door Omega in Politiek  ·  93 Reacties

  • 0
  • 1266x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als het om asielzoeker gaat dan wordt alles in de doofpot gestopt. Het beschermen van asielzoekers heeft schijnbaar veel meer prioriteit dan het beschermen van onze eigen burgers. Te gek voor woorden dat zelfs de burgemeesters niet meer te vertrouwen zijn. Door dit te verzwijgen doe je het onschuldige slachtoffer veel tekort. En de daders kunnen blijven toeslaan omdat de burgemeester deze beschermt. En zo krijgen mensen een haat jegens asielzoekers door het toe doen van de autoriteiten.

0
51 Toenwelnuniet

@15 Ik snap je punt. Maar volgens mij heeft dit niet zo zeer met vrouwenrechten te maken, maar met immigratie en vooral criminaliteit. Verkrachting is gewoon een misdrijf, of de dader nu een man of vrouw betreft.

Dat dit stil wordt gehouden om te voorkomen dat mensen eigen rechter gaan spelen, kan ik me enigszins indenken. Maar dat neemt niet weg dat er veel te soft wordt opgetreden en dat is het grootste probleem. Waarom zou een verkrachter niet gewoon 30/40 jaar cel kunnen krijgen? Lijkt me allezins redelijk, zeker in een verhaal als wat ik hier lees.

1
52 ClearEyesFullHearts

@48

mike45 is een leugenaar die opzettelijk anderen zwart maakt met verzinsels

1
53 Omega

@53 ik ben hier en Andere trouwens ook al voor van alles uit gemaakt. Inclusief mijn gezin.

Als je hier niet te keer gaat tegen vluchtelingen en buitenlanders. Niet voor de PVV bent, voor de EU

11
54 mike45

@54 vervolg

Voor de EU bent dan zijn de standpunten hier niet echt welkom.

10
55 mike45

@54

Feit: mike45 liegt...

2
56 Omega

@26 sorry maar het verzwijgen van strafrechtelijke overtredingen die gemaakt zijn door asielzoekers gebeurt vaker dan je denkt, en dit is echt niet omdat de politie hier een goede reden voor heeft. Oh ja ze hebben wel een goede reden, en dat is dat ze bang zijn dat de burgers in opstand gaan komen tegen de asielzoekers.
Het slachtoffer is nu dubbel slachtoffer. Ze is verkracht en wordt dan ook nog eens door de burgemeester in de steek gelaten. Je kan toch niet menen dat je nu de kant van de autoriteiten kiest. En dit heeft niets te maken dat ik tegen de autoriteiten ben, maar ik ben wel tegen autoriteiten die zulke afschuwelijke misdaden verzwijgen om de orde in de stad te kunnen handhaven.
Jammer dat je de autoriteiten steunt en het slachtoffer laat barsten.

0
57 Toenwelnuniet

Oké mensen, terug naar het onderwerp.

Ede, verkrachtingszaak betreffende een achttienjarig meisje dat onder dwang mee werd genomen door asielzoekers en dan door één langdurig verkracht werd.

En dat de wetenschap van dit gebeuren al weken onder de pet is gehouden door burgemeester van der Knaap (CDA - oud staatssecretaris defensie!) en zijn 'de burgemeester plezierende' lokale afdeling van ons (betrouwbare?) landelijk politiekorps.
Die samen verkozen de familie over de voortgang van het onderzoek in het duister te laten terwijl er tegelijkertijd nog geen enkele dader is gearresteerd!

Gezien de voorgaande perikelen met deze (meer oog hebbend voor asielzoekersbelangen dan voor die van eigen burgers) burgemeester van der Knaap, verbaast dit verhaal me niets (laten we het daarbij maar houden op wat het AD op 10 mei 2016 over burgemeester Cees van der Knaap (65) schreef: De politieke antenne van de Edese burgemeester liet hem in de steek tijdens de rellen in de wijk!)

Vraag me alleen af of we na maart 2017, bij meer macht voor Buma en sidekick Mona Keizer, meer burger achterstellende figuren als burgemeester benoemt gaan krijgen!

Want vooral het CDA moet volgens mij nog heel wat van die "Cees van der Knaap" achtige, vanuit hun christennaastenliefde asielzoeker meer dan burgers liefhebbende, oud machthebbende figuren met ambitie, op de plank hebben liggen

2
58 tegenzinnig

Bus Pepperspray net over de grens 5 €

0
59 Espede

@15 ......Het waren de VVD, PvdA en GroenLinks, die een motie van Omtzigt om kindhuwelijken te ontbinden....afwezen! Hoe zo, vrouwenrechten

1
60 N.Nescio

@59 Gebruik bij verdediging : onbetaalbaar ..
Pepperspray is verboden in Nederland, valt in categorie 2 van de Wet Wapens en Munitie. Het onterecht voorhanden hebben hiervan heeft een maximum straf van 9 maanden cel of een geldboete van categorie 4 (20250 euro).

