Verhalen van het establishment vormen het grootste nepnieuws (elsevier.nl)


Elsevier is a global information analytics company that helps institutions and professionals progress science, advance healthcare and improve performance ...

door Febee in Overig  ·  40 Reacties

  • 31
  • 1083x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Met dank aan die zielige loser Hillary. Ben ik blij dat ze geen president wordt.

16
1 Moheed

MSM is inderdaad de grootste nep nieuws verspreider

12
2 mastermind

Heeft die Juncker nou zo'n plaat voor zijn kop, de arrogantie van de macht.

12
3 Nerva

nep

3
4 ExNuJij

Ik vraag me vaak af in hoeverre we onze geschiedenis boekjes kunnen vertrouwen. Ik bedoel als je ziet hoe de media wordt gemanipuleerd. Door alles dat macht heeft of wil vergroten. Wie gelooft dan nog wat we geleerd hebben over de geschiedenis?

De media is nep, de bijbel (koran, thora, ...) is nep de geschiedenis is nep. Als iets wel blijkt uit internet en simpelweg rondreizen op deze planeet dan is het dat vrijwel alles nep is. Het is de aard van de mens om te neppen.

Het ene nep is wel leuker dan het andere. Het nep van de EU/NWO is het nep van het nihilisme. Het nep van de sacherijnige herhaling. Het nep van de zwarte dood door verveling en nepotisme. Het nep van monopolisering en doodmaken van de alle diversiteit en creativiteit.

Geef mij maar gewoon het nep van de straat. Die is veel vrolijker, levendiger en warmer.

11
5 Phiteceen

@2 U zou het gewoon Lügenpresse moeten noemen, dan weten we uit welke hoek de wind waait

11
6 CayMan

* Verwijderd door de redactie *

7 Lone Wolf

De islam is een mooie vreedzame religie met respect voor onze westerse beschaving.

14
8 PeKa

Ik ben 87 jaar en dit is al eeuwen aan de gang en eindelijk wordt de bubbel doorgeprikt.

Als kleine jongen van 7 jaar hoorde ik het volgende gesprek tussen de Dominee en de werkgever (baas). Dit gesprek heb ik onthouden en is de lijdraad geweest in mijn hele leven.
citaat:
De dominee zei tegen de werkgever (baas):
"Ik hou ze dom, dan hou jij ze arm"

11
9 opabert

Nepnieuws is helaas niet te stoppen....of men moet het internet volledig stoppen.

De hoeveelheid links die vaak refereren naar zeer vage YouTube propaganda filmpjes komen ook hier op NK regelmatig voorbij en er zijn mensen die helaas niet inzien hoe manipulatief deze filmpjes bewerkt zijn waar ze de indruk creëren dat het werkelijk is en helaas tuinen veel mensen daar regelrecht in......

Wat tevens apart is dat mensen vaak op diverse hoax sites zitten die dan ook weer praten over nepnieuws alleen de hoax sites proberen dan juist de gevestigde nieuwskanalen te beschuldigen, terwijl men bij hoax sites weinig echt feitelijke bronnen kan vinden zijn die wel te vinden bij gevestigde nieuws site's waarmee men vaak heel makkelijk kan achterhalen of iets wel waar is of niet waar. Hoax sites zijn voor mij ook sites die feiten door elkaar halen of ze gewoon totaal verdraaien.....

3
10 Marc Anthony

"Internet heeft opiniemacht van establishment doorbroken

Het establishment heeft last van de sociale media. Niet lang geleden beschikten ze over de belangrijkste media. Daardoor konden ze berichten en de interpretatie daarvan kanaliseren. Dat is niet meer mogelijk. De ontwikkeling van cyberspace heeft tot een doorbraak geleid: het machtsmonopolie van het establishment bij de opinievorming is doorbroken.

Juncker en zijn collega’s zijn niet langer in staat om via de gevestigde media kiezers te manipuleren. Een voorbeeldje: ze wilden ons laten geloven dat de jihadisten geen gebruik zouden maken van de vluchtelingenroutes. Dat is wel gebeurd en de mensen die dat hebben voorspeld, hebben gelijk gekregen. Vanwege de sociale media en diverse websites durft niemand dit feit onder het tapijt te vegen."

waarvan acte..

