door Havermout in Buitenland  ·  195 Reacties

  • 18
  • 945x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149 Als mensen gelukkiger zijn vanwege hun geloof, in eender wat, en dit een positieve bijdrage heeft op de mensen rondom hun dan zal het mij een worst wezen waar iemand in geloofd.

1
151 solidsteel

@151 En, hoe toon je aan dat ze gelukkiger zijn? Ze zullen vast geluk uit hun religie halen, maar ook veel ongeluk en stress. Buiten dat komt er indoctrinatie bij kijken om basis van barbaarse onzin, en deze indoctrinatie speelt zich meestal af vanaf het moment dat het kind uit de baarmoeder is. Dit lijkt mij niet wenselijk, ik zou het willen kwalificeren als kindermishandeling.

Een kind grootbrengen met een religie, is voor mij hetzelfde als een kind grootbrengen met de nazi-ideologie. Religies hebben zelfs voor vele malen meer slachtoffers gezorgd dan het nazisme.

3
152 Bluth

@151 achter de voordeur prima,.. Verder Tief maar op met die verzinsels

0
153 Roadie

* Verwijderd door de redactie *

154 Yisrael 2.0

@152 Macht en het misbruik hiervan heeft voor vele , zowat alle, slachtoffers gezorgd. Overal door de hele geschiedenis. In welke vorm dan ook.

0
155 solidsteel

@138 Nou houden we het daar toch op. ;-
Maar goed dan dat er hele simpele mensen zijn, anders viel jij niet op met je buitenaardse intelligentie en niet te vergeten je moeder Theresa mentaliteit.
Fijne avond nog.

tegen iemand die een echte discussie wou en niet aan het Baron van Munchhausen syndroom leed had ik gezegd.
Vanaf de 5/6e eeuw heeft het christendom zich hier gesetteld en langzaam ontwikkeld tot wat het nu is. de verlichting is geweest, en we leven niet meer onder het juk van een religie die zoveel macht heeft dat mensen eronder lijden. Dat is teruggedrongen, en moeten we geen voedingsbodem meer geven. daar is bloed zweet en tranen voor vergoten.
Voor geen goud wil ik daarvoor in de plaats de islam, we zijn blij dat we van die terreur af zijn.
En de islam is 10 x erger dan het christendom ooit was, dus wat mij betreft hoort de islam hier niet.

heeft niets met personen te maken, mensen uit het Midden Oosten die geen islam aanhangen zijn wat mij betreft welkom bij legale immigratie..net als elk ander.

2
156 Fleudemeu

Alle religiën zijn verzonnen door machtswellustelingen.

0
157 Keesklets

Wat mij betreft mag iedereen geloven wat hij/zij wil maar ga mij niet vertellen wat ik wel of niet mag doen op basis van een of ander geloof en probeer me ook niet wijs te maken dat het ene geloof beter is of ergens meer iets te zoeken heeft dan het andere.

Wat dat betreft ben ik blij dat ik in het zo'n beetje meest atheïstische land in de wereld woon waar je gewoon kunt zeggen dat je niet in wat voor god dan ook gelooft zonder dat dat consequenties heeft.

3
158 PuurHagelslag

En uiteraard weer doden als gevolg van islam. En zoals altijd is de zgn meerderheid aan gematigde moslims volkomen irrelevant. Wie islam binnen zijn grenzen haalt is de pineut en kan vast graven gaan graven. Islam maakt meer kapot dan je lief is.

1
159 PFL

@121 U plempt dit draadje vol en vlucht vervolgens snel weg als u het te heet onder de voeten wordt! Ik wacht nog steeds op een antwoord op mijn vraag.

Hadden de moslims dan ook iets te zoeken in Afrika?

Ik lees wel en dat heeft u niet reeds gezegd want het is nergens te vinden en u strooit wederom zand in onze ogen en maakt een dwaalspoor (bekende tactiek) en beschuldigd mij van niet lezen, negeert de vragen, waarvan u weet dat u fout zit of komt met een nietszeggend commentaar? Fouten toegeven of excuses, ho maar! Heb ik gelijk Meel? question

1
160 Nieuwsgierig

Waarom worden de kerken hier in Nederland niet beveiligd maar de moskeeen wel ???

0
161 B55

Dit was in 2017

Aanslag Burkina Faso brengt religieuze tolerantie in gevaar

In de doorgaans stabiele Burkinese hoofdstad Ouagadougou bestormden jihadisten zondagavond een Turks restaurant en openden het vuur op de gasten. Minstens achttien mensen werden gedood, onder wie zestien Burkinezen, een Turk en een Fransman. Onder de doden bevinden zich ook kinderen. Welke organisatie achter de aanslag zit, is nog onbekend. Wel is het duidelijk dat de daders salafisten waren.

