------ (nhnieuws.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door verwijderd2420 in Binnenland  ·  87 Reacties

  • 45
  • 1897x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@35
Maar wel te horen question

3
51 Marrie

@46
Precies.

4
52 Marrie

Historisch (Hoofdplaat-ZeeuwsVlaanderen): Donker getinte: "Het is geel en is altijd te laat!" Chauffeur: "Het is zwart en kan lekker lopen!"

3
53 Tutor

** gebruiker verwijderd **

@45
"Oh, ik lees Purmerend. 
Ja, daar is dat gewone taal hoor. Het morele afvoerputje van Nederland".

Waar deze buschauffeur wel korte metten maakt met dit schofterige gedrag (met de bus reizen zonder te betalen), schofterige taalgebruik (k*nker) en deze "zwart"rijder de bus uittrapt.
Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Één minpuntje voor de chauffeur: in zijn drift heeft ook hij het woord k*nker gebruikt (had-ie niet moeten doen).

54 verwijderd2420

@54 ach...vroeger zeiden we "krijg de pest", dat nam niemand zwaar..en de bedoeling was duidelijk. Nu is de pest geen volksziekte meer..maar kanker wel. Ik hoef het woord kanker niet te verbergen...het is een ziekte waar veel mensen dood aan gaan, net als vroeger de pest..of de tyfus. Er wordt nog steeds gescholden met ziekten alleen heeft een bepaalde bevolkingsgroep op het woord kanker een abbonnement op..

1
55 Gerritruyter

Kijk.... zo doe je dat. Hulde voor deze buschauffeur...

2
56 LoydMorris

** gebruiker verwijderd **

@55
Ik schrijf het woord niet voluit maar als k*nker.
Ligt wsch aan mijn ervaringen met deze ziekte.

U heeft gelijk: "vroeger" werd gescholden met andere ziektes die gedurende mijn ruim 50 jaren op deze aardbol in Nederland niet of nauwelijks (maar dan wel goed behandelbaar) meer voor komen.

Als kind heb ik voor het misbruik van die nog wel eens een draai voor om mijn oren gehad, maar ja dat was "vroeger" hè question.

57 verwijderd2420

** gebruiker verwijderd **

De "stakker"zal wel last hebben gehad van een lage bloedsuikerspiegel , dat komt veelvuldig voor bij misdadigers van dat kaliber ..................

58 verwijderd682241

** gebruiker verwijderd **

@58
I.c.m. verwardheid zeker......

59 verwijderd2420

** gebruiker verwijderd **

@59
Yep , het zal de berglucht zijn die ze missen ...........

60 verwijderd682241

adequaat opgelost door die chauffeur.

Kon de dader tijdens zijn wandeling afkoelen en zijn uitlatingen overdenken... hoewel ik niet vermoed dat de capaciteiten tot dat overdenken aanwezig zijn.

0
61 TedjeR

#Doeslief : ga maar lopen. question

1
62 Gandalf

@11

Nou nee hoor.
Aldus een ervaringsdeskundige.

2
63 elpablo

@55 Als men scheld met kanker om de frustratie te uitten, zoals we ook met tering en/of tyfus doen, dan heb ik er geen enkele moeite mee. Maar mensen gebruiken "kanker" ook als scheldwoord om het een ander toe te wensen. Nu is dat mij verder ook om het even, kan er niet koud of warm van worden, maar ik gebruik heel goed dat dit veel mensen steekt, en dat het woord "kanker" als scheldwoord voor velen überhaupt niet te accepteren valt.

4
64 Bluth

@64 Gebruik = begrijp.

Ik blijf erbij dat auto-correct nooit uitgevonden had moeten worden. question

2
65 Bluth

@60 Ja de rif ruft lucht

3
66 Bollieboos

** gebruiker verwijderd **

@10 : Jij kan een paard laten lachen.
Laat je toch nakijken, man.

67 verwijderd9139144

** gebruiker verwijderd **

@38 : Ik zou als ik jou was eens langs een oorarts gaan.
En ook langs iemand die verstand heeft van dialecten.

68 verwijderd9139144

Er zal wel weer aangifte gedaan worden tegen de chauffeur wegens belediging en het Openbaar Ministerie zal van dit schokkende en onacceptabele handelen van de zijde van de buschauffeur werk maken.

4
69 Querulijn Xaverius,

* Verwijderd door de redactie *

70 Dumper

@58 De "stakker"zal wel last hebben gehad van een lage bloedsuikerspiegel.

De ramme-dan is maar net begonnen.

3
71 in holland

Hulde voor deze chauffeur, zullen er meer moeten doen

2
72 oculus amet

Hahahaha, TO{CHAUFFEUR!!!

1
73 Robbedoes

@63 Nou nee hoor, als in 'inderdaad'?