0
61 Voxpopuli

Spuitbus met vernis of acrylverf werkt ook goed

0
62 Voxpopuli
63 N.Nescio

Het akkoord van Istanboel ken je dus niet..........

1
64 N.Nescio

@49 : Omega...ken jij mike (voorheen mikefor bij nujij.nl) nog niet? Hij deed dar al precies hetzelfde........niet al zijn verhalen geloven, want erg consistent zijn ze nooit.

1
65 N.Nescio

@55 : En voor jou geldt precies hetzelfde. Als je niet anti-Russisch bent wordt je door mikefor ook voor van alles uitgemaakt.

1
66 N.Nescio

@65

Nou, ik had alleen een keer wat over 'm gelezen op een besmeurde WC-muur van een ranzig bordeel in Ouagadougou, en dat blijkt nu dan waar te zijn...

0
67 Omega

@65 Doe je nu alweer een "Jan Roos" je? En dat allemaal om bij meester Geert in een goed boekje te komen.

7
68 Gut

@63 Dus bij het lezen van deze, doorgaans, slecht geinformeerde sites heb jij je verdiept in het Zweden van nu.Chapeau!

6
69 Gut

@54 is dat echt gebeurt, niet normaal toch!

1
70 Toenwelnuniet

@68 doe je nu een Jan Roos om in een goed boekje te komen bij meeste Geert Wilders?

Dus al je geen Jan Roos doet kom je dan soms in een slecht boekje van Geert Wilders te staan. Ik zie de link niet tussen Jan Roos en het goede boekje van Geert Wilders

0
71 Toenwelnuniet

@69
Het is een beetje te makkelijk om nieuwsbronnen als 'doorgaans slecht geïnformeerde sites' af te doen. Als jij het zoveel beter weet dan deze sites, waarom toon je dan hun ongelijk niet aan...? Anders zouden er wel eens mensen kunnen gaan denken dat je discussieert vanuit de onderbuik...

0
72 Abendland

Dom van die man om het onder de hoed te houden, komt altijd uit ! Beter gelijk open kaart spelen en er op wijzen dat niet iedere asielzoeker een verkrachter is. Verkrachten komt overal voor ook roomblanke hollanders weten net zo goed van wanten. Zijn geen haar beter, Grootste gedeelte van die asielzoekers zijn ok. Dat die man, van der Knaap dus, het onder de hoed houdt geeft gelijk de incompententie van die man aan. Juist in deze gevallen komt het er op aan, dat heb je met al die baantjes die geregeld worden door de politieke vrinden.

2
73 oculus amet

@73

Wie zegt dat het altijd uitkomt?

Misschien hebben ze al met succes meer dan 10zaken in de doofpot weten te stoppen.

1
74 MARCUSAURELIUS

** gebruiker verwijderd **

@52 strafmaten worden bepaald door een rechter en ja, soms mag het zeker meer zijn.

maar waarom onderscheid maken? verkrachtingen bestaat sinds mensenheugenis, de meeste thuis en worden niet gemeld.

http://www.ad.nl/binnenland/elke-week-24-aangiften-wegens-verkrachting~a9c3be53/

dus van circa 35.0000 zal er ook wel hier of daar eentje tussen lopen, wie zegt dat et uitsluitend lieverdjes zijn.

punt is dat het weer wordt uitgespeeld tegen vluchtelingen.
kijk eens in de spiegel, niemand staat op tegen verkrachtingen in dit land.
zeker een pvv niet.

75 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

N Nescio

nou jij hebt je dus NIET verdiept in Zweden. je begint al met gatestone, de zionisten-haatzaai vrienden van wilders.

in Zweden is seksuele intimidatie al ''rape'', in Zweden wordt elk incident 1 protocol, dus als je zegt dat je baas je de afgelopen week in je billen heeft geknepen, dan liggen er 7 aangites en niet 1.
In Zweden zijn aparte loketten voor vrouwenzaken
In Zweden wordt veel en veel meer aangifte gedaan dan hier.
Zweden zorgt nameijk wel voor zijn vrouwen in tegenstelling tot de PVV.

