door DeDraakslang in Internet  ·  48 Reacties

  • 1
  • 442x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De media is in handen van ultra links dat is wel duidelijk. De vrijheid van meningsuiting bestaat niet meer. Iedereen met een andere mening dan de ultra linkse, zal worden gecensureerd.

8
1 DONKEY R

@1 Absoluut. Het is een grove schande en het is hoog tijd dat ook onze politici wakker worden voor het feit dat bedrijven uit het buitenland onze politiek en vijheid van meningsuiting actief beinvloeden, sturen en beperken.

5
2 DeDraakslang

't begint nu inderdaad wel enigszins griezelig te worden.
Hier moet iets aan gedaan worden..... hoe?

6
3 Seconda

@3

Je eigen social media website ontwikkelen die net zo populair en veel bezocht blijkt te zijn als twitter, youtube en facebook...………….. alleen doen mensen dat niet, die willen alleen maar zeiken en zeuren dat ze in het '; huis van een ander" niet mogen doen wat ze willen.

Waar jij je op die website de eigen huisregels kan bepalen, zoals je in je eigen huis regels kan bepalen...……… zoals facebook, twitter en YouTube dat ook mogen doen. En ik ook in mijn eigen huis,

2
4 La Cabana

@3 Gewoon weer terug naar hoe het altijd is geweest. Alles toestaan tenzij er nationale wetten worden overtreden en dan verwijderen en gegevens rapporteren indien en zodra je daar als platform toe opgeroepen wordt.

6
5 DeDraakslang

@4 sprookjes

7
6 DeDraakslang

@4 Het zijn de huidige Facebooks, Twitters en instagrams die het virtuele dorpsplein vormen waarover de hele wereld met elkaar communiceert en die misbruikt worden voor het sturen en onderdrukken van politieke meningen, en niet je php programmeerprojectje op zolder.

6
7 DeDraakslang

@4 bovendien is je logica omtrent huisregels ook fout en heeft niemand het recht om jou te verbieden om het over onderwerpen te hebben als je bijvoorbeeld in een winkelcentrum rond loopt

7
8 DeDraakslang

@7
Kortom blijven zeuren en zeiken over wat anderen voor regels opstellen in/op hun "dorpsplein", en niet zelf willen investeren in een eigen "dorpsplein" of "ontmoetingsplek".
En kennelijk is er geen behoefte aan zo'n dorpsplein, anders was er al zo'n "dorpsplein' gemaakt door de figuren die dat zouden willen.

0
9 La Cabana

@4 : Sorry hoor, maar 'in het huis van een ander' mag alleen de mening van 'die ander' gehoord worden?!

9
10 Seconda

@9 Wat je zegt is ten eerste gewoon niet realistisch en ten tweede geen oplossing voor het acute probleem van politieke bemoeienis door bedrijven uit het buitenland en ten derde zijn die alternatieven niet groot omdat ze nooit nodig zijn geweest. Deze purge is iets wat nooit eerder is voorgekomen.

7
11 DeDraakslang

@8
Maar FB, Twitter en YouTube zijn commerciele bedrijven, en geen openbare gelegenheden zoals een winkelcentrum. Je mag er komen als je je aan hun regels houdt. In hun regels staat dat ze die die regels ook weer mogen veranderen, zonder de toestemming van gebruikers.

Roep maar eens in een openbaar winkelcentrum Heil H, of allah akbar naar een bekende, kijk wat er gebeurt...……..
Of ga naakt lopen in een winkelcentrum.

0
12 La Cabana

@8 .Een winkeleigenaar mag mensen wel zijn winkel uitzetten.

0
13 Tralalala

@11

Waarom niet...………… Zuckerberg deed het ook, de ontwikkelaar van YouTube ook, de ontwikkelaar van Twitter ook...…… investeren noem je dat

1
14 La Cabana

@12 Zon winkelcentrum is ook privaat commercieel eigendom. (in het VK leidt dat tot de curieuze situatie dat hoewel je je niet mag kleden als een politieagent, dat wel op private property mag, en dus kleden de beveiligers zich daar als agent en dat mag dan gewoonquestion)

Roepen van Heil H(-word?question) ..Hitler of allal gehaktbal zal hooguit wat verontwaardigde reacties opleveren. misschien dat Heil hitler strafbaar is, dat weet ik niet. Dat andere mag sowieso gewoon gezegd worden.

het moeten naleven van huisregels is opzich goed te verdedigen, Ze zijn nu alleen geweaponized tegen rechtse politiek, en dat is niet verdedigbaar.

