(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Reuters

Supermarkt verkoopt Roundup tegen halve prijs ondanks verbod

MoeskroenIn een supermarkt van Carrefour in Moeskroen zijn bussen van de onkruidverdelger Roundup aan de helft van de prijs verkocht. Dat meldt RTL Info. Opmerkelijk, want de wet verbiedt sinds begin dit jaar de verkoop in België van producten met glyfosaat.

26 reacties

  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    Neen meneer Mertens. Probeer maar eens met uw sproeiertje van 6,25 euro de JUISTE dosis te spuiten op uw rijtje bonen, van 10 cm breed en 7 meter lang?? Doe dat maar eens en neen meneer Mertens, het gaat niet over het feit dat ze niet kunnen lezen ,het gaat over het feit dat ze niet begrijpen wat er staat geschreven qua dosering. Ik ken voorbeelden genoeg waar de persoon in kwestie niet eens een maatbekertje gebruikt, en er zomaar ne kwak ingiet.
  • Kobe Janssen

    5 jaar geleden
    Round up wordt nog steeds verkocht, maar is alleen de naam. Glyfosaat is vervangen die een andere niet verboden stof. Helaas minder goed, maar mensen kopen toch vaak op naam. Kijk maar, staat subtiel op etiket
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Neen meneer De Blay, ook voor particulieren zijn er spuittoestellen in de handel, en de meeste mensen kunnen ook al lezen.
  • Els Pauwels

    5 jaar geleden
    waauw echt in elk tuincenter kan je het onder de toog kopen. het zit in hun magazijnen, in de rekken mag het niet staan. simpel hoor, om te denken dat ze zoiets kunnen verbieden
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Post NL brengt zoveel je maar wil gratis aan de deur.