door DONKEY R in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 4
  • 407x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het wordt steeds gezelliger met onze gelovige medemens.

5
1 skapoe

Ik begin steeds meer waardering te krijgen voor israel en haar volk wereldwijd.

6
2 caso

En zo wringt het tuig zich onder de westerse wereld met de inzet dat iedereen moet doen wat zij denken/zeggen en verkondigen. Zo niet, dan kop eraf. Met dergelijke mensen gaat dan de politiek nog zaken doen?? Knettergek of dat tuig is slimmer dan de hele westerse wereld bij elkaar met Nederland voorop.

5
3 TC

Triest volk.... die mossels....
Deze kinderen weten niet eens waar Israel ligt, laat staan welke dreiging daar vandaan komt.

Haat, geweld, bloedvergieten, folteren, wraak, vergelding en andere shit, wordt er van jong af aan in geramd.....
Wat een vreselijk geloof hangen deze lui aan....

6
4 LoydMorris

Deze gehersenspoelde kinderen met hun ouders de US uitzetten, richting een moslimland.

6
5 Sneeuwbal

@2 Al die anti-zionistische propaganda komt ook uit de koker van de islam en ultra links. Ze maken ons bang dat de zionisten de wereld willen veroveren. Ultra links is pro islam en haten Israel. Kijk maar naar de democraten in Amerika en de Ultra linkse macht in de EU. Deze macht doet zich voor alsof ze pro Israel zijn, maar volgen Trump niet in zijn beslissingen ten aanzien van Israel en keuren deze stappen deze ten strengste af.

7
6 DONKEY R

@6 De angst /afkeer van "zionisten" zit ook bij nationalistisch en etnocentrisch rechts.

11
7 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

Zingen is toch voor moslims verboden, is toch haram, niet koosjer?

8 verwijderd924924212

Ziek volk wat hun jeugd volpompt met haat.

(Ik vraag me oprecht af of moslims ook normaal kunnen zingen of dat het alleen maar over haat, dood en verderf gaat, en lofzangen op mo en Allah.)

2
9 Marrie

@8 Younnes G. zoals altijd strak in de leer. ^_^

7
10 21st Century Guy

@7 De angst /afkeer van "zionisten" zit ook bij nationalistisch en etnocentrisch rechts.

Laat maar eens wat zien dan. Het is toch echt de islam die het antisemitisme aanwakkerd en de ultra linkse macht doet vrowlijk mee met hun haat tegen Israel.
Dus wat jij zegt gaat niet op. Nationalisten keren zich juist af tegen de islam. Misschien een kleine groep nazi's die joden vervloeken. Maar de islam en ultra links is de hoofdaanstichter van haat tegen joden en Israel.

3
11 DONKEY R

@11 Ga maar even googelen wat sommige in alt rechtse kringen zeggen over Joden en Israël bijvoorbeeld , over stormfrontachtige figuren hoef ik het niet eens te hebben.

11
12 21st Century Guy

The Islamic War on Jews

1
13 Tiidmasine

@12 Ga jij maar is googlen voor Ultra links en hun afkeur tegen Israel/joden... Hitler deed ook graag zaken met de islam, hieruit kun je wel gelijkenissen vinden tussen Ultra links en islam en Hitler. Ze hebben het zelfde doel als Hitler had. Joden en Israel vervloeken/vernietigen.

4
14 DONKEY R

@8 .
Vooral dat Koosjer vind ik leuk bedacht. ^_^

0
15 eigenmening

@14 Dat weet ik wel ,maar dus geen exclusief ultra links dingetje dus afkeer van Joden of de staat Israël maar ook onder sommige ultra rechtse lieden bon ton.

8
16 21st Century Guy

@16 maar dus geen exclusief ultra links dingetje dus afkeer van Joden of de staat Israël

Klopt maar ultra links spant met hun afkeer van Israel/joden wel de kroon. En dit wordt niet tot bijna niet verafschuwd/veroordeeld. Sterker nog Het wordt zelfs toegejuigt. Terwijl nationalisten die opkomen voor het joden/christendom/Israel voor nazi's, facisten, racisten worden uitgemaakt. Omgekeerde wereld.

3
17 DONKEY R

@1
Dat zijn geen gelovigen, maar gestoorde gekken die hun legitimatie voor gruweldaden halen uit de 'handleiding' van de doodcultus vd Wrede, hun 'perfecte' mens, wiens voetstappen gevolgd dienen te worden door alle moslims op aarde, met maar 1 doel, een wereldkalifaat.
De opdracht voor allen.
1 allah, 1 koran, 1 profeet en 1 doel, wereldkalifaat.

2
18 Bleke Betty

@8
Alles is toegestaan als het de islam maar dient. Net als Taqiya. liegen, bedriegen... zolang het maar in het belang vd islam is, en als het tegen kafirs is is alles geoorloofd. question

2
19 Bleke Betty

@10
Anders krijgen we weer gezeik dat we er niets van weten, en niet op de hoogte zijn door de moslims en de islamofielen, de goedgevoelverslaafden, en de moslinkse dikke brillen brigade.

2
20 Bleke Betty

@20 Ieder zijn hobby maar als niet moslim hoef je er eigenlijk niet van op de hoogte te zijn dat zoiets mogelijk zou kunnen gelden voor een moslim , luistert iemand niet naar muziek dan niet.

7
21 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

22 verwijderd924924212

Tja, solidariteit met die “arme Palestijnen”, natuurlijk. Vandaag weer constant raketaanvallen vanuit Gaza op Israël. Het is al uren aan de gang question

2
23 Mrs. K

@21
Als er zoveel veeleisende agressieve ontevreden mafketels met hun boekje in de hand, van alles eisen en doen... dan moet elke niet moslim, die nu eenmaal helaas met die lui te maken hebben, er wel zoveel mogelijk van weten.
Ken uw vijand! En de Islam is de vijand van eigenlijk alles wat leeft, het dooft elke individualiteit, elke vrijheid, elke vreugde en verheerlijkt de dood, en verspreidt zijn Wrede 24/7365 wereldwijd.
Onbegrijpelijk dat ook maar iemand bij die doodcultus wil horen brrrrr.

4
24 Bleke Betty

@23
Dag in dag uit! Als een westers land zo onder vuur zou liggen van een buurland, dan was dat allang al beëindigd, met grof geweld.

2
25 Bleke Betty

Stop de persen, licht het kabinet in! Schoolkinderen in Philadelphia zingen anti Israel liederen!
Waar moet het heen met deze wereld?

9
26 WijzeDwaas

@25 Dat doet Israël toch ook , of moeten ze de hele boel met de grond gelijk maken ?!

10
27 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

@27 . Die Palestijnen worden aangestuurd. Ze krijgen wapens van Iran. Die Baartjurken daar gebruiken de Palestijnen alleen maar om hun doel, een jodenvrij M.O. te bereiken.

Als het niet zo was had dat schatrijke olieland allang een stuk grond voor de Palestijnen gekocht.

28 verwijderd924924212

@24 Je hoeft er niets van te weten , als die hele kleine minderheid van moslims geen muziek wil horen dan moeten ze dat zo veel mogelijk mijden en verder dan dat gaat het niet.
Dus zwaaien met islamitische geschriften kan je doen maar dat is alleen lucht verplaatsen.

6
29 21st Century Guy

@29
Jij gaat niet bepalen of ik ergens iets van wil of moet weten.... Doe ff gewoon zeg!
Ik heb in die landen gewoond en geleefd en weet er alleen daarom al meer van dan de gemiddelde roeptoeter!
pfff met je lucht verplaatsen, ik zie het maar als een wanhopig verweer, want het slaat helemaal nergens op en is nog op de man ook.

4
30 Bleke Betty

@27
Dat is de waarheid en realiteit omdraaien dat weet je donders goed.

