• 11
  • 958x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Uit het artikel kun je opmaken dat men bezig is met een koppeling van dit gebeuren aan de eenzijdige cybercrime wet en wel op zo een manier dat Trump dat niet makkelijk kan terugdraaien.
En dat is waar het om gaat, Trump dwars zitten en aansturen op oorlog.
Obama heeft elk besef van de werkelijkheid verloren, beweert nu zelfs dat hij zou winnen als de verkiezingen tussen hem en Trump waren geweest:

7
101 Proemevla

@101
Ohhhh, dus u vindt het ok om Trump ruimte te geven voor cybercrime?
Enige wat Obama wilt is VS beschermen en zijn democratie
Zou Trump dat niet willen?

En Obama zou zeker kunnen winnen, is een charismatisch leider
En zou zeker de zwarte achterban meer kunnen mobiliseren

21
102 LGK

@102 Bengazi, emails, geboortecertificaat.....
Nu kampen ze met regelrecht landverraad en het is stil bij de republikeinen.

4
103 Spandalf

De democraten blijken wel buitengewoon slecht tegen hun verlies te kunnen. De naam onwaardig.
Het wordt nu toch echt een keer tijd voor hen om te in te zien en te toe te geven dat ze in hun arrogantie zeer zwak campagne hebben gevoerd...

4
104 tistochwat

Lees eens wat ik schrijf voor je met aannames komt.

4
105 Proemevla

Het wordt tijd dat wij de VS eens STEVIG aanpakken voor het afluisteren van de telefoons, mailtjes, enzovoort van de Zweedse Koning, Bondskanselier Merkel, 3 Franse Presidenten, onze bedrijven, militairen, diplomaten en van jou en mij !!

Die Amerikanen hebben een grote bek, maar zij zijn geen haar beter!!

5
106 Uit Den Haag

Trump maakt alles ongedaan. Komt allemaal goed. Obama is een moslim insluiper die zijn werkelijke agenda de laatste weken laat zien. Het is snel voorbij allemaal.

5
107 LockHerUp

Dit is wat er gebeurd is tot nu toe, de CIA gelooft dat Rusland de verkiezingen beïnvloed heeft maar komt met niks over de brug, geen informatie.
De FBI heeft nooit bewijzen kunnen vinden dat Rusland betrokken is.

Wat er gebeurt is wat vaker gebeurd is, op grond van aannames wordt de buitenlandse politiek bepaald en niet op basis van feitelijkheden.
De cybercrime wet is een eenzijdige wet, maw. deze geldt alleen voor alle andere landen, maar niet voor de VS. Door de verkiezingen nu aan die wet te koppelen en met wat aannames in de hand wordt er dus aangestuurd op een oorlog.
Verder is er nog een andere wet in het leven geroepen, net voor de kerst, die de vrijheid van meningsuiting zal beïnvloeden, omdat daar net als hier de staat gaat bepalen wat waar en niet waar is.

1
108 Proemevla

Héél veel Amerikanen zijn, in stijgende mate, ronduit verbijsterd over wat Obama tijdens zijn laatste weken in het Witte Huis nog allemaal 'doordrukt'. Dat hoorde ik in ieder geval van een Amerikaanse vriend van mijn zoon.

En dat klopt ook wel. Kijk maar eens op Twitter (onder #Obama) om de (vele!) geschokte en vooral negatieve commentaren over Obama te bekijken.

1
109 Scorpio

@109 De oorlogszuchtige democraten gaan nog even lekker roeren in de stront voordat ze weg moeten.
Zie ook hier: http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/rusland-noemt-bewapening-rebellen-syrie-vijandige-actie/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

2
110 tistochwat

@110 Inderdaad, Obama lijkt de chaos in wereld nog vóór zijn vertrek even flink te willen opstoken!
Zijn opvolger, Trump, wil werken aan goede verstandhoudingen met (o.a.) Israël en Rusland. Dankzij de recente acties van Obama wordt dat hem zéér moeilijk, tot misschien vrijwel onmogelijk gemaakt!

