door Inter in Overig  ·  90 Reacties

  • 31
  • 1017x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@44 die 500 jaar roofmoord komt eerder van de moslims dan bij die westerlingen.
Zolang zijn de westerlingen niet eens in het midden-oosten, terwijl de invasies van moslim legers( ottomanen, moren en berberse piraten) eeuwenlang een ander het leven heeft zuur gemaakt.
Al Qaida is ontstaan vanuit islam zelf, het is de meeste vrome moslims in hun ogen die strijden tegen de modernisering.
Die zelfde dictators zijn in veel gevallen ook zelf aan de macht gebracht door de westerlingen. die dictators waren en zijn seculair en modern georiënteerd. De gemiddelde moslim had en heeft een hekel aan hun.
En daarnaast is het Midden-Oosten het slagveld van diverse grootmachten lang en breed voordat Amerika en Britten zich mee bemoeide.

Niks is niet perfect, en zal dat ook nooit wezen. maar de beschaafde westerlingen zien dat tenminste in terwijl de achterlijke moslims geloven in hun strijd/jihad die in hun ogen wordt geleid door de perfect wezen allah(arabisch voor god).

6
51 Handalf

Ayaan zegt wijze dingen

''Geert is een populist die de symbolen van de islam zoals de moskee en het hoofddoekje gebruikt, maar hij lost niets op'', stelt ze.

“Hirsi Ali zegt niets te zien in de beleidsvoorstellen van Wilders, zoals het verbod op hoofddoekjes en de Koran of het sluiten van moskeeën. ''Massadeportatie van moslims is geen antwoord op de problemen. Wie gaat hij dan precies het land uitzetten en wie mogen er blijven? Zijn beleid is onuitvoerbaar'', aldus het vroegere VVD-Tweede Kamerlid.“

15
52 mo

@24 : Jaren geleden wist iedereen dat op maandagochtend op de Dappermarkt echt dure spullen voor weinig werden verkocht, kinderschoenen van Pinokkio voor een tientje, bijvoorbeeld. Van faillissementen van winkels enzo.

Toen hadden ineens de allochtone vrouwen dat ook door. Die schermden een tafel als groep af, en ze lieten je er niet tussen, als je er al stond werd je er tussenuit gewrongen, en als je je niet liet verjagen werd alles uit je fikken gerukt, je werd steeds weggeduwd en een ander griste weg waar je naar reikte, ze duwden je zelfs over de tafel voorover zodat je nergens meer bij kon, gingen op je rug liggen dus.

Ze gingen echt tot het gaatje, en je moest een touchdown maken bij de verkoper, het in zijn hand drukken, voordat ze opgaven. Dat redde alleen iemand die getraind was in vechten, ik geef het je op een briefje. Maar slaan kon je beter laten, gewoon terugduwen en -wringen, wat een vertoning!

5
53 Wendel

@52 : Hoe is het wijs, als je zegt, dat je de handen in de lucht moet gooien want je kunt er nou eenmaal niets aan doen als je bevolking wordt onderdrukt door een agressieve minderheid? Je zou zweren dat de boeddhisten van Birma tenminste snappen, dat je je dan maar voor racist moet laten uitmaken zolang je maar niet verraderlijkerwijs de zorgplicht naar je bevolking toe van de hand wijst, zoals Rutte deed. Maar wel belasting bljiven eisen!

En intussen alleen criminaliteit bestrijden als dat veel media-aandacht opbrengt, past in je politieke leugen-campagnes, of als het lekker veel geld oplevert vanwege wat je allemaal ongestraft mag houden, als overheid, als je het bij iemand aantreft. Het lijken wel moslims, die mogen van Mo ook alles houden dat ze aantreffen bij hun veroveringen voor de islam, inclusief de mensen, en ze mogen ermee doen en laten waar ze maar zin in hebben.

6
54 Wendel

** gebruiker verwijderd **

== Interview Ayaan Hirsi Ali: ‘Immigranten maken leven onze vrouwen onveilig’
Delen
Delen
Ayaan_Hirsi_Ali_by_Gage_SkidmoreFoto: Ayaan Hirsi Ali bij CPAC 2016, via Wikipedia.org.
Door Wout Willemsen 4 mei 2019


Kies jouw gouden ei en zie of je € 25.000,- ontvangt!

