0
HomeCryptocurrency NieuwsCryptomarkt kleurt groen: Bitcoin boven de 5300 dollar, Litecoin grootste stijger

Cryptomarkt kleurt groen: Bitcoin boven de 5300 dollar, Litecoin grootste stijger

Cryptomarkt kleurt groen: all top 10 cryptomunten staan op dit moment in het groen. De Bitcoin koers staat weer boven de 5300 dollar en Litecoin is de grootste stijger gevolgd door Bitcoin Cash.

Bitcoin koers boven de 5300 dollar

Op de laatste dag van de maand kleurt de cryptomarkt groen. De Bitcoin koers staat op het moment van schrijven 1,56% in plus. In de afgelopen uren is de Bitcoin koers weer boven de 5300 dollar uitgekomen. De prijs voor 1 Bitcoin is nu $5.327,85 dollar. Mede door de stijging van Bitcoin staan alle top 10 cryptomunten in groen.

Bitcoin kopen met iDEAL

Litecoin is de grootste stijger

Litecoin is de grootste stijger met een stijging van 7,26% in de afgelopen. De koers staat weer boven de 70 dollar op $72,74. In de nacht van zondag op maandag dook de koers onder de 70 dollar. De gehele dag lukte het niet om weer oven de 70 dollar te komen. Vandaag is het tij gekeerd en lijkt de koers weer onderweg naar de 75 dollar.

Litecoin Kopen met iDEAL

Bitcoin Cash koers meer dan 5 procent gestegen

De tweede grote stijger van de 10 beste cryptomunten is Bitcoin Cash. In de afgelopen 24 uur is de koers met 5,71% gestegen. De prijs van Bitcoin Cash staat nu op $255,28 dollar. Gisteren stond de Bitcoin Cash koers nog even op $232,91 dollar en leek het erop dat de koers nog verder zou zakken.

Bitcoin Cash kopen met iDEAL

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair