Shaquille (24) doodgeschoten in Amsterdam

In Amsterdam is gisteravond een man zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer, de 24-jarige Shaquille, is later in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Schietpartij

De schietpartij vond gisteravond plaats in de straat Hoptille in Amsterdam Zuidoost. De politie kreeg net voor 22.00 uur meerdere meldingen binnen van buurtbewoners dat er geschoten zou zijn. Ter plaatse troffen agenten de 24-jarige Shaquille zwaargewond aan op straat. Politiemensen moesten direct overgaan tot reanimatie. Vervolgens is hij met spoed over gebracht naar het ziekenhuis waar hij later alsnog is overleden aan zijn verwondingen.

Verdachten

Een zoekactie in de directe omgeving naar de daders van de schietpartij heeft tot dusver nog niks opgeleverd. De verdachten zouden  een blanke jongen van 1,80 meter lang zijn met donkere kleding en een donker getint persoon van 1,80 meter lang die ook donker gekleed is. Ook roept de politie getuigen op die iets gezien hebben of eventueel beeldmateriaal hebben via een dashcam of bewakingscamera’s zich te melden.

Update:

Het arrestatieteam heeft op 3 mei, de avond na de dodelijke schietpartij, een 29-jarige verdachte aangehouden.

[sgmb id=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.