0
HomeCrypto VideosCrypto Nieuws: Bitcoin +100% in 3 maanden, HTC, Bitcoin Rally & Technische...

Crypto Nieuws: Bitcoin +100% in 3 maanden, HTC, Bitcoin Rally & Technische Analyse

Crypto Nieuws: deze week gaat het over Bitcoin is 100% gestegen in 3 maanden, nieuwe HTC smartphone, Bitcoin Rally en een technische analyse.

Crypto Nieuws: Bitcoin +100% in 3 maanden, HTC, Bitcoin Rally & Technische Analyse

Crypto Nieuws Update

Hi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video bespreken we zoals iedere week de drie meest belangrijke nieuwsitems van de week. We beginnen met het nieuws over HTC. HTC heeft namelijk een telefoon ontwikkeld, die een full node kan draaien, maar is dat wel zo handig? Daarna bespreken we het nieuws over de FATF, zij hebben namelijk een nieuw voorstel gedaan wat de privacy van Bitcoin bij custodian wallets zeer in het geding zal brengen. De acceptatie van dit voorstel kan zeer verstrekkende gevolgen hebben.

Als laatste nieuws bespreken we natuurlijk de koers. “Waarom steeg de koers?”, “Is de Bullmarkt nu echt begonnen?” en “Zal Bitcoin nog verder stijgen? Zijn vragen die beantwoordt zullen worden. We sluiten de video af met een extra lange technische analyse.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair