Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...
...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...
En weer achter een betaalmuur. ...
@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...
Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...
@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....
Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....
i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...
@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...
Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...
Niet veel beter dan Mora en consorte.
De sukkels hadden de kipsateh op stokjes uit de diepvries moeten nemen. Die zijn namelijk als beste getest.
https://www.testgoed.nl/sate
Saté uit de vriezer is prima te eh... hoe zeg je dat? Nassen?
Krijg nu wel veel zin in saté.
Satéstokjes maken, 5 minuten werk....
@5 5 minuten ?????? Alleen het marineren kost al minstens 3 uur.
Als ik lees dat ze conimex op het aanrecht hadden staan dan weet ik voldoende.
@6 Ga jij staan kijken 3 uur lang hoe je vlees staat te marineren? Ik doe dat altijd even s'ochtends voor ik weg ga.
@8 hahaha ja joh ik blijf er meestal naar kijken, vind het mooi om te zien, is heel rust gevend hahaha
@9 Als je het marinade lied zingt voor je vlees dan wordt het malser.
marinade, lekker, lekker,
marinade..
Vind het vlees fijn..
Deze opgebraakte rommel heeft meer met hondenvoeding dan met saté te maken.
@9 Dat heb ik ooit ooit geprobeerd maar heb nog nooit zo'n taai vlees gehad dus dat doe ik maar niet meer.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.