door Pxf7+ in Buitenland  ·  21 Reacties

  • 11
  • 539x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Joh ! Echt waar !
En hoe verwonderlijk is het dat dit inmiddels epidemisch gezwel zich maar door en door en door #KAN blijven ontwikkelen ?!

0
1 Tante Annie

Hmm... artikeltje van gisteren was verwijderd. Misschien met een reden?

8
2 bontenblauw

islam is de oorzaak. Dat proberen te bagatelliseren door het salafisme te noemen is onzin, misleiding zelfs.

1
3 xtremy

@2 De enige rede die ik me kan bedenken is dat men iedereen liever slapend houdt. Dit is al zolang bekend en niet alleen in Belgie.

0
4 Saviro

@3 , mede gesteund door olie en haar dollars.

0
5 caso

* Verwijderd door de redactie *

6 Pxf7+

@6 En wee degene die zich wel openlijk tegen de islam verzet !! Die personen deugen niet, zijn haatzaaiers, racisten extreem rechts. Als dat zo is: Ik ben zo'n persoon die dus niet deugt etc. (Is ook altijd wel te merken aan de minnen van de islam lovers)

1
7 Tiidmasine

Links vind het leuk om nieuwe woorden te verzinnen. Dus praten we nu over islam alsof het iets goeds is en over salafisme als een probleem. Linkse logica.

Voor een moslim is er geen verschil tussen wat salafisme inhoudt of islam. Dat is hetzelfde. Net zoals populisme en democratie hetzelfde is. Communisme en socialisme. Etc.

1
8 purelogica

Had maar maatregelen getroffen toen Jan Maat al op de komende ellende wees. Maar nee, men dumpt liever de put als het kalf verdronken is. (men, is natuurlijk de groep islamaanbidders en onderdanen)

1
9 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

10 Pxf7+

Links bedekt dit soort zaken veel liever met de mantel der liefde...........tot links eens met een mantel vol explosieven wordt bedekt.........(of met korans)

2
11 Tiidmasine

* Verwijderd door de redactie *

12 Pxf7+

Salafisme = Islam

0
13 Vaartuig

"Om dat begrijpen moeten we terugkeren naar de bron, naar Sayyed Qutb, de 20e eeuwse Egyptische onderwijzer en schrijver die de grondlegger is van het hedendaagse salafisme."

En tevens raakte deze Qutb geradicaliseerd door het liedje 'baby, it's cold outside' tijdens zijn studietijd in USA in 1950 zodat anno 2018 een stel *feministas* het voor elkaar kreeg de uitzending van deze kersthit op de radio te verbieden. En je mag je afvragen of er een verborgen link zit tussen totaal gestoorde social justice warrigen en mannetjes uit de rimboe die stijf staan van rechtschapen verontwaardiging omdat zondige lieden er anders over denken dan hij. https://thepoliticalinsider.com/baby-its-cold-outside-radical-islam/

1
14 Ness

@14 Het zal echt niet alleen om dat liedje zijn geweest dat Sayyed Qutb destijds radicaliseerde, eerder zal het een flinke cultuurschok tijdens zijn verblijf in Amerika zijn geweest! Zie de link van Historiek.

https://historiek.net/sayyid-qutb-filosoof-politieke-islam/61325/

https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Power_of_Nightmares

Moord op Sadat/ Camp David akkoorden:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Camp_Davidakkoorden

De rode draad in de linken hierboven is de moslimbroederschap die er aandeel in lijkt te hebben, maar ook de clash tussen de verschillende geloofsopvattingen (vrije westen en de orthodoxe levensstijl van de salafisten/radicale moslims) die zo verschillend leven denken en vaak geen begrip voor elkaar hebben en die niet tolerant zijn naar elkaar, dat botst!

Een interessant artikel om te lezen over het salafisme, geschreven in de Groene uit 2010 en is inmiddels wel gedateerd en tijden zijn inmiddels enorm veranderd:

"Jean Tillie, hoofdonderzoeker van het nieuwe rapport, probeerde de conclusies nog wel te nuanceren. Volgens hem was de radicale moslim geen gevaarlijke extremist, maar ‘een vriendelijke, oude man in een jurk’. Daarnaast, zo stond in het rapport te lezen, worden zij steeds gematigder, bijna democratisch zelfs. Het mocht niet baten. De salafist was in opmars en dat was op zichzelf gevaarlijk genoeg.:

Bron: https://www.groene.nl/artikel/geloof-en-denk

0
15 Nieuwsgierig

@14 Dit schrijft Wikipedia over Sayyed Qutb ook wel als op andere manieren geschreven zoals Said Qutb etc.

Het leven van Saïd Qutb
Qutb begon te schrijven in 1920 als een dichter en literaire criticus over sociale en politieke zaken, vanuit een seculier standpunt. Rond 1948 begon hij vanuit een meer islamitisch standpunt te schrijven. Zijn eerste islamitische boek, Sociale Gerechtigheid in Islam, werd gepubliceerd in 1949. Hij kreeg eerst een religieuze en daarna een modernistische opleiding voordat hij begon met zijn carrière in het Egyptische Ministerie van Onderwijs.