0
74 Sjaan

@74

Het kwam wat beroerd mn toetsenbord uit maar ik bedoel nou nee hoor als in ook 30 jaar geleden werd je uitgescholden,bespuugd en bedreigd.
Niet vaak hoor maar dat is nu ook niet. Nu wordt het wel meer opgeblazen en door sociale media lijkt het alsof dit aan de orde van de dag is maar gelukkig zijn het incidenten.

4
75 elpablo

@75 Denk dat het toch echt vaker voorkomt. Het is daadwerkelijk harder op straat.

2
76 Sjaan

@67
Ook voor jou is @10 te moeilijk? Of bedoel je te zeggen dat als jij buschauffeur was je bijvoorbeeld een hoogzwangere vrouw laat staan omdat ze haar portemonnee vergeten is? Of iemand op weg naar een sollicitatiegesprek?
In dat geval is het beter dat jij geen buschauffeur wordt.

3
77 Lidpver

@37 ,

Inderdaad.

Soms wordt er van werknemers die alles maar over zich heen moeten laten komen, wel erg verlangd dat ze zich als een robot opstellen. Boze klanten kunnen knap onredelijk zijn en als ze domweg hun emoties ventileren richting de eerste de beste die ze aan de lijn krijgen, en niet meer voor rede vatbaar zijn dan gaat geen toonwisseling daar verandering in brengen.

Tenzij je Morgan Freeman misschien achter de telefoon zet...

1
78 progressiefliberaal

Het zal ook eens een keer geen allochtoon zijn.

2
79 David

@35 Wat wel aan de hand van de beelden te achterhalen is, is dat het in elk geval weer zo'n licht getinte zandzuiger met een niet-westerse achtergrond is.

3
80 DruppeltjeDrie

Goed dat er kennelijk een groeiende tendens is dat we het niet meer pikken dat onbeschofte gedrag.

1
81 bozeman

@64 Je haalt vooral jezelf omlaag door dit soort woorden te gebruiken als uitdrukking van je frustratie. Maar het is ook voor anderen niet leuk om te horen. Waarom zou je deze vreselijke ziektes daarvoor gebruiken? Voor mij klinkt het uitermate onbeschaafd en het vervuilt de atmosfeer.

1
82 yadasampati

@81 Daar zet ik grote vraagtekens bij, vooral bij het woordje "we". Was dat maar zo... "we". Dit is namelijk een eenmansactie van de chauffeur. Het zijn ook beelden van een privé dashcam die niet namens het busbedrijf, maar op persoonlijke titel online gezet zijn. De chauffeur in kwestie mag verder blij zijn als hij hierdoor geen hommeles krijgt met het busbedrijf waarvoor hij werkt (EBS) dat vanwege het feit dat het een Israelisch/Joods moederbedrijf heeft, doorgaans niet zo om publiciteit zit te springen en dat zo'n beetje alles op het gebied van sociale veiligheid in 7,5 jaar tijd heeft afgebroken of uitbesteed. Aan "we" doen ze dus niet in het bedrijf waar de chauffeur werkt. Op basis van de info die de chauffeur in de video zelf onbedoeld weggeeft, stopte hij op zondag 5 mei 2019 rond 17:00 met lijn 301 richting Amsterdam-Noord op de halte Jan Blankenbrug (te zien op 0:15). Dat moet dan lijn 301 met ritnummer 7040 geweest zijn. Makkelijk uit te zoeken voor de werkgever wie deze dienst reed. Hij zou trouwens niet de eerste zijn die daar op basis van het gebruik van sociale media de laan wordt uitgestuurd. Ik wens de beste man op voorhand veel sterkte!

1
83 Rob de Vries

Dat de bus voor een groot deel bevolkt wordt door dat soort paupers is een van de redenen, dat ik een auto aangeschaft heb, naast de vele omritten, die je zelf ook nog in kilometers mag aftikken.

1
84 Vilseledd

@10 Tja, maar dat soort figuren gokt erop, dat een chauffeur uit professionaliteit dat niet doet en daarom een wapen heeft, dat de aangevallene niet heeft.

1
85 Vilseledd

@11 Jawel, ook hoor, en het voorbeeld betrof een autochtoon. En dan is 'kanker' dom schelden. Dit sinjeur indertijd vond het nodig om de chauffeur in te wrijven, dat die maar buschauffeur was. Deze armoedzaaier wilde van Heerlerheide naar Sittard, maar was niet ver genoegd doorgelopen naar de juiste halte, zodat hij vijf in plats van vier strippen moest betalen. Daar was die het niet mee eens en hij begon hard te schelden vlak bij het hoofd van de buschauffeur. Het eindigde met: "Wat denk je dat je bent?! Buschauffeur?" Wel schrok dat soort mensen wel nog als ze vanuit de reizigers repliek kregen. Ik had er wat van gezegd en toen bedaarde hij.

Het probleem met de bus is, dat de middenklasse er niet mee reist en dat soort figuren vrij spel heeft.

