Het gebouw van De Ontmoeting in Park Deroissart
Volledig scherm
Het gebouw van De Ontmoeting in Park Deroissart © Peter Vanderveken

Gewapende overval op sociaal restaurant Ontmoeting: verdachten zijn amper 14 en 15 jaar

Twee minderjarigen  hebben vrijdagnamiddag een gewapende overval gepleegd op het sociaal restaurant in de Ontmoeting in Arendonk. Ze bedreigden de medewerkers met een mes. Eén minderjarige kon al snel worden opgepakt, ook een tweede verdachte is geïdentificeerd. “De medewerkers met een beperking waren zwaar onder de indruk”, zegt burgemeester Kristof Hendrickx.

9 reacties

  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Je wordt er moedeloos van. Telkens bekend bij het gerecht, minderjarig en dat laten ze maar lopen.Misdaad loont wél, toch voor minderjarig uitschot.Wanneer worden ouders eens gestraft voor hun gebrek aan toezicht en opvoeding, zíj zijn de wettelijke verantwoordelijken voor hun minderjarige kinderen!!!!Wel, politiek en justitie? Wat hebben jullie daarop te zeggen?!!
  • Erwin Vander Putten

    5 jaar geleden
    Dat beloofd voor de toekomst voor deze twee gangsters in wording. Vooral blijven pamperen meneer de rechter...en met wat geluk komen ze later dan wel eens langs in het restaurant waar u eens zit te eten met uw gezin.
  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    Minderjarigen krijgen in ons zalige landje steeds weer het signaal dat ze niet gestraft worden. In het slechtste geval is er een berisping. Natuurlijk loopt het dan fout.
  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    Wie overvallen kan plegen zoals een volwassene moet gestraft worden zoals een volwassene
  • willy eeckhout

    5 jaar geleden
    Hard aanpakken, minderjarig of niet!