
Verder weer een vergelijking die slaat als een tang op een varken, het is vrij logisch dat grote wolkenkrabbers in NY zorgen voor 1/3 van de uitstoot.

Maar goed, fooral doorgaan met die idiote plannen, alle grote tec bedrijven die nu nog daar zitten zullen spoorslags vertrekken naar elders en NY gaat naar de filistijnen.
En kom niet aan dat dit niet gebeurt of ben je al de andere idioot vergeten, Cortez, die NY baantjes en inkomsten door de neus heeft geboord.

5
19 Proemevla
20 Proemevla

En hier de 'andere', like the world is going to end in like 12 years, like it was a joke, like I'm totaly stupid: https://www.thegatewaypundit.com/2019/05/bartender-caught-lying-again-ocasio-cortez-now-claims-she-was-kidding-about-world-ending-in-12-years-too-bad-theres-video/

7
21 Proemevla

De pas geinstalleerde klimaatinquisitie gaat voortvarend te werk. Complete landen en volkeren zullen gegijzeld, beknot en gekoeioneerd worden door deze nieuwe wereldreligie die de globalisering moet versnellen en voltooien....en dan is het gebeurd met alle, in twee eeuwen, verworven burgerrechten, vrijheden en genoegens.....dan volgen er weer eeuwen van onderwerping, preken van de klimaatayatholla's, mentale bezetting, (mede)lijden (met de klimaatslachtoffers) en angst voor de Duivel (CO2 uitstoot)

5
22 CoolMemories

@18 ,

Omdat Trump president is en niks aan klimaatbeleid doet...?

Had je dit echt niet zelf kunnen bedenken?

1
23 progressiefliberaal

@23
Ziedaar, het is dus toch een van de vele Trump bash draadjes gebaseerd op fake news berichten.

Misschien is het je nog niet opgevallen, Trump doet alleen dingen die werken in de praktijk, vandaar dat de economie draait als een tierelier, vandaar dat ie zich heeft teruggetrokken uit het politieke circus van de klimaatkerk.

Trump houdt zich wel degelijk bezig met het milieu en de co2 emissie van de VS is ondanks de groei van de economie behoorlijk teruggelopen: https://www.forbes.com/sites/rrapier/2017/10/24/yes-the-u-s-leads-all-countries-in-reducing-carbon-emissions/#1516166e3535

Misschien eens wat minder fake news, fake fact checkers volgen.

Ander voorbeeld is dit: https://www.care2.com/causes/trump-signs-save-our-seas-act-to-protect-oceans-from-trash.html
Ook opgenomen in het verdrag met Mexico en Canada.

6
24 Proemevla

Jammer dat de programmamakers van de apprentice wel een gouden toilet en andere toebehoren hebben geïnstalleerd, maar dat ze vergeten zijn de boel te isoleren.

1
25 Denisova

@24 ,

Volg je eigen advies maar op. Lees het echte nieuws wat meer, en niet alleen de koppen van berichten die je bevallen.

Uit die link die je post, blijkt namelijk wat iedereen op zijn klompen aan kan voelen: De VS zijn de grootste uitstoter van CO2 (echt, gelet op hoeveel Amerikanen er zijn is het buiten alle proporties hoeveel die lui uitstoten). Dan is het doodeenvoudig om ook de uitstoot in absolute zin veel te verminderen.

Reductie in absolute zin zegt dus geen drol over de effectiviteit van het beleid. Per capita en procentuele reductie zijn de relevante eenheden. Wat jij hier doet is het equivalent van blij zijn dat, ik noem maar wat, Tata Steel de grootste absolute reductie in CO2 wist te realiseren - terwijl je het vergelijkt met de uitstootreductie van een gemiddelde rijtjeswoning.

Een groot deel van die reductie die er plaatsvindt, is sowieso te danken aan eerdere regeringen (het bericht van Forbes heeft het over vanaf 2005) en de plannen van lagere overheden, niet dankzij Trump want die doet er bar weinig aan.


Dit is weer typisch een gevalletje van 'linkje posten, maar de inhoud niet kennen'.

1
26 progressiefliberaal

@24 "...Trump houdt zich wel degelijk bezig met het milieu en de co2 emissie van de VS is ondanks..."

De medewerkers van het Witte Huis houden ook af en toe hun adem in om ook op deze manier bij te dragen aan minder CO2 uitstoot

6
27 CoolMemories

@26
[quote]
grootste uitstoter van CO2 (echt, gelet op hoeveel Amerikanen er zijn is het buiten alle proporties hoeveel die lui uitstoten)
[/quote]
Wederom een vergelijking die slaat als een tang op een varken, wederom een dooddoener.

Het gaat om de uitstoot van het land, de werkelijke uitstoot dus, want die uitstoot heeft ook effect, werkelijk effect op de wereld, niet het gemiddelde per inwoner.

Ik begrijp wel waarom je dit probeert, de werkelijke grootste vervuiler (en dan heb ik het over CO2 uitstoot) is China.