5
15 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

16 E.Meel

@14 en de kans dat jou of mij dat ook lukt is nagenoeg 0 omdat hun diensten tot dus ver voor iedereen hebben volstaan. *(al komt daar nu dus rap verandering in)
Maar zelfs als ik nu aan Facebook 2.0 zou werken dan ben ik pas over een half jaar op z'n vroegst in de lucht, duurt het nog jaren om er wat fatsoenlijks van te maken en dan is het op dat moment de vraag met wie ik concurreer en of het slaagkans heeft en dan zijn we jaaaren verder, terwijl onze politiek op dit moment wordt beinvloedt en meningen op dit moment worden onderdrukt op platformen die altijd voor iedereen vrij zijn geweest en waar we afhankelijk van zijn geworden.

5
17 DeDraakslang

Trol ALARM.

4
18 eigenmening

* Verwijderd door de redactie *

19 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

20 E.Meel

@15 Ze zijn nu alleen geweaponized tegen rechtse politiek, en dat is niet verdedigbaar

Dat vindt jij. Facebook vindt het kennelijk goed verdedigbaar. En dat is wat telt.....

Daarnaast blokkeren ze geen rechtse politiek...………….. wat is in jouw opinie dan rechts en wat links. In NL is VVD, CDA en D'66 (op het randje) rechts, en neigen SP, GroenLinks CU en PvdD naar links

0
21 La Cabana

* Verwijderd door de redactie *

22 E.Meel

@16 Dat heb ik nooit over Orban gezegd, al vind ik dat hij er een goed grenzenbeleid op nahoudt en ook de demografische problemen onderkent.
Maar los van mijn eventuele hypocrisie blijft het onwenselijke van deze nieuwste ontwikkelingen op social media gewoon bestaan.

4
23 DeDraakslang

@22
Bij een gedeelte van het electoraat geldt alleen migratie als criterium voor links/rechts-politiek. Dat weet ik, maar ik hoor dat graag van henzelf

0
24 La Cabana

@19 Vreemd dat jij als dagelijks reagerdend persoon de waarde van vrije discussie op het internet niet erkent.

4
25 DeDraakslang

@20 Ik hem daar nooit over uitgelaten. Graag bij feiten blijven.

3
26 DeDraakslang

@25 Iets erkennen kan HET niet,alleen frustreren.

5
27 Truffelaar

@26 .
HET verdraaid graag dingen.

6
28 eigenmening

FB probeert weer een beetje fatsoenlijk te worden. En daar hoort het verwijderen van opruiend tuig bij. En dat mogen ze doen.

1
29 Biesbush

@21 lol.. jij noemt D66 rechts?question
En CDA en VVD zijn hoe de winden waaien.
In NL is eigenlijk alleen FvD echt rechts denk ik. PVV is hoofdzakelijk links met een anti islamitisch standpunt dat als rechts geldt.
De mensen die de afgelopen tijd van social media zijn verwijderd waren op een enkeling na allemaal rechtse influencers. Mensen met veel politieke invloed.

5
30 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

31 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

32 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

33 E.Meel

@30 ,

"Mensen met veel politieke invloed"

Complottertjes en haatzaaiertjes.
Politieke invloed?
Ben je een beetje simpel of doe je maar alsof?

2
34 jodelatedieho

@31 laat maar zien dan waar ik dit zeg: " maar wel voor gesponsorde FvD en PVV."

1
35 DeDraakslang

@17 . Tsja, als je geen geld en tijd wil investeren en het risico niet durft te nemen dat je bedrijfje misschien flopt dan kan je niet zeuren dat een ander bedrijf niet al je wensen faciliteert.
Niemand is trouwens verplicht om gebruik te maken van Facebook of Twitter.

0
36 Tralalala

@32 jij bagatelliseert het belang en de waarde en de noodzaak van vrije discussie op het internet.
Zou het niet saai zijn als niemand het meer met je oneens zou zijn?

