door Inter in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 3
  • 475x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gewoon stoppen met kijken, je ergert je niet meer en je houd tijd over voor leuke dingen.

6
1 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

2 muxer cracker

De Story baas wil meer showbiz nieuws ?.......

3
3 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

4 muxer cracker

De PVV en de Story .....

question Ik zeg verder niets meer!

14
5 Uit Den Haag

Zal de NOS ook uitgebreid de overlast die niet-moslims ondervinden van die ramadan in het nieuws brengen als een soort Ramandanoverlast journaal? En waarom toch elke keer die islam in het nieuws. Er valt daar gewoon niets positiefs over te melden. Elke land waar de islam haar intrede heeft gedaan scheppen de aanhangers mot.

4
6 ThWil

@2
Ach, arme muxer cracker, lijdt zo onder die gemene linkschmensen en moslims. Misschien wil moeder je wel over de bol aaien en een kopje warme melk voor je maken?

9
7 PuurHagelslag

@7 En een warme knuffel , gisteren Hugo Camps gezien bij Ivo Niehe die lijdt op 75 jarige leeftijd nog steeds aan het gebrek daarvan in zijn jeugd.....

4
8 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

9 muxer cracker

* Verwijderd door de redactie *

10 muxer cracker

* Verwijderd door de redactie *

11 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

12 E.Meel

En dan vindtmen het gek dat Nederland tegen de moslims is... Ze lijken telkens weer de hemel worden ingeprezen en alle mogelijke aandacht wordt aan ze besteed. Waar zijn de normen en waarden en de culture waarden van ons land gebleven?? O ja alleen de Passion..weliswaar niet moslimvrij...We moeten opstaan en opkomen voor ons land

4
13 starboy2500

Ik zag op twiiter ook alweer een groepje politie mensen een islamitische dienst bijwonen in een moskee,
De islam wordt door de overheid actief gefaciliteerd zich in onze open westerse maatschappij te wortelen,zich niet beseffende dat het onze tolerante maatschappij zal ondermijnen...

6
14 Hangingmen

* Verwijderd door de redactie *

15 muxer cracker

Bosma en de PVV moeten hun eigen omroep beginnen met programma's als Familietrots 2.0, het PVV journaal met bekenden van Kafka aan het woord en documentaires over buitenparlementaire oppositie die door een deel van de Pvv achterban nogal graag gevoerd wordt tijdens de Ramadan, de intocht van Sinterklaas, braakliggende terreinen met Varkensbloed inwijden etc etc. Ik ben benieuwd hoe hoog het aantal kijkers van de 1,4 miljoen mensen die op de PVV hebben gestemd zal zijn..

1
16 Arno82

@13 Volgens mij is het niet per se tegen "de moslims" maar tegen de islam als ideologie en de culturele gebreken die daarbij komen kijken. En dan hebben we ook nog een probleem met specifiek de "Berberse cultuur", daar hebben ze in Marokko ook mee te maken.

5
17 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

18 muxer cracker

* Verwijderd door de redactie *

19 E.Meel

PVV en Story : allebei bronnen van sprookjes.

4
20 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

21 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

22 E.Meel

@19 Moslims bezigen de islam, maar dat wil niet zeggen dat alle moslims hetzelfde zijn natuurlijk. Op basis van de islam, kan je niet alle moslims beoordelen. Jij zou dit dan ook niet moeten doen, dat is niet netjes.

4
23 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

24 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

25 E.Meel

Ik verwacht van een omroep die betaald wordt van belastinggeld dat er ook zo nu en dan wat educatief geplaatst wordt. Dat Bosma informatie geven over de ramadan vindt vallen onder islampromotie zegt meer over hem dan over de NOS

2
26 ThierryBaedet

De ramadan wordt nogal groots en met veel gejuich gebracht inderdaad.

3
27 JackKropotkin

@25
Je moet toch de artikelen eerst eens lezen voordat u reageert
Het gaat namelijk over het hekelen van de 'islampromotie' door de 'onafhankelijke' staatsmedia...

4
28 Hangingmen

Story? Bestaat dat roddelblaadje vol nep nieuws nog?

3
29 Anti-Prut

@25 Hoe kom jij tot de conclusie dat ik het daarmee eens ben?

Ik geef aan dat jij niet alle moslims over één kam moet scheren op basis van de ideologie die zij aanhangen. Ik beantwoord je vraag inhoudelijk door duidelijk te maken dat ik de individuele moslim loskoppel van de ideologie de islam. Niet alle moslims zijn voor mij hetzelfde. Voor jou wel?