Salafisme rukt op in het tolerante Burkina Faso, mede door de invloed van 'liefdadigheidsorganisaties' uit de Arabische Golfstaten.

Salafisme
Burkina Faso wordt in de regio geprezen om zijn tolerante cultuur. In een land met een grote diversiteit aan religies – Burkina Faso is overwegend islamitisch, maar heeft ook een grote christelijke en animistische minderheid – bleef het er in de laatste jaren grotendeels rustig.

De religieuze tolerantie staat echter steeds meer onder druk, mede door de opkomst van het salafisme onder de stedelijke jeugd. Deze ontwikkeling hangt onder meer samen met de groeiende invloed van Saudische en Qatarese ‘liefdadigheidsinstellingen’ in het land.

Deze verspreiden het salafisme via onderwijsprojecten en moskeeën. Zo bouwde Qatar Charity alleen al tussen 2009 en 2015 496 moskeeën in het West-Afrikaanse land. Geestelijken die in Saudi-Arabië zijn opgeleid, prediken bij terugkomst doorgaans dezelfde onverdraagzame islam als die van sommige Arabische Golfstaten. Wat Burkina Faso des te kwetsbaarder maakt voor de invloed van Saudi-Arabië en Qatar is de armoede in het land.

https://www.trouw.nl/home/aanslag-burkina-faso-brengt-religieuze-tolerantie-in-gevaar~a34fe9ea/

0
162 Nieuwsgierig

@137 Civ
Bovendien is Indonesië geen moslimland of islamitisch land en is dat ook nooit geweest.
Het is heel bewust na het vertrek van Nederland gesticht als seculier land.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat toen Indonesie in Nederlandse handen was er juist vooral altijd problemen tussen Nederland en de moslims waren daar. Daarom moest het leger er vaak heen.
Wat Meel vertelt is een sprookje , niets meer. Dat het zo'n fijn gezellig "grootste" "moslimland" was. Juist totaal niet, toen ook al gezeik met juist de moslims.

0
163 The Investigator

* Verwijderd door de redactie *

164 Geert

@117 : Donder eens op met je goedpraterij

DE ISLAM

is telkens weer, keer op keer basis voor de verschrikkelijkste aanslagen.

DE ISLAM

is telkens weer bezig met het uitwissen en aanvallen van andere geloven.

DIt is door de eeuwen heen zo geweest en is hedentendage nog steeds zo.

Er zal pas vrede zijn als de kafir is onderdrukt/vermoord. Islamitische vrede,


De veroveringstochten van de islam door de eeuwen heen:


Lijst van aanslagen door islam sinds 2000 in europa:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Islamitisch_terrorisme

Lijst van aanslagen door islam wereldwijd.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks


u ben een wegkijker pur sang, u praat moorden goed, keer op keer.
Je verdedigt een ideologie die haaks op onze levensstijl staat en onze levensstijl wil vernietigen.

Schaam je.

0
165 Seconda

@163 De Nederlanders waren natuurlijk ook kolonisators en veroveraars. Dan is het geen wonder dat er spanningen zijn.

Ik heb hier al eens eerder over geschreven. Uit C.R. Boxer, 'The Dutch Seaborne Empire, 1600-1800', maak ik op dat er veel animositeit was tussen de protestantse VOC'ers en het islamitische deel van de inheemse bevolking. Regelmatig werden door geestelijke leiders jihads tegen de Hollandse 'kafirs' en 'ongelovige honden' op touw gezet. In het begin werden er van Nederlandse kant pogingen gedaan de godsdienstoefening te onderdrukken en de plaatselijke bevolking te bekeren. Toen dat weinig succesvol bleek werden de moslims verder met rust gelaten, maar de verhoudingen bleven gespannen. Ten aanzien van de bewoners werd een soort apartheidspolitiek gevoerd.

Ook later bleef de houding ten opzichte van de inheemse bevolking vanwege de culturele en religieuze verschillen gereserveerd. Naar aanleiding van een discussie over het mogelijk verlenen van politieke rechten zei Thorbecke in 1850:

'Waarom, heeft men gevraagd, aan de inlanders onzer koloniën niet mede het burgerschapsrecht toegekend? Waarom zouden die inlanders, wanneer zij zich hier vestigen, niet medekiezen? Het komt hier niet alleen aan, mijne Heeren, op kiezen, maar ook op verscheidene andere regten. Het burgerschapsregt sluit in zich de verkiesbaarheid tot alle betrekkingen (...) en de benoembaarheid tot alle ambten. Het ware ook aan groot bezwaar onderhevig voor nederlanders te houden zoo vele personen, waaromtrent men geenerlei waarborg bezit of bezitten kan.