4
31 Bleke Betty

@31 Ze slaan toch hard terug en begrijpelijk , er is afgesproken dat Gaza en Israël elkaar met rust laten.
Wel triest dat er ook onschuldige burgers omkomen vooral in het Gaza gebied.

7
32 21st Century Guy

@30 Ik zeg toch dat iemand de islam als hobby mag hebben , mijn hobby zal het nooit worden al staat al er een moslim met een kromzwaard voor me dan zal de moslim sterven of ik.
En dat gezwaai met islamitische geschriften slaat op de moslim dus je voelt je wederom onterecht aangesproken.

6
33 21st Century Guy

@24 De meeste moslims denken ook niet aan het "de kop afhakken" van niet moslims die leiden gewoon hun leven net als anderen het lijkt wel alsof sommige niet moslims daar meer mee bezig zijn als in de zin van dat soort visioenen voor zich zien.

4
34 21st Century Guy

@34
En wat doen die moslims die gewoon hun leven leiden als uiteindelijk hier de moslims teeds meer macht weten te vergaren (meerderheid of sterke bestuurlijke invloed) en de touwtjes aan gaan trekken zoals ze doenal va het begin vd islam. In alle islamitische landen, regio's is de enige echte islam, de strenge versie bepalend en steeds meer bepalend. landen waar het ooit redelijk was... nu steeds strenger in de leer. En er is geen moslim die daar tegen in opstand komt. Als nu al de meerderheid vd moslims in het westen de Sharia zou willen invoeren... hoe kunnen mensen zoals u dan net doen alsof het allemaal wel mee zal vallen? Niet.

Erdogan is daar eerlijk in omdat hij onvoorstelbaar arrogant is, en die zegt dat net als vele andere belangrijke moslim leiders/geleerde/moefti's enz.
Er is maar 1 islam, 1 Koran en 1 profeet, er is geen gematigde islam, dat is een belediging van de islam.
In de islam zegt men: "Een gematigde moslim laat een radiale moslim zijn handen vuil maken, maar ze denken het zelfde, en lezen hetzelfde boekje, en vereren dezelfde profeet."

4
35 Bleke Betty

@35 . Blijf je wel ademhalen tussen al je verwoede getyp op diverse draadjes tegelijkertijd.

Je hebt als bleke ongelovige Bet in die landen gewoond en je bent er nog, dat staat toch haaks op je schrijfsels.

9
36 mo

@23 Mrs.K

De illegale kolonisatie van door Israël bezet gebied is al 52×365×24 uur bezig.
Sinds de vredesovereenkomst met Jordanië, 1994, heeft de beztting van de Westbank al 25×365x24 uur geen legitimatie meer.

10
37 Hendrianus

Islamitische kinderen = hedendaagse Hitlerjugend

2
38 PFL

@25 Bleke Betty

Netanyahu heeft geen enkel belang bij de uitschakeling van Hamas. De verdeeldheid onder de Palestijnen vind hij prima. Wie vult het machtsvacuum als die domme Hamas weg is? Abbas? Ja, Netanyahu is gekke Henkie niet.

8
39 Hendrianus

@4 Triest volk? Nee man gevaarlijk volk.
@38 Klopt helemaal. Ook hun organisatie structuur lijkt op die van het Duitse NS en zelfs of die van de voormalige USSR.

1
40 bozeman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Ronaldo komt met Ferrari van 2 miljoen aan bij hotel in Lissabon

Ik vind hem er niet geweldig uitzien.De auto dan hè. Ronaldo is best een lekker ding, al is hij mijn type niet....

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@9 Alsjeblieft zeg!!! Ik ga echt de politiek niet in. . . heb wel wat beters te doen.En wat mijn "werkzame oplossingen" zouden zijn, he...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Voor je gaat dweilen, moet je ook eerst de kr...Ach, laat ook maar....

