Heldhaftige automobilist duwt brandende auto weg bij tankstation langs A28

Een automobilist is afgelopen nacht langs de A28 bij Wezep aan een mogelijke ramp ontsnapt. De auto van de man vloog in brand onder de overkapping van een tankstation. De bestuurder bedacht zich geen moment en duwde de wagen eigenhandig weg van het gevaar.

  1. Reacties op slechter onderwijs: ‘Ouders, aan de slag en leerkrachten, doe uw best om Den Haag wakker te schudden’
    20

    Reacties op slechter onderwijs: ‘Ouders, aan de slag en leerkrach­ten, doe uw best om Den Haag wakker te schudden’

    ‘Vroeger was niet alles beter, maar de degelijke basis was er wel. Maar blijkbaar zijn ‘lentekriebels’ noodzakelijker. Lezen en voorlezen zijn essentieel’ en ‘Volgens mij weet iedereen wel dat niemand in een elektrische auto rijdt voor een beter milieu’: dit zijn enkele reacties van lezes bij het nieus van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Hij verdiende miljoenen met hasj en pillen: Janus van Wesenbeeck (62) stapt uit de schaduw
    PREMIUM

    Hij verdiende miljoenen met hasj en pillen: Janus van Wesenbeeck (62) stapt uit de schaduw

    Hij schoot en werd beschoten, importeerde duizenden kilo’s drugs, verdiende miljoenen, was de politie vaak te slim af, maar werd uiteindelijk flink gepakt. Een deel van dat leven zagen honderdduizenden kijkers al op Netflix in de serie Undercover en film Ferry. Maar in zijn biografie wordt Eindhovenaar Janus van W. (62) eindelijk Janus van Wesenbeeck genoemd en vertelt hij zijn eigen verhaal.
    Eindhoven