0
86 Vilseledd

@86 Misschien kwam het weleens voor, maar nu is het in de middelgrote en grote steden schering en inslag. Vraag het de buschauffeurs maar eens.

0
87 Sjaan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

@2 Gelukkig wel, die idiote woke rage duurt nu al veel te lang....

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Rinze
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

Het volgende diepgeheime en technisch zeer hoogstaand project is en Russisch voertuig vermomd als ijscowagen Als ze dan net doen of ze ijsjes ...

3 minuten geleden geplaatst door Rinze

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@11 Nou sorry, maar daar ben ik niet mee eens. Ook van een schop onder je kont zal je als kind niet beter worden. Dat doe je niet bij kinder...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Goh, uit welke hoek zouden deze bedreigingen nou toch komen? 🤔...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@26Acht jaar en ze waren nog steeds aan het aanmodderen als niet gebleken was dat nieuw rechts bij de aankomende verkiezingen wel eens flink z...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@11 "Hoezo een omstreden plan" Als de interzoekmachines het weer doen bij je, dan kun je dat vrij eenvoudig zelf opzoeken en vinden...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@10 Triest om te lezen dat het gezin wat jij kent in een neerwaardse spiraal terecht is gekomen. Helpt ook niet mee dat moeder en zoon beide z...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@27 "want het gebeurt maar niet" Weillicht is het beter als je je even inleest over de materie, voordat je zoals gewoonlijk ui...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ha wat leuk mijn 2 minertjes zijn er ook weer. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂stalk je mij nou? lmfao....

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

De hele manier van oorlog voeren is aan het veranderen....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Dry Humping PornVoyeur HousetvNxxn ChinaXnxx DCartoon Girl SexTop MilfChubby XxxBig Tits Sex VideosFuck SongHairy PeniGay Male StrippersJenn Jameson NudeChinese Xxx Porn VideoHindi Bf Hindi Bf SexyAsian Girl XxxBj SexXxx Video DotcomSon And Mom NakedMitsuri NudesSakura Haruno PornTw Pornسكس انمي هنتاىBoards.4chanVhaturbateHinde X VidosXxx Video Friend MomPorn Casting Videosابيلا دينجرDesi Chudai SexViva Athena PornHot Web Series NetflixLatina Foot FetishFuta SexdollsPulptoonDiamond XxxLilyagrMegan Thee Stallion Sex TapeLena Plug BbcRed Dead Redemption PornFemale Sexy VideoXnxx Porn BrazzersDiosa FitHegre Nude ArtCumming Through PantsRomi Rain XnxxMastram Ki Kahaniyanلزبین ایرانیxxxAnya Ivy CreampieJenna Haze PornstarBlue Picture TamilWww.adultfriendfinderAshemale Porn TubeQuadrinhos Eróticos GratisSalma Hayek ToplessBoobs Pics NakedStrap On LesbiansRandi SexIndian Hot Video DownloadLocal Aunty XxxXxx GpCuba PornMichele Morrone NudeHot Indian Teen Sex VideosTamil Sex TeacherHindi X Sexy VideoBest PusyEating That BootyGetting Head In Car3d Futanari PornPhoto DesexVivalocal ComNude Celeb BoobsHnetai MangaSexmoMai SexPorn FingeringsTamil Sex Video SareeNew Sunny Leone SexyLocal Escorts Near MeCyberpunk 2077 SexAlexander PrijovicDeshi Nude VideoHeidi From Private SocietyXxxxxxxxxxxxxx HdSex Punjabi HindiLesbian Reach AroundPlaymate HuntrrHot Russian NudeSex Video Full SexyYouoornFamily Pie PornTwitter BlowjobsPorn GalkeryJeffmiltonNepali Girl SexXxx Df ComBackroom SexFamily Nude GallerySex Mp4Group Sex ImagesPiernudaMan Fucks CatNude Sexy BlondsHanime]Download Porn GesFree PhornTelugu Aunty DenguduBest Open Sex VideoNative Amercan PornSwim NakedReddit Tiktok ThotsBrazzers Freee VideosEbony Cosplay PornHistpires De SexeVivastreet. UkSuperhwصور سكسكيهCarlie Jo Howell NudePrincess Cum PornPrank XnxxSexx MoveBhabhisexyRough Anal GangJuicycuntsHd Prono MoviesTeen X VideosRadhika Kumaraswamy SexHot Xnxx HindiBig Titis HotDaisy DrewCherie Deville BlackedBig Black PronPerfect Girls NetSkinny Milf Pornسكس پشتونVagina Sucking VideoBlow Job LeakBambi Sleep PornPussylicking EbonyDouble Amateur PenetrationSelena Gomez BoobsHollymichaels PornDolcettgirlsPormn HubYoga Video XxxKannada Aunty Sex StoriesFull Kannada SexFtvgirlBengali Dirty TalkErotico Sexual