Nuon: kies zelf jouw cadeau tussen de €200 en de €350 euro!

Tot €600 korting op je E-bike!

Streamen zonder toezicht!
Ayaan Hirsi Ali is even in Nederland. De Telegraaf wist een exclusief interview te regelen. Het voorstukje belooft al veel goeds. Zo vertelt ze over hoe de tijden zijn veranderd en Europa een stuk onveiliger is geworden door immigranten.

Ayaans’ hele leven staat zo’n beetje in het teken van waarschuwen voor de islam, immigranten en de spanning tussen het Midden-Oosten en Europa. Het is dan ook niet zo gek dat juist zij degene is die ‘gewoon’ kan zeggen dat immigranten het leven van ‘onze’ vrouwen onveilig maken.

Als voorbeeld noemt ze een situatie van vroeger, waar zij met haar vriendinnen uitging in Nederland. Tien kilometer op de fiets, en dat was alleen nog maar de heenweg. Zij ging, net als vele anderen, ‘s nachts terug langs een fietspad door het bos. Ze werd praktisch uitgelachen toen ze haar vriendinnen waarschuwde over dat dit eigenlijk heel gevaarlijk was.

De houding van toen is nog best te begrijpen. Tegenwoordig eigenlijk niet meer. Voor Hirsi Ali is het overduidelijk: het probleem ligt bij immigranten die niet gewend zijn om respect te hebben voor vrouwen. Zolang dat niet wordt begrepen blijft het risico een stuk kleiner lijken dan die eigenlijk is. De veiligheid is rap achteruit gegaan, met name voor vrouwen in Europa.

Maandag staat het hele interview in de krant, dat wordt vast een mediarelletje! ==

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/interview-ayaan-hirsi-ali-immigranten-maken-leven-onze-vrouwen-onveilig/

55 verwijderd924924212

@53 weet al dat ik in zo`n situatie het onder spit delft zou het niet eens durven aan te gaan.
loop steeds vaker om en mijdt steeds meer plaatsen en plekken.
word eigenlijk gewoon verdrongen, voor mij is het niet meer veilig en op bescherming hoeven we echt niet op de overheid te rekenen.

maar als ik dan zeg ik word er bang van...

4
56 Gratiebarmhart

@53 Zwendeltje, zwendeltje, niet zo liegen hè. Ten eerste is kwaliteit van de spullen op de Dappermarkt niet bijzonder, ten tweede is er altijd politie aanwezig en ten derde is mij na jarenlange bezoeken op de Dappermarkt maar ook ander Amsterdamse markten nog nooit iets uit mijn handen gerukt. Behalve mijn portemonnee een keertje door een autochtone hangjongere (en die kreeg ik met de hulp van wat omstanders gewoon terug)

7
57 Zucht

@53 . Het topic gaat over de stelling van Hirsi Ali niet over een fittie over goedkope schoenen op de dappermarkt.

2
58 Tralalala

De bewegingsvrijheid van vrouwen wordt vooral beperkt door angst, gezaaid door charlatans die daar zelf beter van worden.

De verkrachter die uit de bosjes springt is een statistische zeldzaamheid, de meeste verkrachters zijn bekenden van het slachtoffer.

4
59 morandi

@39
Inderdaad aanpassen aan onze normen en waarden , met in achtneming van hun gebruiken mits ze op voldoende wijze passen in onze samenleving .

2
60 on the mountain top

@59 .Helaas maar waar. Het grootste misbruikt vindt plaats in de eigen kring.
Zolang religieuze en politieke stromingen de gruwelijkheden van verkrachting en seksueel misbruik slecht willen misbruiken als stok om de tegenpartij mee te slaan zal er helaas weinig gedaan worden om de basis van misbruik aan te pakken.

4
61 Tralalala

* Verwijderd door de redactie *

62 E.Meel

@53
nimmer een 'duwgevecht' op de Dappermarkt gehad

2
63 Grootmoeder

* Verwijderd door de redactie *

64 Pxf7+

Waar kennen we Ayaan Hirsi Ali ook al weer van? Iets met misleiding door haar van het Nederlandse volk in de tijd van Rita Verdonk?