Neemt men voorts in aanmerking, dat het burgerlijke regt voor de inlanders der kolonien geheel anders is, dan voor de nederlanders, men zal het dan waarlijk met de rede strijdig achten, die inlanders nederlanders te noemen. (...) Het zou wezen gemeenschap van naam zonder eenige gemeenschap van regt of volkswezen. (...) het lidmaatschap der nederlandsche Natie zou, geloof ik, met meer regt aan de Duitschers en Engelschen, dan aan de inlanders van Java of van de Molukken worden toegekend.'

Er werd blijvend juridisch onderscheid gemaakt tussen 'Europeanen' en 'Inlanders', waarbij o.a. religieuze criteria werden gebruikt:

'De verschillende afkomst der bewoners van den Nederl. Indischen Archipel heeft aanleiding gegeven tot verschillenden rechtstoestand. Daarnaar worden zij in vier groepen onderscheiden: 1. Europeanen; 2. Inlanders; 3. Met Europeanen gelijk gestelden; 4. Met Inlanders gelijkgestelden. Door de geheele wetgeving wordt het principieel verschil tusschen Europeanen en Inlanders vol gehouden... Volgens de laatste wijziging van 1899 ... worden “met Europeanen gelijk gesteld alle Christenen (niet-Inlanders), alle Japanners (...) en alle personen, niet vallende onder de volgende categorie. Met Inlanders worden gelijk gesteld: Arabieren, Mooren, Chineezen en allen, niet genoemd in de vorige zinsnede, die Mohammedanen of Heidenen zijn.'
(H. Blink, ‘Nederlandsch Oost-en West-Indië’, 1905, p. 425)

Toen hun staatsrechtelijke positie en de daarmee verbonden politieke rechten eindelijk eens duidelijk moesten worden geregeld werd voor de Indiërs in 1910 de aparte categorie van 'Nederlands onderdaanschap van niet-Nederlanders' in het leven geroepen. De inheemse bevolking kreeg daarbij de status van Nederlands onderdaan zonder dat ze de Nederlandse nationaliteit bezaten.

0
166 Civ

En, is er al exrta beveiliging voor alle Nederlandse kerken ingesteld, of is dat privilege alleen voorbehouden voor een "bepaalde" religie?

1
167 greenmango

@160 .
Je hebt 100% gelijk maar, het was wel een open deur met die vraag. ^_^

0
168 eigenmening

@107

Iedere scheet en boer van die Messias omarmt de gelovigen in een warme walm van lavendel en heilige onnozelheid.

1
169 Zwartwit

@166 O ja, en waarom dit hele verhaal? Niet om te bewijzen dat Indonesiërs of moslims van nature slechter zijn dan Nederlanders of christenen, want dat zijn ze niet, maar om de steeds herhaalde opmerking over "350 jaar onderdeel van..." met zijn suggestie van continuïteit in de relatie tussen Nederland en de islam in perspectief te plaatsen. De situatie van toen, waarin de islam zowel geografisch als beleidsmatig op afstand werd gehouden, is niet te vergelijken met de recente toestand, waarbij de islam door grootschalige immigratie vrij plotseling een significante factor in de Nederlandse samenleving is geworden. Het aanvoeren van die "350 jaar" om aan te tonen dat de islam hier van oudsher "hoort" is dan ook een drogreden.

0
170 Civ

Moeten katholieken of protestanten eens doen op zo’n haattempel wat een moskee is.

1
171 Interessant

@145
Interessante link, en dat stukje van de geschiedschrijver Ibn Khaldun ,voorspeld precies datgene wat de EU nu ook staat te wachten.

0
172 Marrie

- Moslims plegen aanslagen op kerken en moskeeën van stromingen die ze niet pruimen
- Christenen plegen aanslagen op ... eeuuhh

0
173 Vageali6888

@173 Ik heb begrepen dat christenen aldaar ook wraak namen op moslims dus dat ze het niet allemaal over zich heen laten komen.
Verder diep triest dit soort toestanden het is vaak al kommer en kwel in Afrika en dan krijgen ze dit soort figuren er ook nog bij.