4
111 Scorpio

@68 "Je vindt het wel goed dat een buitenlandse macht de verkiezingen beïnvloeden? Zo lees ik het in elk geval. "

Nee! hoezo haal je dat uit mijn woorden?
Ik vind het vreselijk dat partijen hun geld uit het buitenland halen en dan net doen alsof ze een nationale agenda hebben.
maar de politiek is tegenwoordig zo verstrengeld met het internationale geld dat het een utopie is dat er landelijke belangen worden nagestreefd.
hier, in de VS en putin wordt waarschijnlijk ook gewoon gesteund met buitenlands geld (en macht)

0
112 siempie

Een oud Hollands spreekwoord zegt : de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Amerika bemoeit zich voortdurend met de politiek in andere landen en luistert iedereen af alsof het om vijanden gaat. Stop daarmee en ga daarna klagen over represailles die andere landen nemen.

1
113 Conclusius

De bevindingen van de laatste weken over Obama zijn geboortecertificaat laten zien dat hij nooit president had mogen worden.

De 44e president van de usa zal er weer eentje worden van het volk.

4
114 LockHerUp

@114 Obama was voordat hij president werd 12 jaar senator. Kun je ook niet worden als je geen Amerikaan bent, maar in die periode maakte niemand zich druk om zijn geboortebewijs... Omdat er niks is om je druk over te maken.

En Trump president van het volk? LoL! Vandaar dat hij nog terecht moet staan voor oplichterij en fraude van datzelfde volk. Grote kans dat hij daarom alsnog geen president gaat worden trouwens.

12
115 dani

Obama speelt een smerig spel, al zijn we van de "sociaal democraten" niet anders gewend. De propaganda machine draait op volle toeren, Obama met Clinton spelen het spel dat Putin weg moet. Putin als leider staat in de weg, "staatsgreep" Ukraine, de aanslag op de MH17.
Het wordt tijd dat Obama een onderzoek start na de CIA, daar moet het opgeschoond worden! Hypocrite Obama laat alles liggen, dat de EU zaken wil doen met Obama, Clinton na Merkelgate!

4
116 ijskonijn

Wat is er gebleken van "Yes we can", Obama is niet geslaagd, hij heeft vooral verdriet, pijn, vijanden veroorzaakt. Dat krijg je ervan als mensen stemmen op basis van kleur, zijn verpakking was "yes, we" de uitkomst is : "Obama is a failure" ! Laat hem leiderschap tonen door zijn nobelprijs in te laten leveren, die had hij al ontvangen voor hij iets gepresteerd had.

3
117 ijskonijn

Ik gun Obama vooral een waardig afscheid door de achterdeur, laat Putin, Erdogan maar even lekker blazen , zijn middelvinger opsteken naar Obama!

3
118 ijskonijn

Wat is het toch een vreselijke eikel die Obama, om nog even in de laatste dagen van zijn macht de boel te verzieken, als een een soort represaille omdat zijn plan om Assad te verdrijven mislukt is door de hulp van Rusland aan Syrie, die verkiezingen gebruikt hij als bliksemafleider.
Ben blij als die vent opgedonderd is.

2
119 welofniet

@2 ; En waar zijn de harde bewijzen? U roeptoetert ook maar wat.

0
120 atoz

@%; En waar zijn de harde bewijzen? U kletst ook maar wat.

0
121 atoz

@5 ; En waar zijn de harde bewijzen? U kletst ook maar wat.

0
122 atoz

@6 : ++++++++++++++++++++++

0
123 atoz

@9 : Was jij ook maar zo kritisch op de VS. Waar zijn de bewijzen van deze onzin????

0
124 atoz

@21 : Klets niet zo....Obama heeft meer landen gebombardeerd dan enig president voor hem.

0
125 atoz

@22 Dergelijke onnozele opmerkingen stellen "geen fuck voor"....bedoelde je dat?

0
126 atoz
127 atoz

@80 : Ja , jo? Geloof je het zelf. Heb meer het idee dat het jouw lengte aangaf.

0
128 atoz

@96 : Inderdaad, maar er zijn nog wel meer presidenten c.q. dictators gekozen dankzij medewerking van de VS (CIA).

1
129 atoz

@84 Want een LBO'er is natuurlijk veel te min voor zo'n verheven gutmensch zoals jij die het domme plebs wel even zal vertellen welke mening je als voetveeg mag hebben. In mijn ogen ben je gewoon een domme zielige fascist. Zo gedraag jij je ook op dit forum. Owee als mensen een andere mening hebben dan jij de gutmensch met je zogenaamde hoge IQ. Volgens mij ben je de komma vergeten en is het eigenlijk 12,8 en 13,1...
Ik hecht meer waarde aan stront onder mijn schoenen, dan aan jouw mening.