16
65 Barbapapa-7,5

@65 de enige die hier misleid zijn mensen zoals jij met eeuwige onzin.

4
66 Handalf

@51
Afganistan, Irak, Libie, Sirie.
Allemaal naar de kloten, dank zij ons.
Telkens onder valse voorwendselen.
Miljoenen vluchtelingen als gevolg.

Wat wil je met leiders die Cuba een grote vijand vinden, maar Saoedi Arabie een goede vriend.

Uiteindelijk zijn het moslims, die op de grond, het allerergste tuig (Al Qaida) bestrijden.
Maar dat tuig wordt dan weer gesteund door ons.

5
67 janpietersn

De basis voor misbruik ligt niet in de politieke, of religieuze hoek. De basis ligt in een algeheel gebrek aan respect voor de lichamelijke integriteit en in de makkelijkheid om er mee weg te komen.
Pedo priesteres vonden hun lusten belangrijker dan het welzijn van hun jonge misdienaren , de grappige ouwe oom dacht ook dat hij zijn geilheid best wel tot uiting kon atwn komen op zijn nichtje of neefje. De pipo die op een eerste date denkt recht op seks te hebben, desnoods met geweld, omdat hij een drankje voor je heeft betaald.
Zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen die niet in het standaard verkrachters verhaaltje passen waar sommigen zo graag mee schermen.
Juist de overheersende retoriek dat misbruikers enge mannen of vrouwen zijn die zich schuil houden in de bosjes of alleen maar van desbetreffende tegen partij kunnen zijn zorgen er voor dat seksueel geweld onder de radar kan doorgaan en de daders er mee weg kunnen komen.

1
68 Tralalala

** gebruiker verwijderd **

@52 . Wat valt er op te lossen? Moslims moeten gewoon in een moslimland gaan wonen.

Daarnaast, Wilders doet voorstellen en die voorstellen zijn (nog) niet tot beleid gemaakt. Het is nog niet zo lang geleden dat in De Balie, Amsterdam werd voorgesteld om in ieder geval te beginnen met het uitzetten van moslims met een te grote bek.

69 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@65 . Hirsi Ali was een vluchtelinge, en die moeten soms liegen. Als we alle moslims en vluchtelingen die hebben gelogen over hun leeftijd enz. zouden uitzetten, nou, dan zou Nederland een stuk opknappen.

Hirsi Ali heeft hier bij ons zeker twee kostbare universitaire opleidingen gedaan en spreekt prachtig Nederlands. En die vrouw hebben we door die dikke Verdonk laten uitzetten?

Ik ruil die ene vrouw graag in voor al die vreselijk k-Marokkanen en hun kindergespuis.

70 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Voor Mo, luister maar even. Het is een video en zien we Ayaan terug en ze is er knapper, rijper op geworden. En dan die lach!

https://www.telegraaf.nl/video/3532723/ayaan-immigranten-maken-leven-onze-vrouwen-onveilig

71 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Gelukkig mocht ze er wel weer in, in Nederland.

== Interview Ayaan Hirsi Ali: ‘Immigranten maken leven onze vrouwen onveilig’

Ayaan_Hirsi_Ali_by_Gage_SkidmoreFoto: Ayaan Hirsi Ali bij CPAC 2016, via Wikipedia.org.
Door Wout Willemsen 4 mei 2019

Ayaan Hirsi Ali is even in Nederland. De Telegraaf wist een exclusief interview te regelen. Het voorstukje belooft al veel goeds. Zo vertelt ze over hoe de tijden zijn veranderd en Europa een stuk onveiliger is geworden door immigranten. ==

72 verwijderd924924212

Buma, n.a.v.boek Ayaan:
( Kunnen onnozelen als mo, de meelmalloot, domme dwaas, tedjerukker en de 21-eeuwse gay c.s. nog iets van leren)