6 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

Ondertussen roepn kolonisten op de Westoever op tot een legeroffensief in de Westbank, "Op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever i...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Het is en blijft een trieste zooi daar in de Gaza. . . . ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Schuitje varen thee tje drinken en dan richting thuisland....

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@3 Jij dan maar....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12Ze hebben daar geen zinvolle tegenargumenten tegen .We moeten eigenlijk medelijden hebben met degene die dat maar niet willen zien .Ze...

11 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@8 Aan jou dan maar. Hoewel ik alleen maar kritiek van je lees en nooit werkzame oplossingen. ...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@7 Zeker!!!! Zijn post als Staatsecretaris overdragen aan iemand die wél verstand van zaken heeft en logisch kan nadenken!...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Free Sex Movies ComXxxxxxxxxxxx ComErotic FingeringKayparkervideosKxobbyNew Indian Hot Porn VideoGemma Arterton SexiestBabe CocksXxnxxsPamdamoviesXxx SeayFamily Stock PornSavita Bhabi Pron VideoErotica ImpregnationMilf Blow Job GifFilm PormoCarolina Video ExchangeRamyainti NudeFriends Sex PartySodacamFamous Toon FacialFuck GifsXnxx.clomDarmowe Porn OEscort 53Paris PorniJapanese Beauty PornHomewrecking PornMonger In Asia Full VideosVideosnporno GratisFat And Black PornBiracial PornstarContos Eróticos Para LeituraWww.xhmaster.comeWorkout PornHow To Do A BlowjobFace Sit FemdomDiane Neal NudeLauren Michelle HillHent PlayPoonam Bajwa MoviesRoommate XnxxLeena The Plug PornHandsome Boy SexStripping Teachersسكس خواهر برادرBrandi Love Only FansFree Shemsle PornJulianne Hough NakedIndian Porn Star MovieCum EncouragementFrum SexIxxx. ComHentai Comics XxxPornhub JaponaisFilm Pornographique Pour AdultesBaixar Jogos Porn18 HentaiSophia NixKissnastyaP. O. R N.Alein PornPorn RomanceInstagram Sexy ModelsIndian Sex GirlIndian Porn BabeFarebi Yaar Web SeriesAsian Couple PornMovies With Porn ScenesIncest Erotic MoviesAnime Comics PornWomen Giving HeadHospital Sex ComSkipthegsmeWhosbonnieandclydePorn En FamiliaChatterbait LiveAvery Black PornReality Kings LesbianCurvyslutsSec PornhubBeurettesvideosPorn FamososHondura PornSexy Videos Miya KhalifaCzech Street XxxJuli Anna VegaXxxsexpicPublic Masturbation PornMastarbationShowyourdicksTamilxvideos ComRomantic SuckingLily Carter Porn VideosTelugu Couple RomanceMabel May PornGay Kidnap PornNrazzer PornSexs Porn HotTatteduphollyAttack On Titan Rule 34Sexy Video American HdTs CummingPenthouse PlaymateThe Sims PornNude StripteaseStuck Sex VideosEvil Angel.comBest Hentia MangaSplitoon PornJapansexvideosXxxcomtamilAshlyn Gere PornVideo De Porn XxxBiggest Nipple PornHentai PornosWhite. Naked WomenMaan-894RangammaHeidi-jo-fitZbiiornik ComNaked Jennifer Anderson26regionfsmAubrey Sinclair PornSarina CalentinaSky Daily NudeTiny EvilPorn Sexy LesbianGfxxxPronhub JapaneseAntonio Mallorca Full VideoAsian Instagram ModelSpank PangGina DivineSexy Bf BlueReshma Sex XxxMia Malkovia VideosOnlyfàsJogos EróticosBodybuilder Girl NudeJohnny Sins GfViola Bailey PornStormy Daniel's Porn MoviesUma Jolie VrBokep JpangParis Porn.Hindi Village Porn VideoBig Tits Small NipplesInkasexFilms Pornos Gay