2
174 21st Century Guy

@101 : Ook al lijkt iets onbereikbaar, toch nastreven is goed als maatstaf voor wetten en handelingen zodat je in ieder geval een veel betere situatie krijgt dan nu.

0
175 Wendel

Weer die vredelievende islamitische gemeenschap

0
176 Joepie

We bevinden ons allang in een oorlog tussen moslims en christenen alleen doet deze regering als of er niks aan de hand is

0
177 Joepie

De historie van de ISLAM is een 1400 jaar durende duivelse dans van moord, afslachting, plundering, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting.Volgens Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers, in de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims omgekomen ter meerdere glorie van de ISLAM!…

0
178 Max13

@178 De Islam is een soort Christendom 2.0
Beide religies zijn globalistisch, transnationaal, universalistisch en streven naar wereldhegemonie....net als de totalitaire communistische systemen, de Linkse Kerk en de rationalisten van onze universiteiten.....in zekere zin hebben zij dezelfde verborgen agenda en werken zij op een bepaald niveau samen....

4
179 CoolMemories

@179

De islam is eigenlijk een wat verder ontwikkelde versie van het christendom.

14
180 WijzeDwaas

De lokale islam is weer bezig beschaving te brengen door de door hen vermoede "ongelovigen" uit te moorden en uit te roeien.

Straks ook hier de baas doordat de Merries van Troje zich hier geheel gesubsidieerd ongeremd kunnen democratisch kunnen voortplanten en de daardoor geboren kindertjes heerlijk vanaf de geboorte ongeneselijk geloofsziek kunnen indoctrineren.

0
181 Wil je niet weten

* Verwijderd door de redactie *

182 OnLiNe

Als het andersom was dan was de NOS de eerste die dit vermeld op hun teletext , nu helemaal niet

@8 Mohamed heeft de bijbel overgeschreven en dingen toegevoegd wat voor hem gunstig was .

1
183 wijs

@183 was niet voor @8 maar voor @180

0
184 wijs

@180

"De islam is eigenlijk een wat verder ontwikkelde versie van het christendom"

Noem eens wat zaken waarin de islam/islamitische landen/moslims vooruitstrevender zijn ?

1
185 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

186 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

187 E.Meel

@187 In de tegenwoordige tijdsgeest geplaatst was Mohammed, uitgaande van de verhalen, gewoon een terrorist/barbaar/enzovoorts.

"Welke christen spreekt u dan aan op christelijke terreur? Welke atheist op atheistische terreur?"

Wat is in vredesnaam atheïstisch terreur? Atheïsme is geen ideologie of zo. question

1
188 Bluth

Zonder islam zou dat gedeelte van Afrika er een stuk mooier en minder dood eruit zien.

0
189 Handalf

@186 Nou ja, de meeste islamitische rechtsscholen stonden in elk geval soepeler tegenover abortus. Of dat ook vooruitstrevender was hangt samen met de vraag welk doel men ermee dacht te dienen. Misschien was het zelfbeschikking voor vrouwen, maar aangezien de koran bepaald niet genereus is met vrouwenrechten zouden er andere motieven kunnen spelen. Kon de man bijvoorbeeld beslissen over een eventuele abortus of lag die beslissing in de eerste plaats bij haarzelf?

0
190 Civ

@186

" @185 Abortus."

Je hebt gelijk ... de islam heeft niet veel met leven

0
191 Vageali6888

@187

"Of wilt u hele bevolkingsgroepen wegzetten"

Als die zich buitenproportioneel misdragen ... ja

0
192 Vageali6888

179@ CoolMemories:Het is onmogelijk om CHRISTENDOM en ISLAM met elkaar te vergelijken!...De Islam en het Christendom verschillen als dag en nacht van elkaar! Het zijn twee totaal verschillende werelden...De historie van de Islam is er eentje van moord, afslachting, plundering, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting! Volgens Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers, in de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims omgekomen ter meerdere glorie van de ISLAM!…

Jezus en Mohammed zijn elkaars tegenpolen.Jezus predikte vrede voor de hele wereld, Mohammed zocht de heerschappij door oorlog en verwoesting.Jezus heeft nooit een veldtocht of oorlog tegen ongelovigen bevolen, terwijl Mohammed ten minste 65 van dergelijke veldtochten heeft bevolen in de laatste tien jaar van zijn leven ....Het is duidelijk: hier hebben we te maken met twee werelden....

