door blauwe_schildpad in Politiek  ·  39 Reacties

  • 6
  • 688x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het wordt iig niet gecensureerd zodat het helemaal niet te zien is.

1
1 Tsaar

Vandaag zag ik voor het eerst een filmpje op YouTube dat ik niet direct mocht zien, niet vanwege een 18+ filter, maar omdat de beelden voor sommigen een (te) ongemakkelijke afspiegeling van de werkelijkheid weergeeft.

Expliciet moest ik aanklikken dat ik het aandurfde om deze waarheid onder ogen te zien. Blijkbaar heeft YouTube haar meldfunctie nu zo ingericht, dat niet politiek "correcte" waarnemingen verstopt kunnen worden als ongepast / aanstootgevend.

2
2 blauwe_schildpad

want sommige content is nu eenmaal veel te shockerend

3
3 DeDraakslang

@3 Helemaal bizar dat dit zeer fatsoenlijke filmpje wordt verstopt als onwenselijk. En het is ook onbeschaamd dat zelfs de link naar zijn YouTube kanaal is weggehaald, zodat je er niet op kan klikken op de rest van zijn content te zien als je dat wilt.

1
4 blauwe_schildpad

FvD.... ja, dan kan het al snel aanstootgevend worden.

11
5 TedjeR

Ze zijn goed bezig langzaam wordt het complot gezanik aangepakt. Eindelijk...

12
6 Anti-Prut

Blijkbaar wil Youtube binnen nu en een paar jaar vervangen worden door een minder politiek correcte video site.
Wie dat nu opricht, heeft een gouden toekomst!

2
7 xtremy

@ts heftig filmpje trouwens.

3
8 DeDraakslang

@3 Ja de maffe propaganda van een meerdere keren veroordeelde oplichter, fraudeur en vrouwenmepper en hondenschopper is niet meer dan normaal.

10
9 Anti-Prut

@7 Of het wordt gewoon verzamelplek voor alle complotgekkies. Dat kan ook nog. Normale mensen lezen wel boeken chef en kijken geen filmpjes van mensen die zaniken over iets dat ze gelezen hebben.

11
10 Anti-Prut

@7
(70 miljard verlies door PC&censuur op YT)

Ik denk dat https://bit.tube/ het alternatief wordt indien de scalingproblematiek is opgelost

1
11 DeDraakslang

Ik begrijp niet dat de vrijheid van meningsuiting niet geldt voor mensen met een ander mening dan die van de Youtube beheerders.
En dan bedoel ik de complotters, dat hun video's worden verwijderd of achter zo'n waarschuwing worden gezet.
Waarom zou je niet in complotten mogen geloven én daarover praten in je video's?
Ik vind het echt een hele kwalijke zaak, die onze vrijheden absoluut niet ten goede komen.
Of zouden ze bang zijn voor die complotters?

2
12 xtremy

@9
Wat je ook van die man vind, met dat ene filmpje was weinig mis, dus censuur onnodig. Jij vind blijkbaar dat elk filmpje van mensen die je niet aanstaan (of waarvan de pro politieke globalisatie media je laat aanpraten dat ze gehaat moeten worden), zomaar op deze manier verstopt mag worden.

1
13 blauwe_schildpad

@10 Of het wordt gewoon een extreemlinkse triggerfree safaspace voor SJW's en snowflakes. Welke van de twee ben jij eigenlijk!

1
14 greenmango

@9 Je kunt hem ook juist dankbaar zijn voor zijn rol in het oprollen van dat Afghaanse pedofielennetwerk dat anders nu waarschijnlijk nog zou bestaan.
Bovendien zou je jezelf eens de vraag moeten stellen wat dan die maatstaf moet zijn om online actief te mogen zijn. In ieder geval moet jij de persoon alvast aardig vinden, want anders gaat het feestje al niet door.

1
15 DeDraakslang

@10 Wat zijn volgens jou normale mensen?

0
16 solidsteel

@1 Voor YouTube gebruikers die willen reageren kan/mag dat niet meer … vorm van censuur?