Als het gaat om vervuiling komt de VS nog niet eens in de top tien voor.

6
28 Proemevla

@10 Er zijn wel meer dingen die jij niet weet!
Dat compenseer je weer met alle onzin geloven die Trump tweet!

1
29 dummydum

@28 ,

Jij beweert dat Trump het fantastisch doet omdat de uitstoot het hardst afneemt. Ik wijs je erop dat dat niet verwonderlijk is omdat de werkelijke uitstoot, gelet op de omvang van hun bevolking, ook veel hoger is. Als je jarenlang per persoon zo vervuilend bent, dan is het niet zo heel lastig om dan minder te gaan vervuilen in absolute termen.

Procentueel stelt de vermindering dus geen zak voor en doen veel andere landen het juist beter dan de VS, waarvan de president trouwens sowieso zoals gezegd bar weinig eraan doet. Zoals gewoonlijk strijkt hij weer eens onterecht met de eer want voor zover er iets aan uitstootvermindering gedaan is, is dat grotendeels aan zijn voorgangers te danken - Trump zelf zit er immers niet al sinds 2005.

0
30 progressiefliberaal

@29
Behoor je tot het clubje van inhoudsloze tedje?
Voel je vrij om te reageren als je een argument hebt.

5
31 Proemevla

@30
[quote]
Jij beweert dat Trump het fantastisch doet
[/quote]
Nope, dat suggereer jij.

Je argumentatie slaat nog steeds als een tang op een varken, je spreekt daarmee zelfs de klimaatkerk tegen, die hebben het niet over de gemiddelde uitstoot maar de werkelijke uitstoot.

Top 10 meest vervuilde landen in de wereld: https://www.conserve-energy-future.com/top-most-polluted-countries-world.php
Ook hier gaat het niet om het gemiddelde per inwoner maar om de werkelijke vervuiling in / door het land.

Uit deze benadering vanuit de werkelijkheid blijkt ook dat de plannen van de Nederlandse regering idioot zijn, kost klauwen vol geld, beschadigt de economie, slaat nog geen deukje in een pakje klimaatboter.

2
32 Proemevla

@32 ,

Natuurlijk gaat het wel om de gemiddelde impact per inwoner.

Een land met een veel grotere impact per inwoner, kan daar immers veel meer aan doen. En sowieso lijk je maar de helft van mijn bericht te begrijpen: of je nu kijkt naar per capita of naar veranderingen van de hele economie, het gaat nog steeds om procentuele veranderingen.

Absolute veranderingen zeggen niks over hoeveel een land zich inspant. Als één van de grootste vervuilers is het namelijk nogal wiedes dat je ook eenvoudig de grootste absolute vermindering realiseert.

Dat is geen tang-op-varken-vergelijking, maar doodeenvoudige logica. Dat een Tata Steel meerdere metrische tonnen aan reductie realiseert, wil natuurlijk nog niet zeggen dat ze dan ineens goed presteren in vergelijking met een gemiddeld huishouden dat sowieso al nooit aan een uitstoot gemeten in metrische tonnen kwam. De vergelijking is hoogstens wat extreem, maar dat is om het principe duidelijk te maken van waarom een verandering in absolute zin niks zegt als je wil beoordelen welke landen zich verhoudingsgewijs het hardst inspannen.

0
33 progressiefliberaal

@33
Nope, natuurlijk gaat het daar niet over maar over de werkelijk veroorzaakte vervuiling door het land, verder is het feit dat deze uitstoot behoorlijk is afgenomen een bewijs dat trumpie wel degelijk iets doet daar aan, hij verkwist alleen geen geld aan het politiek circus.

3
34 Proemevla




"the new green deal" "create new jobs".

ik voorzie minder banen in NY en bedrijven die uit NY weg gaan omdat dit de druppel is die de emmer doet overlopen Zoals : sedert Trump President is zijn er hoeveel banen bij gekomen ?
En links doet Net alsof dat niets te maken heeft met wat Trump doet in relatie tot de Liberalen: meer en meer regels en vooral kleine bedrijven op kosten jagen en monopolies (Pay to Play) creeren.

En nu kan je wel op de min drukken maar dat gaat niets veranderen aan NY wil turn red in 2020
jank schreeuw krijs We lost the White House ? How did that happen ?

Maybe more and more people know you people lie ?
We create jobs .. but i lost my job ? THATS YOUR FAULT ???
What the heck do we have to say about any it it ? .. So you voted Trump ?

Where did Trump come from again ? They hate him ? You think ?

2
35 nosuchname

@31 Spiegeltje spiegeltje aan de wand.....

0
36 dummydum

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rio Grande
China bouwt er 674 kolencentrales bij, goed voor 10x de Nederlandse uitstoot

@1Je zal ze nooit zien demonstreren tegen hun linkse broeders in China. Dan kijken ze even de andere kant op....