76 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

60 Nescio

Ja, dat werd afgewezen omdat het al geregeld was,dus.

https://opiniez.com/2015/10/17/de-juridische-status-van-kindhuwelijken/

77 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

N NESCiO

PVV stemde tegen het verdrag van Istanboel, dus niet voor bescherming van vrouwen tegen geweld.

78 ---deleteduser---

@73
Zelfs de weg-met-ons doctrine gaat hier niet op. Verkrachtingen zijn hier veel zeldzamer dan in derdewereld landen. Overigens een vreemde redenering om grote concentraties verkrachters toe te laten omdat er hier ook weleens een blanke verkrachter rond loopt...
Je bent zelf zeker geen vrouw?

1
79 Abendland

@63 Ik zie dagelijks signalementen voorbij komen hier en als ze hebben met beeldmateriaal en doen ze zeker niet moeilijk over de huidskleur of afkomst ook niet als het vluchtelingen zijn. Iemand met een Zweedse nationaliteit is hier gewoon een Zweed ongeacht waar hij of zij vandaan komt. Natuurlijk zullen er zaken zijn die niet in de kranten komen maar, of dat te maken heeft met de media of politie betwijfel ik aangezien de politie wel naar buitenkomt met de signalementen richting deze media en de versie van opsporing verzocht hier in Zweden doet niet onder bij die van Nederland ze staan er allemaal gekleurd op en gezichten worden echt niet afgeschermd omdat, ze een kleurtje hebben. De tijd van zwijgen is inmiddels ook hier wel voorbij.

0
80 Saviro

@76
De PVV wilt de instroom aan derdewereld migranten stoppen, lijkt me veel efficiënter dan een apart vrouwenloketje achteraf, als het leed al geleden is..

0
81 Abendland

@73 oculus amet
"Verkrachten komt overal voor ook roomblanke hollanders weten net zo goed van wanten. Zijn geen haar beter"

Leuke. politiek correcte gedachte, alleen het klopt niet.
Niet-westerse allochtonen plegen vaker zedenmisdrijven.
"Roomblanke Hollanders" zijn dus wel "beter" in dit verband, of "minder erg" eigenlijk.

(huidskleur "blank" staat er trouwens los van, ik geloof niet dat dat de oorzaak is van verkrachtingen, een achterlijk beeld naar vrouwen toe, een achterlijke cultuur en een misplaatste macho-houding, wel misschien)

0
82 Big Tony

@73 Ik lees het, u hebt het door aha vooral die grote concentraties, dat is me toch wel wat he. Je mag wel op je vrouw passen met al die grote concentraties vooral als het allemaal al die grote concentraties verkrachters zijn, dan hoef je niet bang te zijn voor die blanke verkrachter want dat doen blanken niet, ben je gek. Kan je rustig je vrouw op los laten hoor ! Maar die enge grote al die grote concentraties he, ik zou er ook bang van worden hoor en mijn vrouw ook. Zit nu al in de kelder vanwege al die ongelooflijke grote concentraties verkrachters.

4
83 oculus amet

@79 Ik lees het, u hebt het door aha vooral die grote concentraties, dat is me toch wel wat he. Je mag wel op je vrouw passen met al die grote concentraties vooral als het allemaal al die grote concentraties verkrachters zijn, dan hoef je niet bang te zijn voor die blanke verkrachter want dat doen blanken niet, ben je gek. Kan je rustig je vrouw op los laten hoor ! Maar die enge grote al die grote concentraties he, ik zou er ook bang van worden hoor en mijn vrouw ook. Zit nu al in de kelder vanwege al die ongelooflijke grote concentraties verkrachters.

5
84 oculus amet

@84

Concentreer U ff zeg...

0
85 Omega

@83
Ik ontken nergens dat er geen blanke verkrachters zijn, maar die worden gewoon aangepakt, er wordt niet geheimzinnig over gedaan, media bericht er gewoon over etc... Waarom mogen wij niet weten dat de ongenodigde derdewereld migranten die wij van de regering moeten onderhouden tieners verkrachten? Lijkt me erg belangrijk om tot een evenwichtige mening ten opzichte van derdewereld migratie naar Nederland te komen..
Blanke Nederlanders worden hier geboren, Nederland is een Europees blank land, daar doe je niets aan. Dat is wezenlijk iets anders dan het toelaten van derdewereld migranten..

0
86 Abendland

@59 gewoon een klein deodorantbusje ...veel effectiever en legaal verkrijgbaar. question

0
87 RAGNAROK

@87

The Predator...