0
130 Bad_Man

Nu gaan ze dus Rusland en China constant aanvallen met cyberattacks, en Obama herschrijft even eigenhandig een wet, die hem wel even juridisch het recht gaat geven, andere souvereine landen aan te vallen via het internet. Inmiddels hebben zij al in kaart gebracht, welke banktegoeden van in het totaal ettelijke miljarden, die van Russen, Russische bedrijven en de Russische overheid zijn, zij gaan confisqueren.

Geen wonder dat ze er niet mee zitten, zo'n gigantische staatsschuld te maken. Ze drijven gewoon andere landen het faillissement in, pikken alle grondstoffen en produktiemiddelen in, en als dat ze te langzaam gaat, verzinnen ze een excuus om bankrekeningen te plunderen.

Zij hadden zo de mond vol over "rogue nations", zonder te specificeren wat ze daarmee bedoelden, behalve dat ze kapot moesten. Nou, ze zijn zelf de grootste rogue nation. Terroristenstaat, in feite.

Geen wonder dat de NL politici hun instrument de EU maar zijn gang laat gaan, ze zijn gewoon bang voor hun "bondgenoot". Hun redder van WOII. Wie had dat gedacht.

Tegen de tijd dat Trump president is, komt hij in een dergelijke chaos terecht, hij zit dan vol in oorlog met Rusland en China. Echt, Obama moet worden gestopt.

1
131 Wendel

@114
Die bevindingen zijn er niet. De resultaten van een onderzoek van 4 jaar geleden zijn onlangs gepubliceerd als zijnde "nieuw". Al lang gedebunked.....

0
132 Tismewat

Obama is met geen enkel bewijs gekomen en wil toch sancties? Heel verstandig van Rusland dat het nu heeft gewaarschuwd dat er tegenmaatregelen zullen worden genomen. Soms moet je gewoon 'nee' zeggen tegen een bullebak, anders wordt het steeds erger.

0
133 Commodus

De Grote Leugen (Duits: Große Lüge) is een propagandatechniek. De term werd bedacht door Adolf Hitler en hij noemde het in zijn autobiografie Mein Kampf "een zo kolossale leugen dat niemand zou kunnen geloven dat iemand de waarheid zulk grof geweld aan zou doen".

0
134 De Antiheld

De door de VS gesteunde jihadisten in Aleppo/Syrie zijn door de Russische luchtmacht verdreven. Uit woede en ergernis proberen de VS nu op deze verachtelijke manier Ruslandte tarten; sancties....want alleen brave conformisten krijgen steun...wie iets afwijkt van de Witte Huiscodes of eigen koers aanhoudt wordt gestraft en buitengesloten....zo probeert de NWO zijn wereldheerschappij te vestigen....niet spectaculair maar gestaag en onopvallend....

0
135 CoolMemories

@@5 "...En nu krijgt hij straf..."

Lekker hè..?!
Zijn Bush, Blair en Balkenende al gestraft voor hun illegale op valse leugens gebaseerde oorlog in Irak die 3000 miljard kostte en meer dan een miljoen mensenlevens.....nee? ....iets met splinter en balk in eigen oog...?!

0
136 CoolMemories

@13 "...Binnen een maand zwaait die hork met het US-scepter, en worden de strafmaatregelen tegen Rusland, de helper van Trump, door Trump ongedaan gemaakt... Of niet soms? ...."

Trump bleek sterk genoeg om uiteindelijk Clinton te verslaan.....of hij de lobby achter Bush/Clinton/Obama kan verslaan is nog afwachten....probeert hij het dan wordt hij wellicht, net als Kennedy, uit de weg geruimd...

0
137 CoolMemories

Het lijkt wel dat Obama te veel en meerdere dingen aan het doen is die hij helemaal niet als bijna ex-president hoort te doen. Het lijkt wel of er maniakaal handelen sprake lijkt te zijn.
Een politieke maar ook menselijke psychiater mag hem nu toch wel eens stevig toespreken en adviseren om zich rustig te houden.
Gisteren ook al de fata morgana dat hij Trump verslagen zou hebben als hij weer verkiesbaar zou zijn geweest.Hij is nu echt het padje kwijt.