5
11 tistochwat

@5
De geschiedenis herhaalt zich. Terwijl een groep mensen dit ziet, zijn anderen alleen maar gericht op macht, geld en materiële zaken. We herhalen de geschiedenis voor deze mensen, zodat ze weer bescheidenheid leren.

4
12 sparta

MSM? Grootste nep nieuws staat gewoon in de Koran, Bijbel en Tenach?

5
13 Amsterdam Oud-Zuid

@10 "Hoax sites zijn voor mij"

Veel zogenaamde hoax sites zijn voor mij aanvullingen op de nieuwsselectie van bijvoorbeeld de NOS, oftewel datgene wat de NOS ons niet vertelt.

Dan wordt snel duidelijk hoe eenzijdig de berichtgeving over bijvoorbeeld Aleppo is en waarom er vrijwel niets wordt bericht over Jemen. Echt nepnieuws is verifieerbaar onjuist. NOS-nieuws is verifieerbaar eenzijdig.

7
14 Dune

Nepnieuws is gaan betekenen: nieuws dat niet exact gelijk is aan de eigen mening.
Boris Johnson heeft regelmatig nepnieuws verspreidt. Het EU gebouw in Brussel zou gesloopt worden wegens asbest, Europa zou bepalen hoe bananen er uit moeten zien zijn de bekendste. Twee onzin verhalen waarvan het bananen verhaal nog tijdens de Brexit campagne van stal werd gehaald. Mensen geloven het als het in hun straatje past. Dan is het geen nepnieuws.
Net als met samenzweringstheorieen. Hoe vaak, ook buiten internet, hoor ik niet "maar al die samenzweringstheorieen blijken toch te kloppen". Dat zijn de mensen die dan ineens niet in een samenzwering van Rusland en populisten tegen het westen.
Kersenplukken noemen de Engelsen dat.

0
15 Ketter

@13 Dat is geen nieuws, dat zijn oude achterhaalde verhaaltjes.

0
16 PeKa

Wauw. Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar het moet gezegd worden nadat ik vaak op hem afgegeven heb.

Afshin Ellian zegt eens wat verstandigs en wat het herhalen waard is.

3
17 progressiefliberaal

@5 Daarom is er een heel erg bekende uitspraak: Wie de oorlog wint, bepaalt de geschiedenis.
Er zijn dan ook helaas weinig mensen over die iets anders kunnen zeggen.

Iedereen krijgt een moment in hun leven dat zij denken, hé krijgt nou wat!, mijn ouders weten niet alles, ze zijn niet zo slim als ik dacht.
Daarna krijgen sommige mensen het idee van, hej, er klopt iets niet met betrekking op de politiek, hmm er is iets maar kan mijn vinger er nog niet op leggen.
Dan heb je mensen die ontdekken dat het nieuws wat vooral op de staatszenders wordt laten zien, anderen niet uitgezonderd, niet helemaal klopt.
Dan gaan sommige het onderzoeken en komen ze op hele andere verhalen uit, en daaruit probeer je dan te filteren wat de waarheid zou kunnen zijn.

En je hebt de mensen die zeggen, de NOS is de waarheid, en alles elk woord en letter wat Rusland zegt is nep. Ja is enorm triest, ik snap ook niet waarom er geen lest wordt gegeven in deze zaken.
Minstens de helft wat je op de middelbare school krijgt heb je zeer weinig aan of helemaal niets.

2
18 etymologie

Straks krijgen we hier een EU-CNN, met de hele dag fake news. Gruwelijk die hele EU. Uit de EU nu.

6
19 lieveschat

Het is net als met de strijd tegen terrorisme. Nepnieuws wordt door allerlei partijen gebruikt voor politieke doelen. Dat hou je niet tegen. Het is dan ook zinloos om de oorlog te verklaren aan nepnieuws. Het ontmaskeren met verifieerbare feiten is alles wat je kunt doen. Daar hebben we de journalisten van de toekomst voor nodig. Mensen die zich niets aantrekken van de mening van wie dan ook.