3
30 Bluth

@26
Van de staatsomroep verwacht ik geenpublieke opinie sturende 'educatieve moslim promotie' maar gewoon onafhankelijke berichtgevingen

3
31 Hangingmen

@26 Wat mij betreft valt het onder de promotie van een bepaalde ideologie, maar onder het mom "vrijheid van religie" staan wij dit toe. Moet je je eens voorstellen dat ze dit met een ideologie zoals bijvoorbeeld het communisme zouden doen, zou je dan hetzelfde reageren?

1
32 Bluth

@29 ja, wordt hoofdzakelijk door laag-ontwikkelden gelezen... zelfde soort volk dat op de PVV stemt dus.

7
33 TedjeR

@33 Tsja door van die 50 plus vrouwen die iets te miepen moeten hebben aan de koffietafel. De story

3
34 Anti-Prut

@31 Een staatsomroep is per definitie niet onafhankelijk. De NOS is dan ook geen staatsomroep, maar een publieke omroep, maar dat terzijde. Als je informatie geven over wat de ramadan inhoudt en hoe een gemiddelde moslim er mee omgaat ziet als ''publieke opinie sturen'' of ''politiek bedrijven'' of iets dergelijks, kun je bijna alles wel als ''iets politieks'' framen.

1
35 ThierryBaedet

* Verwijderd door de redactie *

36 muxer cracker

@32 Als er een miljoen communisten in Nederland zouden wonen en velen van hen vieren elk jaar de Dag van de Arbeid ofzo dan wel ja. Moslims zijn een redelijk groot deel van de bevolking dus dan lijkt het me logisch dat er wat informatie over wordt gegeven.

2
37 ThierryBaedet

@35
Wel typisch dat de NOS dan nooit een 'informerend' item zal maken over bijvoorbeeld het toegenomen antisemitisme onder de moslimbevolking en hoe individuele moslims daarmee omgaan....

1
38 Hangingmen

@37 Serieus? Jij zou ruimte geven aan het communisme? Ik dacht, laat ik niet met het "meest extreme" voorbeeld van een ideologie aankomen zetten. Maar goed, stel je je nu voor dat er miljoenen nazi's in Nederland wonen, en de nazi-ideologie promotie krijgt op TV. Geen probleem? Moet kunnen?

Het nazisme is voor mij een net zo barbaarse ideologie als welke religie dan ook. Sterker nog, religies zijn vele malen barbaarser als je kijkt naar de gevolgen en het aantal doden. Waarom zou je ruimte geven aan zulke ideologieën? Dit is een oprechte vraag, ik ben hier oprecht nieuwsgierig naar want ik begrijp er niks van. Waarom behandelen we religies anders dan andere ideologieën terwijl religies niets onder doen voor ander barbaarse ideologieën waar we geen ruimte aan geven?

We hebben hier specifiek vrijheid van godsdienst, maar geen vrijheid van geen-godsdienst. Ik ben er niet vrij in om niet geconfronteerd te worden met religie.

2
39 Bluth

@21 E.Meel "Ik vind een ieder die flauwe nicks bezigt en niet met argumenten aan komt zetten, maar met op de man spelerij niet normaal."

Ik vind iemand die om de haverklap liegt niet normaal.
Ik vind iemand die geobsedeerd is over ultrarechts, PVV etc niet normaal.
Ik vind iemand die nooit excuses maakt niet normaal.
Ik vind iemand met 10duizenden reacties op NK niet normaal.
etc etc etc

3
40 dr.Bedwetter

@39 Ik heb het nergens over promotie. Uitleg geven over een onderwerp is toch duidelijk iets anders dan promoten? De NOS loopt anders wel een heleboel tegenstrijdige ideeën te promoten op hetzelfde moment. Dus nee ik vind niet dat er ruimte gegeven moet worden aan het communisme of dat nazi's gepromoot moeten worden (duh...)

''Waarom behandelen we religies anders dan andere ideologieën terwijl religies niets onder doen voor ander barbaarse ideologieën waar we geen ruimte aan geven?''
Ik weet ook niet waarom daar in de wet onderscheid in wordt gemaakt, daar ben ik het met je eens. Ik vermoed omdat religie minder gezien wordt als keuze dan de ideologie die je aanhangt, maar ook geen idee eerlijk gezegd

2
41 ThierryBaedet

@39

Precies. Ik als ongelovige heb het recht om helemaal niet met religie geconfronteerd te worden. Toch moet ik me vaak genoeg door idioten met een bijbel of een koran in de hand op straat laten vertellen hoe geweldig hun geloof is en dat ik me snel moet bekeren of anders........
Ik ga tegenwoordig op geen enkele discussie met zulke figuren meer in en vertel ze dat ze hun religie mogen stoppen waar de zon nooit schijnt. Dan loop ik luid lachend weg. Jammer dat het zo moet. Geen enkele gelovige zou het recht moeten hebben mij op straat met zijn achterlijk gedachtengoed aan te spreken.