Van 1948 tot 1951 was hij in de Verenigde Staten om er het onderwijssysteem te (be)studeren aan de Staatsuniversiteit van Colorado voor Onderwijs (nu de Universiteit van Noord-Colorado). Hij ontving hiervoor van deze universiteit zijn Master.

Door sommigen wordt zijn tijd in Amerika beschouwd als de basis voor zijn latere commentaar op de Koran; Fi zilal al-Qur'an (In de schaduw van de Koran), het 30-delige werk dat hij schreef toen hij gevangen zat in de Egyptische gevangenis. De vrije cultuur van Amerika en met name de houding van de vrouwen daar maakte een diepe negatieve indruk op de toen al radicale Saïd. Zijn enorme afkeer van Amerika en haar cultuur kwam sterk naar voren in dit en zijn volgende werken. Na zijn terugkeer uit Amerika nam hij ontslag bij de regering en sloot zich aan bij de Moslimbroederschap. Hier werd hij een van de meest radicale publicisten. Na de moord op de oprichter Hassan al-Banna in 1949 was er geen echte leider en was er een machtsvacuüm ontstaan, mede waardoor hij later de belangrijkste persoon binnen de organisatie werd. In 1954 werd hij samen met veel andere leden van de Moslimbroederschap gearresteerd en voor lange tijd gevangengezet door de Arabisch nationalistische Egyptische kolonel en leider Nasser die hem als een gevaar zag voor zijn autoriteit. Na 10 jaar gevangen te hebben gezeten werd hij in 1964 vrijgelaten. Door verschillende Arabische landen (onder andere Saoedi-Arabië en Irak) werd aan hem en andere leden van de Moslimbroederschap aangeboden om als vluchteling te worden opgenomen. Qutb weigerde echter om zijn thuisland te verlaten. In 1965 werd hij opnieuw opgepakt voor vermeende betrokkenheid bij een moordaanslag op Nasser. Op 29 augustus 1966 werd hij opgehangen na schuldig te zijn bevonden aan deze aanslag. Andere leden van de Moslimbroederschap verlieten wel Egypte, waaronder de broer van Qutb, Mohammed Qutb. Deze vluchtte naar Saoedi-Arabië, waar hij professor islamitische studies werd. Zijn ideeën waren sterk beïnvloed door Saïd. Onder zijn studenten bevonden zich onder andere Osama bin Laden en Ayman al-Zawahiri.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Said_Qutb

0
16 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

17 kawasaki z750

Salafisme s geen godsdienst, het is een kwaadaardige sekte. Vrijheid van godsdienst eindigt waar je een ander zijn vrijheden ontneemt.

Conclusie: sektehuizen sluiten. Gelden in beslag nemen tot de herkomst geheel bekend is. Dan kan worden bekeken of de inbeslagname kan worden opgeheven of gehandhaafd blijft.
Radicale sekteleden en sekteleiders gaan, gegeven de tijd en mogelijkheid, vanzelf op zoek naar lui die zo zijn ontspoord dat ze bereid zijn terrorist te worden. al was het maar om een islamitische aflaat te krijgen.
Daarom mag de salafistische sekte niet worden toegestaan zich te verbreiden.

Blijft over de vraag, waarom het salafisme zich op Europese bodem kan ontwikkelen.
Daarop zijn 2 antwoorden te geven.
1. Migranten uit onvrije culturen kunnen de Europese vrijheden en verantwoordelijkheden niet aan. Dus zoeken zij een leer die zich ertegen keert.
2. Europese politici die geen goed van kwaad kunnen onderscheiden, behalve dan dat zij zeker weten dat witte , boze mensen de schuld zijn van alles. Maar zijzelf zijn de enige witte lieve mensen. Kwaadaardige salafistische sekteleden zijn volgens hen dus een klein bagatel, veroorzaakt door witte boze mannen en vrouwen. Eigenlijk zijn de salafisten zielige slachtoffers en is terreur een kreet om liefde van witte lieve mensen.


Het beste wat we kunnen doen, naast het sluiten van de sektehuizen van de haat, is het stilleggen van migratie uit gebieden van de islam. dan kunnen we ons concentreren op degenen die hier al zijn. Daarnaast moeten de politici van de partijen der witte lieve mensen worden heengezonden. Als je blind bent , mag je ook niet autorijden.

0
18 marielouisevankleinmareslag

@18 2. Nee, het is erger. De lijers weten dondergoed wat ze doen.

Denken dat je tegenstander (de criminele elite) dom is en fouten maakt, is een grote strategische fout die heel veel burgers maken.

0
19 IconDuality

@19 @18 Ben het wel met je eens he. We staan aan dezelfde kant; die van burgers die het voor het zeggen hebben en een kleine overheid met simpele project managers die centrale zaken regelen.

