Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Julie vocht terug. Dat bekocht ze met haar leven

Steve Bakelmans heeft aan de onderzoeksrechter bekend dat hij zaterdagavond op een willekeurig slachtoffer zat te wachten. Julie Van Espen (23) kwam toevallig voorbij. Hij trok haar van de fiets en probeerde haar te verkrachten, maar Julie vocht terug. Dat bekocht ze met haar leven.

190 reacties

  • Marcel de Vrome

    5 jaar geleden
    Jammer dat dit gebeurd is! Maar als de dader vast zat kon hij het ook gedaan hebben nadat hij vrij zou gekomen zijn. Zijn advocaat werd al de vrijlating in de schoot geworpen (ziek, nam geen medicatie, dakloos, slechte vrienden, ...) Let maar op!
  • Frank Baeten

    5 jaar geleden
    verschrikkelijk nieuws, veel sterkte aan familie en vrienden.
  • Thea BasilaShvili

    5 jaar geleden
    Ze moeten hem buiten laten en de heel België moet hem tonen welk pijn dat hij toegebracht heeft aan iedereen. Dat heeft mijn leven veranderd. Ik denk altijd over haar. Onschuldige arm meisje ;( ugh . Ik heb zo veel pijn in mijn hart!!!!
  • rudy verbruggen

    5 jaar geleden
    Zware straffen of lange internering hebben afschrikkingseffect,niet?
  • Jurgen De Daele

    5 jaar geleden
    Wat baten kaars en bril als . . . Dat er foute dingen zijn gebeurt en foute beslissingen zijn genomen staat buiten kijf. Maar daarmee breng je die mooie vrouw niet terug. Het is zo zonde dat Julie er niet meer is en hoewel ik haar nooit gekend heb, krijg ik spontaan tranen in de ogen bij gelijk welk artikel ik over jou lees. Meisje toch ik hoop dat je goed terecht bent gekomen. Over al de rest wil ik niet meepraten, waarom, hoe, opgesloten, vrij laten , etc etc etc. Ik denk alleen aan jou.
  1. Vaak zo wijs, soms zo onverstandig
    PREMIUM

    Vaak zo wijs, soms zo onverstan­dig

    Zonder morren hebben de Belgen dit weekend de mondmaskerplicht in winkels gerespecteerd. Sommigen vergaten een mondkapje op te zetten, maar dan haalden ze het snel in de auto of kochten er eentje ter plaatse. Handelsfederatie Comeos kreeg geen meldingen van incidenten. Maar hoe verstandig de meesten zich ook gedragen, er blijven ook beelden opduiken van Belgen die het mínder verstandig aanpakken. Zo werd een optreden van Gene Thomas in het Oost-Vlaamse Laarne (foto onder) stilgelegd omdat bezoekers zich allesbehalve aan de coronamaatregelen hielden. Ze zongen luidkeels mee, dansten uitbundig en hingen over elkaars schouders - en dat zonder mondmaskers.
  2. Iraanse doelman arriveert in Antwerpen
    PREMIUM

    Iraanse doelman arriveert in Antwerpen

    Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar gisteren zette Alireza Beiranvand, doelman van de Iraanse nationale ploeg, dan toch eindelijk voet op Belgische grond. De 27-jarige Iraniër is al even in beeld bij Antwerp, maar mede door de coronacrisis zat de keeper vast in z'n thuisland. Gisterochtend is hij alsnog kunnen vertrekken richting ons land. Wanneer hij z'n fysieke en medische testen kan afleggen, is voorlopig onduidelijk. Het zou kunnen dat hij om gezondheidsredenen een aantal dagen in quarantaine wordt gehouden. Als alles vlot verloopt moet Beiranvand dit seizoen de strijd aangaan met Jean Butez om een plaats tussen de Antwerpse palen. (MVS)