1 minuut geleden geplaatst door Rio Grande

Wedergeboren
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@4 "die niet vóór hem is moet maar zo snel mogelijk opkrassen" En zo is het ja ... Ik zal niet over 'treinen' beginnen, maar ... ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Ook streekbussen staan zaterdag drie minuten stil, stationswinkels dicht

@4Precies, het is heel jammer dat ze dit niet midden op de dag doen.En daarbij goed aangeven waarom dit gebeurt.Het liefst met live beelde...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

@3 " als hij echt strafbare feiten heeft gepleegd " Tja, hij staat niet voor niets in het verdachtenbankje. Maar wellicht dat ji...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@36Nou laten we wel zijn, dat die twee groepen, de laatste tijd volop negatief in het nieuws zijn. En dan mag je daar kritiek op hebben, dat i...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@36Wel nee Bennie Bob, sommige moslims en asielzoekers zetten zichzelf wel weg als slecht.Daar hebben ze ons niet voor nodig, want daar zij...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@9 Als Wilders, die pretendeert ieders minister-president te willen zijn, zich op deze wijze presenteert op X, dan moet hij niet raar opkijken d...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

@2https://www.lto.de/recht/nachrichten/n/lg-halle-bjoern-hoecke-strafverfahren-sa-parole-alles-fuer-deutschland/@5Jetten is geen scholier....

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Rinze
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Ik heb niks met woke en ook niks met anti woke Ze kunnen beide niks met andere meningen En die Ben Shapiro is gewoon een strontvervelend kut...

13 minuten geleden geplaatst door Rinze

Weetal
China bouwt er 674 kolencentrales bij, goed voor 10x de Nederlandse uitstoot

Mooi, zo.Laat die domme Nederlandslinksen maar protesteren.Sarc....

16 minuten geleden geplaatst door Weetal

NK. App
Indian Cam GirlaMilf MasterbationGirlsfinishingthejobFre Latina PornSkokChat Sexo UolTwerk Big AsssGirlsgetting NakedNia Sharma NakedMiss Lexa BbcHannah Owo Onlyfans LeakNoturhoneybb LeakedCop Porn VideosRose Monroe CreampieNaked Bbw LatinaVepornoMelkormancinBokep XxxnYaoi Hentai ScanNude HinataVanessa James NudeAnna Katharina NudeIndian Hot Gf SexNude Ai ArtMelissa NudeSarahandtara OnlyfansCalendrier HentaiShower PornstarsWhitbey WestgateXxx Hd Video Hindi MeinNsfw ScrollerUnderwater PornographyMikasa Cosplay PornBoor VideoBlonde StripperGay Asian Massage PornCollege BlowjobsMalayalam New Sex StoriesHot Hardcore XxxIndian 18 Years Girls Sex VideosWife Shared HomemadeAzuni MizTrannyvideosx.comBest PornvidA Bare Bottom SpankingTelugu Sex Videos PlayXnxxn IndiaYour Priya Xxx VideoIndian Nude BeachReal Desi Porn VideoSexturyCamvideosFurafintyNifty.otrgFish Blow JobsMassage ThreesomeBangali Bhabi PornDesi Devar Bhabhi XxxDads Friend PornIndian Bhabhi Desi PornVer Videos PornorFamosas Do Tik Tok NuasPure Mature Sex VideosTerry Nova NudeRara ArzaiNude Woman AnimationJewels Jade OnlyfansKen Shimizu PornComerzzGuy Sex VideoBlonde FuckingPornobeauty ComKathleen Turner NudeBollywood CameltoeTeens In SpeedosJaaden KryelleRocco Siffredi ComXxx Sunny BfMissionary PoundingLeone Sex ComBlackedrawpornSexy Kaya ScodelarioVictoria June VrSilverdaddiescomSada SareeNithya Menon Porn VideosVideos Porn사까시Vouyour HouseSwx TubeLysette Anthony NudeTrisha Paytaa Only FansXxxhd VidoBrazzers NurseTelugu Girls Sex ComAll Australian BoysXxx HdcomHot Xxx Full HdGaysrxStepmomgangbangHoney Select 2Cristy Teigen NudeLove Porn VideoCock Sucking PicsWaifuumia NudeAmber Moody NudeWww Raj WapScarlett Johansson Sex TapeAlanah Rae FuckSister First Time PornSneha Full Sex VideoHot Nude TenJaponesas Porn4 Images 1 Mot Retro Et NostalgieAmandatrivizasFamiley Therapy PornLittle Sister SexstoriesLesbensexHegreartWww Xxx Sax VideoItsabbeywilsonLesbian FutanariYoung Women NakedAlexa NicoleBig Lund PhotoNiykeecruzHeather NudeChut Aur LundWorld First Porn FilmMoneytalkspornDanny D PornhubPlay Porn GamesBbc TeenpornMallu Hot HdAndi PeacockMilfesPornos De PelículasAsstr.orgPorn SecEllie The Empress LeaksNude Women SwedenIndian Gay SecNeighbour PornSpcialmediagirlsYou Pprn.comCumswallow WifeLucyhentaiSusanna Gibson VideoDezyredRap Xxx Video