Waar het volgens my fout gaat is dat er lijers zijn en dat velen willen opkijken naar lijers.

0
20 IconDuality

* Verwijderd door de redactie *

21 5588

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

En iedereen zich maar afvragen waar die moslimhaat vandaan komt........

2 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@10 Heeft Israël gedegen onderzoek gedaan naar deze mannen? Hen berecht, oorlogsrecht, en toen besloten wat hun straf is? In ieder geval zijn z...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@7In Nederland (de bekende kanalen) zeker niet, al zou Geen Stijl er wel over berichten....

4 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Malinois
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@6??...

6 minuten geleden geplaatst door Malinois

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@TS Ga je nou werkelijk zelf de term "omgebouwde kerels" toevoegen om te laten zien dat je transgenders een beetje spannend vindt?...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@11 Israël had allang meer kunnen doen om dit conflict te beëindigen. Half Gaza uitmoorden is geen oplossing. Sterker, de haat zal alleen maar...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Als ik meisje was zou ik niet tegen zo'n team willen spelen.Zou zeggen: ''Jullie hebben gewonnen zonder te spelen.''...

25 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Hendrianus
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Het duurt nog even voor de spreidingswet actief is, 'De provincies hebben tot 1 november de tijd om afspraken te maken met gemeenten. Op die dat...

28 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@34 Hoe kom je daar nou bij?????...

34 minuten geleden geplaatst door Bop

Frans Dictatormans
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Who's fooling who? 🤔 😎 😂 🤣...

37 minuten geleden geplaatst door Frans Dictatormans

NK. App
Bf Xxxx HdMassive Tits MotherInthe Crack ComKat Dennings LeakedSex Vidoes In TeluguMature Asian Women NudePillow HumpingPornography SquirtIndian GaysiteIndian_anuHd Porn XmasterForest Sex XxxLive X VideosPorn With Father And DaughterDildopovJaybank18 Girl XnxxBbcslutwife4uXxxx Video Mom And SonWww XpornCamila Torres PornJennifer Jostyn NudeSkinny Brunette PornIndian FukeNina Hagen NipplesSexy Videos Tamil HdAdalind GrayBigtits SelfiesGay Porn HotestXxx VideosexBhabhi Ki Chudai Hindi MaiVidéo Gratuites De SexeOkusama Wa Moto YarimanKenisha AwasthiEroticsDoctor Aur Nurse Ka Sexy VideoFrre Porn ClipsRina IshiranaSybian RidingPerfectguirlGrazyeli SilvaCasting PornographiqueKannada Sex Video RomanticCartoon Feet PornDoggy Stylr PornYoyuer PornMature_titsKate Winslet BoobsPorn Video Hd HindiOld Man Porn Star NameHomeclipsPorn With HomelessMs.secretdesireManwa HentaiBbw StripchatXxx ViolGreekboysMaia Mitchel NudeBig Tits JapanesShaved VaginasLillie Lucas NudeXxx Hot Desi SexMom Xxnx ComMia Khalifa SquirtFrance Nude BeachAlexis Tae LesbianWorld's Hottest PornstarTune GaloreBest Free Porn WebsiteLesbain HentiaSheradon LoveNicole Kifman NudeBengali Bf Video ComCarice Van Houten Nakedسکس انال ایرانیT_o_princessxoxo NudeCojiendome Ami HijaJapanese Nude Game ShowPorn BwwmMatica HaseIndian Wife SexSex Download Sex DownloadTamil Aunty BfSexpornxxxSavannah Bond DreddPorn Taboo FreeXxx OicturesGirks Out WestBlowjobs At A Party18 Tube HdFoursome SwapFamily Tabo PornDesenhos De Mulher PeladasGay Porn With UncleLocal Pron VideoChaturbatecouplesTender Teen FuckIvy HarperGloryhole Secrets PornMegapersonlClipsage.com18 Y PornFemboys RedditEscourt FinderPornografia De DesenhoKontolinCrying PronRilwy Reid PornBig Boobs In MovieLena The Plug LeaksVintage Erotica FormsLinda Kozlowski NudeNewsroom NudeChubby Latina PornPornsex AsianYoung Mexican PornPorn In TwitterNew Marathi XxxVanessa Cage CreampieXxx.pornomexicanoBeutifull Women PornOrsmConfraria AcompanhanteBambi Woods NudeMofos ComBig Hero6 PornSissy Cd PornBangbros MomBaap Beti XxxBangla Full Sex VideoTamil Aunty Homemade SexFatty GameVr Porn CamVirginity VideosRuley Reid OnlyfansNataliexking NudeRpgporn GamesBengali PornstarTadap Web SeriesTamil Sex Video OnlyHidden Park Sex VideosExcogi SashaStripchat.frAmador PornôViolet Myers Gifخاله الکسیسXxx Videos LesibiansKavita Bhabhi Xxx VideosHot Sex Desi AuntyReal Homemade Porn Videos