2
20 Conclusius

Wanneer propaganda werkt hoort men niemand klagen, wanneer de magie uitgewerkt is, dan worden er zondebokken gezocht.

Het liefst wordt de leugen zo hard mogelijk geschreeuwd en zo vaak mogelijk herhaald, zodat de leugen waarheid wordt.

Alles is nepnieuws, het is uit welk perspectief het bekeken wordt!

3
21 garriet

Toepasselijk...
De Grote Leugen (Duits: Große Lüge) is een propagandatechniek. De term werd bedacht door Adolf Hitler en hij noemde het in zijn autobiografie Mein Kampf "een zo kolossale leugen dat niemand zou kunnen geloven dat iemand de waarheid zulk grof geweld aan zou doen".

1
22 De Antiheld

Zegt het woord "spindoctor" niet voldoende?
Alle belangrijke politieke nieuws wordt gespind.

Dat wil zeggen rond gebeurtenissen wordt een toedracht, een verhaal gesponnen dat voor een bewindsman, een politiek leider of voor een partij zo gunstig mogelijk is.

Jack de Vries, CDA, spon over Wouter Bos: "U bent niet eerlijk en U draait" en liet het uitspreken door Balkenende in verkiezingstijd. Niemand weet meer waar de uitspraak over ging, maar de spin zelf, de zinssnede is fameus geworden.

Mark Rutte was campagneleider van Jozias van Aartsen. Nu is de spindoctor van de VVD partijleider en minister-president.

Jack Monasch was een van de spindoctors van de PvdA.

Jan Nagel, voorzitter van 50 Plus was eveneens ooit spindoctor voor de VARA en PvdA.

Kortom, het wemelt ervan binnen de gevestigde politiek.

2
23 duurendaal

Achhhhhh - Juncker toch , je weet toch ook wel dat jij met de EU de aanstichter bent van al het nep-nieuws ?
Sinds de EU in 2001 de nep-euro er doorheen gejast heeft.
Met sindsdien de ene crisis na de andere crisis,'
En vele landen binnen de EU die failliet zijn en aan het infuus hangen van de "welvarende landen" via de Transfer Unie , wat niks met nep te maken heeft.
Bestaat er geen vertrouwen meer.
Net in jou. Niet in de EU.
Niet in nationale overheden.
De EU heeft met ongekozen leiders zonder mandaat , de Europese Bevolkingen gruwelijk misbruikt om de eigen grootheidswaanzin gestalte te geven.
En wat wil je nu ?
Met bestrijding van nep-nieuws , wat de EU als grootste verspreider de wereld in helpt ?
Gaan we nu censuur krijgen ?
Is dat de bedoeling ?
Met diverse nationale verkiezingen voor de boeg in 2017 ?
Met er het één en ander in diverse landen gemanipuleerd worden ?
Je bent een enorme "Jan Joker" - Juncker , je hoort in een kliniek om hulp te krijgen voor je waanideeën.

4
24 Jalinda

@24
Wat een onzin in uw post, zoals:

"nep-euro"
NOP, u betaalt er elke dag mee

"sindsdien de ene crisis"
NOP, in 2008 stond de euro nog zelfs op 1,6 tov dollar

"EU heeft met ongekozen leiders "
Tja, dan had NL voor de grondwet moeten stemmen, dan kon u nu uw leider kiezen

"bestrijding van nep-nieuws, Gaan we nu censuur krijgen "
Waar staat dat?
Juncker heeft gezegd dat social media en google zelf meer moeten doen om nep nieuws tegen te gaan

13
25 LGK

"De vrijheid in cyberspace mag slechts door de overheid worden ingeperkt bij dreiging van geweld, jihadisme en andere strafbare feiten."

Hoezo andere strafbare feiten. Helemaal niet. Grootscheeps geweld tegen onschuldige burgers, en niet alles, dat in hun bolle hoofd opkomt, om strafbaar te verklaren, zodat ze weer een "strafbaar feit" hebben geconstrueerd om mensen op te kunnen pakken, om heel andere redenen dan ze beweren.