De Kruistochten waren geen agressieve oorlogen om het Midden-Oosten en Turkije te koloniseren.De Kruistochten begonnen echter pas na vijf eeuwen van islamitische Jihad, waarbij meer dan tweederde van wat voorheen de christelijke wereld was geweest, was veroverd, vernietigd of tot bekering gedwongen.En de Kruistochten er in ieder geval voor gezorgd hebben dat de expansionistische en imperialistische Islam een gevoelige slag werd toegebracht en de opmars van de Islam richting Europa in ieder geval tijdelijk tot stilstand werd gebracht. ...

Christelijke waarden vormen de basis voor de Europese beschaving.Bijna alles waar we trots op zijn in onze cultuur, heeft wortels in het Nieuwe Testament/Bijbel.Zonder het Christendom zou Europa vandaag niet bestaan zoals het nu is!…

0
193 Max13

* Verwijderd door de redactie *

194 OnLiNe

@178 : Alleen zijn de middelen wel verschillend, vindt u niet? De beschaving heeft al lang genoeg geleden toegeslagen bij het christendom, terwijl de islam het nog lange niet snapt, die zijn vanaf het begin alleen bezig geweest, terrein te winnen door gigantische slachtpartijen.

0
195 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

1 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Omegle Hot VideosAlexa ParraSandra Otterson CreampieEbony HeadxxxMeu HentaiSpank ThisJessi Moore NudeWedgie Gay PornTop 10 Porn StarXxx KirtiLuna LeveSelena Gomez Nude Leaks$xxxxxxxxxxxxxHomemade WifesexAmature Wife Swap PornLily Larimar PornGay Porn Daddy SonPorn DeflorationAre Glory Holes RealKissa SinnsBlack Pornography SitesBeastiality CartoonNjentaiKenziereevesNrx StudiosMotherless.ocmAmoranth Only FansPal Payasam Short FilmNagi ChokriEva Knotty AnalLucas PornRain Sex Porn3d Hentai GifMature4k PornPussy PeniPorn Jav UnsensoredFemboy Porn AnimationNo Face No CaseNympholatinaPhotoacompanahantesBusty_ir_housewife / Denise FoxxxSssniperwolf NackedHotsexvidioBangbroshSeductive TeaseAvn Awards 2022Xhamsters.comWww Pornpics ComXnxx Hot HindiChinese Mature PornKazumi NudeAnime Naked.Best Only Fans LeakDownload PornveSky Bri First AnalHd Comics PornNsfw Discors ServersGurry PornLucy Liu NudeSimpsons Porn ComicsCottontailva PornHot Web Series DownloadFree Xxx Porn VideosImdian Lesbian PornMyfree AmsAdultfreecomixXxnxomTelugu Sex SareeDoremon Porn VideoSunny Lione Xxx VideosVoyeurfuckJav RankMelanie Marie Cum4kJulia Tica NudeWifey S WorldGay Porn With BearsPornos Mia CalifaDeepthroat 69Zinx MazeLinda Durbesson NudeHd Altyazılı Pornosu探花 PornRep Porn MovieAlohatubeIceporn CastingMelon TubesXvideos NewAunty XxcShow Me Pictures Of A Naked WomanTamil Porn SitesFuck My Wife VideosBabes DildoingOfficetitsHot Hayden PanettiereChristmas XvideoNude Mom DaughterStep Mom.hd PornChaturbate ThreesomeCartoon PornohubWww SquirtHoney Rose BoobsBhojpuri Open BfRileymaelewis Onlyfans LeakedSophiascamanderfansSex Porn TvTaboomommyVideo Amateur Sexe FrançaisNo NudemodelsFace Sitting Full WeightBf Bf Hd BfAsian StraponRebecca R34Telugu Aunty Hot SexSexy Sunny Leone KaTitfuckblowjobChaterbate CamsReal Sex DollsSexual Movie FreeLana Rohads XxxTamil Actress Xxx VideosMoms Porn MoviePorn Anal En EspañolZootopia Comic PornHot Instagram ModelsSanjana PornJapanese Mother In Law Porn MovieHot Indianporn VideosRedtube And PornSuccubus HentaiWavr-297Blonde Bomber NudeHot Bhabhi Porn HdX HamTowel DroppingKiri OnlyfansGlory Hole San DiegoJavsex VideoHeavy-r.ccomXxx Vedio Brother And SisterSex Wife IndianNina Hartley PornographyHomemade PormPornos Des NoiresBlak Porn StarsLana Rose NudesPriyanka FuckSexvideeosScarlett Johansson Nude MovieRomantic Sexy Video Full HdChair Porn