Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
Zuhal Demir (N-VA). © Jan Aelberts

Zuhal Demir betreurt luchtig Stubru-programma over ramadan

Vanaf dinsdag presenteren Rachid, Mous en Youssef Lamrabat , drie Belgisch-Marokkaanse broers, vijf weken lang op Studio Brussel ‘Ramadamadingdong’, een entertainmentprogramma “over hoe moslims de ramadan in België beleven”. N-VA-politica Zuhal Demir is alvast geen fan van het idee. In een lang bericht op Facebook beschrijft ze wat er volgens haar verkeerd is met een “luchtig programma over de ramadan”.

158 reacties

  • Danny Weckhuyzen

    5 jaar geleden
    En maar mensen verdelen ! Respect voor elkaar is de beste lijm die liefde creëert en haat verdrukt. Dat zijn "onze waarden en normen" !
  • Nihal Eken

    5 jaar geleden
    Ik denk dat Zuhal Demir de politiek is ingestapt om de islam continu aan te vallen. Hebt u echt niets nuttigers te doen dan dag in dag uit over dit programma te zagen? Iedereen zijn eigen mening over dit progamma, maar get over it als het je niet aanstaat.
  • Claudine Declercq G.

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Mevrouw Demir, Heel erg jammer maar ik haak af als trouwe luisteraar van studio Brussel. Sorry. Claudine De Clercq
  • Sara Peeters

    5 jaar geleden
    Dat ze maar stopt met StuBru aan te vallen het is al erg genoeg dat we afscheid moeten nemen van Christophe Lambrecht! RIP en sterkte aan familie!
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    De linkse VRT probeert de sLinkse partijen wat voedingsbodem te geven tegen de volgende verkiezingen. Als tolerante burgers kunnen we toch geen bezwaar hebben om beetje bij beetje we geïndoctrineerd te worden.