1
138 Wil je niet weten

@130 Je herhaalt in feite mijn woorden op @6 . Mooi, ben ik niet de enige die zo denkt!!! ++++++++++++++++++

1
139 gerrit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Burgemeester Rijswijk verbiedt Eritrees bevrijdingsfeest vanwege mogelijke rellen

Normaal gesproken zou je denken dat geen enkele organisatie van een feestzalen locatie, het zal aandurven om aan feestende Eritreers hun zalen...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@56 Je kunt toch lezen? Of is dat een probleem?...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

skapoe
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Idioten, en het wordt maar toegelaten....

1 minuut geleden geplaatst door skapoe

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@187 Een verkeerde aanname van jouw kant....

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@55 Ach, komen met een kaartje waar Afghanistan niet opstaat ... ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@54 Ik wist dat je dit zou antwoorden. Kijk hier eens:https://nl.wikipedia.org/wiki/Midden-Oosten...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@186 Dat probeer ik helemaal niet zie @184 Ik vind het heel vervelend dat je dat zo ervaart, dat was absoluut niet mijn bedoeling, ik was oprech...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

sockknitter
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

@11https://archive.ph/3x9zEhttps://archive.ph/FsUBlhttps://www.stern.de/panorama/rassismus--berliner-polizei-muss-750-euro-fuer-eine-frage...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@52 "het Midden-Oosten" Het betreft hier Afghanen. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Lisa Del SierraAlura Jenson SexNina Elle NakedSofia Nix Maid4 PornerPointy NipplesVideo Beautiful Naked WomenOrgasm Xxx VideosTamil Sucking VideosSexcy Video ComRomantic Bf SexyFree AmatuerpornThick Lesbian PornTiktok BlowjobsNaturisme Et SexeNina Dobrev NudesCumshots PovXxx Marathi BhabiIncestvidz MomMasseuse Hidden CamEscort Lyon TransXxn VdioMarathixxxvideoPornhub BoobsSpank BanksFauxbaitTromantic PornMelissa DebblingAirikacal Of LeakSexy Sex HdIndian Suhagrat Porn VideoBlack Hair PornSexgames On SteamHd AbşaPorn DanceSexy Fuck PornKinsley KaneOnlyfans TelegramSunny Leone Sexy Naked VideoHorny GrannyTittie GamesHenrai VideoTamil Sex Videos Free DownloadNew Indian Xxx Video18 And Abuse PornJeunes Femmes Sexy NuesPokimane Cum TributeSex Please SexBreeding GangbangBig Tits StripPorn Puerto RicoBrenna SpearksXnxx BloodMarika LagercrantzPhotos Of Naked TeenagersGirls Boobs XxxMia Khalifa WebcamBhai Behan MmsBrassers MomNude SexsceneNicecuntBigger Boobs PornXx Video DoctorHonokaGay GamespornXhaster DownloaderHime-sama Love LifeKonokoi Ni KiduiteRealitykings VideosA.i Porn CreatorBad Uncle VideoLesbian Porn HardcoreKorean Porn MvieFmf SexualCafehentai69 BlowjobAfrican Girl PornPerfectgirl.netTru Kait OnlyfansPuking PornKatalina Kyle Porn21naturales ComFree Milf Porn MoviesPornhub BegGonzo PorrnHindi Cartoon XxxOld Gay Men PronReddit Butt PlugsGay SexanimationRashikhannaxxxKerala College Girls Sex VideosMia Khalifa Sexy PictureWww Odia Sex VideoBeautiful BabepornHorse FleshlightCuckold ForcedbiFit Moms NudeSislovesme.ccomChatramomXxnx Video DownloaderBiggest Boobs In The WodWww X Porn ComFukada NanaSkylarmaexo OnlyfansScarlett Bordeaux NudeXnnx Step MomPranjal Dahiya XnxxMallu FuckWww XtubePornoculonasTinto Brass MovieCelejihadFree Porn FamliyOnline Porn Games For MobileTalugu SixReels XxxLezbinsIndian Best Fucking VideosX Video PrankXxx Sex Movie Watch OnlineFast Night PornForcefulpornAnimesex MomJapanese Porn ForcedRule34videpRachel SteeleAnne Hathaway LeakedOral RomanceAmy PornAnal VioVr Video PronAnal BukkakeJenna Sinatra NudesRhiana TitsMary PussyStreammatePorn CowBrazzers VibeoCharlie RiinaRealsexdollMallu Aunty Big BoobsSunny Leone X ComBf Bf Bf Sexy VideoLive Sex CamMr Deep FajeHuge LabiaAmime MilfAnu EmmanuelsexTamil XesHairy Young Pussey