Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Gebruikers social media zoeken troost in teksten van artiesten

De moord op Julie Van Espen hakt er diep in, zo blijkt op sociale media. Didalmi schreef een eenvoudig gedichtje over het 23-jarige slachtoffer, versregels die veel gedeeld worden. Ook de treffende woorden van Tommy Wieringa over dochters - neergepend op AD.nl naar aanleiding van de moord op Anne Faber (25) in 2017 - gaan weer rond. 

5 reacties

  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Je kan teksten lezen en schrijven zoveel je wil,net zoals met de aanslagen,liedjes zingen.Wat maakt t uit,zolang deze kwasten,die zich magistraten,rechters,advocaten noemen,ervoor zorgen dat niemand veilig kan zijn?Zolang er op dat niveau niks veranderd,gaan we nog veel teksten kunnen schrijven..
  • guy van wilder

    5 jaar geleden
    Ter ere van Julie schreef iemand op Facebook een gedicht. Misschien brengt het anderen ook troost. Ik wens iedereen veel warmte toe. Zoek Er zijn geen woorden meer dus ik wil slapen tot de draken veranderen in sprookjes en de spinnen aan het plafond zijn gaan lopen misschien kan ik verdwijnen in mijn kinderdromen Er is geen liefde meer want de boeven hebben ons gevangen onze liefde ging verloren aan het water waar fantasie voor eens geen fictie bleek Maar ik wil je zien en reik je de hand
  • Mi Janssens

    5 jaar geleden
    Graag eens een mooie witte mars voor de veiligheid van onze kinderen klein en groot. Het is nodig dat we er voor ijveren en bij stil staan. Het is ons mooiste geschenk.
  • Johan Vervaeck

    5 jaar geleden
    Vrouwenrechten en vrouwen die opkomen voor hun rechten. Allemaal mooi, heel mooi, maar ik heb zo de indruk dat ze de bal misslaan. Wanneer echt gericht tegen hun groeiend aantal belagers, hun aartsvijanden, zij die hun schoonheid, onze schoonheid willen ontnemen, en dat zijn heus niet hun naasten toch?
  • Hendrik De Laet

    5 jaar geleden
    Hendrik De Laet Heb geen teksten nodig van om het even wie . Ben er gewoon kapot van !..............Rust zacht lieve Julie..........