0
88 Omega

@16

Als er iemand mijn dochter of vrouw verkracht dan komt mijn jachtgeweer uit de kluis....

0
89 Liwwie

Het is onbegrijpelijk dat deze burgemeester daar nog steeds zit, na alles wat er is gebeurd, en ook al in hetverleden van die man ( zie wiki )
@16 Verkrachten ook.

0
90 Lara

@69 : tuurlijk, NRC, Volkskrant, De Standaard...vreselijke slechte bronnen....maar goed dat ik het weet. En alle bronnen liegen natuurlijk....weet je wat; er vinden helemaal geen verkrachtingen in Zweden plaats...........droom lekker verder......Waarheid is confronterend voor sommigen, guttegut.

0
91 N.Nescio

@76 ...je wordt niet op de eerste leugen betrapt. Heeft de PVV jou wat aangedaan? Bij elk draadje, al gaat het over Heel Holland Bakt..jij weet er altijd de PVV bij te slepen.........heb je ergens last van, gefrustreerd door iets.....kom, vertel het ons.

0
92 N.Nescio

@77 : Fout. Het IS nog niet geregeld....de Wet is nog niet in werking. De motie was bedoeld om direct kinderhuwelijken tegen te gaan. Ondertussen wordt er door de overheid dus NIETS aan gedaan!. Dat was het punt.

0
93 N.Nescio

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

22 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

1 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Actress Without DressJessae RosaePoonam Pandey WebseriesDesi Armpit PornHentai2readPetitgonewildGirls Gone WildChilenas PornPorn MakingloveCogiendo Ami HermanastraThe Private Avocado PornSoft Sex MoviesJav UncensoedIndian Big Dick PicsEmily Blak NudeEbonyblackpornFree Porn JapanaseGirldoporn ForumBella Thorne SexX Master TubePorna JordiAssistir Videos PornosPornos Puerto RicoDriping Wet PusyLopunny Fan ArtGyno XFamily NakedHentai Coming SoonBollywood Hot PicsLxxx VideoMea MealoneIndian Naked BhabhiWww Sexi Video HdWww Xxx Video NewPorn With A SnakeTeen Porn TubeFree Pirn VideoaPorn Rule34Vr Pron HubBlacked PronUpskirt PhotosSex Sex BfNetflix Sex ScenesGujrati Bhabhi Sex VideoPorn Hub CmFlashing Women In PublicButter Churner SexualAngel Wicky XxxLndian SaxIndian Kamasutra Sex ComPublic Naked MenBest Cheating PornstarsSexy Mixed WrestlingXxxn TamilDesi SexvMom And Son Cream PieBeandi Belle1960's PornHdhq PornKira Shine NudeHanata NakedNaked BlondeaVideos PornotransexualesLana Rhoades Xxx VideoSalman Khan NudeDesi Bf ComLoreesexloveEvilangevideoKitty CaprNew Malayalam Porn VideoWar XxxPainful FistingTopporno SiteXxxvidoes HdB Grade Movie ComDad Daughter Free PornGdp VideosNewsgroundPinkydoll PicturesSeikatsu Shuukan The AnimationLily Starfire OnlyfansJabv GuruNifty Erotic StoriedRitu Arya NudeScalett Johansson NakedBisex GaypornSerial Actress XxxBech VoyeurGay18Literotica Female AudioMoniiscars3 TiktokXnxx FamlieCute Blonde NudeXvideo New HotWww Mom Xxx Video ComSax VodioArina HashumotoLikethebugortheletClose Up Indian PussyGamelinkAisan Porn PicsPandamoviiesTubesafarTitie SelfiesBengali Adult Sex VideoIndian Hot Sex Dance2 GirlspornSexvietBad Dragon RexBlacked XxSex TenPenny BarderJenna SetivaBiggest Cumshots In The WorldFull PornerThreesome StoriesWww Xxx DeshiMatland WardTarzan Xxx VideosBailey_eilishSara Blake Cheek PornCyberleaksPorn Hd OnKasey KeiGrandys Near MeRuby Ashbourne SerkisVideo 69XxxkiWanderers Hub AgeNayanthara Xx VideoVends Ta CulotteUk VivastreetDeepthroating EbonyReyna BellePakistani Hd SexBeautiful Sexy XxxSabella MoniseMarathi JavajaviBukkakkeNadia Nyce Porn VideosRambha Naked PhotoFantasyland In TampaChaturbate WebChloe Bailey NakedGloryhole GangBig BoorPorn Full Hd SexXxx Sex Video In HindiFather And Daughter Romantic VideosLeggings Facesitting