2
37 DeDraakslang

@36 het is gewoon niet realistisch.
Wat je zegt komt letterlijk neer op 'learn to code'.
https://knowyourmeme.com/memes/learn-to-code

3
38 DeDraakslang

* Verwijderd door de redactie *

39 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

40 E.Meel

HET legt woorden in iemand mond die dat niet gezegd heeft.

4
41 eigenmening

Er zijn trouwens nog tal van andere internet kanalen waar mensen allerhande ideeën kunnen spuien. De mogelijkheden tot vrije discussies op het internet zijn nog volop aanwezig. Ik vind het daarom ook wel een beetje vreemd dat sommigen wel alle vrijheden voor zichzelf eisen maar geen moeite hebben om de vrijheid van bedrijfsvoering te beperken.

0
42 Tralalala

@40 W00T ..wordt ie nog fraaier.. nu ga je ook nog beweren dat ik dingen zou hebben gezegd omdat ze volgens jou in mijn profiel passen..
en dat geef je dan nog toe ook. Jaiks.

(en welk zogenaamd vorig account? - een 'make a random claim and get away with it'- kanskaart?)..

2
43 DeDraakslang

@42 maar dan ga je voorbij aan het feit dat alle online communicatie wordt beheerd door een klein handjevol tech giants (die trouwens ook nog eens iedere concurrentiedreiging gewoon overnemen door een miljardje of wat te bieden en waar toch weinig mensen tegen opgewassen zullen zijn).
en dat op die platforms vrije discussie altijd toegestaan is geweest en dat er dus ook nooit echt reden is geweest om naar andere platforms te gaan, dat mensen ervan afhankelijk zijn geworden en dat nu opeens, plotseling, heel rechts de mond moet worden gesnoerd.
In winkelcentra en andere private publieke gebieden mag jouw vrijheid van meningsuiting ook niet worden beperkt, dus zo vreemd is het niet om dat ook van de digitale private publieke gebieden te eisen.

2
44 DeDraakslang


1
45 DeDraakslang

@30
Ja dat vind ik, dat D'66 politiek rechts georiënteerd is. Zeker op Economie, onderwijs, milieu/natuur, infrastructuur, gezondheidszorg, organisatie van landelijk bestuur etc.
Ben benieuwd welke criteria / welk criterium jij gebruikt om links/rechts politiek spectrum te kwalificeren...……… wrs andere dan ik.

FvD is zeker rechts, en die gooit er nog een (in mijn ogen extreem) nationalistisch sausje over heen

0
46 La Cabana

@46 Nouja.. de critiria zijn vrij onveranderlijk. marktwerking, flexibilisering arbeidsmarkt rechts, en herverdeling inkomen plus sturende rol overheid, links. En daarnaast nationalistisch vs open grenzen.
In nederland is het sowieso wat lastig classificeren omdat het eigenlijk nagenoeg allemaal middenpartijen zijn. Ik vind d66 links omdat ze hoewel voor meer marktwerking zijn, voor Europa kiezen die dat juist weer verder beteugelt. en ik vind de open grenzen en pro federale EU standpunten de zwaarst wegende indicatoren, Zodoende is voor mij d66 links.

0
47 DeDraakslang

ik snap al die minnetjes @10 echt niet..... dus iedereen vind dat een platform maar mag censureren?!

Op Facebook en Twitter geld vrijheid van meningsuiting maar er is blijkbaar ook gedachten politie aan het werk.

Hoe kun je het goedpraten dat linkse organisaties wel alles mogen zeggen wat ze willen op facebook en rechtse organisaties niet?!!?

uiteraard binnen de fatsoensnormen, als iemand oproept om puppies te vermoorden of oproept om mensen in elkaar te slaan dan moet dat uiteraard verwijderd worden.

Ik begrijp niet hoe mensen kunnen juichen om het indammen van de vrijheid van meningsuiting.

Dit is een hele beroerde ontwikkeling

2
48 Seconda

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Advies: maak meer van het Bijlmerramparchief openbaar, zodat burgers ‘hun eigen verhaal kunnen vinden’

Maar die mensen hebben na dertig nog steeds geen Nederlands geleerd, die spreken nog steeds Swahili ... 😎...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Maar die man zijn Volkspartij heeft verlies geleden? Wat een grote broek trekt Timmermans hier aan. Alhoewel, groter dan de broek die hij op tv ...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Mooi, een jankende Van der Burg, personeelstekort, geweld, Boa's moeten bewaken en nu her vertrek van deze directeur. De eerste barsten in die z...