Onder een video die aangemerkt is als ongepast staat:

"Bepaalde functies zijn uitgeschakeld voor deze video

Naar aanleiding van gebruikersrapporten hebben we sommige functies uitgeschakeld, zoals reacties, delen en aanbevolen video's. Deze video bevat namelijk content die ongepast of aanstootgevend kan zijn voor sommige doelgroepen."

0
17 MetBoerenVerstand

@17 je kunt ook niet naar die videos zoeken en ze worden niet gesuggereerd. Een zwart gat dus, nog net geen shadowban.,

1
18 DeDraakslang

overigens is YT zeker niet de enige.

1
19 DeDraakslang

@16 Dat zijn vast de mensen die liever voor de corrupte Hillary kliek (en in Nederland voor de corrupte VVD en bij uitbreiding het partijkartel) zijn, dan voor het frisse politieke bewind van Trump (en in Nederland voor de vernieuwende democraten van het Forum).

Mensen die steevast geloven in alle lachwekkende Rusland complot propaganda en alle nonsens over dat EU critici racisten en fascisten zouden zijn, wat ze worden aangepraat.

Het zijn de mensen die in het boek 1984 vergelijkbaar zijn met degenen die juichen en klappen voor de heersende leider, en elke dag meedoen aan het dagelijkse uurtje haat jegens de politieke opponent(en).

Ze geloven zo steevast in de propaganda van de heersende (in het heden pro politieke globalisatie) macht dat ze zich vrijwillig opwerpen om haar gedachtepolitie te spelen. Je moet immers de heersende partijen van het kartel liefhebben en haar politieke opponenten haten, doe je dat niet dan deug je niet als mens, en moeten je gedachten verboden worden.

1
20 blauwe_schildpad

@16 Alle mensen met uitzondering van complotters, salafisten, anarchisten en ander verdwaasd gevaarlijk tuig.

4
21 Anti-Prut

@19
Wel bizar dat een de tekst van Kamervragen ook al als mogelijk gevoelig materiaal wordt bestempelt door Twitter.

0
22 blauwe_schildpad

@22 Ja joh de hele persoon krijgt een terecht stempeltje, en dan zijn de normalere posts ook het haasje. En dat heeft Bosma gewoon aan zichzelf te danken.

2
23 Anti-Prut

@21
"Alle mensen met uitzondering van complotter"
Dan moet je wel een hekel hebben aan de democraten in de VS met hun eindeloze Rusland complot spookverhalen, omdat ze de presidentsverkiezingen verloren hebben. Of vind je dat dat zeer overdreven complot geneuzel wel serieus genomen moet worden?
Zo ja dan ben je nogal hypocriet.

1
24 blauwe_schildpad

@24 Hmmm zijn maar liefst 13 zaken gesloten naar aanklagers gegaan. Als het complot was zouden er geen 13 zaken doorgestuurd zijn naar aanklagers.

1
25 Anti-Prut

Dat het filmpje verstopt is, zal wel zijn vanwege het grove taalgebruik van de "welkome" personen.
Want dit filmpje hoeft kennelijk niet verstopt te worden.

0
26 3RN5T

@25
Ze hebben twee jaar onderzoek gedaan, daar is niet zoveel bijzonders of schokkend uitgekomen.
Als ze twee jaar onderzoek hadden gedaan naar enige vorige president, hadden ze (waarschijnlijk) veel meer vuil gevonden.

De verliezers die heksenjacht zijn begonnen is het Clinton kamp, die zelf door en door corrupt zijn, met hun Foundation, waar zelfs onze Nederlandse postcode loterij miljoenen aan vergeeft.

En Obama de vorige president die kwam aanzetten met een vervalst geboorte certificaat, dat is bewezen feit (, ook al ga jij dit vast ontkennen).


Daarvoor had je nog ene Bush, die zijn minister van buitenlandse zaken Powell liet liegen tegenover de VN veiligheidsraad en daar een fabricage (fake news) van de CIA onder Tenet presenteerde, waarna met deze leugens de Irak oorlog werd gestart waar (in de nasleep daarvan) letterlijk miljoenen mensen door zijn gesneuveld.