"Buma reageert op het nieuwe boek van voormalig politica Ayaan Hirsi Ali waarin zij zegt dat er binnen de islam steeds minder ruimte is voor een verlichte stroming. Dat de islam in Europa juist steeds orthodoxer wordt, komt volgens de schrijfster door de geldstromen vanuit Saoedi-Arabië en de Golfstaten naar moskeeen in Nederland.
De minister is bezig met een wetsvoorstel om deze geldstromen in te perken, zegt Buma. “Het moeilijke is dat je de foute geldstromen eruit wil halen en goede geldstromen niet. Ook is het mogelijk om via omwegen alsnog te proberen het geld door te sluizen. Er moet daarom een goede wet gemaakt worden. Je wil niet dat die Koeweiti vervolgens via Amerika of België het geld alsnog hier krijgen.”
Buma maakt zich ernstige zorgen over de toenemende orthodoxie in sommige stromingen van de islam. “Er is de hoop geweest dat er een soort Europese, verlichte islam zou ontstaan, die onze waarden en normen zou hebben. Dat is niet gebeurd. Daar zijn veel oorzaken voor maar dat is wel een van de dingen waar we mee kampen.”

3
73 Lesley

@73
Ik neem aan dat je Sybrand Buma bedoeld en dat is wel de laatste die moet gaan lopen klagen. Deze meneer behoort tot de oorzaak en niet tot oplossing. Die vent hoor je sowieso alleen maar over dit soort zaken als er verkiezingen aankomen.

2
74 Reconquista

Nou, deze Europese vrouw niet hoor Ayaan, over mn lijk!!!

0
75 netcat

een moslim hoort tussen zand en kamelen te leven.

3
76 delarosa@europe.com

* Verwijderd door de redactie *

77 E.Meel

** gebruiker verwijderd **

@76 , ja, dat kan, daar heb ik wel oren naar maar ik zie haar het liefst terugkomen. Ik wil haar graag ingeruild zien voor Denk, dat dat niet kan. Alhoewel Kuzu Gymnasium heeft gedaan en Azarkan vaak de Verbale Boksschool bezocht:

== ls voorbeeld noemt ze een situatie van vroeger, waar zij met haar vriendinnen uitging in Nederland. Tien kilometer op de fiets, en dat was alleen nog maar de heenweg.

Zij ging, net als vele anderen, ‘s nachts terug langs een fietspad door het bos. Ze werd praktisch uitgelachen toen ze haar vriendinnen waarschuwde over dat dit eigenlijk heel gevaarlijk was.==

Gelukkig werd Ayaan niet aangerand, want dat is het voordeel van een hoofddoek, dan kom je als maagd altijd intact thuis.

78 verwijderd924924212

@77
Juist dus daar horen ze niet.

1
79 delarosa@europe.com

@70 daar begon de leugen al, Ali Magan kwam uit een welgestelde familie, had flink gereisd voordat ze naar NL kwam als ‘vluchteling’ gebruikmakend van het leed van echte Somalische vluchteling

0
80 Cracker-Crusher

** gebruiker verwijderd **

@63 . Dan moet je eens een sociale huurwoning in Amsterdam gaan bezichtigen, dan wordt je bijna uit de lift geduwd door hoofddoeken en hun broertjes.

81 verwijderd924924212

@57 : "Behalve mijn portemonnee een keertje door een autochtone hangjongere ..."

Wie liegt er hier nou?

1
82 Wendel

@76 christendom is ook tussen zand en kamelen gesticht ...

3
83 Cracker-Crusher

@58 : Duh, het gaat mij niet om de goedkope schoenen, mijn kind is allang niet klein meer. Deze taferelen speelden zich meer dan twintig jaar geleden al af, best mogelijk dat er nu beveiliging is, ik kom er allang niet meer, de lol was er wel af.

1
84 Wendel

@59 : Wij hebben inderdaad genoeg criminelen van onszelf, we hebben er dus geen behoefte aan, bij bakken mensen te importeren die niet eens vinden, dat ze crimineel zijn als ze zich niet aan onze wetten en omgangsvormen houden.

1
85 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

86 Pxf7+

** gebruiker verwijderd **

@77 . Maar, Meel, je weet toch dat moslims niets kunnen? Djakarta moet worden verlaten omdat die Joko die stad niet leefbaar weet te houden. Geen condooms, geen pompen, geen dijken.

Jij weet toch ook nog wel, na die Tsunamie, dat de getroffen eilandbewoners (Sumatra?) hebben geschreeuwd, gesmeekt: "Waar blijven die blanda's nou?"