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

Sarcoff
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Het doet mij denken aan de eendenfuik....

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mensen vragen zich af wat er met het gezicht van Sarah van Soelen is gebeurd

Je zal toch zo rondlopen als siliconen kip met eendenlippen, zou ze ook een schaamlippencorrectie ondergaan hebben?Wat een koe....

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Kan het niet over Rob en de Russen gaan? Nogal off topic....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Kinderen verwekt met sperma dat Belgische student doneerde voor onderzoek

Nee, niet helemaal, ik word ook ten dele mijn bijdrage aan fokbelasting(kinderbijslag) meebetalen....

16 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@3 Nee, mijn brave vriend, ik ben al geweest, en het was een waar feest, met sonkran (waterfeest) krijg je namelijk geld toe. Hoe is het nu me...

19 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@5 Nee , ze is juist consistent, ze ziet het liefst vrouwen zonder hoofddoek dus ook de islamitische , maar tegelijkertijd erkent ze dat mensen ...

19 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
ForhertibeToptransbrasilAlia Bhatt FeetKerala Blue PictureCmnf EnfRough AssfuckJapan Uncen PornLuckycrusOmigelExgf NudeHub PAjisai No Chiru Koro Ni 1Hd PotnMother Free PornAnime Xxx DownloadFree Mom Porn VideosKamsutra Hot MoviePregnant Desi SexTruck Box PornCollection If Best PornVirgin NudesBedpages ComLesbian Porn RealityDragonbal PornSizequeenslutsIxxx ImagePornehubSexor RicoFandyLoveangelicaxPorn Hub Video Download OnlineValentina Nappi GangbangedBottomless BabeRealfemaleorgasmMy Hero HentaiDomino PreseleyCzech Wife Swap 2Resmi Nair VideosDaniella HensleyJnfluencersgonewildIndira Sex VideoFutanari NetorareFemboy On Femboy PornIndian Sex With GirlHaydee PornSamatha SaintXvides Os MelhoresSite De Sexo GrátisSajini Hot VideosPrank XxxBlack People PornLana Rhoades WorkoutVictoria Lobov PovGame Core PornCod Rule 34African NudeMalayalam KallavediChinaspeludasFree Onlyfans SitesAmanda Cerney OnlyfansAlxagcNude VacationSuper Sex Video ComNon NudeforumNoelle Easton NudeDesi Bhabhi ComAthena Faris PornCelestina BloomCammy Cosplay PornLinklink Porn ComicsHottest Nude BabesKenomoMasaje Confinal FelizCollege Telugu SexFull NakedTeens At Nude BeachSpanking StotiesSexy Video KaBadmastiSky Bri NudeKim Kardashian Pornhub VideoLesbian SchoolpornHentai RoxXvidios TabooPorn Con Mi TiaJaylene-rioReddit IncestconfessionsOne Piece Porn ComicBangladesh New XxxHusband And Wife First NightBbw Porn VideoStars NudePerfect Girl Sexy VideoSurprised ThreesomeAsian Porn Mo3d FutarinaWww Jav ComTuktuk Patrol ComHot Anty BfDenji PornZoey SinnsXhamster Live SexHentail.vostfrSophia Bush NudeXxx Sex Video Indian HdFree Video Downloader PornKnife Play PornMulti34Hentais 2021Xxx Mia KhalifaRedo Of Healer Episode 1Charima Carpenter NudeCasey Anthony SexyHanime.tclvGay Daddy Son PornGay Men XxxBlue Film BoyGaby Gardez OnlyfansHindu Sex VideoSon Jerking For MomAllanah RaeRoket TubeStep Sister Blackmailed PornTwinks Double PenetrationSleeping Gay Blow JobAmateur Sex VideosWhat Is The Best Porn VideoAriana Grande NudeDr Stone HentaiXxx In Class RoomMonster DidoCumshot While SleepingPornografia BizarraChat RamdomBilatinmenHolly HotwifelifeJosie Stevens NudeSabina Gadecki NudeWww.com.porn VideoLatina MilfsHot Bed Sex91论坛Outdoor PornographyPaige Wwe LeakedNude Older LadiesWww Bangla BfSamus SexTubegalore ComStrip Chat EbonyPorn Jovenes