Het kind had volgens de agenten een leuke tijd op het politiebureau.
Volledig scherm
Het kind had volgens de agenten een leuke tijd op het politiebureau. © Politie Venray Gennep

Kind (5) zit op achterbank terwijl beschonken vader aanrijdingen veroorzaakt

Een bestuurder die vermoedelijk onder invloed was van alcohol heeft donderdagavond diverse aanrijdingen veroorzaakt op een vakantiepark in Gennep. Op de achterbank van de wagen zat een 5-jarig kind, zo meldt de politie Venray-Gennep. 

  1. Lezers over peperdure renovatie Binnenhof: ‘Het kost elke Nederlander 11 euro per jaar’
    De Kwestie

    Lezers over peperdure renovatie Binnenhof: ‘Het kost elke Nederlan­der 11 euro per jaar’

    De renovatie van het Binnenhof in Den Haag gaat circa 2 miljard euro kosten en dat is vier keer meer dan bij aanvang is begroot. Dat is te wijten aan verschillende tegenvallers: de constructie is slechter dan gedacht, bouwmaterialen zijn duur en veiligheidsmaatregelen vragen om extra investeringen. Wij vroegen onze lezers in de dagelijkse rubriek de Kwestie: vind jij dat de renovatie van het Binnenhof, als icoon van de democratie in Nederland, best 2 miljard euro mag kosten?
  2. Vijf liquidaties vlak vóór Marengo: ‘Er rijdt een liquidatieploeg voor mijn deur!’
    PREMIUM
    taghi's schaduw

    Vijf liquida­ties vlak vóór Marengo: ‘Er rijdt een liquidatie­ploeg voor mijn deur!’

    Hij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij vijf onderwereldmoorden. Maar Jaouad W., een vertrouweling van Ridouan Taghi, is hoogstwaarschijnlijk niet de enige die zich in het nieuwe liquidatieproces Lucifer zal moeten verantwoorden. Een reeks van aanhoudingen hangt in de lucht. ,,Sir in die administratieboekje staan datum’s wanneer de hitters zijn uitbetaald!!’’