Ik weet zeker dat als wij, van Nederland weer eens met onze Karel Doorman wat voor de kust gaan heen-en weer varen dat vele gezichten opklaren. Ik denk dat vele Indonesiërs die vieze moslims geheel zat zijn. Beter de Hollandse hand dan geen hand.

Amerika, Kennedy kreeg zijn zin, wij mochten geen kolonie meer hebben, nou hebben zij het grootste en meest rigide moslimland ter wereld.

87 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

88 eigenmening

** gebruiker verwijderd **

Ik was zo blij haar weer even te zien, die lach en die leuke bril. Blauw, dat is natuurlijk om haar aan onze blauwe lucht te herinneren.

Dat ze gelogen heeft, dat is slecht maar ik heb het haar gelijk vergeven. Want nogmaals, een vluchteling moet soms een beetje liegen. En als we nu alle liegende vluchtelingen en niet-westerse moslims eruit zouden lazeren omdat ze allemaal hebben gelogen, nou, dan kon de COA-keten zo op Marktplaza.

Lees nog even mee:

== De houding van toen is nog best te begrijpen. Tegenwoordig eigenlijk niet meer. Voor Hirsi Ali is het overduidelijk: het probleem ligt bij immigranten die niet gewend zijn om respect te hebben voor vrouwen. Zolang dat niet wordt begrepen blijft het risico een stuk kleiner lijken dan die eigenlijk is. De veiligheid is rap achteruit gegaan, met name voor vrouwen in Europa.

Maandag staat het hele interview in de krant, dat wordt vast een mediarelletje! ==

89 verwijderd924924212

@68 : De manier waarop er in eigen gelederen en specifiek in de RK kerk jacht wordt gemaakt op pedo's is bepaald niet onder de radar. Zelfs zaken van meer dan 50 jaar geleden waar men al voor is gestraft worden constant voor het voetlicht gesleept als was het gisteren. Er is een regelrechte hetze tegen de blanke man aan de gang, zoals u heel goed weet, en het benadrukken van pedo's is daar deel van. Het is een mediacampagne rondom de blanke pedo. Mediacampagnes kosten geld, de kranten zelf "ontdekken" dit alles heus niet, daar heb je dure, lange onderzoeksjournalistiek voor nodig en de kranten kunnen dat niet betalen, met de huidige vluchtige eendagsvlieg mentaliteit in de media.

Dit alles om de aandacht weg te halen van alle groeps- en andere verkrachtingen van autochtone Europese vrouwen door islamieten. Een soort verdediging bij voorbaat van het type "hullie doen het ook". Alleen is het bij islamieten wel NORMAAL en geaccepteerd dat zij kleine jongetjes opschilderen, in rokjes hijsen en misbruiken in het dorpshuis, dat zij het baby-meisje van een armoedig gezin te pakken nemen en de ouders zien maar, als het al overleeft. Dat zei de Marokkaanse overheid laatst zelf, in een artikel over dit onderwerp, en dat zij daar aan willen werken.

Wij daarentegen kotsen zo iemand uit, zelfs de criminelen in de gevangenis laten die figuur nauwelijks in leven. Dat is nou precies het verschil in mentaliteit waar we tegenaan lopen. De islam is wel degelijk een ideologie die het grondrecht van lichamelijke integriteit voor geen meter respecteert, logisch want zij zijn geschreven om slavenhalers te pleasen en als knokploeg te gebruiken bij het vestigen van zijn machtsbasis door Mohammed.

1
90 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Offtopic

"Hopelijk heb ik hiermee jouw vragen kunnen beantwoorden."@2319 Querido not,U hebt uw mening toegelicht/verduidelijkt, waarvoor mijn dan...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Offtopic

"OliviaWeg blijven. En weer komen en weer weg. En ....Waarschijnlijk heb je de redactie al zo knettergek gemaakt met al jouw kronkeltjes dat...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

RobP
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@35 Wat valt er te nuanceren aan een moordenaar?Wat valt er te nuanceren als je die moordenaar als voorbeeld neemt?...

16 minuten geleden geplaatst door RobP

wildersfan
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

@10 Zolang Kiev miljarden beurt, wordt er geen referendum gehouden. En een dikke worst ter grote van mischien wel 10 biljoen is er ook nog....