Ben daarom heel blij dat er nu eindelijk een president in de VS aan de macht is die niet behoort tot de vestigde kliek. En de agenda van de vorige presidenten naar wereldwijde politieke globalisatie aan het terugdraaien is, daarom zijn er nu allerlei valse, of in ieder geval totaal overdreven, onderzoeken naar de beste man gestart door zijn politieke tegenstrevers.

Terwijl er onder zijn voorgangers (, zoals het geval van George Bush, de grootste oorlogsmisdadiger van de moderne geschiedenis), geen strobreed in de weg werd gelegd (, en nog steeds geen enkel onderzoek wordt verricht naar de grove misdaden tegen de mensheid).

Jou moet het toch ook wel opvallen hoezeer er met compleet verschillende maten wordt gemeten, dat het allemaal politiek theater is om een andere politieke koers die voldoende steun heeft onder de bevolking te dwarsbomen.

1
27 blauwe_schildpad

@27 Jij weet wat er bij aanklagers ligt? Oh wacht al die zaken zijn top geheim zodat de Trump regering niks kan beïnvloeden. Dus je kletst uit je nek.

@27 Trump is aardig op weg om Bush in te halen wat doden wereldwijd betreft.

3
28 Anti-Prut

@21 Dus dan val jij niet onder de groep normale mensen . Want jij geloofd in complotten.

2
29 solidsteel

@29 Welk complot doel je op? Zover ik weet google ik altijd eerst of iemand kanker gestoord is op rationalwiki en dergelijke.

2
30 Anti-Prut

@28
"Trump is aardig op weg om Bush in te halen wat doden wereldwijd betreft."

Oh? Gaan de pro globalistische gekkies straks massaal zelfmoord plegen, als Trump in 2020 wordt herkozen?

Of bedoel je iets anders?

Volgens mij heeft Trump juist een zeer gevaarlijke oorlog met Rusland voorkomen, die als Clinton zou hebben gewonnen onafwendbaar leek.

2
31 blauwe_schildpad

@31 Die gast vermoord zelfs Amerikanen. Mensen doden is zijn hobby,

2
32 Anti-Prut

@30
Jij hebt een rationalwiki en dergelijke nodig, omdat niet zelfstandig je eigen mening wenst te vormen?

Heb even jou voor je laten denktank bekeken, over Trump:
https://rationalwiki.org/wiki/Donald_Trump

"Similar people: Benito Mussolini, whom Trump has adopted..."

Het bijgevoegde filmpje op de Wiki is die van een komiek, waarvan de eerste zin is:
"Old orange Julius Caesar..."

Klinkt allemaal nogal irrationeel, denk dat je misleid bent door een vals label. Iets rationeel noemen, betekent nog niet dat iets rationeel is.

Op mij komt het over als opgeklopte, genaamd goed gedocumenteerde, nonsens pagina's bedoel om meningen van mensen te sturen.

1
33 blauwe_schildpad

@32 Ik dacht dat Trump zijn hobby's (o.a.) golven en (Fox) nieuws kijken zijn?
Maar jij meent te weten dat mensen vermoorden zijn hobby is.
Waar haal je dat vandaan?

Volgens mij geef je nu toe dat jezelf niet tot de normale mensen behoort, want in je eigen woorden in @21 zijn complotters geen normale mensen. Sterkte en beterschap daarmee.

0
34 blauwe_schildpad

Die notificaties als je op iemand heb ´ gesubcribed ´ als dat kanaal een nieuwe video upload, dat werkt ook niet altijd.
youtube heeft dat ook toegegeven, zij bepalen een beetje wat een subscriber mag zien zeg maar.
Het ligt er een beetje aan hoe de video in de subscriber zijn smaak zal vallen zeg maar, dat bepaalt een kunstmatige intelligentie voor mensen tegenwoordig.

0
35 techcenter

@34 Zijn beleid. Zoals mensen hun zorg afpakken, wapenwetten versoepelen, voedselveiligheid in gevaar brengen, geen effectief beleid tegen natuurrampen, twitteren over mensen die vervolgens aangevallen en bedreigd worden etc etc etc. En dat is dan alleen in de VS.