Neem "witwassen", verdenking van. Wat een ongelofelijk handig, lekker vaag begrip, waarbij het publiek weer eens niet kan controleren, wat er wel en niet aan klopt.

Het wordt nu al ingezet om mensen, die uit de EU reizen, te fouilleren op contant geld, en als ze dat bij zich hebben, meer dan voor de reis logisch is, worden ze gelijk gearresteerd op "witwassen". Ze moeten eerst bewijzen, waar ze het vandaan hebben, waar ze het voor bij zich hebben, en intussen worden alle databases nagekeken of wie dan ook nog meent, geld van ze tegoed te hebben. Gek genoeg duikt er altijd wel iets op, een boete, een vermeende belastingschuld. Intussen heeft men tijd, dieper te spitten.

4
26 Wendel

@10
"Nepnieuws is helaas niet te stoppen....of men moet het internet volledig stoppen."

Jij bent heel wereldvreemd of je hebt een geheime agenda.

Als je nepnieuws aan internet linkt dan heb je een enorme plat voor je kop omdat je daarmee impliceert dat de off-line nieuwsbronnen betrouwbaar zijn.
Gevestigde nieuwskanelen en verifieerbare bronnen? Laat me niet lachen. Die zijn er zeer vaak niet. De gevestigde media is zeer vaak niets meer dan knip en plak werk dat binnen het politieke denkbeeld valt. Als voorbeeld wat is de bron dat er X doden zijn gevallen in Syrie? Of dat 3 weken geleden Y IS leden zijn gesneuveld? De bron is een regeltje op een telex. Als een andere bron tegenspreekt wordt de bron die binnen het politieke doel valt als waar aangenomen.

Het meest voorkomende feit is nieuws is dat het niet geverifieerd is door de de uitgever ervan.

3
27 Rex

geschiedenis is kneedbaar. vertrouw nooit een geschiedkundige

2
28 semperpenis

@26 Ja: de EU staat voor onbelemmerde doorgang van personen maar niet van geld.
Men is als de dood dat er geld naar een ander land verdwijnt. De Nederlandse overheid/belastingdienst beschouwt al het geld in Nederland als haar eigendom. Klopt ook wel met belastingpercentages die de 100% aan het naderen zijn.
Het geeft ook aan hoe ondoordacht de EU opgebouwd is: wel een gelijke munt en veel gelijke wetgeving maar ieder land zijn eigen belastingsysteem.

2
29 Conradijntje

@27

Grappige reactie van u...vooral dat wereldvreemd of geheime agenda. Echt heel vaag. Denk helaas dat het meer van toepassing is op uzelf dan dat het enige betrekking heeft tot wat ik had geschreven. Want u impliceert totaal verkeerd. Maar dat geeft niet hoor, is ten slotte uw mening. Kan er alleen weinig mee gezien u feitelijk volledig onjuist oordeelt over hetgeen ik had geschreven.

Tevens als ik nieuws niet kan verifiëren ongeacht waar het nieuws vandaan komt zal dat geen echt nieuws voor mij zijn. Dat had u al kunnen begrijpen maar helaas......

1
30 Marc Anthony

Juncker zegt zelf in 2011: "Als het ernst wordt moet men liegen".

En uitgerekend deze Juncker gaat ons voor nepnieuws waarschuwen?!
Wat een hypocriet!
Hieruit blijkt dat er groot gevaar is dat het nepnieuws juist van Juncker zal komen...

3
31 Graaier1000

@25
Er staat nergens dat we nu censuur gaan krijgen.
Er staat "Gaan we nu censuur krijgen ?"
Die ? erachter , betekent dat het om een vraag gaat.

1
32 Jalinda

Laat het internet met rust.
Het is de enige plek waar iedereen gelijk kan zijn.
Vervolg/bestraf alleen als de wet wordt overtreden.

En accepteer dat overheden en media de grootste bron van nepnieuws zijn.

Verder gewoon je verstand gebruiken.
What's new?