19 minuten geleden geplaatst door wildersfan

sockknitter
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Dan heeft de aannemer dus een te lage kostenberekening gemaakt. Dat gaat de aannemer dan een hoop geld kosten....

19 minuten geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@12 Nieuw Binnenhof kost nu 3 miljard in plaats van 2 miljard. Misschien zelfs meer. In het VK gaat het toch super slecht volgens de berichten. ...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

greenpollo
Asielzoeker ernstig bedreigd voor dragen van regenboogsokken

Straks vast eerste onderwerp bij het NOS journaal.Lijkt me toch duidelijk dat men ook wel weet welke personen dit flikken.Maar er zal vast ...

23 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Querido not
Offtopic

@2318 GraaiWaar je kennelijk om vraagt is verdere uitleg. Waar ik het in @2236 al over had. Maar dat was de uitleg van mij op een voor ieder...

23 minuten geleden geplaatst door Querido not

Zie Hier
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

Ze kunnen beter de huurvehoging van 6% voor de sociale huurwoningen terug draaien!...

28 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Licking SuckingBacchon SexCelebrity GhadFemboy Blow JobMadison ShandlerJapan SxMary Nabocova NudeSunny Leone Full PornIndian Hot Girl PronTightest AnalLesbians Strip TeasePorno Com ViolênciaDanicooppssThailand Massage PornSexy Hot Video Full HdDouble BlowjobsLargetub PornJyothika XnxxTrans EscortHyderabad X VideoPorniraniFuta X MaleHorny CartoonFilme Pornor LésbicasLesbina Porn VideosThe Babysitters 2007 CastSarina Williams NudeFree Fire XnxxStatewins NudesHot Sexy Romance XxxDesi Indian Girl XvideoHottest Lesbian ScissoringLil CocoFemales Dancing NakedChut Chatna VideoForcd XxxHard Forced Sex VideosSouth Hot Sex MovieEmily Proctor NudeParodiasporno21 Naturals ComBobbi Althoff PornFree XxxpornvideosPornism Discord ServerLiterot IcaLesbianas Videos PornograficosLotus SexOdia College Sex VideoTamil College Student Sex VideoPorn Con La PrimaFirst Lesbian SexSmoke Blow JobVietnamese PussyWyyldrMonster Girl QuestRoss Lynch NakedCavinder Twins NakedNude Shailene WoodleyLittle CinderellaXnxx Indian Web SeriesTeen Xnxx VideoXxx GhAditi Pohankar HotCat Xxx VideoBarefoot BondageBabyburberry潮吹きHot Nude GrannySmallpeople PornXxx Porn TuCams XX Vídeos De SexoNurses Porn MovieSuck-a-saurusNaughty America MomFuckkingFree SexfilmsMandingo The PornWild OrgyReddit NsfwtiktokJeux XxxPoopeegurlsHeather Harmon PornhubSexy Stroies In HindiIsaura EspinozaPorno MadurasPorn Leah GottiIndian Sex Xxx HdScat FuckPyt RedditWww Box Truck Sex ComFelutia BlowJapanse Mature PornAnal MidgetJacquie Michel AmateurPorn KySissy Bbc Hypnoالنيك المصريZareen Khan NudeJapanese Babe PornGay PissersTo Your Eternity HentaiDesi Randi MmsDani Daniels RoughHirn BunnyMonster Cock CompilationMy Wife's Hot Friend PornXxx Sexy VKyuuketsuki HentaiBoyboyxxxVideos Porn NalgonasShow Me Free Pornos VideosTeacher Student Sex MovieMeena Sex Video TamilChubby Stepmom PornAsian Model InstagramVxtapesBig AereolasKittykristen NudeHard Fucking VideosWww Sexy Xnxxالسكس الكرتونHindi Porn Full MovieMidnight SexSexsinessIndian Very Hot SexManju Ki ChudaiHottest Sexy NakedHindi Talking Porn VideoIndian Porn DanceAnimopronSneaky PornAlexandra Daddario PornhubCorpse Bride PornXvidePorn In Mp4Heroine XvideoPuku ImagesMonique PornNicole Aniston GifAlecis TaePogo Xxx21 Erotica ComDanika GloryholeBf Asmr PornRenee OnlyfansFantasy NudesSani Levoni XxxUncensored Japanese MilfsForved Porn Videos