achtergrond

Geenstijl

Nederland stemt EUROSCEPTISCH op 23 mei

Snoeiharde cijfers in stijlloze exitpoll met 10000+ stemmen

Beroerd nieuws voor het eurofiele deel der natie, op deze *kuch* heugelijke Dag van Europa, De 9de Mei. In ons mooie regenbooglandje kleurt het behoorlijk blauw. En dan niet het "EC Blue" uit Brussel (eu kleurcode politburo richtlijn), maar het vrolijk-boreale heldere smurfenblauw der Meeuwen & Uilen van Nederland.

Na meer 10.000 (tienduizend) van de stemmen geteld te hebben ziet het er niet goed uit voor de EU-graaiers in hun hotelletjes. Zelfs Jezus scoort beter alsdan de hele Timmerverhofmans-coalitie bij elkaar! Dat wordt nog wat op 23 mei, als we gaan kijken hoe ver we komen. Ook stemmen op deze poll? Dat kan, want het #ItsTime. Ga naar www.geenstijl.nl, scroll naar onderen en dan verschijnt de poll ter rechterzijde.

Opkomstpercentage EU-verkiezingen

Opkomstpercentage EU-verkiezingen

Het is overigens wel zaak dát u gaat stemmen de 23ste. Want in Brussel hebben ze liever dat u thuisblijft. Die suffe tv- en radiospotjes om toch vooral te gaan stemmen op 23 mei zijn eigenlijk nepnieuws, want hoe minder mensen er komen opdagen hoe gebalder de vuistpompjes in het Brusselse. Dat mechanisme (alsook de idiote Twitter-ban van Bart Nijman) staat hier op Saltmines perfect uitgelegd. Oh, en klik vooral even op die banner hieronder ⇩. Want democratie is van ons ALLEMAAL.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.