2
33 Querido not

Kim Jong Juncker baalt dat zijn fake propaganda steeds minder geslikt wordt en gaat wild om zich heen slaan... Ik zie hem nog wel bepaalde internetsites in de EU blokkeren, hij is er gek genoeg voor!

2
34 Sniper_on_speeddail

@25 deze instituten kunnen niet bepalen wat nep nieuws is

2
35 Eastwood

Bij politici gaat het er juist om wat ze je NIET vertellen.
Alles wat zij wel vertellen is nep.

2
36 Zwitserlevengevoel

“If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”

Aldus een quote van 70 jaar oud.

2
37 Eastwood

Ach, de nuance, hé. . . . .

DIE is ver te zoeken.

Iedereen heeft een verhaal waarbij hij of zij zichzelf het meest gunstig presenteerd.
Daar is in principe niks mis mee. Jij en ik doen het immers ook.

Maar zoals iedereen weet zijn er mensen die 'het oppoetsen van het eigen blazoen' nogal overdrijven of, en die zijn er ook, die regelrechte leugenaars zijn.

Die mensen vind je overal, en naar je eigen smaak kun je wijzen naar de bekende verdachten (e.g. Trump, Clinton).

Dit is geen nieuws, niet letterlijk, en ook niet figuurlijk.

En 'echt nieuws' en 'nep nieuws' dan?

Echt nieuws ligt dicht bij wat er echt is gebeurt. Het komt uit betrouwbare bron. De nieuwsgaring voldoet aan de regelen der kunst die journalisten hanteren (altijd twee bronnen, indien mogelijk met naam en toenaam van de bron, etc).

Vroeger voldeden de meeste zichzelf respecterende media aan deze regels.

En nu?

Nu kan iedereen nieuws brengen.
De ooggetuigen van een treinramp die foto's twitteren zijn er als eerste bij.
De bloggers die vertellen wat ze zien.
Websites die zélf aan de slag gaan met het verzamelen en brengen van nieuws.

Prima. Zo lang ze de waarheid communiceren is het een waardevolle aanvulling op wat er al was.
Maarrrr. Er is geen controle op. . . De journalistieke toets met meerdere bronnen, met naam en met toenaam etc. die is er niet.
Iemand met kwade bedoelingen, of iemand die met een sterke overtuiging vooral het eigen gelijk wil bevestigen, of iemand die slechts geld wil verdienen aan clicks kan Twitter, Blogs en Websites optuigen die 'nieuws' brengen.

Nieuws dat geen nieuws is omdat het uit de duim gezogen is.
Nieuws dat wordt ingezet op de publieke opinie te beinvloeden
Nieuws dat zo wordt geframed dat het alleen dient om het eigen gelijk te bevestigen

Neeeuh.

Ik zie een hele waaierd van nieuws. Van feiten via manipulatie naar leugens naar 'nieuws' met het doel om clicks te krijgen.

En deze column dan, van Afshin Elian?

Die past in de trend om de vinger te wijzen naar 'degenen die het het meest hebben vernacheld'. De anderen dus. . .

('de overheid en media zijn de grootste bron van nepnieuws', van dat soort dingen)

Prettige vakantie, en een gelukkig nieuwjaar allemaal!
.

1
38 hippodepippo

@38 als 98 procent van je bronnen uit ANP bestaat dan bedrijf je niet echt goede journalistiek.

Voor de rest heb je gelijk.

0
39 Eastwood

@39

Het ANP is niet je slechtste bron. Voor de rest heb je gelijk.
.

0
40 hippodepippo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@36 Het is toch mooi dat je als werkende belasting kunt betalen? Ik betaal liever veel belasting dan dat ik weinig inkomen heb omdat ik niet k...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

@5 Yep. . . . Rusland is ook opgezadeld met een stelletje enge dictators.En Iran met smerige islamitische ayatolla's. . . ...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@36Dat geldt ook voor de autochtonen, die nog nooit gewerkt hebben....