1
36 Anti-Prut

@33 Het is handig dat er mensen zijn die voor ons uitzoeken hoe gestoord sommige lieden zijn en daar bronnen bij zetten zodat iedereen het kan zien hoe gek die mensen zijn. Ik heb het niet nodig maar het scheelt me wel veel tijd en moeite dat anderen het alvast doen.

1
37 Anti-Prut

@33 Ja
"Similar people: Benito Mussolini, whom Trump has adopted..."

Inderdaad Trump ging naar bed met speeches van Hitler en is gek op Mussolini naar eigen zeggen. Dus ja die zin klopt gewoon.

1
38 Anti-Prut

@21 Gelukkig dan maar dat die invulling niet aan subjectiviteit onderhevig is.

0
39 DeDraakslang

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

24 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

28 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Porn DealsLesbian Therapist PornThreesomesexvideosMinxx NudeXhanstersZbideosClara Dao NudeMassje XxxSex Lana RhoadesXxx Indian DanceReal MassagepornFilms Pornos Gratuits FrançaisHarru Potter PornSex Video Hd PictureLesbian Boobs XxxEmily Willis BlackedClit Lick Lesbian18 Year Old NudeXhamsterlivrResmi R Nair HotHindisexmovieNude Beach WomenPorn Gor WomenCartone PornOksana LadaLarkin Love FutaMonalisa SexySexy Girls KissingBlue Film Video BengaliShakeela Romance VideosVillage Bhabi PornRussian Family Sex MovieGorgeous Porn HdRonis ParadiseFree Tabo PornNude BallsTwitch NudityBest Free Sexual GamesTelugu Sexy Blue FilmAmateurmasturbationsKhalifa Ki Sexy VideoBrezzers Mom ComIndian Wife Swapping VideosErotic Porn HdChinese Big TitsDesi Hairy PornDidi ChudaiXhmaster Porn.comAvery Leigh NudeMujer MaturbandoceRedo Of Healer PornHusband And Wife Share Cock成人 有声 小说Tik Tok Versão AdultaXxxvideosiStepsister Blowjob딜도NudephotosSixy FilmDasi SaxxPreety Naked WomenNofacefreak_18Sfm.compileSites Porn AmadorLeabian Massage PornSaxcy Hd VideoHot Blowjob PornLatina PotnRailey.tv NudeMiesha Tate LeakedMtvkay18Korean Porn MoviesFull Free Length PornReddot MilfLosliya SexHinata HentaiAunty Without DressActress TitsTiava.Skye Blue PornRaunchy BastardsElephant XxxGirls Do Porn 365Hindi Cartoon SexSuck MeAnime Porn GameplaySqurting CompilationSixcy VidoDesi Nude FuckKendra Sunderland Double PenetrationThe Lasr Of Us PornVicinekoWww. PornhubcomTamil Item XxxReal Telugu PornXvideo VilageRed Hairy PussyMature Porn VideosElizabeth Perkins NudeFripornSaxsi VideoPorn India XxxIndian Sex Hd Video ComB Simone NakedMrspoindexter Onlyfans LeaksGreat Sex VideosAuny JudysTrixie Dicksin PornChsnel SantiniOn Holiday PornCarter Cruise BlackedIndian Doggy Style Sex VideosAnties Sex VideosFamilypornhd ComBf Sexy Bf Bf Sexy BfIndian Sasur Bahu PornFamily Game PornSexy Picture Sexy Blue PictureBw Porn TubeInterracial Porn BbwSsbbw NudesSimpsons PornCrazyjamjam NudesBrasileñas PornosSpanked And FingeredPhoenix Marie NakedLivejasmin.comEx-videosPublic Bus XxxXxx Hindi Adult VideoWorld Telugu Sex VideosSali Ke Sath XxxBrazzershdDaddy Gay Son PornJapanesetimestopT66y ComFull Hd PornolarıSexe Amateur BeurettesTorrent MoviesAnima Free PornHot Indian Girl Wall PostersFunhentaiparodyDragon Ball Z XxxBrutalx HdJv PornBeurettes SextapeJeux Pornos Gratuit Sans InscriptionVazadas Only FansLas Marineritas De Almirante BrownXxx Co Com