1
42 toecutter

@42
Echt? Kom jij wel eens mensen met een Koran in de hand tegen die je vertellen hoe geweldig hun geloof is?
Ik zie alleen maar christenen die met je willen bidden of vreselijk vals zingend met borden staan te zwaaien en doem staan te predikken. De Jehova's staan tegenwoordig stilletjes bij hun foldermateriaal af te wachten tot iemand belangstelling toont maar een 'evengeliserende' moslim heb ik nog nooit gezien.

2
43 PuurHagelslag

** gebruiker verwijderd **

@40 Ik vind alles wat je niet normaal vindt opnoemen niet normaal.

44 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

45 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

3 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

3 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

4 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

5 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Je kunt er ook voor kiezen om dan maar helemaal niets meer te geven....

6 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

misschien niet direct identiteitsfraude - daar heb je meer puzzelstukjes voor nodig, maar kan zeker wel gebruikt worden bij ID verificatie waarb...

7 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

25 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

28 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

32 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

33 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Zoey Hollway PornFemale Tails PornVídeos Para MasturbarsePoreno ImageRachael Leigh Cook NudeXxxxx SexxNadia Ali Sex VideoSagurare OtomeNew Story PornBangbrosblack PornPeliculas Online PornosNikki Sims VideosIndo PornografiTubezaureChristy Canyon PornSami ParkerLittle NakedUnder The Skin Nude SceneFrotting VideosAuntjudysSky Bri Onlyfans Leaked.DitigalplaygroundPornaSpicydrea Onlyfans LeakSunny Fucked HardNaughty Amarika ComBrazzersexRealitikings ComSexbJepangsexXvideos HairyKiki Peach PornFyottHotbabes NakedSpanking DiaperedTaking BbcWon PornMobile Porn Games DownloadMujeres Desnudas Mas HermosasWww Hd Sex Video DownloadAisha BunnyLesbian Revenge PornR34 .comFotos Sexo AmadorLilianaheartsss RedditEygept PornAnty Xnxx VideosYiny NudeSavannah Bond HdZev Bellringer AnalCam Ao Vivo SexoChris RockwaySex Karte HoFingering Of GirlsLena The Plug .comKorean Erotic VideosBbw GilfGirlsdoporn 359CumoverloadMens DicksJax Slayher OnlyfansKim Kardashian Sex Tape LeakAdultsexchatExploitedcolegegirlArikacal NudeEnglish Sex Video IndianPalnetsuzySambaporno.Malaika Arora Hot Video/kristen HancherEmarrb LeaksLesbian Forced Face SittingCeleb Butt RedditHistoires XstoryNextdoortabooAunty Big SexSocial Media GirlaDixie Damelio NudeXxx Hat VidoXbizMallu Reshma BoobsKylie Rocket CreampieMs Visual PornMasalaaeen18 Years Old XvideoMonica RoccafortiHataraki AriXxxx Hindi ComSky Bri SexyAmateur HitwifeAnimepenisEboney Bbw PornJeans Sex VideoGwen Singer NudeHot Video FilmSt Nicholas Orgy自慰 視頻Sexo GuarroBest Sex MachineDildoNyyxxiiJapanese Family Sex StoryAstrid PornFat Women In PornMilf AssholeSexe Cam GratuiteXvideoa OnlyfansTamil Sex Video Tamil SexBackroomcastingcouch Camila MariaLong Legged SexyAnne Freak On PornhubXxnx VXxxx Sex IndiaLadkiyon Ka Nanga NachWww JavhdPorn 17thRebecca One Piece PornNaughty America My Friend's Hot MomOld Reddit NsfwHtml PornWww.xnxx.com.brCourtney Thorne Smith NudesTanya Robert's NudeCamistrellaMstriggahappy LeaksNude Celeb VidsVideos Pornos En Hd GratisFilm Pornographique XHeure PornPamelaríosMichelle Pfeiffer NudesKriti Sanon NudeHand Job On Big TitsSpankinghentaiHindi Suhagrat BfX Sexy ComEbony Bbw Mature PornUncensored Hentai English DubMia Sins NakedDukehardcore HoneysAmateur Porn HubSiri PornographyTürk PornoizleEva Lovia BbcSmurfette PornW Xxx ComJenna Ortega NudeChubby PawgCharissa Thompson PornSimona Tabasco Naked