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@34 Nou zeg, wou ik op je reageren drukte ik serieus per ongeluk op de min. Mijn telefoon liep vast. Excuses hiervoor. Die ene min heb je niet...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@33 Wat wil je nu eigenlijk zeggen? Dat er geen Nederlanders bij de deur lopen? Of gewoon dat je vluchtelingen geen beter leven gunt? ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Eigenlijk betalen mensen zonder werk geen belasting, die schuiven het hoogstens terug naar de belastingdienst....

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@32,Maar dat geld wordt wel - in veruit de meeste gevallen - alsnog eerst weggehaald bij de mensen die wel werken....

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@33 Correctie: statushouder ...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@28 "Die uitkering is zeer zeker geen gratis geld" Dat kun je dus het beste zeggen tegen degenen die dat tegen mij als antwoord ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Meisje (16) uit Amsterdam overleden na val uit raam, politie sluit misdrijf niet uit

Pfff, het zal je kind maar wezen. 😥...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Kissing And LickingJapani Xx ComWww Beeg ComTaxi 69 ComPor ArabeXnx BoudiSherlyn Chopra Sex SceneHot Hot Xx VideoBrzzrsSite PorographiqueJogo Pornô GayFilmes Pornos Do BrasilJosé Ramón BarretoPorn BeaitifulBangbross PornHot Nude WimenBrennah Black NudeJapenese Forced PornSelfiecumMissax PornvideosReddit O FaceNude TeenRiley ReyesBigdickblackshemalesCulos PornosLesbians Sucking On Big TittiesPornhub HeadquartersKagney Linn KarteeSidneysummersKiss X Sis AnimeThisvodFree Videos PornosPunjabi Sex MovieMassage Sex TubeBornhupManipuri FuckIndian Breast Milk PornXxx ColegialasSwinger Mature VideosImajenes PornográficasSteffy Moreno PornBazzers VediosIndonesiaxxxKyra Santoro NudeMidv-353Bangladeshi Hot Sex VideoAnaldeepBella Rowland PornTiktoi PornSunny Leone Last PornSleep Sex PornLesbian Kinky PornPorn Of Men And WomenHotel EroticaXxzxxSkylar StormSexvidioscomForce Indian PornWonder Woman Pornography3d Tentacle HentaiForced Anal Porn VideosSkylar Vox VideosTop Porn VidesExhibitionist WivesJaimie Chung NudeFace Off Sex PositionMycherrycurshOld Gaymen PornTushy Double PenMilf Cream Pie CompilationBritish Porn AmateurChristina Cole NakedHd Porn VeXxx ShardhaSexin BanglaCumming On BreastsFree Hd Sex VideosThe HentaisPegging CaptionJohny X VideoDesi AnalAutumn Falls BoobsHelpless Teens PornBig Tit Chinese PornSteep Dad PornHot Web Series XvideoSara Jay ComHindi SeksSuju HonjuSexfreeSsbbw Sweet CheeksAllporncomic.xomFree Bazzers.comBinkini PornHot Guy Sex VideoLandon XxxHot Naked Black WomenStepmomthreesomeFamily CuckholdsSkipthegames Greenville ScAnitra FordVanessa Williams NudesCelebrity Ep 1 Eng SubHeroins Sex VediosNagasawa MarinaMilf BondageShemaletube.cXfantazuPo Rn TwitterMassage X VideoXvideo AnalKatrina ReedTreyschlongzFree Porn VidioNew Desi Porn SitesSunny Leone Free SexViolet Myers RickysroomJapanese EroticaJavjunkiesXfightsPorn AbdlPorn StepdadVideos Pornos De NegritasCumboxLatest Fucking VideosHome Alone SexKiwvr-542Sean Cody BrandonShaved DickJizz MoviesPornhfldXnxx YamilPorn In Horror MoviesHot Nude CelebsTeens With Huge TitsTetchie AgbayaniFat Bitches Fighting Over FoodWww Xxx 2Desi PudiChubby Xxx HdAnal VirgingSx Videos IndianFake PorncastingKorean HairypussyHemster Porn TubeSexo CaseirosJane Masfield NudeIzzy Green JoiBig Black PenisZuleyka Santiago Porn