Winkelen bij de Voedselbank in Arnhem-Zuid.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelen bij de Voedselbank in Arnhem-Zuid. © Marina Popova

Aanwas bij Voedselbanken in Nederland stijgt, en in Arnhem zelfs explosief

ARNHEM - De Voedselbank Arnhem ziet haar klantenbestand explosief stijgen. Vorig jaar nam het bijna met een derde toe, veel forser dan elders in Nederland.

50 reacties

  • Erik de Wit

    5 jaar geleden
    Je weet dat we sinds Den Uijl geen volledig links kabinet meer gehad hebben? 
  • Joris

    5 jaar geleden
    Je zet er een interim-manager neer zoals Rutte, die zet overal het mes in en je hebt een hoop geld bespaard... Na verloop van een aantal jaren gaat dat wringen en zie je dat je ene kasboekje klopt en het andere grote rode gaten vertoont; veel 50-plussers zijn ontslagen en komen nooit meer aan de bak... een enorm te kort aan mankracht in de Zorg, Opleidingen, Politie en Defensie... (en nog veel meer sectoren).Interims staan bekend om een nest vol te schijten en daarna te vertrekken... 
  • Joris

    5 jaar geleden
    Vrijwilligers bij de uitgiftepunten zijn over het algemeen mensen die aardig op leeftijd zijn en vaak al lang met pensioen; zij zetten zich belangeloos in om de medemens te helpen.Dus die mensen hoeft de Overheid niet aan het werk te houden, dit zijn de échte vrijwilligers.
  • Gerrit Louter

    5 jaar geleden
    Ga dat maar eens vertellen in politiek Den Haag.....zo lang we daar Pinokkio  Mark Rutte  met z,n valse grijns en schijnheilige meelopers  hebben zitten , zal er weinig veranderen , de rijken worden rijker , en de armen steeds armer...!
  • Klaas1

    5 jaar geleden
    Te makkelijk ,VVD is wel grootse maar heeft totaal geen meerderheid je zou door jou redenatie de partijen die zich bij hem aansloten een soort NSB kunnen noemen.